- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.481
Zor günler yaşamışsin geçmiş olsun.Allah muradıni verdin bundan sonra ins.Tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin cok zor rabbim kimseleri evladi ile sinamasin insallah. Peki o arkadasiniz kac yasinda bebegini kaybetti ve nekadar sonra anne olabildi paylasabilir misiniz oyle morale ihtiyacim var ki
Evet biesyeron mayıs ayında. İtibaren kullanıyorum günde 3 tane . Seninde tedavin hayırlısı olsun canım .Ben Amerikan hastanesine gidiyorum. Bulent bey bana Biosteron önerdi. Siz kullandınız mi?
Antalyadayım ben. IMSI için özel bir ücretlendirmeden bahsetmediler.Imsi metodu cok faydali. Hangi merkezdesiniz? Kaca yapiyorlar imsi yi?
Antalyadaki merkeziniz tüp bebek masrafi ne kadar istiyor?Antalyadayım ben. IMSI için özel bir ücretlendirmeden bahsetmediler.
Ne yapıyoruz umudumuzu yitirmiyoruz bebeğimizi göbüşümüzde büyütmek için dua ediyoruz. Rabbim yardımcın olsun ve bebeğine kavuştursun tatlım.Canım dün beni aradılar döllenme oldu ama beklenen bölünme olmadı üzgünüz dediler kapattılar. Sonra aradan zaman geçti tekrar aradılar bölünme gerçekleşti dediler. Genelde bu durumlarda embriyo pek kaliteli olmaz ama şans verelim bekletelim dediler. Yani umudum yok ama önümüze bakacağız tabi. Ağlasak, zırlasak, tepinsek bile fayda yok. Ama işte insan tek yumurta ile onca zahmeti çekip birde olumsuz olunca çok üzülüyor ister istemez.
Hahaha şakacı yumurcakEvet canım bölünmüş. Bugün daha aramadılar henüz ne durumda biilmiyorum. Dün atak yapmış bölünmüş.
ilk tedavimde ilk dollenme olmamisti ama tedbir amacli 1 gun daha bekletmislerdi.2. gun dollenmis ve bolunmustu,aynen cok kaliteli degil dedi dr o yuzden boyle embriyolari bir an once anne rahmine tarnsfer ediyoruzki tutunma ihtimali olabiliyor demsti malesef tutmadi.Canım dün beni aradılar döllenme oldu ama beklenen bölünme olmadı üzgünüz dediler kapattılar. Sonra aradan zaman geçti tekrar aradılar bölünme gerçekleşti dediler. Genelde bu durumlarda embriyo pek kaliteli olmaz ama şans verelim bekletelim dediler. Yani umudum yok ama önümüze bakacağız tabi. Ağlasak, zırlasak, tepinsek bile fayda yok. Ama işte insan tek yumurta ile onca zahmeti çekip birde olumsuz olunca çok üzülüyor ister istemez.
baklava miiiBu kadar açık ve doğru yazmak zorundaydın sankiBiliyoruz ki gerçekler acıdır, baklava tatlıdır. O halde baklava gerçek değildir.
Aleykum selam,Rabbim size insirah ferahligi versin..cok cok uzuldum..boyle durumlarda bisey diyemem ben cogunlukla aglarim...insallah bir daha nasip eder Allah immSelamun aleykum
43 yasindayim sekiz ay once dogal yoldan hamile kaldigim evladim 39 haftalikke karnimda öldü...
Ikinci evliligim ve esimin cocugu yok benim bir oglum var ilk evliligimden
esim icin evladimi cok istemistim rabbim nasip etmedi...
nasil hamile kalacagim rabbim tekrar nasip edecekmi veya neler yapmaliyim tecrubesi olan varsa paylasabilir mi
Allaha siginiyorum duami eksik etmiyorum ama psikolojom cok bozuk bebegimi gunler vardi doguma kaybettim kuzumu;(
Bu durumda ne yapmaliyim ne onerirsiniz bana ;(
gençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
Oooo süper bir haber hayırlısı olsun canım .gençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
Canım nasıl gelişim Yok? Yumurta görmediler mi? Eğer öyleyse de üzülme bu ay olmaz bi daha ki ay olur.Bugün ilk kontrol vardı hiçbir gelişim yok.
Cok sagolun allah razi olsunZor günler yaşamışsin geçmiş olsun.Allah muradıni verdin bundan sonra ins.
hic yumurta yok mu yani..hic mi cevap veren olmamis peki..ignelere devam ama degilmi..vazgecmeyin ilk kontrolde 0 olabilir ama sonradan cogalan yumurtalar olabilir...oluyor biliyorum...Bugün ilk kontrol vardı hiçbir gelişim yok.
rabbim sabır versin arkadaşım , inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsınız.Allah razi olsun dogumuna gunler varsi karnimda öldü kuzum
nedeni kader kismet desem de tamamen devlet dr hatasi
cok sismistim evinde otur bol su ic dinlen agrin olursa gel dedi hic agrim olmadi rutin kontrolde yavrum ölmüstü karnimda ;(
Rabbime havale ediyorum canimi yakanlari
genetige gidecek bir sey yoktu drlar da oyle dediler sorun kan pihtilasmasi oglum son ana kadar dayanmisti ama ona giden butun damarlar kapanmisti oksijensiz kalmis yavrum ;(
Karnimda o halde evladimi bekletmis dr 37 haftalik calisamaz raporunu verirken evladim 34 haftalik gorunuyor ultrasonda iste dedim ya insan basina gelmeden bazi seyleri goremiyor.
babasi anlatti kuzumu bu dunya icin fazla guzeldi oyle sevimliydi ki ölüsü bile cok guzeldi dedi
rabbim yapanlarin yanina birakmasin insallah ;(
Yavrum uctu elimden kolumu kanadimiz kirik
Allah razi olsun kardesim sagolAleykum selam,Rabbim size insirah ferahligi versin..cok cok uzuldum..boyle durumlarda bisey diyemem ben cogunlukla aglarim...insallah bir daha nasip eder Allah imm
Cok tesekkur ederim insallah.rabbim sabır versin arkadaşım , inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsınız.
BenI'm 4 gün igneleriyaptim bu sabah 5 gündü. Ultrasona girdim.Doktora sordum gelişim varmı diye sana erken daha çok var dedi .benle baslayan bayanların çoğunun yumurta gelişimi olmuş pazartesi toplama yapılacak ama yaşları benden genç. Bana ilk ultrasona da 1 veya 2 yumurta diyen doktor bugün erken dedi.hemşireye sordum hiç yok dedi..Hiç keyfim yok.benim aklım bu zamana kadar nerdeymis ya.Canım nasıl gelişim Yok? Yumurta görmediler mi? Eğer öyleyse de üzülme bu ay olmaz bi daha ki ay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?