- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.461
Ay Allah'ım ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ya kızın 3 çocuğu var 4. için yırttı kendini olmayacak diye. Ne menapoz ne bişey di ya tüplerini bağlatmıştı.Yaa, aynı örnekler hepimizde var. Diyorum ya cevremde hamile kalmayan bir erkekler kaldı, yakında sıra onlara da gelecek, bana gelmeyecek
Ayyyy 41 kere maşallar. Bak mikro çiple sperm deformesi en aza iniyor. Hadi inşallah 3'üde gider 5. güne.. Dualarım hepinize.gençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
sağol canım benim de dualarım sizlereAyyyy 41 kere maşallar. Bak mikro çiple sperm deformesi en aza iniyor. Hadi inşallah 3'de gider 5. güne.. Dualarım hepinize.
Hadi inşallah yaa, hadi inşallahgençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
maşallah canım çok sevindim inşallah hepsi kalır sonuna kadar:)))) ne güzel habergençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
Yeni bir gelişme mi var? Kaçırdım ben.evet dimi çok sağol canım
ay canım öyle deme. öylesi bir duruma ancak olmadığı için şükredilir. Genetik yaptırsaydı demekki transfer ettirmeyecekti belki de. Bilmeden ömür boyu üzülmek mi, bilerek olmadı diye üzülmek mi? bence 2. şık...allah korusun.İkinize çok gülüyorum ben ama inanın benim de öyle bi çeken tarafım var ki artık şaşırmıyorum bile bişey olduğundaBahtsız bedevi misali dolanıyorum çöllerde
İnşallah yaaa
Arkadaşıma moral veriyorum sabahtan bu yana bi taraftanda "kızım sen ne safsın" diyorum içimden.
Kadının 2. evliliği 3 çocuğu var. Dördüncüye hamile şu an 68/1 down çıktı telaşlarda. Aynı yaştayız yaaaOda tüp yaptırdı 14 yumurta toplandı 9 ü döllendi 5. güne gitti ve transferde tutu..
Vay benim halimeee.. Hangi taş büyükse gidip vurayım başımı taşlara
ayy süper bi haber:)) maşallah onlara...gençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
Başınız sağolsun. Ama 39 haftalık bebek... nedeni araştırıldı mi? genetik inceleme yapıldı mi?Allah razi olsun
tup bebek icin gitmek istiyorum ama parasal sorunlarimiz var
Para bi engel hep uzulmekten kaybettim belki de kuzumu(((
Cok uzuluyorum
rabbime dua ediyorum kimseleri caresiz birakmasin insallah
gençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
Bizim merkezde microchip yöntemini kullanmıyorlarmış. Ama "micro iğnelerle IMSI yapıyoruz, bu yöntemle de en iyi spermi seçiyoruz" dediler. Aynı sonucu sağlar mi hakikaten? Bileniniz var mi?Ayyyy 41 kere maşallar. Bak mikro çiple sperm deformesi en aza iniyor. Hadi inşallah 3'üde gider 5. güne.. Dualarım hepinize.
Cok tesekkur ederimcanım o zaman normal bir hastaneye gidip devlet hastanesine yumurta takibine gitmen öncemli, rezervini kontrol ettirt mutlaka, adetin 2.3. günü gitmelisin. gerekirse doktor sana klomen vs. çatlatma iğnesi verir ve bir şekilde tedavilere başlarsın. para olmadan bu şekilde durumunu kontrol ettirebilirsin. ne durumda olduğunu bilmek önemli. devlet hastaneleri genetik testler de yapıyro. neden kaybettiniz bebeğinizi belli mi? bu arada çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin
Canım IMSI spermi normal görüntüden çok daha fazla büyüteçle bakıp herhangi bir şekilsel morjoloji var mı yok mu diye tesbit edip en şık ve düzgün görüneni seçiyor bildiğim kadarıyla.Bizim merkezde microchip yöntemini kullanmıyorlarmış. Ama "micro iğnelerle IMSI yapıyoruz, bu yöntemle de en iyi spermi seçiyoruz" dediler. Aynı sonucu sağlar mi hakikaten? Bileniniz var mi?
Allah razi olsun dogumuna gunler varsi karnimda öldü kuzumBaşınız sağolsun. Ama 39 haftalık bebek... nedeni araştırıldı mi? genetik inceleme yapıldı mi?
Sabah bir haber okudum. İlk defa embriyodaki genetik hastalık tedavi edilmiş.Ay Allah'ım ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ya kızın 3 çocuğu var 4. için yırttı kendini olmayacak diye. Ne menapoz ne bişey di ya tüplerini bağlatmıştı.
Erkeklerde kalır 5-10 seneye bak görürsün tıp ilerledi şimdi sözüm ona amaaaa bize ne faydaaaaası var
Allah razi olsun dogumuna gunler varsi karnimda öldü kuzum
nedeni kader kismet desem de tamamen devlet dr hatasi
cok sismistim evinde otur bol su ic dinlen agrin olursa gel dedi hic agrim olmadi rutin kontrolde yavrum ölmüstü karnimda ;(
Rabbime havale ediyorum canimi yakanlari
genetige gidecek bir sey yoktu drlar da oyle dediler sorun kan pihtilasmasi oglum son ana kadar dayanmisti ama ona giden butun damarlar kapanmisti oksijensiz kalmis yavrum ;(
Karnimda o halde evladimi bekletmis dr 37 haftalik calisamaz raporunu verirken evladim 34 haftalik gorunuyor ultrasonda iste dedim ya insan basina gelmeden bazi seyleri goremiyor.
babasi anlatti kuzumu bu dunya icin fazla guzeldi oyle sevimliydi ki ölüsü bile cok guzeldi dedi
rabbim yapanlarin yanina birakmasin insallah ;(
Yavrum uctu elimden kolumu kanadimiz kirik
gençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
Imsi metodu cok faydali. Hangi merkezdesiniz? Kaca yapiyorlar imsi yi?Bizim merkezde microchip yöntemini kullanmıyorlarmış. Ama "micro iğnelerle IMSI yapıyoruz, bu yöntemle de en iyi spermi seçiyoruz" dediler. Aynı sonucu sağlar mi hakikaten? Bileniniz var mi?
Tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin cok zor rabbim kimseleri evladi ile sinamasin insallah. Peki o arkadasiniz kac yasinda bebegini kaybetti ve nekadar sonra anne olabildi paylasabilir misiniz oyle morale ihtiyacim var kiBaşın sağolsun. Gerçekten çok acı bir kayıp. Allah kimseye göstermesin.
Benzer bir olay bir tanıdığımın başına geldi. Bir hafta sonra doğum yapacaktı ama bebeği karnında öldü. O kadar yıkılmıştı ki... Tekrar anne oldu sonra. Tüp bebek tedavisi ile.
Senin yaşadıklarını okuyunca onu görüyorum sandım. İnşallah sen de toparlanırsın ve sağlıklı bebeğin olur. Bu acıyı geride bırakırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?