Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet microchip için verdim. bana fazla gelmedi, sen de acıbademe gidince anlayacaksın aslında dondurma genetik vs işlemlerine göre çok iyi fiyat... genetiğe 500 usd isteyen var yumruta başına :)
:) yumurta benden, sperm eşimden yani malzeme bizden ama yok toplama, yok dölleme, yok genetik, yok mikro çip, yok embriyoskop falan filan alınan paralar uçuk. Sanki kalp nakli yapıyorlar.

Ben 73 lüyüm ama bende istiyorum önden bilet tünaydın kızlar hepinize musmutlu günler , aramıza yeni katılan dostlar hoşgeldiniz Sefa getirdiniz bol bol bebişli bir grup oluruz inşallah . Veee bugün bizim ikinci evlilik yıl dönümümüz çok isterdim bugün kocama baba olacaksın demeyi ama işte onu önce dokdorcum söyleyecek öpüyorum kızlar

75 liyim. Bu yaş işini bi doğru hesaplayamam. Burada CP de 42 diyor kayıtlarda. CP İngiltere de kayıtlı olduğum aile hekimliği. Burada öyle istediğin Zaman istediğin hastaneye gitmek yok maalesef
Ben Batu beye şöyle güvendim ilk gittiğimde tüp bebek yapsan iyi olur ama şimdi yap desen de yapmam önce vitamin D iyi seviyede olmalı. Tiroid hastasısın anti TPO görmek isterim falan tahlil istedi zaten rahim filmi çektirmiştim onu gösterdim. Dediği gibi vitamin D yerlerde, anti TPO yüksek. ilaçlarımı verdi bunlar düzelince gel istersen dedi.
Geçen yaz Memorial de m. ÖZTÜRKMEN tahlil istemeden başlayalım dedi. Açıkcası benimde işime geldi ne olacak görmek istedim gördüm ebemi
Antalya çünkü ailem yakın Antalya ya. Hem onlarla beraber olurum hem tedavimi olurum diyorum. Maalesef burada AMH 2 çıktı (normal değer 5) üniversite hastaneleri yapamayız dedi. Özelde de 9000 siterlinmiş yani 42.000 TL

Durumumuz çok benziyor, batu bey benden de anti tpo ve d vitamini istedi. Sonuç seninkiyle aynı. D vitamini çok düşük. Anti tpo 700-800lerde. Çook çok yüksek yani. Ben zaten haşimato hastasiyim. Bizim merkezde bunların pek üstünde durmadılar. Ben uyardım bilaç kez haşimatom olduğunu hatırlatarak. Tsh normal bişey olmaz dediler. Ama batu bey de, güvenç bey de, endokrinoloji uzmanım da tsh in 2,5 altında olmasını istiyoruz gebelik için dediler. Benim tsh 4,8. Burası yani şu an tedavi olduğum merkez, özensiz demek istemiyorum, sonuçta bu işin profesyonelleri onlar, ama sanki biraz fazla kaderciler...

Son düzenleme:
evet ya aslında tüm bu değerlerin çok fazla etkisi var gebelik için. ama nedense sadece T3-T4 hormon testi isteniyor. halbuki haşimato olup olmadığını anlamanı sağlayan tek test Anti-TPO. ve bu da gebelik için önemli bir engel. Ama kimse git Anti-TPO na baktır demedi, demiyor.
Şu an adını hatırlayamıyorum ama epey oldu sayfada linki de paylaşmıştım. Bir prof. bu tip aklımıza gelmeyen hormonların tedavisi ile normal gebelik elde etmiş pek çok hastasında. Tüpe bile negatif cevap almışlarken üstelik...
ben de Anti Tpo ma baktıracağım. D3 baktırmıştım düşük çıkmıştı. ampul aldım. Ayda bir içiyorum. Daha da ne yapabilirim bilmiyorum.

canım sakın yanlış anlaşılma olmasın belki de benim yumurta anomaliye sahip, döllenme olsa bile yumurtadan dolayı genetiği kötü çıkabilir.... benim amacım sadece 5. güne sağlıkla giden en az 1 embriyom olmasıydı... genetik işi hem yumurtadan hem spermden...

canım ben de hashimatoyum. kesinlikle 1 civarı olması lazım, bir de iyotuna baktırt mutlaka, bizim iyot almamamız lazım. ancak iyotsuz olmaz bebeğin zakasını etkiliyor ilk 3 aydaki tsh ve iyot değerleri.... endokrinolg bana senin tiroidini mahvedeceğiz ama iyot alman lazım, bebek için dedi

Herşeyde vardır bir hayır diyoruz. İngiltere'de özelde tedavi bir servet £ 9000. Yani 42000 TL. Üniveesite hastanesi de AMH Mİ düşük buldu donasyon veya özel dedi. Ailem Antalya'ya yakın yani hem tedavi hem tatil

Benim anti TPO 90 çıktı 6 ayda düşürdüm ama İngilterede de antiTPO baktılar. Şu anda hem tsh hem TPO iyi durumda. M. ÖZTÜRKMEN bakmamıştı bile geçen yıl. İşte bindik bir alamete gidiyoz kıyamete

Ben bu arada 125mg levatiron kullanıyorum ancak iyi seviyede tutuyorum.

1in altı mi gerçekten o kadar düşük mü olması gerekiyor? Benim ilk transferimde de 4 civarıydı, bişey demediler. Bir de çatlatma iğnesi tsh i arttırıyormuş.

Benim tiroid teşhisini koyan ilk doktorum kendisi iyi G.cerrahtır. Tsh 1-2 arası olmalı derdi. T3 T4 Nadir bakardı. Anti TPO yu Batu beyden duydum araştırınca mantıklı geldi. gnowee bence henüz tedavidesin bir dahiliye veya genel cerraha danışıp arttır ilacını ve selenyum takviyesi al ben başlıyacağım

Niye yaaa ankarada tedavi olunacak yer yokmu sizce .benim eski bi komşum vardi benim şuanki doktorumda tedavi oldu ve ikizleri var maşallah bende oyuzden bu doktoru tercih ettim ama yumurtalarim boş cikti .yani bence doktor degiştirmek mantikli degil gibi duşunuyorum

Türkiye'ye gelince ben de iyot baktırmayı düşünüyorum. Aslında en güzeli bir endokrin uzmanına başvurmak lazım gnowee Haremiz

Bana 25mg euthyrox verdi endokrinoloji uzmanı. Transferden 1 haftaönce yeniden baktıracağım tsh a. Düşmemişse ilaç dozunu arttıracak.
İkisi de muadil ilaçlar fark yok. Ben 25mg başladım 2013 te. 50mg 75mg 100mg derken ancak 2,5 a düştü. Onu da Batu yetersiz gördü en son 125mg. Ama iyot ve selenyumu da ihmal etmek istemiyorum bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…