- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.861
Sıkıntı yok dr.un iyi sıkıntı etme benceEvet canim drum cok basariliymiş araştirdim tabiki tedaviye baslamadan önce ama malum yaş 42 allah nasip etmişse olur yoksa yapacak bişeyim yok.burda okuduklarim beynimi allak bullak etti ne cok arastirmişsiniz ne guzel herseyden bilginiz var ben mal gibi oturmuşum yillarca şimdide napiyim diye duşunup duruyorum gecen ay boş cikti şimdi dinlenip hazirlaniyorum bu ayin 20 sinde tekrar tedavi başliyacak ama cok kararsiz kaldim
İnşallah canım inşallahsağol canım şimdi aradılar işlem yapılmış dondurmuşlar, 2 tane bebiş var şu an, inaşllah genetikten iyi gelecek
seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah kucagimiza aliriz mucizelerimizi rabbim yardım etsinDurum özeti yapayım: bugün rahim filmim çekildi, sorun yok. Cuma kan testi ve muayene var.. sonrasında bakalım beni ne bekliyor.. adım adım gidiyorum yumurta toplamaya! D derinsu0606 gurur polat'ın adını ben çok iyi duymuştum. Kararsız kalmıştım ve diğer doktorla başladım tedavime.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun, mevcut doktorlarımızla kavuşalım mucizemize..
peki günde kaç mg almak gerekiyormuş?arjinine yeniden başlayacağım transferden önce. çünkü bugün şunu okudum:
L- Arginin
Tüp Bebek hastalarında yumurtalık yanıtı endometriumun alıcılığını (embiryoyu rahimin kabul etmesi) ve gebelik oranlarını artırma çalışmaları artıran bir amino asittir. (Human Reproductive 1999 yılında yayınlanmıştır.)
saat kaçta saat kaçta? artık kesinleştirelimBugün günaydın diyen yok bakıyorum. Neyse ben diyeyim bari. Günaydın gençler . Haremiz heyecanlı mısın yarın büyük gün, sonraki gün de büyük gün . iki prensesin annesi konuştuğumuz gibi Şişli mi buluşma yeri?
ben 500 mglik kullanıyorum daha fazlası bence fazla olur :)peki günde kaç mg almak gerekiyormuş?
günaydın canım dikkatimi çekti genetik için biraz fazla bencede birde biyopsi için niye extra biz sadece 350 usd alıyorlar 2 genetik için 700 usd verdik.. hangi hastanede tedavi görüyordun sen aret mi?kızlarrrr genetik gerçekten ne kadar pahalıymışşşşş bebiş başına genetik inceleme için 1500 tl vereceğim, bir de biyopsi için 850 tl vereceğin, yani bebiş başına yaklaşık 550 usd ye geldi amanınnnnn..... güya raporluyummmm:) 5600 sperm chip dondurma opu dahil verdim. yani transfer hariç toplam yaklaşık 9500 tl tuttu bu sefer :) amanın herkese Allah kolaylık versin..... günaydın bu arada şaşkınlık içindeyim de sabah sabah, direk konuya girdimmmmm:)
koç üni hastanesi canım evet biraz fazla, ama benimki direk kendi laboratuvarında ekipmanla yapılacak acaba o yüzden mi pahalı... forumlarda 500 usd gördüm, sorarım amagünaydın canım dikkatimi çekti genetik için biraz fazla bencede birde biyopsi için niye extra biz sadece 350 usd alıyorlar 2 genetik için 700 usd verdik.. hangi hastanede tedavi görüyordun sen aret mi?
Amin canım ikimiz de güzel haberler veririz umuyorum. Kendini zormalam dinlen bence. zaten uzaksın şişliye, bir haftasonun var, madem h.içi geç gidiyorsun...Günaydın kızlar, nasılsınız bu aralar çok fazla yoğunum akşam eve geç gidiyorum, dolayısıyla çok fazla takip edemedim amahayatguzel2015 tebrik ederim canım inşallah sonuçların çok iyi gelir bu son uğraşların olur:)) aynı şekilde bende bekliyorum inşallah güzel haberler alırız bende umutluyum inşallah.. kızlar cumartesi için benim henüz belli değil yeni sezon değişimleri yapılıyor dolayısıyla c.tesi çalışma durumum olabilir ama gelmezsem de şimdiden size iyi muhabbetler orada olmayı çok isterdim hepinizi şimdiden öpüyorum.. forumda yeni giren arkadaşlar olmuş hoş geldiniz hepimize bu topik uğurlu gelsin inşallah sevgiler hepinize:))))
geliyorum bu seferEveeetttt... Büyük buluşmaya 2 gün kala , saat 10:00 da Şişli Cevahir AVM de bulunan Okafe de, tüm güzel yürekli anne aday adaylarını, KK nın çatlak kızlarını, sırdaşlarımızı, sevenlerimizi, sevdiklerimizi, nick belirtmeksizin herkesi bekliyoruz.
Sevgileerr
bülent tıraşta da bu fiyatlarmış hatta biyopsiye o daha fazla alıyor 1300 tl alıyor, demek ki belki de bahçeci ispanya ucuz olduğu için oraya gönderiyor....koç üni hastanesi canım evet biraz fazla, ama benimki direk kendi laboratuvarında ekipmanla yapılacak acaba o yüzden mi pahalı... forumlarda 500 usd gördüm, sorarım ama
Solgarda çalışan arkadaşım vermişti kullan bunu diye, 1000mg lıktı onlar. Sonra ben 500mg lıklardan aldım yine solgardan. Ondan günde 2 tane içtim ama.peki günde kaç mg almak gerekiyormuş?
Evet heyecanlıyım ama sırf sizlerle buluşacağım için. Doktor konusunda hiç mi hiç heyecanım yok. Bu ara çok saldım zaten bu bebek mevzusunu. Çok rahatım nedense yaBugün günaydın diyen yok bakıyorum. Neyse ben diyeyim bari. Günaydın gençler . Haremiz heyecanlı mısın yarın büyük gün, sonraki gün de büyük gün . iki prensesin annesi konuştuğumuz gibi Şişli mi buluşma yeri?
parayı veren düdüğü çalar a çevirdiler bu işi ya. ya parası olmayan garibanlar napsın? Unutsun mu anneliği babalığı...kızlarrrr genetik gerçekten ne kadar pahalıymışşşşş bebiş başına genetik inceleme için 1500 tl vereceğim, bir de biyopsi için 850 tl vereceğin, yani bebiş başına yaklaşık 550 usd ye geldi amanınnnnn..... güya raporluyummmm:) 5600 sperm chip dondurma opu dahil verdim. yani transfer hariç toplam yaklaşık 9500 tl tuttu bu sefer :) amanın herkese Allah kolaylık versin..... günaydın bu arada şaşkınlık içindeyim de sabah sabah, direk konuya girdimmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?