- 15 Haziran 2016
- 45
- 106
- 43
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.841
Eger gelişme olmasaydi arardı bence demekki iyi durumda rahat ol canım inşallah güzel haber alacaksınkızlar embriyolog hala aramadı beniiiinapcam olmadı mı acaba, unuttu mu, bekliyor mu, hala ümit var mı? 6da mesai bitiyor hastanede, embriyologlar çıkıyor mu kalıyor mu mesaiye, allahım kafamda sorular...
sağol canım şimdi aradılar işlem yapılmış dondurmuşlar, 2 tane bebiş var şu an, inaşllah genetikten iyi gelecekEger gelişme olmasaydi arardı bence demekki iyi durumda rahat ol canım inşallah güzel haber alacaksın
Vaaaayyy, hadi süper haber:)). Aklımdaydı, açtım forumu yazmıştır belki dedim, bitirdim yazılanları, son sen yazdın aradılar diye:)).sağol canım şimdi aradılar işlem yapılmış dondurmuşlar, 2 tane bebiş var şu an, inaşllah genetikten iyi gelecek
Kesinlikle iyi gelecek benim hislerim çok kuvetlidir inşallah rahat olsensağol canım şimdi aradılar işlem yapılmış dondurmuşlar, 2 tane bebiş var şu an, inaşllah genetikten iyi gelecek
Rica ederim canım .insallah.. yazarken seni unuttum özür.. illusive senin hamile kalma ihtalin yüksek.arkadaşımla aynı durumdasın
Vaaaayyy, hadi süper haber:)). Aklımdaydı, açtım forumu yazmıştır belki dedim, bitirdim yazılanları, son sen yazdın aradılar diye:)).
Kesinlikle iyi gelecek benim hislerim çok kuvetlidir inşallah rahat olsen[/QUOT
Sağolun kızlar valla ben de inanamıyorum, şimdiye kadar 2 aağlam embriyom olmamıştı, bir ay haremizin arı sütünü kullandım, bir de son üç aydan beri ace selenyum, bio dhea, arginin, inofolic combi, omega 3, coenzym q10 içiyorum. Farklı olarak son ay macaroot powdee da aldım. Hayıt suyu içtim iki aydan beri. Tedavide dheayı, arginini, hayıtı, macayı, coenzym q10i bıraktım ilk defa. Yaradı birşeyler ama hangisi? Bakkalım genetiğimiz nasıl çıkacak? Yumurta ve sperm bulundu ama genetikleri nasıl, hayırlısı ise iyi olsun
Tedavide arı sütünü de bıraktımSağolun kızlar valla ben de inanamıyorum, şimdiye kadar 2 aağlam embriyom olmamıştı, bir ay haremizin arı sütünü kullandım, bir de son üç aydan beri ace selenyum, bio dhea, arginin, inofolic combi, omega 3, coenzym q10 içiyorum. Farklı olarak son ay macaroot powdee da aldım. Hayıt suyu içtim iki aydan beri. Tedavide dheayı, arginini, hayıtı, macayı, coenzym q10i bıraktım ilk defa. Yaradı birşeyler ama hangisi? Bakkalım genetiğimiz nasıl çıkacak? Yumurta ve sperm bulundu ama genetikleri nasıl, hayırlısı ise iyi olsun
41 kere Maşallah.. Zorlu süreçleri aştılar. İnşallah güzel raparları da gelecek.sağol canım şimdi aradılar işlem yapılmış dondurmuşlar, 2 tane bebiş var şu an, inaşllah genetikten iyi gelecek
insallah.. yazarken seni unuttum özür.. illusive senin hamile kalma ihtalin yüksek.arkadaşımla aynı durumdasın
Ayyyy yaşadın ya. Çok sevindim. Olacak olacak inşallah.Sağolun kızlar valla ben de inanamıyorum, şimdiye kadar 2 aağlam embriyom olmamıştı, bir ay haremizin arı sütünü kullandım, bir de son üç aydan beri ace selenyum, bio dhea, arginin, inofolic combi, omega 3, coenzym q10 içiyorum. Farklı olarak son ay macaroot powdee da aldım. Hayıt suyu içtim iki aydan beri. Tedavide dheayı, arginini, hayıtı, macayı, coenzym q10i bıraktım ilk defa. Yaradı birşeyler ama hangisi? Bakkalım genetiğimiz nasıl çıkacak? Yumurta ve sperm bulundu ama genetikleri nasıl, hayırlısı ise iyi olsun
a ve e vitamini fazla almasam mı o zaman ben de
Oldum olası bu multi vitaminleri anlayamıyorum. Selenyum alırken C ve E vitamini almak iyiymiş ancak A vitamini fazla almayın diyorlar.a ve e vitamini fazla almasam mı o zaman ben de
Dostum gurur polatı duymadım sadece buralarda kulagıma çalındı.ona ait forumları okuyabilirsin.benim canımı sıkan suydu.O forumda; başkent hastanesine giden bir kızın yumurtası boş çıkmış.kız labaratuvarı kötü buldu.benimde başkentte yumurta boş çıktı.kız diyor ki "bundan sonra ilk kez deneyip hamile kalanların yorumlarına bakmayacağım" diye yazmış.baskenti cok kötü bulmuş.bence de genc biri her yerde hamile kalır.doktorunda ilk denemen mi ? eger 2. Denemen olursa o zaman degistirmekte fayda bulan var.o konuda kendimizi illa dr. Degistirmeyelim diye düşünemeyiz.aynı doktor 2. Tedavide farklı birsey sunduysa o zaman devam etmeyi düşünebilirizGercekten böyle mi duşunuyosun arkadaşım ya evet benim bahsettim kiside 30 lu yaşlarda gercekten.belkide dogru soyluyorsun aslinda istambula cok rahat gelebilirim akrabalarim cok orda.ama benim doktorum bu saydigin yerlerde calişmiyor özel muyenehanesinde tek calisiyor dr.gurur polat hic duydunmu hakkinda bişeyler bana cok guven veriyo kendisini seviyorum acikacik söyluyor aydinlatiyor beni.
Maşallah Subhanallah. Çok sevindimSağolun kızlar valla ben de inanamıyorum, şimdiye kadar 2 aağlam embriyom olmamıştı, bir ay haremizin arı sütünü kullandım, bir de son üç aydan beri ace selenyum, bio dhea, arginin, inofolic combi, omega 3, coenzym q10 içiyorum. Farklı olarak son ay macaroot powdee da aldım. Hayıt suyu içtim iki aydan beri. Tedavide dheayı, arginini, hayıtı, macayı, coenzym q10i bıraktım ilk defa. Yaradı birşeyler ama hangisi? Bakkalım genetiğimiz nasıl çıkacak? Yumurta ve sperm bulundu ama genetikleri nasıl, hayırlısı ise iyi olsun
maşallahsağol canım şimdi aradılar işlem yapılmış dondurmuşlar, 2 tane bebiş var şu an, inaşllah genetikten iyi gelecek
Hatırladım gata da senin doktorun.okuduklarım memnundu doktorundan.birde bir bayan ankarada bir özel dr.da 10 kez aşılama yaptırmıs bizzat kızı tanıyorum.hacettepede opuyu narkozsuz yapıyorlarmıs orada opu olmus.o dedi.iyiki ankaraya bulaşmamıssın diye.kendide benim merkeze gelmis ama kızın sıkıntisı cok.bir türlu yumurta bulunamıyor yaşı 46 vs.vs. sen bana bakma bunları oku ama kendin karar ver.önemli olan tedavinin tek bir cesiti olmadıgını bilmek ve buralarda bilgilenmekGercekten böyle mi duşunuyosun arkadaşım ya evet benim bahsettim kiside 30 lu yaşlarda gercekten.belkide dogru soyluyorsun aslinda istambula cok rahat gelebilirim akrabalarim cok orda.ama benim doktorum bu saydigin yerlerde calişmiyor özel muyenehanesinde tek calisiyor dr.gurur polat hic duydunmu hakkinda bişeyler bana cok guven veriyo kendisini seviyorum acikacik söyluyor aydinlatiyor beni.
Evet canim drum cok basariliymiş araştirdim tabiki tedaviye baslamadan önce ama malum yaş 42 allah nasip etmişse olur yoksa yapacak bişeyim yok.burda okuduklarim beynimi allak bullak etti ne cok arastirmişsiniz ne guzel herseyden bilginiz var ben mal gibi oturmuşum yillarca şimdide napiyim diye duşunup duruyorum gecen ay boş cikti şimdi dinlenip hazirlaniyorum bu ayin 20 sinde tekrar tedavi başliyacak ama cok kararsiz kaldimHatırladım gata da senin doktorun.okuduklarım memnundu doktorundan.birde bir bayan ankarada bir özel dr.da 10 kez aşılama yaptırmıs bizzat kızı tanıyorum.hacettepede opuyu narkozsuz yapıyorlarmıs orada opu olmus.o dedi.iyiki ankaraya bulaşmamıssın diye.kendide benim merkeze gelmis ama kızın sıkıntisı cok.bir türlu yumurta bulunamıyor yaşı 46 vs.vs. sen bana bakma bunları oku ama kendin karar ver.önemli olan tedavinin tek bir cesiti olmadıgını bilmek ve buralarda bilgilenmek
B12 fazlasida, azı da zarar. Fazlası vucuttan demir atiyor. Yani demir eksikligi yaparOldum olası bu multi vitaminleri anlayamıyorum. Selenyum alırken C ve E vitamini almak iyiymiş ancak A vitamini fazla almayın diyorlar.
B 12 de de aynı durum var benim hep düşer o da multi vitamin B1,B3,B6,B12 beraber benim ölçülen değerim B12 eksik olan da o neden hepsi birlikte.
Kafamda deli sorular
E vitamini ve a vitamini karacigerde birikir. Fazlaligi karaciger yaglanmasi yapar. Karaciger yaglanmasida zararliOldum olası bu multi vitaminleri anlayamıyorum. Selenyum alırken C ve E vitamini almak iyiymiş ancak A vitamini fazla almayın diyorlar.
B 12 de de aynı durum var benim hep düşer o da multi vitamin B1,B3,B6,B12 beraber benim ölçülen değerim B12 eksik olan da o neden hepsi birlikte.
Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?