- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.581
Bu arada yalnız önemli olan bu saydıklarını hangi süreler içinde yediğin. Mesela 3 saat mi, 13 saat mi, bu da önemliolsun valla:) yerim
3 tane küçük kurabiyeyi unutmuşum
ben de iştahlı insan severim ama eşim o kadar değil allahtan yoksa 100 kiloyu görürdüm
düğün süperdi, kızlar orası aynı zamanda cafe, acaba bir sonraki bhuluşmayı orada mı yapsak
Neresi orası yav?olsun valla:) yerim
3 tane küçük kurabiyeyi unutmuşum
ben de iştahlı insan severim ama eşim o kadar değil allahtan yoksa 100 kiloyu görürdüm
düğün süperdi, kızlar orası aynı zamanda cafe, acaba bir sonraki bhuluşmayı orada mı yapsak
Çok çok geçmiş olsun canım cts akşamı kabustu çok şükğr ben iyiyim şimdilik ara ara sağ tarafım sızlıyor, yahu bu 25 tane toplananlar napıyorah canım benim 1 hafta sürdün ve halende var o gaz sancısı çok afedersin ama tuvalate giderken bile halen yanma var sanırım fazla yumurta alımıyla ilgili benim ilkinde bir şey olmamıştı ama bu sefer maf etti beni de şimdi regle öncesi sancı ve gece ateş basmalardan maf oluyorum((
11 ile 18 arası, ahahaha süper örnekBu arada yalnız önemli olan bu saydıklarını hangi süreler içinde yediğin. Mesela 3 saat mi, 13 saat mi, bu da önemli. Hani Bünyamin Sürmeli dedi ya, geçen haftaki yağmurdan önce, şu kadar yağmur yağacak ama önemli olan ne kadar sürede yağacağı. İşte felaket o miktarın sadece 20 dakikada yağmasından oldu.
FORUmun meraklısı belli oldu ben de ilk kim soracak diy e bkliyordumNeresi orası yav?
supermisBu arada yalnız önemli olan bu saydıklarını hangi süreler içinde yediğin. Mesela 3 saat mi, 13 saat mi, bu da önemli. Hani Bünyamin Sürmeli dedi ya, geçen haftaki yağmurdan önce, şu kadar yağmur yağacak ama önemli olan ne kadar sürede yağacağı. İşte felaket o miktarın sadece 20 dakikada yağmasından oldu.
Kan testi yapmadım canım .bu sabah idrar testini tekrarladım .sonrasında ilaçları bıraktımGünaydın Kızlar, nasılsınız canlarım, ben daha regle olmadım bir an önce olsamda rahatlasam:))))
hepinize iyi haftalar dilerim,hayatguzel2015 inşallah bu gün güzel haberler alırsın canım:)
G Gabriel_ canım bir daha test yaptın mı merak ettimher şeyin hayırlısı senin donmuşlar vardı sanırım inşallah onlar annelerine:))))
Günaydın birkendim keşke kan testi yapıp bıraksaydın... kan testinde sonuç görmek çok zor oluyor biliyorum ama ne olur ne olmaz yaptırsaydın arkadaşım yaKan testi yapmadım canım .bu sabah idrar testini tekrarladım .sonrasında ilaçları bıraktım
Hayır muayene ücreti bu fiyata dahil değil. Tedavi devam ettiği sürece her 6 ayda 1 kez muayene ücreti ödeniyor. 180 ya da 200 tl idi sanırım en son.Tesekkurler. Imsi tüp bebek yönteminin ücretini merak ediyorum.Bu yöntemle başari oranlari nasil? Muane ücreti paket fiyata dahil mi?
Merkezin söylediği tarihte kan testi yapmadan ilaçları bırakmamak gerekiyor. Ben de idrar testi yaptım kandan önce, negatif çıktı, o ilaçları içmek, iğneleri yapmak o kadar zor geldi ki ancak yapmak zorundaydım, hiç belli olmuyor çünkü. Büyük ihtimal negatif oluyor ama o düşük ihtimali de her zaman düşünmek lazım. Sonradan pişman olmamak için.Kan testi yapmadım canım .bu sabah idrar testini tekrarladım .sonrasında ilaçları bıraktım
Evet yaa,baharnaz sesin çıkmıyor naber napıyorsun haremiz geliyor buraya. Cumartesi sabah öğlen gibi buluşacağız nasip olursa sen misait misin
Bilmem ki tatlım 8. Gün değer 0,1 olunca çok zor.bir de ilk günler vücudumda çok değişiklik vardı transferden sonra .ama gün geçtikçe resmen hafifledim karnım olsun ,göğüsler olsun ,duygusal durum olsun .hepsi normalde nasılsam öyleydi ilaçlara rağmen .ben de daha fazla boş yere ilaç almayım regl boş yere gecikmesin diye düşündüm .Merkezin söylediği tarihte kan testi yapmadan ilaçları bırakmamak gerekiyor. Ben de idrar testi yaptım kandan önce, negatif çıktı, o ilaçları içmek, iğneleri yapmak o kadar zor geldi ki ancak yapmak zorundaydım, hiç belli olmuyor çünkü. Büyük ihtimal negatif oluyor ama o düşük ihtimali de her zaman düşünmek lazım. Sonradan pişman olmamak için.
Bilen biliyor yavyuumm . Sen hala bilmediğine göre ...Neresi orası yav?
Mikroçip mi bahsettiğiniz? Bizim merkezde onu uygulamıyorlarmışIMSI için özel bir fiyat istemiyorlar. Sperm çip için istiyorlar. Onu sordunuz mu ne kadar?
Neresi olursa olsun, inşallah ben geliyorum da
idrar testi yaptığım gün ben de bırakmıştım jeli.Merkezin söylediği tarihte kan testi yapmadan ilaçları bırakmamak gerekiyor. Ben de idrar testi yaptım kandan önce, negatif çıktı, o ilaçları içmek, iğneleri yapmak o kadar zor geldi ki ancak yapmak zorundaydım, hiç belli olmuyor çünkü. Büyük ihtimal negatif oluyor ama o düşük ihtimali de her zaman düşünmek lazım. Sonradan pişman olmamak için.
Canım bir kan verseydin belli olmaz ki onca zahmete girdin bi kan ver öyle emin ol. Bir günde bile artar değer.Bilmem ki tatlım 8. Gün değer 0,1 olunca çok zor.bir de ilk günler vücudumda çok değişiklik vardı transferden sonra .ama gün geçtikçe resmen hafifledim karnım olsun ,göğüsler olsun ,duygusal durum olsun .hepsi normalde nasılsam öyleydi ilaçlara rağmen .ben de daha fazla boş yere ilaç almayım regl boş yere gecikmesin diye düşündüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?