Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haklısınız aslında. İşte olmayınca insan kendince bir sebep arıyor. Aslında işin özü Rabbim ol diyecek ama bizimki sebeplere müracaat etmek

Ben selenyum alıyorum düzenli burada ace selenyum diye bir vitamin var kesinlikle hashimatolatın alması lazım

Ben de hashimoto hastasıyım hamileyim doktorum iyotlu tuz kullan filan demedi ilk üç ay tsh 2,5 altında olmalı sonra 3 ün altı hamile olduğumu öğrendiğimde tsh 4.30 du anti tpo tavan yapmıştı ki doktoraanti tpo önemli değil değil
İkisi de muadil ilaçlar fark yok. Ben 25mg başladım 2013 te. 50mg 75mg 100mg derken ancak 2,5 a düştü. Onu da Batu yetersiz gördü en son 125mg. Ama iyot ve selenyumu da ihmal etmek istemiyorum bu kez
ben de eutrox hafta içi 25 mg hafta sonu 50 mg kullanıyorum 10 yıldır hashimoto hastasıyım ilk defa geçen sene ilaç dozum arttı öğrendiğimden itibaren selenyum takviyesi aldım

Ben selenyum alıyorum düzenli burada ace selenyum diye bir vitamin var kesinlikle hashimatolatın alması lazım
Türkiye de kullanmıştım bir ara ACE selenyum. Şimdi içime bir kurt düştü selenyum alırken A ve E vitaminini fazla almayayım diye. Burada sadece selenyum içeren alsam mı diyorum. Onda da kadınlarda günlük doz 60 mg imiş

Benim ki biraz inatçı galiba. Ramazan'da yemeğe yakın içiyorum mecbur geçenyıl alt üst oldu 1 ayda. Ne bileyim muamma

1in altı mi gerçekten o kadar düşük mü olması gerekiyor? Benim ilk transferimde de 4 civarıydı, bişey demediler. Bir de çatlatma iğnesi tsh i arttırıyormuş.
az önce anti tpo yu araştırdım. bir doktor değeri 300 küsür olan bir kadına yorum yapmıştı. Tüp bebek için bu değer etkilemez demiş.

Tahlil sonucumu buldum anti tpo 198 çıkmış tüp bebekte doktorum anti tpo yu sormadı bile 10 yılda 2 defa anti tpo ya baktırdım
Antalya'da Batu bey TPO yüksekken tedaviye başlamam demişti. Her yiğidin yoğurt yemesi farklı tam da bunun için söylenmiş çok kasmayalım O Zaman 198 300 bile olurmuş gnowee Haremiz
Saolun cevaplarınız için Sercembenim

insallah.. yazarken seni unuttum özür.. illusive senin hamile kalma ihtalin yüksek.arkadaşımla aynı durumdasın

Tedavinizi nerede oluyorsunuz ??? Bende böyle bir örnek dinledim.kız 37 falandır ikizi olmuş.e 37 de zaten sıkıntı yok.benim ankara maceram baskent unv.hastanesi ve gen-art.ikiside istanbuldaki merkeze göre hizmet kalitesi ve profesyonellik yönünden kötüler..aynı ücreti alıyorlar ama aynı kaliteyi sunmuyorlar.gen-artın labartuvarı iyiymis diye gittim.geçen burada bir forumu okudum.başlığı ankarada memorial, başkent, gen-art ve novafertilde tedavi olan var mı diye bir forum.2012 de baslamış.yazan kızların hepside gittikleri yerlere pisman oldu.bende tüm yazılanlara 2015 ve 2017 yılında katılıyorum.ankarada hem iyi lab. Hem istanbul kalitesinde merkez bulmak imkansız.transfer sonrası ilacları bile farklı.genc hastalar tabi hamile kalacak ama bize uygun degil.

Gercekten böyle mi duşunuyosun arkadaşım ya evet benim bahsettim kiside 30 lu yaşlarda gercekten.belkide dogru soyluyorsun aslinda istambula cok rahat gelebilirim akrabalarim cok orda.ama benim doktorum bu saydigin yerlerde calişmiyor özel muyenehanesinde tek calisiyor dr.gurur polat hic duydunmu hakkinda bişeyler bana cok guven veriyo kendisini seviyorum acikacik söyluyor aydinlatiyor beni.

a ve e vitamini fazla almasam mı o zaman ben de

Ha birde opu işlemini gurgan klinikte yapmişti

kızlar embriyolog hala aramadı beniiii napcam olmadı mı acaba, unuttu mu, bekliyor mu, hala ümit var mı? 6da mesai bitiyor hastanede, embriyologlar çıkıyor mu kalıyor mu mesaiye, allahım kafamda sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…