- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.681
Ben de senin gibiyim çok kolay açamam kendimi. Zaten kimsede meraklı değil birinin derdini açmasına kendisine. Herkesin derdi kendine yetiyor zaten. Hayat herkes için zor. Benim de rüyalar müthiş. Ben genelde eşimle mücadele ediyorum. Ne istiyorsam garibimden. Hayal gücüm çok gelişmiş. Geçen deniz Akkaya ile onu sinemada gördüm. Salonu ateşe vermiştim. O derece psikopatım yani
kisaca sahanesiniz...onunuzde egilip elleri mucuk mucuk islak islak opmek istedim...insallah kizinizada kavusacaksiniz.yasinizi sorsam.vitamin depolamaniz cok iyi.bende oyle yapiyorum .insallah bu defa bol ve kaliteli yumurtalariniz olur...birde yumurta goruldugu surece eger maddi durumda varsa denenebilir diye dusunuyorum.ama elbette tercih meselesi.Allah kismet ederse bu sefer bebeginizi karninizda buyutmek nasip olsun dilerim..Kısaca kendimden bahsediyim 12 yaşında kalbimde buyuttugum bir ogluşum var ve 2,5 senedirde kızımı bekliyorum kalbimde buyuyor şuanda nezaman kavuşacagım belli degil.Bu arada boş durmayip tup bebek deneyim dedim gecen temmuzda 2 yumurtam vardi opuda boş cikti yedigim igneler yanima kar kaldi.Şimdi vitamin depoluyorum agustosun 20 sinde tekrar deniyecegim hayirlisi bakalim gene boş cikarsa artik cabalamaya gerek yok demektir .İşte benim hikayem de böyle gencler.
Günaydın kizlarrr
Günaydınn merional 150 ve sonra 75 kullandım.dr. yüksekten düşüğü tercih etti son opularda.gayet normal bence, tedavinin sonucunu bize yazGünaydın merional 150 kullanıyorum ben yumurta arttiriciymis. Mg olarak bu ilacı daha çok alan var mı. DOKRORDOZAJ olarak en yüksek bu dedi .İnternete 300 mg a kadar kullaniloyor yazıyor.
Kızlaaarrr, biri bizi dikizliyooorrr !!!!Kızlar çok hoşsunuz vallahi sizi takip etmekten kendimi alamıyorum sanki hepinizi yakından tanıyormuşum gibi oldu 2 aydır okuyorum yazdıklarınızı
Almaz mıyız hiç canım benim yaaasiz bulusunca beni canli yayina almayin bak ben nasil opup sarilicam sizeeeeay sonu diye cok seyetmiym dedim sana malum isin basindan askin....adminlerin kralicesi seni oper koklar yalar yutarimmm
Kız yok anam yok. Kandırmaya çalışıyorum da bana mısın demiyor. Neyse ki son kararı vermemiş prenses, düşünecekmiş bak bak bak
Rüyalar bile alev alev derken, başka ne alev alev ki heee ???Hahahaha çok başarılı bir rüya gerçekten tabi dayadılar ilaçları bize rüyalar bile alev alev .
Günaydın aşk böceğiGunaydiiiiiinnnnn opulmekten sevilmekten bikmayanlar usanmayanlar...bir kere opunce diger yanaginida cevirenler...hayatimizda hep ama hep sevgi ask olsun diyenler
Ayy ben yani şeyy oldumAy ben senin her mesajında böyle 32 diş meydanda oluyorum.Seni iki kere öptüm
Yaa sorma, adamım benim yaaBu Dostoyevski de maşallah her şeye maydanoz
İki tane olsun senin olsun, daim olsun, transfer olsun, gebelik olsun , bebek olsunKızlar ben toplantıda iken neler olmuş, topikinizde olmayacak şeyler olmuş, Allahtan adminler bu işe son vermiş. İyi ki burda değildim, yanlış anlamayın ama buna sebebiyet veren arkadaşa da müdahale ederdim... cevap versin ki bize topikimize bulaşmasınlar diye... resmen burası gerilmiş, çok şükür illusive ve şekerpancarı durumu toprlamış. İyi ki yokmuşum direk kazenlerdim:)
Bu arada yoğunluktan cevap veremedim yazamadım sizlere bazılarınız sordu sağolsun. Yavaş giden bir embriyom halen yavaş ondan ünitli değiller. İki tanesinden ise baya ümitliler. Yarın sonuç belli olacak gençler. Heyecan dorukta.
Canım hikayeni okudum çok etkilendim. Rabbim size ailenizle mutlu ve uzun ömürler versin. Hepimizin zaman zaman düşündüğü şey evlat edinmek ama ben bu konuda çok korkağım sanırım. O yüzden böyle evlat edinen kadınların duygularını okuyunca kendime inceden inceye kızıyorum. İnşallah yeni gelecek meleğinde bir an önce gelir aranıza. Çok şanslı melekleriniz.Birde soru soruyum size yumurtasi boş cikipta sonraki tedavide dolu cikan varmi yada böyle bişeyle karşılaştınız mı
Canım epeydir iğne oluyorsun sanırım gün olarak yani. Doktora sormadan bence kendi başına kullanma derim. Bunlar hormon ilaçları. Bu ay olmasa da bir daha ki aya etkisi devam eder iğnelerin inşallah.Günaydın merional 150 kullanıyorum ben yumurta arttiriciymis. Mg olarak bu ilacı daha çok alan var mı. DOKRORDOZAJ olarak en yüksek bu dedi .İnternete 300 mg a kadar kullaniloyor yazıyor.
Bu arada yoğunluktan cevap veremedim yazamadım sizlere bazılarınız sordu sağolsun. Yavaş giden bir embriyom halen yavaş ondan ünitli değiller. İki tanesinden ise baya ümitliler. Yarın sonuç belli olacak gençler. Heyecan dorukta.
Bugün 8 gün ignelerimi olacağım bombos hiçbir şey yok.merional den 300 mg kullanan varmı merak ettimCanım epeydir iğne oluyorsun sanırım gün olarak yani. Doktora sormadan bence kendi başına kullanma derim. Bunlar hormon ilaçları. Bu ay olmasa da bir daha ki aya etkisi devam eder iğnelerin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?