Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kisaca sahanesiniz...onunuzde egilip elleri mucuk mucuk islak islak opmek istedim...insallah kizinizada kavusacaksiniz.yasinizi sorsam.vitamin depolamaniz cok iyi.bende oyle yapiyorum .insallah bu defa bol ve kaliteli yumurtalariniz olur...birde yumurta goruldugu surece eger maddi durumda varsa denenebilir diye dusunuyorum.ama elbette tercih meselesi.Allah kismet ederse bu sefer bebeginizi karninizda buyutmek nasip olsun dilerim..

Günaydın merional 150 kullanıyorum ben yumurta arttiriciymis. Mg olarak bu ilacı daha çok alan var mı. DOKRORDOZAJ olarak en yüksek bu dedi .İnternete 300 mg a kadar kullaniloyor yazıyor.

Günaydın merional 150 kullanıyorum ben yumurta arttiriciymis. Mg olarak bu ilacı daha çok alan var mı. DOKRORDOZAJ olarak en yüksek bu dedi .İnternete 300 mg a kadar kullaniloyor yazıyor.
Günaydınn merional 150 ve sonra 75 kullandım.dr. yüksekten düşüğü tercih etti son opularda.gayet normal bence, tedavinin sonucunu bize yaz

Tedavi kötü gidiyor cnm.doktor 3 gün daha dedi. Fostimal 300 merional 150 kullanıyorum. Merional yumurtlama içinmiş. Yumurtlama yok bende .internet te 2 kutu olabilir yazıyor. Eczaneden alıp ben vuracam artik doktora söylemeden.

İki tane olsun senin olsun, daim olsun, transfer olsun, gebelik olsun , bebek olsun

Birde soru soruyum size yumurtasi boş cikipta sonraki tedavide dolu cikan varmi yada böyle bişeyle karşılaştınız mı
Canım hikayeni okudum çok etkilendim. Rabbim size ailenizle mutlu ve uzun ömürler versin. Hepimizin zaman zaman düşündüğü şey evlat edinmek ama ben bu konuda çok korkağım sanırım. O yüzden böyle evlat edinen kadınların duygularını okuyunca kendime inceden inceye kızıyorum. İnşallah yeni gelecek meleğinde bir an önce gelir aranıza. Çok şanslı melekleriniz.
Bu arada bu ay boş çıkan yumurtanız olmuş sanırım. Tabi ki bir diğer tedavide dolu çıkması ihitmal. Benim de boş değil ama döllenmeyen yumurtam çıktığı zamanlar oldu ama döllenen zamanda oldu.
Eğer mücadele edecek maddi gücünüz varsa deneyin tabi her yumurta bir bebek ihtimali demektir. Hangi yumurtaya Rabbim o canı verecek bilemeyiz. Ama sizi tekrar tekrar tebrik ediyorum. O kocaman yüreğinize, emeğinize, fedakarlığınıza hayran kaldım.

Canım epeydir iğne oluyorsun sanırım gün olarak yani. Doktora sormadan bence kendi başına kullanma derim. Bunlar hormon ilaçları. Bu ay olmasa da bir daha ki aya etkisi devam eder iğnelerin inşallah.

@hayatguzel2015 41 kere maşallah akşam bu kısımı atlamışım. Ben o bebişlerden ümitliyim.2 tane kaliteli embriyo 2 bebek demek. İnşallah su gibi akar zaman ve bir anda bakmışsın karnında olmuş bebeklerin.. [/QUOTE]

Canım epeydir iğne oluyorsun sanırım gün olarak yani. Doktora sormadan bence kendi başına kullanma derim. Bunlar hormon ilaçları. Bu ay olmasa da bir daha ki aya etkisi devam eder iğnelerin inşallah.
Bugün 8 gün ignelerimi olacağım bombos hiçbir şey yok.merional den 300 mg kullanan varmı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…