- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.521
0.07 amhamh kaç
Tesekkurler. Imsi tüp bebek yönteminin ücretini merak ediyorum.Bu yöntemle başari oranlari nasil? Muane ücreti paket fiyata dahil mi?5750 idi sanırım tedavi toplamı. 1500 tl civarında da ilaçlar tuttu. 4 embriyodan 2sini dondurma bu fiyata dahil. Diğer 2sinin dondurulması için 600tl. daha ödedik. Pgt de embriyo başına 500$
Biz transfer olmadan 2.kez yumurta toplama işlemi yaptıracağız. O da 3500tl. Eski hastaları olduğumuz için bize indirim de yaptıklarını söylediler. Ancak ben bugün 1 önceki tedavinin evraklarına baktım. Orada ICSI yazıyordu. Sanırım bu normal mikroenjeksiyon yöntemi. Yani her hastada IMSI uyguluyorlar mi, bende uyguladılar mi bilmiyorum. Yarın randevum var, soracağım doktora, IMSI nın ayrıca ücretlendirilip ücretlendirilmediğini de sorarım. Merak ettiğiniz başka bişey varsa onu da sorarım hatta :)
Bu bile moral olduArkadaşım bebeğini kaybettiğinde 38-39 yaşlarındaydı. Diğer bebeği, kaybından yaklaşık 1 yıl sonra oldu.
Amin cok tesekkur ederim allah bin kere razi olsun...Canım öteki dünya da sana kurtarıcı olacak meleğin. Öyle derler... Rabbim sana sabır versin. Bir tane evladın var ona uzun ömürler versin. Hepiniz sınavı başka başka ama tevekkülden edeceğiz. Verende alanda Rabbim. Vardır bir hayır diyeceğiz. Söylenecek bişey Yok bu kayıp karşısında. Şimdi en azından daha bilinçlisin. Rabbim merhametli doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
Aklımdaydın da bugün ikinci gün aramazlar, yarın 3. gün ararlar diye düşünmüştüm. Ptesi 4. gün olmuyor mu?Herkes pek bir sessiz bugün hastaneden haber geldi, 3 ü de bölünmüş ilerliyor ama bir tanesinin kalitesi iyi değil dedi. Pazartesi göeüşeceğiz tekrar bebişlerimin durumu ile ilgili. Benden hberler böyle hepinize iui haftasonalrı kızlar
Gecmiş olsun canım.bir kac gün daha bekle belli olmaz8. Gün kan sonucun 0,1 kızlar olmadı ...
Canım daha kanda çıkmaz 8. Günde. Arkadaşım aynısı yaşadı ve oda yıkıldı ama 10. Gün idrarda silik çıktı sonra kanda çıktı.8. Gün kan sonucun 0,1 kızlar olmadı ...
Çok sevindim canım olsun o kaliteli dedikleri de devam eder inşallah.Herkes pek bir sessiz bugün hastaneden haber geldi, 3 ü de bölünmüş ilerliyor ama bir tanesinin kalitesi iyi değil dedi. Pazartesi göeüşeceğiz tekrar bebişlerimin durumu ile ilgili. Benden hberler böyle hepinize iui haftasonalrı kızlar
Senin adına çok mutlu oldum canım hayırlısı olur inşallah , iyi tatiller sanadaHerkes pek bir sessiz bugün hastaneden haber geldi, 3 ü de bölünmüş ilerliyor ama bir tanesinin kalitesi iyi değil dedi. Pazartesi göeüşeceğiz tekrar bebişlerimin durumu ile ilgili. Benden hberler böyle hepinize iui haftasonalrı kızlar
Hadi yaaa üzüldüm , ama olsun keşke dememek için her fırsatı değerlendirmek gerekir .Benim embriyo gelişimini durdurmuş 3. Günde. Çarşambanın geleceği Salı'dan belliydi zaten. Nasip. Kısmet.
2.gün arıyorlar bölündü mü diye. İlk gün döllenme için. İkinici gün bölünme için. pzt 4. Gün yarın 5 e gideceği için 4. Gün durumları belli olurAklımdaydın da bugün ikinci gün aramazlar, yarın 3. gün ararlar diye düşünmüştüm. Ptesi 4. gün olmuyor mu?
Erken canım ilk başta hızlı yükselebilir o yüzden beklemende fayda var8. Gün kan sonucun 0,1 kızlar olmadı ...
Hayırlı değilmiş canımBenim embriyo gelişimini durdurmuş 3. Günde. Çarşambanın geleceği Salı'dan belliydi zaten. Nasip. Kısmet.
IMSI için özel bir fiyat istemiyorlar. Sperm çip için istiyorlar. Onu sordunuz mu ne kadar?Antalyadayım ben. IMSI için özel bir ücretlendirmeden bahsetmediler.
Yanındayız canım sağlık olsunBenim embriyo gelişimini durdurmuş 3. Günde. Çarşambanın geleceği Salı'dan belliydi zaten. Nasip. Kısmet.
Çok üzüldüm başınız sağ olsun ,kan sulandırıcı kullanmıyor muydunuz ?ya da bebeğinizin hareket etmediğini anlayamadınız mı iki haftalık süreçteAllah razi olsun dogumuna gunler varsi karnimda öldü kuzum
nedeni kader kismet desem de tamamen devlet dr hatasi
cok sismistim evinde otur bol su ic dinlen agrin olursa gel dedi hic agrim olmadi rutin kontrolde yavrum ölmüstü karnimda ;(
Rabbime havale ediyorum canimi yakanlari
genetige gidecek bir sey yoktu drlar da oyle dediler sorun kan pihtilasmasi oglum son ana kadar dayanmisti ama ona giden butun damarlar kapanmisti oksijensiz kalmis yavrum ;(
Karnimda o halde evladimi bekletmis dr 37 haftalik calisamaz raporunu verirken evladim 34 haftalik gorunuyor ultrasonda iste dedim ya insan basina gelmeden bazi seyleri goremiyor.
babasi anlatti kuzumu bu dunya icin fazla guzeldi oyle sevimliydi ki ölüsü bile cok guzeldi dedi
rabbim yapanlarin yanina birakmasin insallah ;(
Yavrum uctu elimden kolumu kanadimiz kirik
SagolunÇok üzüldüm başınız sağ olsun ,kan sulandırıcı kullanmıyor muydunuz ?ya da bebeğinizin hareket etmediğini anlayamadınız mı iki haftalık süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?