- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.561
Maalesef hicbiri demedi, taa ki bu doktorumu bulana kadar ama gec buldum, ben cok sonra ogrendim rahim filmi ile belli oluyormus megerse, halbuki ben cocugum olmasa bile, neden olmadigini ogrenmek istemistim. Neyse ogrendim simdi, doktorum menapoza yakinsin ama tam girmemissin, hala, belki bir olabilir ihtimal var dedi, 1 hafta sonra kontrole gidip, gorucem. Bu doktora ameliyat olan arkadasim, butun rahim yumurtaligini temizlemisti ve 6 ay sonra da dogal yolla hamile kaldi 43 yasinda.Bi rahim.filmi bile istemediler mi? 20 yıldır gidip geldigin doktorlar
Sizin yaşınız kaçtı? Hangi doktor?Maalesef hicbiri demedi, taa ki bu doktorumu bulana kadar ama gec buldum, ben cok sonra ogrendim rahim filmi ile belli oluyormus megerse, halbuki ben cocugum olmasa bile, neden olmadigini ogrenmek istemistim. Neyse ogrendim simdi, doktorum menapoza yakinsin ama tam girmemissin, hala, belki bir olabilir ihtimal var dedi, 1 hafta sonra kontrole gidip, gorucem. Bu doktora ameliyat olan arkadasim, butun rahim yumurtaligini temizlemisti ve 6 ay sonra da dogal yolla hamile kaldi 43 yasinda.
Yasim 45 , ameliyati antalya da Erhan Muluk yapti.Sizin yaşınız kaçtı? Hangi doktor?
ahahaha sayayım mı? sayayım mı? hadi sayayayım... yarım simit, bir poğaça, iki tane çikolatalı kruvasan, bir iki tane küçük pizzalardan hani sosisli olanlardan, yanında zeytin peynir, reçel :) akşama da iki tabak domates soslu kıymalı makarna... sonra hastene yolları taşlı tabi... oldu mu poppyciğim valla saydırdın bana :)Deli gibi yiyor musun? Hadi yaa, ne kadar yiyorsun acaba, merak ettim:). Geçmiş olsun canım, cok zorlama kendini, dikkat et. Birşey olmaz sanmam, geçer herhalde.
Hayırlısı olsun herşey için. Plan ne şimdi?Yasim 45 , ameliyati antalya da Erhan Muluk yapti.
Maşallah, senin ikonun bu olsun artıkahahaha sayayım mı? sayayım mı? hadi sayayayım... yarım simit, bir poğaça, iki tane çikolatalı kruvasan, bir iki tane küçük pizzalardan hani sosisli olanlardan, yanında zeytin peynir, reçel :) akşama da iki tabak domates soslu kıymalı makarna... sonra hastene yolları taşlı tabi... oldu mu poppyciğim valla saydırdın bana :)
ahahaha sayayım mı? sayayım mı? hadi sayayayım... yarım simit, bir poğaça, iki tane çikolatalı kruvasan, bir iki tane küçük pizzalardan hani sosisli olanlardan, yanında zeytin peynir, reçel :) akşama da iki tabak domates soslu kıymalı makarna... sonra hastene yolları taşlı tabi... oldu mu poppyciğim valla saydırdın bana :)
gecmis olsun simdi daha iyisin degilmi...dugunde sahaneymis bu arada :)ahahaha sayayım mı? sayayım mı? hadi sayayayım... yarım simit, bir poğaça, iki tane çikolatalı kruvasan, bir iki tane küçük pizzalardan hani sosisli olanlardan, yanında zeytin peynir, reçel :) akşama da iki tabak domates soslu kıymalı makarna... sonra hastene yolları taşlı tabi... oldu mu poppyciğim valla saydırdın bana :)
Düğüne ben de bayıldım doğrusu, mekan harika. Ayrıca can boğazdan da gider sonuçtagecmis olsun simdi daha iyisin degilmi...dugunde sahaneymis bu arada :)
birde istahli insani severim ben yaaa..can bogazdan gelir sonucta :)
yaaaaa biliyorum da istah iyidir, yiyebiliyorsan hayat var yasam var....yasamak icin degil yemek icin yasayanlardanim malumDüğüne ben de bayıldım doğrusu, mekan harika. Ayrıca can boğazdan da gider sonuçta
olsun valla:) yerimMaşallah, senin ikonun bu olsun artık
3 tane küçük kurabiyeyi unutmuşumharbiden yiyomuşsun lan.
ben de iştahlı insan severim ama eşim o kadar değil allahtan yoksa 100 kiloyu görürdümgecmis olsun simdi daha iyisin degilmi...dugunde sahaneymis bu arada :)
birde istahli insani severim ben yaaa..can bogazdan gelir sonucta :)
Düğüne ben de bayıldım doğrusu, mekan harika. Ayrıca can boğazdan da gider sonuçta
biz de seniGünaydın bu forumun en güzel insanları
Sizi seviyorum ...
Günaydın bu forumun en güzel insanları
Sizi seviyorum ...
sevgi pitirciklaribiz de seni
yesek yesek kilo almasak 36 beden dolassak, hatta baklavali karin kaslarimiz olsa..sagligimiz tavan yapsa falan...falan a cesitli anlamlar hayyaller yuklenebilir daha bir cokolsun valla:) yerim
3 tane küçük kurabiyeyi unutmuşum
ben de iştahlı insan severim ama eşim o kadar değil allahtan yoksa 100 kiloyu görürdüm
düğün süperdi, kızlar orası aynı zamanda cafe, acaba bir sonraki bhuluşmayı orada mı yapsak
yok canım genetikten haber bekliyorum zaten ay sonuna anca gelir haber:))Yeni bir gelişme mi var? Kaçırdım ben.
ah canım benim 1 hafta sürdün ve halende var o gaz sancısı çok afedersin ama tuvalate giderken bile halen yanma var sanırım fazla yumurta alımıyla ilgili benim ilkinde bir şey olmamıştı ama bu sefer maf etti beni de şimdi regle öncesi sancı ve gece ateş basmalardan maf oluyorumkızlar dün akşam ötü oldum, opudan sonra inaılmaz ağrım olmuştu sağ tarafımda, ağrı kesiciyle durmuştu. ertesi gün inanılmaz bir gaz sancısı ve kramplar oldu, bağrısaklar etkilendi dedim ama sağda yine haifif spazmlar oluyordu. dün kendimi iyi hissedince arkadaşlarla gez toiz eğlen yaptım. eve gelince yemek yedim ama gakliba biraz aşırı yemişim... uyudum hemen sonra bir saat kadar... neyse kalktığımda karnım şiş gaz var sağda kramplar var ve ateşim vardı. doktoruma mesaj attım hastaneye gel dedi. gece 1de gittik, ultrason yaparken vajinal aletin sağ tarafta değdiği yerler çok acıdı... doktor da birşey yok sonuçta orada bir işlem yapıldı, nasıl vücudun diğer kısımalrına operasyon yapılınca ağrıyor ve zaman alıyor iyileşmesi, burası da öyle dedi. ben kürtaj olduğumda veya diğer opularda böyle birşey yaşamayınca panik oldum, hala endişelyim. eşim diyor ki maşallah deli gibi yiyorsun, miden bağırsaklarını zorluyorsun, gaz vs. ondan diyor, bir de hiç dinlenmedin bu sefer dedi, ama endişeliyim. bu akşam da düğüne gideceğim.... aranızda böyle acı ağrı kramp yaşayan oldu mu opudan 3 gün sonra bile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?