Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin cok zor rabbim kimseleri evladi ile sinamasin insallah. Peki o arkadasiniz kac yasinda bebegini kaybetti ve nekadar sonra anne olabildi paylasabilir misiniz oyle morale ihtiyacim var ki
Zor günler yaşamışsin geçmiş olsun.Allah muradıni verdin bundan sonra ins.

Ne yapıyoruz umudumuzu yitirmiyoruz bebeğimizi göbüşümüzde büyütmek için dua ediyoruz. Rabbim yardımcın olsun ve bebeğine kavuştursun tatlım.

ilk tedavimde ilk dollenme olmamisti ama tedbir amacli 1 gun daha bekletmislerdi.2. gun dollenmis ve bolunmustu,aynen cok kaliteli degil dedi dr o yuzden boyle embriyolari bir an once anne rahmine tarnsfer ediyoruzki tutunma ihtimali olabiliyor demsti malesef tutmadi.
insallah bu sefer tip yanilir yanilsin yanilmali,mucizeyse o mucize sizide bulsun insallah...

Aleykum selam,Rabbim size insirah ferahligi versin..cok cok uzuldum..boyle durumlarda bisey diyemem ben cogunlukla aglarim...insallah bir daha nasip eder Allah imm

bu ne guzel haber boyle....mikrocip butun tedavilerde uygulanmiyor mu?

rabbim sabır versin arkadaşım , inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsınız.

Canım nasıl gelişim Yok? Yumurta görmediler mi? Eğer öyleyse de üzülme bu ay olmaz bi daha ki ay olur.
BenI'm 4 gün igneleriyaptim bu sabah 5 gündü. Ultrasona girdim.Doktora sordum gelişim varmı diye sana erken daha çok var dedi .benle baslayan bayanların çoğunun yumurta gelişimi olmuş pazartesi toplama yapılacak ama yaşları benden genç. Bana ilk ultrasona da 1 veya 2 yumurta diyen doktor bugün erken dedi.hemşireye sordum hiç yok dedi..Hiç keyfim yok.benim aklım bu zamana kadar nerdeymis ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…