- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.601
Evet çok zor tahmin ediyorum. Bir kan testi daha yap istersenBilmem ki tatlım 8. Gün değer 0,1 olunca çok zor.bir de ilk günler vücudumda çok değişiklik vardı transferden sonra .ama gün geçtikçe resmen hafifledim karnım olsun ,göğüsler olsun ,duygusal durum olsun .hepsi normalde nasılsam öyleydi ilaçlara rağmen .ben de daha fazla boş yere ilaç almayım regl boş yere gecikmesin diye düşündüm .
Tamam, uyar bana, süper olur. Maşallah sen organizasyonu yapmışsın sessizden sessizden:)).Neresi olursa olsun, inşallah ben geliyorum da @ertnur dan haber bekliyorum.hayatguzel2015 de geleceği için Şişli olabilir diyorum. Haremiz in sabah otel çıkışına da yakın oluruz hem. Hem de senin kontrol sonrası karşıya geçmen gerekmez. Kahvaltı sonrası geçeriz Kadıköy 'e, oradan da Havaş servisi ile havaalanına gider. Bu arada illusive e yi de kandırmaya çalışıyorum, haydin destek kızlar
İyi yapmışsın, gitme dinlen birazBenim bugün Semra Karaman ile randevum vardı. Gitmedim. Gitmeyeceğim. Bi o kalmıştı gitmediğim ama içimden gelmedi. Gitsemde ne yapacak bana diğer doktorlardan farklı. Yorulduğumla kalacağım.
10.gün bugünEvet çok zor tahmin ediyorum. Bir kan testi daha yap istersenhayatguzel2015 'in dediği gibi. Kaçıncı gün bugün?
Haklısın canım.insan herşeyden uzaklaşmak istiyorBenim bugün Semra Karaman ile randevum vardı. Gitmedim. Gitmeyeceğim. Bi o kalmıştı gitmediğim ama içimden gelmedi. Gitsemde ne yapacak bana diğer doktorlardan farklı. Yorulduğumla kalacağım.
Benim de çevremde evli olup da hamile olamayan doğurmayan Yok.dediğiniz gibi çoğu 2. Ye hamile. Ama ilginçtir ki benim buradan tanıştığım bir üye vardı. Yüzyüze gelmemiştik ama watsaptan görüşüyorduk. Çocuk düşünmediğini söylüyordu sürekli. Benim de çok istediğimi biliyordu. Sonra Birgün hamileyim diye idrar testinin fotoğrafını yollayıp "doğurmalıyım dimi " diye sordu. Sonra da öldün mü kaldın mı demedi o günden sonra. Ha bir de dedi ki yumurtlama günü vs hiç hesaplamamış tek ilişkiyle kalmış. Resmen yüzde yüz başarı dedi
tesekkurler canIm, bakalim bana göre geç bir yas bebek sahibi olmak icin, 46 yasinda dogurmus olsam, 60 yasinda 10 yasinda bir cocugum olacak.ben simdi bile cok yurudugum zaman yoruliyorken o yasta cocuk parkinda kendimi hic dusunmek istemiyorum. Hem cocuga da yazik. O yuzden, birsey düsünmüyorum, planim guzel gunler yasayip, guzel saglikli yaslanmak. Bu kadar.Hayırlısı olsun herşey için. Plan ne şimdi?
Bunu burada deşifre etmenizin gereği yok. Konumuz bunlar değil bizim. Özelden yazabilirdiniz.Iyi niyetinden kazanmistir.
Kimden bahsettigini biliyorum.
O gorustugun insana da mi fesatlik besledin ?
Cocuk dusunmuyormus Allah nasip etmis..
Onun seninki gibi bir evliligi yok ki .
Etiketliyim mi gelsin
Hakkinda dusunduklerini gorsun ?
Canım hiç öyle düşünme. Hepimiz arada o matematik hesabına giriyoruz ama yapacak bir şey yok. Bizim nasibimizde böyleymiş. Genç anne olup ama bebeğine hiçbir şey veremeyen insanlarda var. Hiçbir şey için geç değildir. Yeter ki Rabbim nasip etsin.P
tesekkurler canIm, bakalim bana göre geç bir yas bebek sahibi olmak icin, 46 yasinda dogurmus olsam, 60 yasinda 10 yasinda bir cocugum olacak.ben simdi bile cok yurudugum zaman yoruliyorken o yasta cocuk parkinda kendimi hic dusunmek istemiyorum. Hem cocuga da yazik. O yuzden, birsey düsünmüyorum, planim guzel gunler yasayip, guzel saglikli yaslanmak. Bu kadar.
Valla arap atı gibi koşturdum azıcık dinleyeyimİyi yapmışsın, gitme dinlen biraz
Ben öyle düşünmüyorum. Ben de 44'üm (gerçi kendimi 44 hissetmiyorum o ayrı:)). Tabi senin tercihin, saygı duyuyorum ama olsun 20 yaşına kadar bakabilelim yeter. Ondan sonrası zaten çocuğun kendi sorumluluğu. O yaştan sonra artık kendi başının çaresine baksın.P
tesekkurler canIm, bakalim bana göre geç bir yas bebek sahibi olmak icin, 46 yasinda dogurmus olsam, 60 yasinda 10 yasinda bir cocugum olacak.ben simdi bile cok yurudugum zaman yoruliyorken o yasta cocuk parkinda kendimi hic dusunmek istemiyorum. Hem cocuga da yazik. O yuzden, birsey düsünmüyorum, planim guzel gunler yasayip, guzel saglikli yaslanmak. Bu kadar.
Sıfır mı, bir adet yok muydu sağlıklı embriyon?Valla arap atı gibi koşturdum azıcık dinleyeyimhoş koşturdum elde var "O" ama olsun yine de yarışmaya katılmak güzeldi
arkadaşım pardon da burada bizim konuştuğumuz konulara düşüncelerimize ve onları anlatma tarzımıza müdahale edemezsiniz siz. isteyen istediği düşünceyi paylaşır kaldı ki arkadaşımız kötü bir şey yazmadı iyice okursan görürsün.Iyi niyetinden kazanmistir.
Etiketliyim mi gelsin
Var canım hamd olsun. Bu Temmuz turunda elde varSıfır mı, bir adet yok muydu sağlıklı embriyon?
Hmm, anladım. Sen kaç yaşındaydın?Var canım hamd olsun. Bu Temmuz turunda elde var"O" bir ayda iki opu oldum ya ondan dedim. O cepte Allah'tan.
He yaaa...arkadaşım pardon da burada bizim konuştuğumuz konulara düşüncelerimize ve onları anlatma tarzımıza müdahale edemezsiniz siz. isteyen istediği düşünceyi paylaşır kaldı ki arkadaşımız kötü bir şey yazmadı iyice okursan görürsün.
bunun tehditlerle burada ifşa edilmeye çalışılmasındaki maksat onun yazdıklarından daha kötü bence.
Bunu burada deşifre etmenizin gereği yok. Konumuz bunlar değil bizim. Özelden yazabilirdiniz.
Arkadaşım burası kozunu paylaşacağın yer değil. Derdin çoksa özelden içini dökebilirsin. Forumda ilgi çekmek gibi bir çaban varsa kusura bakma da, kimse bu model birinin bu model paylaşımını dikkate bile almaz, üzgünüm.Iyi niyetinden kazanmistir.
Etiketliyim mi gelsin
arkadaşım pardon da burada bizim konuştuğumuz konulara düşüncelerimize ve onları anlatma tarzımıza müdahale edemezsiniz siz. isteyen istediği düşünceyi paylaşır kaldı ki arkadaşımız kötü bir şey yazmadı iyice okursan görürsün.
bunun tehditlerle burada ifşa edilmeye çalışılmasındaki maksat onun yazdıklarından daha kötü bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?