Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın Kızlar, nasılsınız canlarım, ben daha regle olmadım bir an önce olsamda rahatlasam:))))
hepinize iyi haftalar dilerim, hayatguzel2015 inşallah bu gün güzel haberler alırsın canım:)
G Gabriel_ canım bir daha test yaptın mı merak ettim her şeyin hayırlısı senin donmuşlar vardı sanırım inşallah onlar annelerine:))))

Bu arada yalnız önemli olan bu saydıklarını hangi süreler içinde yediğin. Mesela 3 saat mi, 13 saat mi, bu da önemli. Hani Bünyamin Sürmeli dedi ya, geçen haftaki yağmurdan önce, şu kadar yağmur yağacak ama önemli olan ne kadar sürede yağacağı. İşte felaket o miktarın sadece 20 dakikada yağmasından oldu.

Çok çok geçmiş olsun canım cts akşamı kabustu çok şükğr ben iyiyim şimdilik ara ara sağ tarafım sızlıyor, yahu bu 25 tane toplananlar napıyor

11 ile 18 arası, ahahaha süper örnek

supermis

Kan testi yapmadım canım .bu sabah idrar testini tekrarladım .sonrasında ilaçları bıraktım

Kan testi yapmadım canım .bu sabah idrar testini tekrarladım .sonrasında ilaçları bıraktım
Merkezin söylediği tarihte kan testi yapmadan ilaçları bırakmamak gerekiyor. Ben de idrar testi yaptım kandan önce, negatif çıktı, o ilaçları içmek, iğneleri yapmak o kadar zor geldi ki ancak yapmak zorundaydım, hiç belli olmuyor çünkü. Büyük ihtimal negatif oluyor ama o düşük ihtimali de her zaman düşünmek lazım. Sonradan pişman olmamak için.

baharnaz sesin çıkmıyor naber napıyorsun haremiz geliyor buraya. Cumartesi sabah öğlen gibi buluşacağız nasip olursa sen misait misin
Evet yaa, baharnaz vardı di mi? Neredesin baharnaz ? Bu arada ben de yazacaktım, napıyoruz kızlar Cumartesi günü? Benim sabah 9:20'de Aret'te randevum var. Sonra müsaitim. Nerede, kaçta, kim geliyor?

Bilmem ki tatlım 8. Gün değer 0,1 olunca çok zor.bir de ilk günler vücudumda çok değişiklik vardı transferden sonra .ama gün geçtikçe resmen hafifledim karnım olsun ,göğüsler olsun ,duygusal durum olsun .hepsi normalde nasılsam öyleydi ilaçlara rağmen .ben de daha fazla boş yere ilaç almayım regl boş yere gecikmesin diye düşündüm .

Evet yaa, baharnaz vardı di mi? Neredesin baharnaz ? Bu arada ben de yazacaktım, napıyoruz kızlar Cumartesi günü? Benim sabah 9:20'de Aret'te randevum var. Sonra müsaitim. Nerede, kaçta, kim geliyor?
Neresi olursa olsun, inşallah ben geliyorum da ertnur dan haber bekliyorum. hayatguzel2015 de geleceği için Şişli olabilir diyorum. Haremiz in sabah otel çıkışına da yakın oluruz hem. Hem de senin kontrol sonrası karşıya geçmen gerekmez. Kahvaltı sonrası geçeriz Kadıköy 'e, oradan da Havaş servisi ile havaalanına gider. Bu arada illusive e yi de kandırmaya çalışıyorum, haydin destek kızlar

idrar testi yaptığım gün ben de bırakmıştım jeli.

Benim bugün Semra Karaman ile randevum vardı. Gitmedim. Gitmeyeceğim. Bi o kalmıştı gitmediğim ama içimden gelmedi. Gitsemde ne yapacak bana diğer doktorlardan farklı. Yorulduğumla kalacağım.

Canım bir kan verseydin belli olmaz ki onca zahmete girdin bi kan ver öyle emin ol. Bir günde bile artar değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…