Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herşey çok iyi ilerliyor, tebrik ederim seni

İki bilgi de güzel ve enteresan.

Tabi ama genetikten çıkan sağlam embriyolar için daha geçerli bu bence..

Benim de iki tedavimde de 3 yumurtam vardı olgun, ancak ilkinde 3'ü de döllendi, ikincisinde sadece biri döllendi. İnsan sorguluyor neden diye. İlkinde ilaçlı, ikincisinde ilaçsız. Doktora göre ilaçla alakası yok, ay ay değişiyor diyor ama gerçekten öyle mi? İki farklı merkez, belki laboratuvar farkı, belki ilaç, belki işlem farkı, maalesef bilemiyoruz. Bence ilaç etki etti, imsi icsi farkı da olabilir.

Ben de sana onu yazacaktım, sen ettir artık onu diye
Ettireceğim evet. Zamanla olur bi kaç tane dedik ama olmadı. Tatile çıkacağım. Dönüşte transfere hazırlanırım artık. Tam 14 ay oldu ilk defa transfer aşamasına geleceğim. Hiç yaşamadım daha transferi.

Hadi bakalım, Bebegimhadi 'den sonra sıraya girdin:). Transfer büyük bir deneyim valla. Yaşamak lazım.

Umut verdiniz çok sagolun atkadaslar.Doktor neden devam ediyor diyor sormussunuz benim tüm değerler tamamıyla menapozu işaret ettiği ve çok hızlı yukseldi
İnşallah canım yazıların bana umut oldu.Allah gönlünün muradıni versin.

Canım benim değerler berbat olunca zorluyoruz tedaviyi doktoruma malesef.

Teskler cnm inşallah bir sonraki gitmeme 4 yumurta olsa ne güzel olur.

Aret te imsi var miydi. İmsi mi yapılmıştı ikincide?

Offf Allahım yaa, neler öğreniyoruz. Ne diyeyim ben simdi yaa.. Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nin sitesinden okuyun İCSİ İMSİ farkını kızlar. Ayıp yaa, İMSİ varken bile bile İCSİ yapmak göz göre göre lades. Sperm DNA hasarını gösteren de İMSİ imiş @HayatGuzel2015. Bahceci diyor ki sitesinde yumurta rezervi az olanlara uygulanmalı ama uygulamıyor ne yazik ki. Belki de hatirlatana uyguluyordur bilmiyorum. Sormazsan yapmıyorlar.

Bahçeciden tanıştığım 3. Arkadaşım transferini olmuştu ve hamile haberini aldık .onun adına çok mutluyum.moral olarak da iyi geldi.arkadaşım 39 yaşında yumurtalık rezervi çok az her ay 1 yumurtası oluşuyor.ilk opudan 1 embriyosu vardı.ben tanıdığımda 2. Opusunda kalitesiz yumurtası oldu tedavi bitti.ona arı sütünü tavsiye ettim.ist.dan aldı.o ayki yumurtası iyiydi ve 1 tane kaliteli embriyosu oldu.2 transfer edildi.ben bu kadar kötü haberden sonra pek iyi düşünemiyordum korkuyordum.ama arkadaşım hep olacak ben inanıyorum diyen bir kız.süper bir olumlu düşünce içindeydi.öteki kızları söylemedim ona.genetige giden embriyosu yok era testi de yok.ilk tedavisi hamile işte ... @illusiveye benziyor konusu tey tey

Son düzenleme:
Bu çook güzel bi habeeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…