- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.761
Ya işte olacağı varmış mı diyelim bilemedim. Hem genetik yok hem era yok. Olacaksa oluyor demekki.Bahçeciden tanıştığım 3. Arkadaşım transferini olmuştu ve hamile haberini aldık.onun adına çok mutluyum.moral olarak da iyi geldi.arkadaşım 39 yaşında yumurtalık rezervi çok az her ay 1 yumurtası oluşuyor.ilk opudan 1 embriyosu vardı.ben tanıdığımda 2. Opusunda kalitesiz yumurtası oldu tedavi bitti.ona arı sütünü tavsiye ettim.ist.dan aldı.o ayki yumurtası iyiydi ve 1 tane kaliteli embriyosu oldu.2 transfer edildi.ben bu kadar kötü haberden sonra pek iyi düşünemiyordum korkuyordum.ama arkadaşım hep olacak ben inanıyorum diyen bir kız.süper bir olumlu düşünce içindeydi.öteki kızları söylemedim ona.genetige giden embriyosu yok era testi de yok.ilk tedavisi hamile işte ... @illusiveye benziyor konusu tey tey
Merhaba arkadaşlar
Yazılarınızı 4000. Sayfadan beri sabırla okuyorum. Nihayet şimdi güncel sayfaya gelebildim ve size merhaba demek istedim. Harika bir grupsunuz. Engin bilgilerinize, dualarınıza, desteğinize ihtiyacım var. Benim dualarımdasınız 4 gündür. Sevgilerimle
Tşk ederimHoşgeldinn
Hoşgeldin sagolTşk ederimgnowee hoşbuldum :)
Kalbim temizmiş derler ya işte ondan oldu. Ben de size yazacaktım.
Yakınlığından dolayı Antalya da tedavi görmeyi düşünüyorum. Temmuz 2016 da Antalya Memorial Dr Mehmet ÖZTÜRKMEN de negatif denemem oldu maalesef. Yeni bir merkez arayışındayım. Sizin ve forumdaki diğer arkadaşların deneyimlerine çok ihtiyacım var velhasıl
aa ne güzel! antalyada tedavi görecek birilerinin daha olmasına sevindim. oldum olası istanbul grubunu kıskanıyordum, biz de çoğalalımTşk ederimgnowee hoşbuldum :)
Kalbim temizmiş derler ya işte ondan oldu. Ben de size yazacaktım.
Yakınlığından dolayı Antalya da tedavi görmeyi düşünüyorum. Temmuz 2016 da Antalya Memorial Dr Mehmet ÖZTÜRKMEN de negatif denemem oldu maalesef. Yeni bir merkez arayışındayım. Sizin ve forumdaki diğer arkadaşların deneyimlerine çok ihtiyacım var velhasıl
Ben de çok sevindim çoğalmamıza ama ben İstanbul da tedavi görenleri hala kıskanıyorumaa ne güzel! antalyada tedavi görecek birilerinin daha olmasına sevindim. oldum olası istanbul grubunu kıskanıyordum, biz de çoğalalım
Ay aynı hikayemiz evet inşallah sonuda hepimiz için aynı olur..Bahçeciden tanıştığım 3. Arkadaşım transferini olmuştu ve hamile haberini aldık.onun adına çok mutluyum.moral olarak da iyi geldi.arkadaşım 39 yaşında yumurtalık rezervi çok az her ay 1 yumurtası oluşuyor.ilk opudan 1 embriyosu vardı.ben tanıdığımda 2. Opusunda kalitesiz yumurtası oldu tedavi bitti.ona arı sütünü tavsiye ettim.ist.dan aldı.o ayki yumurtası iyiydi ve 1 tane kaliteli embriyosu oldu.2 transfer edildi.ben bu kadar kötü haberden sonra pek iyi düşünemiyordum korkuyordum.ama arkadaşım hep olacak ben inanıyorum diyen bir kız.süper bir olumlu düşünce içindeydi.öteki kızları söylemedim ona.genetige giden embriyosu yok era testi de yok.ilk tedavisi hamile işte ... @illusiveye benziyor konusu tey tey
Selam ben memleketteyim. Insallah herkes iyidir. Agustos sonuna kadar istanbula olamiycam. Insallah başka bulusmada olurum. Davet icin tesekkur ederim.baharnaz sesin çıkmıyor naber napıyorsun haremiz geliyor buraya. Cumartesi sabah öğlen gibi buluşacağız nasip olursa sen misait misin
Ben de çok sevindim çoğalmamıza ama ben İstanbul da tedavi görenleri hala kıskanıyorumBebegimhadi poppy73 hayatguzel2015
42 yaşımın başlarındayım. 38 de evlendim. Ben erken uyanıp 39 da tüp bebek merkezine başvurdum (Memorial Dr Batu bey) AMH 1,20 idi o zaman. Ama eşimi uyandıramadım inatla normal yolla olacağına inandı. 41 yaşında ikna ettiğimde sanırım biraz geç oldu. Antalya Memorial da IVF Meekezi doktoru değişmesine rağmen laboratuvarına güvenip tedaviye başladım. 3 yum gelişti. Biri önden gelişti eşim yetişemedi (bu arada biz İngiltere'de yaşıyoruz) 2 si alındı. Biri döllendi 5. Gün transfer edildi. Transferden 1 hafta sonra uçakla İngiltere'ye döndüm. Doktor sorun olmaz dedi. Transfer sonrası iğnemi o kadar zor şartlarda yaptırdım ki sonuç negatif. Benim hikayem de böyle işte
Merhaba, hosgeldiniz :)Merhaba arkadaşlar
Yazılarınızı 4000. Sayfadan beri sabırla okuyorum. Nihayet şimdi güncel sayfaya gelebildim ve size merhaba demek istedim. Harika bir grupsunuz. Engin bilgilerinize, dualarınıza, desteğinize ihtiyacım var. Benim dualarımdasınız 4 gündür. Sevgilerimle
Merhaba:). Sessiz okuyanların yazması bizler için de çok iyi oluyor aslında. Umudumuzu artırıyor, sevindirik oluyoruzBen de çok sevindim çoğalmamıza ama ben İstanbul da tedavi görenleri hala kıskanıyorumBebegimhadi poppy73 hayatguzel2015
42 yaşımın başlarındayım. 38 de evlendim. Ben erken uyanıp 39 da tüp bebek merkezine başvurdum (Memorial Dr Batu bey) AMH 1,20 idi o zaman. Ama eşimi uyandıramadım inatla normal yolla olacağına inandı. 41 yaşında ikna ettiğimde sanırım biraz geç oldu. Antalya Memorial da IVF Meekezi doktoru değişmesine rağmen laboratuvarına güvenip tedaviye başladım. 3 yum gelişti. Biri önden gelişti eşim yetişemedi (bu arada biz İngiltere'de yaşıyoruz) 2 si alındı. Biri döllendi 5. Gün transfer edildi. Transferden 1 hafta sonra uçakla İngiltere'ye döndüm. Doktor sorun olmaz dedi. Transfer sonrası iğnemi o kadar zor şartlarda yaptırdım ki sonuç negatif. Benim hikayem de böyle işte
Hoşgeldin canım aramıza. Ayrıca hikayen çok umut verici.Ben de çok sevindim çoğalmamıza ama ben İstanbul da tedavi görenleri hala kıskanıyorumBebegimhadi poppy73 hayatguzel2015
çok teşekkür ederim
Herşey çok iyi ilerliyor, tebrik ederim seni
Günaydınn tüm herkese... bizi mi kıskandınBen de çok sevindim çoğalmamıza ama ben İstanbul da tedavi görenleri hala kıskanıyorumBebegimhadi poppy73 hayatguzel2015
14 ay dile kolay, Allah bundan sonraki süreci daha kolay geçirsinEttireceğim evet. Zamanla olur bi kaç tane dedik ama olmadı. Tatile çıkacağım. Dönüşte transfere hazırlanırım artık. Tam 14 ay oldu ilk defa transfer aşamasına geleceğim. Hiç yaşamadım daha transferi.
evet biliyorum canım, microchip de ayrı bir ayıklama yöntemi, bu yöntemle dna hasarlılar ayıkllanıyor, ama ne kadar ayıklanıyor onu bilemem. ben kendim sordum araştırdım istedim biliyorsun. artık doktorlar bu yöntemlere inanmıyor mu neden teklif etmiyorlar anlamıyorum. ama benim embriyologum şunu söyledi. eğer biz icsi ile sperm seçiminde sorun yaşamadıysak, ki notlarına baktı, herhangi bir notum yok dedi, demek ki eşinizin spermlerinde yeterince sağplıklı bulabiliyoruz, o zaman microchip önermiyoruz dedi. ben de yumurtada oynayamıyoruz madem ne olur ne olmaz spermde birşey varsa eleyelim dedim ve mikrochip yapalım dedim. yapınca da 3te 3 döllenme oldu biliyorsunuz ki ilk defa hepsi döllendi, gerçi sonucu etkileyecek mi göreceğiz.Offf Allahım yaa, neler öğreniyoruz. Ne diyeyim ben simdi yaa.. Brüksel Tüp Bebek Merkezi'nin sitesinden okuyun İCSİ İMSİ farkını kızlar. Ayıp yaa, İMSİ varken bile bile İCSİ yapmak göz göre göre lades. Sperm DNA hasarını gösteren de İMSİ imiş @HayatGuzel2015. Bahceci diyor ki sitesinde yumurta rezervi az olanlara uygulanmalı ama uygulamıyor ne yazik ki. Belki de hatirlatana uyguluyordur bilmiyorum. Sormazsan yapmıyorlar.
hayırlı uğurlu olsun tez zamanda sağlıkla kucağına alsın, işte herşey nasip kısmet ve denk gelme, demek ki onun anne olma sırası gelmiş :)Bahçeciden tanıştığım 3. Arkadaşım transferini olmuştu ve hamile haberini aldık.onun adına çok mutluyum.moral olarak da iyi geldi.arkadaşım 39 yaşında yumurtalık rezervi çok az her ay 1 yumurtası oluşuyor.ilk opudan 1 embriyosu vardı.ben tanıdığımda 2. Opusunda kalitesiz yumurtası oldu tedavi bitti.ona arı sütünü tavsiye ettim.ist.dan aldı.o ayki yumurtası iyiydi ve 1 tane kaliteli embriyosu oldu.2 transfer edildi.ben bu kadar kötü haberden sonra pek iyi düşünemiyordum korkuyordum.ama arkadaşım hep olacak ben inanıyorum diyen bir kız.süper bir olumlu düşünce içindeydi.öteki kızları söylemedim ona.genetige giden embriyosu yok era testi de yok.ilk tedavisi hamile işte ... @illusiveye benziyor konusu tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?