Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tesekkurler. Imsi tüp bebek yönteminin ücretini merak ediyorum.Bu yöntemle başari oranlari nasil? Muane ücreti paket fiyata dahil mi?

Arkadaşım bebeğini kaybettiğinde 38-39 yaşlarındaydı. Diğer bebeği, kaybından yaklaşık 1 yıl sonra oldu.
Bu bile moral oldu
Amin cok tesekkur ederim allah bin kere razi olsun...

Aklımdaydın da bugün ikinci gün aramazlar, yarın 3. gün ararlar diye düşünmüştüm. Ptesi 4. gün olmuyor mu?

Çok sevindim canım olsun o kaliteli dedikleri de devam eder inşallah.

Benim embriyo gelişimini durdurmuş 3. Günde. Çarşambanın geleceği Salı'dan belliydi zaten. Nasip. Kısmet.

Senin adına çok mutlu oldum canım hayırlısı olur inşallah , iyi tatiller sanada

Aklımdaydın da bugün ikinci gün aramazlar, yarın 3. gün ararlar diye düşünmüştüm. Ptesi 4. gün olmuyor mu?
2.gün arıyorlar bölündü mü diye. İlk gün döllenme için. İkinici gün bölünme için. pzt 4. Gün yarın 5 e gideceği için 4. Gün durumları belli olur

Çok üzüldüm başınız sağ olsun ,kan sulandırıcı kullanmıyor muydunuz ?ya da bebeğinizin hareket etmediğini anlayamadınız mı iki haftalık süreçte

Çok üzüldüm başınız sağ olsun ,kan sulandırıcı kullanmıyor muydunuz ?ya da bebeğinizin hareket etmediğini anlayamadınız mı iki haftalık süreçte
Sagolun
boyle bir rahatsizligim oldugunu bilmiyordum maalesef
bebegim cok hareketliydi sonradan anladim ki ölurkrn bile tekmeler atti cok fazla ((
Bebegimin hareketleriyle karnimdaki suyla ölmüs bedeninin hareketleri ayniydi rabbim hic bir sey bildirmedi
ne demek istedigimi ancak yasayan basina gelen anlayabilir cok kimse dedi bana nasil karninda öldügünü anlayamadin diye ama rabbim bildirmeyince bilemiyorsun iste o kadar cok dr hatasi var ki dedim ya hepsini sonradan evladimi kaybedince anladim ...
rabbim yapanin yanina birakmasin insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…