Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bi rahim.filmi bile istemediler mi? 20 yıldır gidip geldigin doktorlar
Maalesef hicbiri demedi, taa ki bu doktorumu bulana kadar ama gec buldum, ben cok sonra ogrendim rahim filmi ile belli oluyormus megerse, halbuki ben cocugum olmasa bile, neden olmadigini ogrenmek istemistim. Neyse ogrendim simdi, doktorum menapoza yakinsin ama tam girmemissin, hala, belki bir olabilir ihtimal var dedi, 1 hafta sonra kontrole gidip, gorucem. Bu doktora ameliyat olan arkadasim, butun rahim yumurtaligini temizlemisti ve 6 ay sonra da dogal yolla hamile kaldi 43 yasinda.

Sizin yaşınız kaçtı? Hangi doktor?

Deli gibi yiyor musun? Hadi yaa, ne kadar yiyorsun acaba, merak ettim:). Geçmiş olsun canım, cok zorlama kendini, dikkat et. Birşey olmaz sanmam, geçer herhalde.
ahahaha sayayım mı? sayayım mı? hadi sayayayım... yarım simit, bir poğaça, iki tane çikolatalı kruvasan, bir iki tane küçük pizzalardan hani sosisli olanlardan, yanında zeytin peynir, reçel :) akşama da iki tabak domates soslu kıymalı makarna... sonra hastene yolları taşlı tabi... oldu mu poppyciğim valla saydırdın bana :)

Maşallah, senin ikonun bu olsun artık

harbiden yiyomuşsun lan.

gecmis olsun simdi daha iyisin degilmi...dugunde sahaneymis bu arada :)
birde istahli insani severim ben yaaa..can bogazdan gelir sonucta :)

Düğüne ben de bayıldım doğrusu, mekan harika. Ayrıca can boğazdan da gider sonuçta
yaaaaa biliyorum da istah iyidir, yiyebiliyorsan hayat var yasam var....yasamak icin degil yemek icin yasayanlardanim malum
evet ya evlenmek icin ani biriktirmek icin cok guzel bir yer...

Maşallah, senin ikonun bu olsun artık
olsun valla:) yerim
harbiden yiyomuşsun lan.
3 tane küçük kurabiyeyi unutmuşum

gecmis olsun simdi daha iyisin degilmi...dugunde sahaneymis bu arada :)
birde istahli insani severim ben yaaa..can bogazdan gelir sonucta :)
ben de iştahlı insan severim ama eşim o kadar değil allahtan yoksa 100 kiloyu görürdüm

Düğüne ben de bayıldım doğrusu, mekan harika. Ayrıca can boğazdan da gider sonuçta

düğün süperdi, kızlar orası aynı zamanda cafe, acaba bir sonraki bhuluşmayı orada mı yapsak

yesek yesek kilo almasak 36 beden dolassak, hatta baklavali karin kaslarimiz olsa..sagligimiz tavan yapsa falan...falan a cesitli anlamlar hayyaller yuklenebilir daha bir cok

ah canım benim 1 hafta sürdün ve halende var o gaz sancısı çok afedersin ama tuvalate giderken bile halen yanma var sanırım fazla yumurta alımıyla ilgili benim ilkinde bir şey olmamıştı ama bu sefer maf etti beni de şimdi regle öncesi sancı ve gece ateş basmalardan maf oluyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…