Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alooo noluyo lan burda, öpmeler sarılmalar filan. Biz de insanız ama, canımız çekiyo Hem Dostotevski ne demiş ; kimi yer kimi bakar, kıyamet bundan kopar
siz bulusunca beni canli yayina almayin bak ben nasil opup sarilicam sizeeeeay sonu diye cok seyetmiym dedim sanamalum isin basindan askin....adminlerin kralicesi seni oper koklar yalar yutarimmm

Kızlar ben toplantıda iken neler olmuş, topikinizde olmayacak şeyler olmuş, Allahtan adminler bu işe son vermiş. İyi ki burda değildim, yanlış anlamayın ama buna sebebiyet veren arkadaşa da müdahale ederdim... cevap versin ki bize topikimize bulaşmasınlar diye... resmen burası gerilmiş, çok şükür illusive ve şekerpancarı durumu toprlamış. İyi ki yokmuşum direk kazenlerdim:)

Bu arada yoğunluktan cevap veremedim yazamadım sizlere bazılarınız sordu sağolsun. Yavaş giden bir embriyom halen yavaş ondan ünitli değiller. İki tanesinden ise baya ümitliler. Yarın sonuç belli olacak gençler. Heyecan dorukta.

konuyu dagittik iyi oldu, yoksa dedigin gibi mevzu cok uzayacakti.senin gibi dusunuyorum.kazenlemis olabilirim belki bu arada...cunku ellerimizle hosgorumuzle tecrube kayip ve kazanclarimizla olusturdugumuz bir platform burasi...bozulmasini istemeyiz...guzel guzel yazip cizecekken durduk yere ic cekismeler tarismalar hic hos degil.
onlar savasci anneleri gibi mucadeleci..hayirlisiyla o da diger umit verenlere yetissin insallah.

kilo bu alinir verilir hic sikma canini...saglik olsunda kilo halledilir...
İnşallah canım , bende sizlerle konuşunca rahatlıyorum birde ben duygularını etrafına çok açıkça söyleyen bir yapım yok o nedenle daha da geriyor beni bu durum . Garip garip rüyalar görüyorum , geçen gece köpeğimle yürüyüşe çıkmışım heryer yemyeşil birkaçtan kahverengi at görüyorum sonra iki tanesi köpeğimle beni kovalamaya başladı ve üstümüzden atlayıp geri dönüp köpegimi yakaladılar onu kurtarmaya çalışırken uyandım. Şimdi köpegimi çok özledim ondan diyorum
Dün gecede iki kız çocuğu gördüm kalabalık var ama dışarıda böyle İstanbul'daki gibi sel felaketi var biryere gitmeye çalışıyoruz ama gidemiyoruz , bebeklerden biri raf gibi biryerde düşüyorken tutup yakaladım oradan birisi senden çok iyi anne olur dedi bende 6 tane yeğenimin büyümesinde yardımcı oldum az çok bebeklerin ne yapacagını biliyorum dedim , bebeğin burnundan mümük akıyordu onu sildim uyandım . Rüyalarım bile acayipleşti rabbim hayırlara çıkarsın

hayirlara ciksin insallah...canim oluyor gerginlik stres hep ruyalarinda...boyle rahatlatici caylar falan ic...canina yazik Allah korusun hasta olursun...icine atma yaz buraya.insan bu zamanda en yakinina bile acamiyor derdini.
benim ruyalarima film cekilir oskar alir.kitabi yazilir best seller falan olur...o derece fena.bende hep kayboluyorum ruyalarimda ya bir apartmandan ya bir evden ya da bir binadan cikamiyorum hep tuvalete banyoya cikiyor yolum bilmiyorum cozemiyorum,bir ara durmustu bu ruyalar simdi yine basladi..
sende de annelik hasreti tabii ki iyice baskin olmus...kiyamam cizicez mi bu gidisle kafayi ne...

Alooo noluyo lan burda, öpmeler sarılmalar filan. Biz de insanız ama, canımız çekiyo Hem Dostotevski ne demiş ; kimi yer kimi bakar, kıyamet bundan kopar
Ay ben senin her mesajında böyle 32 diş meydanda oluyorum. Seni iki kere öptüm

He toparladık valla. Ben normal hayatımda bile tartışması sevmem hep uzak dururum bu tarz şeylerden. Eşimle bile tartışsak haksız dahi olsam yeter ki huzursuzluk olmasın deyip gider konuşurum. Tabi böyle düşünmeye 20 li yaşlarda sahip olmuyorsun zamanla oluyor. Neyse ki uzamadı konu. Hiç hoş değildi. O yazılar keşke silinebilse.

Ahhh ahhh bu duygular yokmu manyak etti bizi senin rüyalarınızda allah hayırlara çıkarsın canım .

Ben de senin gibiyim çok kolay açamam kendimi. Zaten kimsede meraklı değil birinin derdini açmasına kendisine. Herkesin derdi kendine yetiyor zaten. Hayat herkes için zor. Benim de rüyalar müthiş. Ben genelde eşimle mücadele ediyorum. Ne istiyorsam garibimden. Hayal gücüm çok gelişmiş. Geçen deniz Akkaya ile onu sinemada gördüm. Salonu ateşe vermiştim. O derece psikopatım yani

Hahahaha çok başarılı bir rüya gerçekten tabi dayadılar ilaçları bize rüyalar bile alev alev .

Kısaca kendimden bahsediyim 12 yaşında kalbimde buyuttugum bir ogluşum var ve 2,5 senedirde kızımı bekliyorum kalbimde buyuyor şuanda nezaman kavuşacagım belli degil.Bu arada boş durmayip tup bebek deneyim dedim gecen temmuzda 2 yumurtam vardi opuda boş cikti yedigim igneler yanima kar kaldi.Şimdi vitamin depoluyorum agustosun 20 sinde tekrar deniyecegim hayirlisi bakalim gene boş cikarsa artik cabalamaya gerek yok demektir .İşte benim hikayem de böyle gencler.

Değişik bir rüya olmuş ama sonu çok güzel olmuş...Allahım şu bebişler gelsin de mümüklerini silelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…