Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tedavi boyunca tek kelime açıklama yapmayıp bana doktor seçme hakkımı dahi kullandırmayan doktor bozuntularının açıklamasını istemiyorum zaten .yasal olarak da bşyler yapmak istiyorum
 
Merhaba kizlar, gecen gun kist ameliyati oldum. sizinle paylasmak istedim. Kist ameliyati olurken(bu arada kistim 2 seneden beri buyuyordu, 6cm olmustu.) doktorum birde su tuplerine de bakicam dedi. ameliyattan sonra, doktor geldi ve dedi ki tahmin ettigim gibi her iki taraftada tuplerin kapali oldugu gibi, endometriosis dedigimiz yapisiklar vardi her tarafinda dedi. Biraz gec oldu tabii ogrenmem. ama en azindan 20 senedir neden hic bir kere bile hamile kalmadigimi ogrenmis oldum.
 
Ayrıca güya en iyi durumda olan 2 embriyo transfer edilmişti 3. Gün.fakat ne hikmetse beklettikleri diğer embriyolar 6. Güne kadar dayandı ve donduruldu.demek işin Aslı öyle değilmiş.tahmin ettiğim gibi eğer transferi 5. Gün yapsalardı pazar günü transfer etmeleri gerekiyordu .sırf pazar günü kliniği açmamak için transferi erken yaptılar
 
Bülent Urman tıbbi dayanağı olmayan hiçbir konuda onay vermeyen bir hekim. Ben bu konuda kendisine çok güveniyorum.
 
AMH degeri maalesef yükselmiyor. Yumurtan olduğu sürece denemek dışında çaremiz yok...
 
Geçmiş olsun, yaa maalesef foktorların hepsi rahim filmi ya da histereskopi gibi önlemleri hastalarına önermiyor. Nedendir anlamıyorum. Oysa rahim yumurtalar kadar önemli hamilelik için.
 
Bi rahim.filmi bile istemediler mi? 20 yıldır gidip geldigin doktorlar
 
Bunuda yazdim bir koseye
 
adet döngün kaç gün ve sana transferi kaçıncı günde yaptılar, endometriuım kalınlığın kaçtı transfer zamanı veya öncesinde
 
kızlar dün akşam ötü oldum, opudan sonra inaılmaz ağrım olmuştu sağ tarafımda, ağrı kesiciyle durmuştu. ertesi gün inanılmaz bir gaz sancısı ve kramplar oldu, bağrısaklar etkilendi dedim ama sağda yine haifif spazmlar oluyordu. dün kendimi iyi hissedince arkadaşlarla gez toiz eğlen yaptım. eve gelince yemek yedim ama gakliba biraz aşırı yemişim... uyudum hemen sonra bir saat kadar... neyse kalktığımda karnım şiş gaz var sağda kramplar var ve ateşim vardı. doktoruma mesaj attım hastaneye gel dedi. gece 1de gittik, ultrason yaparken vajinal aletin sağ tarafta değdiği yerler çok acıdı... doktor da birşey yok sonuçta orada bir işlem yapıldı, nasıl vücudun diğer kısımalrına operasyon yapılınca ağrıyor ve zaman alıyor iyileşmesi, burası da öyle dedi. ben kürtaj olduğumda veya diğer opularda böyle birşey yaşamayınca panik oldum, hala endişelyim. eşim diyor ki maşallah deli gibi yiyorsun, miden bağırsaklarını zorluyorsun, gaz vs. ondan diyor, bir de hiç dinlenmedin bu sefer dedi, ama endişeliyim. bu akşam da düğüne gideceğim.... aranızda böyle acı ağrı kramp yaşayan oldu mu opudan 3 gün sonra bile?
 
adet döngün kaç gün ve sana transferi kaçıncı günde yaptılar, endometriuım kalınlığın kaçtı transfer zamanı veya öncesinde
Adet döngüm 28-30 gün .4 temmuzda adet olmuştum 21 temmuz günü 2 tane 3. Gün embriyosu konuldu .opudan önce çatlatma iğnesini yapmadan 2 gün önce gittiğim son kontrolde endomwtrium 13 mm idi. Başka da kontrol yapılmadan opu ve transfer yapıldı .canım biliyorsan bilgi verir misin çünkü pisi pisine oldu gibi geliyor çok ihmal olduğunu düşünüyorum .bir de rahim kalınlığı opudan önce bile 13 mm idi ama buna rağmen opudan itibaren günde 2 kez estrofem kullandırıldım.herkese verdikleri reçete aynı dozda bana da verildi .rahimin çok fazla kalınlaştığını düşünüyorum
 
adet döngüne göre 17. gün (28 gün) ile 19. gün (30 gün) arası transfer edilmesi normal. senin de 17. günde edilmiş, ancak rahim kalınlığının kaç mm olduğunu bilmiyorsun aslında. normalde 9 mm - 16 mm arası olması lazım. opudan 2 gün öcnce 13 mm ise, 5 gün sonra transfer günü 16 mmin üzerine çıkmış olabilir mi? bence sakin olup sormanda fayda var. bu arada endometrium kalınlığı çok önemli, bence en önemlisi, çünkü istediğin kadar kaliteli embriyo koy, tutunma penceresi denilen aralıkta transfer edilmezse olmuyor... sakin sakin doktoruna sormalısın bence neden tutunmadığını, en son 13 mmdi, bana fazla geldi diyebilirsin.
 
Deli gibi yiyor musun? Hadi yaa, ne kadar yiyorsun acaba, merak ettim:). Geçmiş olsun canım, cok zorlama kendini, dikkat et. Birşey olmaz sanmam, geçer herhalde.
 
Geçmiş olsun, yaa maalesef foktorların hepsi rahim filmi ya da histereskopi gibi önlemleri hastalarına önermiyor. Nedendir anlamıyorum. Oysa rahim yumurtalar kadar önemli hamilelik için.
Tesekkurler canim sagol. Ben hic anlamis degilim, hicbiri de ve hepsi ozel doktorlardi, bunlarin icinde yurtdisinda gittigim kisirlik doktoru ustelik rahim filmi istemedi. Hep soyledikleri tup bebek yaptirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…