Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaa, aynı örnekler hepimizde var. Diyorum ya cevremde hamile kalmayan bir erkekler kaldı, yakında sıra onlara da gelecek, bana gelmeyecek
Ay Allah'ım ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ya kızın 3 çocuğu var 4. için yırttı kendini olmayacak diye. Ne menapoz ne bişey di ya tüplerini bağlatmıştı.
Erkeklerde kalır 5-10 seneye bak görürsün tıp ilerledi şimdi sözüm ona amaaaa bize ne faydaaaaası var

Ayyyy 41 kere maşallar. Bak mikro çiple sperm deformesi en aza iniyor. Hadi inşallah 3'üde gider 5. güne.. Dualarım hepinize.

Hadi inşallah yaa, hadi inşallah

maşallah canım çok sevindim inşallah hepsi kalır sonuna kadar:)))) ne güzel haber

ay canım öyle deme. öylesi bir duruma ancak olmadığı için şükredilir. Genetik yaptırsaydı demekki transfer ettirmeyecekti belki de. Bilmeden ömür boyu üzülmek mi, bilerek olmadı diye üzülmek mi? bence 2. şık...allah korusun.

Allah razi olsun
tup bebek icin gitmek istiyorum ama parasal sorunlarimiz var
Para bi engel hep uzulmekten kaybettim belki de kuzumu (((
Cok uzuluyorum
rabbime dua ediyorum kimseleri caresiz birakmasin insallah
Başınız sağolsun. Ama 39 haftalık bebek... nedeni araştırıldı mi? genetik inceleme yapıldı mi?

Ayyyy 41 kere maşallar. Bak mikro çiple sperm deformesi en aza iniyor. Hadi inşallah 3'üde gider 5. güne.. Dualarım hepinize.
Bizim merkezde microchip yöntemini kullanmıyorlarmış. Ama "micro iğnelerle IMSI yapıyoruz, bu yöntemle de en iyi spermi seçiyoruz" dediler. Aynı sonucu sağlar mi hakikaten? Bileniniz var mi?

Cok tesekkur ederim
bebegimi kaybettim o aci icinde butun dediginiz seyleri hem de iki kere hem devlette hem de universite hastanesinde yaptirdim
uc ayda hamile kalamazsan tup bebege git dediler o donem her sey normaldi ama uzerinden sekiz ay gecti
bir de tup bebek cok maliyetli nasil butce ayirabilirizin derdine dustum
asilama fiyatlari da mi oyle pahali hic o konularda bilgim yok ki yardimci olabilir misiniz
universite hastanesinde doktor kan pihtilasma sorunun var demisti bebegimi de o nedenle kaybettim

Bizim merkezde microchip yöntemini kullanmıyorlarmış. Ama "micro iğnelerle IMSI yapıyoruz, bu yöntemle de en iyi spermi seçiyoruz" dediler. Aynı sonucu sağlar mi hakikaten? Bileniniz var mi?
Canım IMSI spermi normal görüntüden çok daha fazla büyüteçle bakıp herhangi bir şekilsel morjoloji var mı yok mu diye tesbit edip en şık ve düzgün görüneni seçiyor bildiğim kadarıyla.
Mikro çip ise doğal yolla döllenme gibi spermleri yarışa sokup belli bir sürede ileri hareketli olarak kalan ve yol kat eden düzgün görünümlü sperm seçimi.
Neticede her iki işlemde yumurta sayısı az olan ve sperm ile olabilecek riskleri en aza indirmek adına yapılıyor.

Başınız sağolsun. Ama 39 haftalık bebek... nedeni araştırıldı mi? genetik inceleme yapıldı mi?
Allah razi olsun dogumuna gunler varsi karnimda öldü kuzum
nedeni kader kismet desem de tamamen devlet dr hatasi
cok sismistim evinde otur bol su ic dinlen agrin olursa gel dedi hic agrim olmadi rutin kontrolde yavrum ölmüstü karnimda ;(
Rabbime havale ediyorum canimi yakanlari
genetige gidecek bir sey yoktu drlar da oyle dediler sorun kan pihtilasmasi oglum son ana kadar dayanmisti ama ona giden butun damarlar kapanmisti oksijensiz kalmis yavrum ;(
Karnimda o halde evladimi bekletmis dr 37 haftalik calisamaz raporunu verirken evladim 34 haftalik gorunuyor ultrasonda iste dedim ya insan basina gelmeden bazi seyleri goremiyor.
babasi anlatti kuzumu bu dunya icin fazla guzeldi oyle sevimliydi ki ölüsü bile cok guzeldi dedi
rabbim yapanlarin yanina birakmasin insallah ;(
Yavrum uctu elimden kolumu kanadimiz kirik

Sabah bir haber okudum. İlk defa embriyodaki genetik hastalık tedavi edilmiş.

Başın sağolsun. Gerçekten çok acı bir kayıp. Allah kimseye göstermesin.

Benzer bir olay bir tanıdığımın başına geldi. Bir hafta sonra doğum yapacaktı ama bebeği karnında öldü. O kadar yıkılmıştı ki... Tekrar anne oldu sonra. Tüp bebek tedavisi ile.

Senin yaşadıklarını okuyunca onu görüyorum sandım. İnşallah sen de toparlanırsın ve sağlıklı bebeğin olur. Bu acıyı geride bırakırsın.

masallah cok sevindim.transfer ve pozitif haberlerini de alalım inş.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin cok zor rabbim kimseleri evladi ile sinamasin insallah. Peki o arkadasiniz kac yasinda bebegini kaybetti ve nekadar sonra anne olabildi paylasabilir misiniz oyle morale ihtiyacim var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…