Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

11.yilim bu forumda.
Sizin arkadasiniz benim ne demek istedigimi anladi .
Siz tabi konunun cok disindasiniz.
Bahsettigi insan benim de tanidigim biri
Bu kadinin anlattigi tarzda biri degil
Size sirin gorunmek icin uydurulmus bi sey
Bir ikincisi benim konularimda ettigi hakaretler maalesef konuyu buraya getirdi.
Ozelden de yazdim tabi ama cevap vermez.
zaten bu konudan sonra ismini yine degidtirir ortadan kaybolur merak etmeyin.
Allah size hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
Konunuzu sabote etmek istemedim
ama at kosturmasin orda burda !
Iyi gunler

Canım dediklerin doğruda olabilir doğru olmayabilir de ama biz inan ilgilenmiyoruz. Haklıda olabilirsin hatta veya haksız da. Bizim anlatmak istediğimiz; "Anne olmak için" varını, yoğunu, canını ortaya koyanların fikir alış verişi yaptığı bir konuda bunlar bizi sadece geriyor. Konu sen veya bahsettiğin arkadaşın iletişimden çok ötede.

İyi Günler.

Cansınız kızlar ne diyeyim Kusura bakmayın
İZninizle madem olay bu noktaya geldi artık son olarak şunu söylicem eğer bu şahıs bu olaya devam ederse ; koruduğu üyenin gerçek hayatta yaptığı ahlaksızlığı eşine bildirmek durumunda kalacağım .

Size soylemistim degil mi ?
Sen insanlarin ozel hayatlarini ,sana anlattigi dertlestigi seyleri nasil boyle ulu orta malzeme yaparsin ?
Bu kotu niyetlerin yuzunden hicbir isin rast gitmiyo bunu anlayamiyor musun ?
Korudugum falan yok uyeyi
Gorusmuyoruz bile !
Sen onun sirlarini anlaticaksin
Peki kp ,gorumce,esin,is yerindekiler bunlar ne olacak ?

Kızlar konu değişsin benim arkadaşımın arkadaşı erken menapoza girmiş 1 senedir falan sonra trisequens hormon ilacı yazmış doktor kullanmaya başlamış ve kendi kendine yumurta olmaya başlamış doktor kontrolde tekrar korunmaya başla demiş. Aranızda kullanan var mı acaba? Clyco bana çok yarıyor mesela kullandığımda. Ama bu ilacı kullanmadım hiç. Kullanan var mı merak ettim. Bana arkadaşım mesaj atmışta.

duydum, kullanan arkadaslarimda hormon replesman tedavisi icin yani genc yasta adetten kesilenlerde ya da kesilmek uzere adeti duzensizlesenlerde veriliyor,yumurtlama icin bisey diyemem ancak adet gormeyi sagliyor.
cyclonunda hakkini vermek lazim, hic yumurta gorulmeyen ve adet olamayan abir arkadasim cyclo vesilesi ile adetini beklerken gebe oldugunu ogrendi.

Evet canım, mesela ben cylco kullanırken hep tedirgin olduğumdan kullanmakta çekiniyorum. Son 2 ay kullanmadım ne adet ne yumurta vardı. Kullanmaya bir başladım bende anında toplamda 4 yumurta göründü o ay içinde. Doktorum bile dedi ya bu ilacı kime yazsam yumurta ile geliyor diye. Ama o ilaç biraz ağır gibi geliyor bana korkutuyor beni. Ama evet dediğin gibi geçiş döneminde veriyorlarmış trisequens'ı. Bi deniyim bakalım. Çok sağol canım.

Lütfen konunuzu özele taşıyın burada bu şekilde polemikler görmek istemiyoruz. Bizler huzurlu sakin ve güzel paylaşımlar faydalı bilgiler ve birbirimize destek olmak istiyoruz . Burda ne siz korunuyorsunuz nede arkadaşınız lütfen kozlarınızı özelde tartışın lütfen arkadaşlar .

clyco ben geçen ay kullandım kist için ama kist geçmedi yumurta zaten bir tane oluyordu gene aynı oldu , ama biraz kilo yaptı bende iki kilo falan aldım.

kendince haklı olabilirsin ama biz birinin şirin olup olmamasına göre yorum yazmıyoruz kimseye. herkes derdini paylaşıyor burada.
ayrıca bizim topiğimiz çok seviyeli konuşmaların olduğu bir topiktir biz bu tür tehdit ve afişe edici türdeki şeyleri kabul etmeyiz. hepimize lazım olan şey huzur ve pozitif enerji. biz o arkadaşımızın bu sayfamızda bir terbiyesizliğine şahit olmadık olsaydık tepkimizi koyardık muhakkak.

İlk kez duyuyorum. Allahımm öğrenilecek ne çok şey var!

sifa olsun..cok genc arkadaslar var daha 30 una varmayan mesela.adetleri duzensiz ya da iste az ya da bitmek uzere ates basmalari yani menapoz belirtileri goruluyor.bunlarin onune gecmek icin ve hani regli gorulen sureyi uzatmak icin birebir galiba bu cyclo.menapoz sadece adetten kesilmek degilki ates basmasi, kalp rahatsizligi kemik erimesi vs. o yuzden hormon replesman tedavisini cok faydali buluyorum ben.

Annem derdi "menopoz çok kötü kızım" biz hiç anlamazdık kadını. Annemde 42 de girmiş. Hoş ben 37'de başlamışım girmeye o kötü genler bana gelmiş olsa bile şimdi anlıyorum annemi. Menopoz sadece bebek için değil haklısın içinde olmayan yok. Sinir, stres, kilo, aile içi hayat, kemik erimesinden bi çok şeye. Sağol canım sen bu konularda çok bilgilisin yorumlarından anlıyorum. Kullanayım birinden birini. Çok sağol.

Cahillik mutlulukmuş diyorum bazen. bildikçe olayın sihri kaçıyor. Bundan en çok eşim rahatsız Hep bi matematik kafada
kesinlikle ve kesinlikle.... o kadar cok kadin var ki yumurta ne sperm ne yumurtlama gunu nedir bilmeyen...bizim gibi bebeklerine soguk bir ameliyat odasinda degil, belki keyifli bir pazar gunu esiyle oylesine takilmalariyla bebeklerine kavusuyorlar. heyecanla tereddut endise ve dua ile degil tesadufen gittkleri kontrollerde gebe oldugunu ogreniyor,bizim gibi haber vermeleri icin eslerinin telefonunu degil romantik gosterilerle eslerine gebe olduklarini soyluyorlar.
tamam bu bizim sinavimiz biliyoruz aldik ve de kabul ettik,basimiz ustune...isyan degil vallahi degil...Rabbim Allah im sen bizleride gecmis say bu sinavdan,daha fazla aratma nolur..

bendede 32 de basladi...ha hep diyorum bebek istemeseydik bu durumumdan cok haberim olmazdi cunku 28 gunde bir duzenli adet goruyordum. ancak hormonlar bildigin 50 tabiiki yumurtalarda,teyzemden benimde..onunla yas ve hersey benziyor...ama o ilk gecesinde gebe kalmis 2. yi istemis ancak tedaviyi yarim biraktigindan 2. bebegi olmamis. menapoz kotu yani hani fiziksel belirtiler,mesela ostrojen dusuyor, dolayisiyla cildinden kemigine hersey etkileniyor,insallah bir evladimiz olurda daha sonra menapozun etkileriylede ugrasabiliriz.cunku en buyuk etkisi tabii ki bebek sahibi olamamak bence biz yaslarda...
kullan canim insallah faydasini fazlasiyla gorursun her anlamda...

kızlar menepoz evresinde ilaçla adet görülmesi bazen sadece kadını rahatlatmak için yani sadece kanama şeklinde oluyormuş. yani yumurta olmadan atılmadan yani sadece kanama olabiliyormuş. Sırf işte o ateş basmaları falan olmasın diye sanırım.o yüzden vakti geçince hiçbir şey işe yaramayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…