Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kıyamam sana üzülme eğer yumurta neden tedavi sonlandırmadı acaba? Umutsuz olma bu ay olmaz bir daha ki ay olur elbet. Benimde öyle bazen hiç olmuyor bazen 2-3 oluyor. Önemli olan sık sık ultrasonla baktırmak ve olduğu ay hemen tedaviye başlamak.

Tedavi sonlandormadi.Sen tedaviye başlamadan yumurta sayinami baktiriyorsun canim.4 günde yumurta sayısı belli olur mu

Tedavi sonlandormadi.Sen tedaviye başlamadan yumurta sayinami baktiriyorsun canim.4 günde yumurta sayısı belli olur mu
Bütün arkadaşların sana yazdıklarına katılıyorum. Tedavi başlayacağı 2. Gün rezerv gözüküyor ya diyelim bir ay 4 gördün hemen başlarsın tedaviye. Bir ay 1 olur bir ay hiç olmaz. Her ay kontrol edip fazşa olan ay tedaviye başlamak daha iyi bence. Mıralini bozma arkadaşım başka bir ay daha fazla olur

Sagol cnm

bu ne guzel haber boyle....mikrocip butun tedavilerde uygulanmiyor mu?
Sağol canım yok uygulanmıyormuş. Embriyolog öncekilerde sperm seçerken bir sorun yaşamadıklarını düzgün sperm bulabildiklerini zaten özel dolusyonlar da kullandıklarını söyledi. Ben de dedim ki sperm kaynaklı olabilecek herşeyi bertaraf etmek istiyorum malum yumurta ile oynayamıyorux... tamam dedi. Ama dedi ki biz şimdiye kadar %50lik %60 lık bir artış görmedik çipte, şansınıza %5 10luk katkısı olur dedi. Ben de olsun yapalım dedim. Dna hasarı olanları bertaraf ediyormuş bu yöntem

Peki canım yaştan dolayı tüp bebek raporu da çıkartamazsın ama devlette paralı da yapıyorlar. Paralı derken özel kliniklerin 4te biri fiyatına.... aşılama en son 2000 tlye yaptırmıştım. Onun yerine o parayı devlet veya üni hastanesine tüp bebeğe veririm. Canım şu an strelisin üzgünsün biraz süre tanı kendine. Bu arada sıkmadan kendini devlet ve üni hastanelerindeki imkanları araştır belki uygun nir yer bulursun... çok üzüldüm arkadaşım meleğinin kaderi böyleymiş. Kucağına alıp öpüp koklayıp gitseydi.... en korktuğum bu işte... kendini avut belki işe yarar... benim de kalp atışından sonra kaybetmiştim seninkiyle kıyaslanmaz ama hasta olacaktı belki yaşayamayacaktı diye kendimi avutuyorum

Doktor hiç yumurta yada folikül görmeden o oadar iğne vermezdi vermemeli. Ben bir şey anlamadım bu işten. Nasıl yani hiç yumurta yok?.
Hiç yumurta olmaması başka iğneye geç cevap vermesi başka.doktor daha erken demiş hem. Yok dememiş ki sen hemşireye bakma.hem diyelim ki yumurta yok. Belki vücudun ilaca anca alışacak bir sonraki ay daha etkisi olacak iğnelerin sana kim bilir. Benim yumurtalarım da geç büyüyor herkesinki aynı olmaz ki. 6-7 günde toplama olmaz olmuyor yani. Benim çatlatma iğnemi 12. Güne vermişti neredeyse dr. O da iğnelerle. İğnesiz tedavimde neredeyse 16. 17.Günü buluyordu büyümeleri.O yüzden moralini bozma, devam...

Son düzenleme:
Bebek kaybinin buyugu kucugu yok ki sizinki de zor bir durum ben dokuz ay karnimda yasadi benimleydi diye seviniyorum dokuz aylik kaybettim diye de uzuluyorum
sizse belki sonra hastaydi ölecekti belki diye kendinizi teselli l ederken acaba neye benzeyecekti nasil olacakti diye uzuluyorsunuz belki de
Herkesin sinavi farkli iste...
Yardiminiz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim
bende kendime biraz zaman vermek boyle kalmak istiyorum ama yaştan yana problemim var o nedenle cok da vakit kaybi istemiyorum
devlet hastanesinden canim cok yandi yavrumu goz gore gore öldúrdüler dr kurbani oldu evladim mahkemeye versem surunur o dr ama allaha havale etmek en guzeli biliyorum ;(
37 haftalik olmasi gereken bebege gozu gore gore 34 haftalik oldugunu hic bakmadan umrunda bile olmadan 37 haftalik raporu duzenleyip vermis allahindan bulsun ... yavrumun yiyecek ekmegi yokmus nasip...
o benim kanayan bir yaram hic gecmeyecek olan. . .
universite hastanesine gidip arastiracagim insallah herkesin kucagi sag salim uzun omurlu bebeklerle dolar ...

Tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin cok zor rabbim kimseleri evladi ile sinamasin insallah. Peki o arkadasiniz kac yasinda bebegini kaybetti ve nekadar sonra anne olabildi paylasabilir misiniz oyle morale ihtiyacim var ki

Arkadaşım bebeğini kaybettiğinde 38-39 yaşlarındaydı. Diğer bebeği, kaybından yaklaşık 1 yıl sonra oldu.

Canım öteki dünya da sana kurtarıcı olacak meleğin. Öyle derler... Rabbim sana sabır versin. Bir tane evladın var ona uzun ömürler versin. Hepiniz sınavı başka başka ama tevekkülden edeceğiz. Verende alanda Rabbim. Vardır bir hayır diyeceğiz. Söylenecek bişey Yok bu kayıp karşısında. Şimdi en azından daha bilinçlisin. Rabbim merhametli doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.

Allah allaaahh, bu nasıl foktor? Yumurta var mı yok mu? Adetin 8. gününe gelmişsin yanılmıyorsam, görmesi lazım. İgnelere devam dedi mi?

Canım 4 gün sonra da çıkabilir ortaya 10. Günde bile çıkabilir amh düşük olduğu için ne olacağı belli olmuyor bizim grupta. Genelde en küçük 5 mm'e kadar görüyorlar senin ya daha küçükler ortaya geç çıkacaklar veya bu ay Yok. Bence doktorunla bunu konuş. Yumurta var mı yok mu sor. Ben bi kere yumurtasız başladım femara ile sonra iki doz iğne oldum baktık görünmedi yumurta sonlandırdık. Doktorun demek ki denedi belki olur diye ama bunu sana söylemeliydi bak yumurta Yok ama deneyelim diye senden onay almalıydı. Bu uygulama etik değil veya bir yanlış anlaşılma var.

Adetimin brlirti7 günü tam olarak 4.gunu .doktor bana dedi zaten senin şansın çok az diye.istersen tedavi başlarız dedi.3 ay önce 5 yumurta vardı simdi 1 diyince korktumbaslayalim dedim.
İnşallah sizin dediğiniz gibi yumurtalarım cikar ortaya

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum.bende şu an çok üzüldüm ama kendini toplamaya çalış.belki hemşirenin dediği şu an gereksiz bir bilgi.dr. iptal ederdi yoksa.bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur.bak sen ben haremiz aynı yaştayız.daha tedavimiz devam ediyor.geçmiş günler için üzülme önemli olan şimdi.gerçekten öyle.insallah güzel sonuç alırsın çok isterim.Allah gönlündekini hemen versin inşallah

Antalyadaki merkeziniz tüp bebek masrafi ne kadar istiyor?

5750 idi sanırım tedavi toplamı. 1500 tl civarında da ilaçlar tuttu. 4 embriyodan 2sini dondurma bu fiyata dahil. Diğer 2sinin dondurulması için 600tl. daha ödedik. Pgt de embriyo başına 500$
Biz transfer olmadan 2.kez yumurta toplama işlemi yaptıracağız. O da 3500tl. Eski hastaları olduğumuz için bize indirim de yaptıklarını söylediler. Ancak ben bugün 1 önceki tedavinin evraklarına baktım. Orada ICSI yazıyordu. Sanırım bu normal mikroenjeksiyon yöntemi. Yani her hastada IMSI uyguluyorlar mi, bende uyguladılar mi bilmiyorum. Yarın randevum var, soracağım doktora, IMSI nın ayrıca ücretlendirilip ücretlendirilmediğini de sorarım. Merak ettiğiniz başka bişey varsa onu da sorarım hatta :)

Hosgeldin canim. Benim amh 0.07. Hastanede 3 -4ay önce yaptırmıştım .amh yukselmez diyorlar.fsh lh için testere disli aslan pencesi içtim ama hergün içmezsem gene yükseliyor. Allah yolunu acik etsin.
Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim 3 yaşında bir oğlum var aşılama ile oldu. O zaman amh ım0,1 in altındaydı. Ama şimdi ilaçsız regl olmuyorum bu yüzden yumurta bile gelişmiyor. Senin adetlerin düzenli mi peki

İnşallah
İnşallah canım sağol 0,1 in altında amh la bir oğlum oldu çok şükür fakat şimddi adettende kesildim o yüzden biraz daha ümitsizim. Sizin adetleriniz düzenliyse sakın umudunuzu kaybetmeyin benim aşılama ile tutmasına doktorlar bile şaşırdı

Evet düzelmiş canım. EVLADINI allah bağışlasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…