- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.881
ne için biyopsi??kızlarrrr genetik gerçekten ne kadar pahalıymışşşşş bebiş başına genetik inceleme için 1500 tl vereceğim, bir de biyopsi için 850 tl vereceğin, yani bebiş başına yaklaşık 550 usd ye geldi amanınnnnn..... güya raporluyummmm:) 5600 sperm chip dondurma opu dahil verdim. yani transfer hariç toplam yaklaşık 9500 tl tuttu bu sefer :) amanın herkese Allah kolaylık versin..... günaydın bu arada şaşkınlık içindeyim de sabah sabah, direk konuya girdimmmmm:)
Tüp bebekte sormuyorlar evet. Tsh a bakıyorlar, o iyiyse önemsemiyorlar. En azından bizim merkezde öyle. Ama başka tüp bebek merkezlerinde görüşmeye gittiğimde haşimato hastası olduğumu ve daha önceki transferimdeki negatif sonucu öğrenince istediler anti tpo yu. Endokrinoloji uzmanım ise pek önemsemiyor durumu, "kadın doğumcular 2,5 altında istiyorlar tsh ı, ama eğer normal değerler arasındaysa, gebe kalmaya etkisi öyle büyük değil , yine de biz 2,5 altına çekelim" dedi.Tahlil sonucumu buldum anti tpo 198 çıkmış tüp bebekte doktorum anti tpo yu sormadı bile 10 yılda 2 defa anti tpo ya baktırdım
Evet, maalesef, bu iş tam ticarete dönmüs.parayı veren düdüğü çalar a çevirdiler bu işi ya. ya parası olmayan garibanlar napsın? Unutsun mu anneliği babalığı..."paramız yoktu yaptıramadık" ın vicdan azabı ve ezikliği "para vardı uğraştık ama yinede olmadı" dan kat be kat fazla...
Sanırım pgt için yapılan embriyoya biyopsi uygulanması işlemini ayrı ücretlendiriyorlar.ne için biyopsi??
bülent tıraşta da bu fiyatlarmış hatta biyopsiye o daha fazla alıyor 1300 tl alıyor, demek ki belki de bahçeci ispanya ucuz olduğu için oraya gönderiyor....
Eveeetttt... Büyük buluşmaya 2 gün kala , saat 10:00 da Şişli Cevahir AVM de bulunan Okafe de, tüm güzel yürekli anne aday adaylarını, KK nın çatlak kızlarını, sırdaşlarımızı, sevenlerimizi, sevdiklerimizi, nick belirtmeksizin herkesi bekliyoruz.
Sevgileerr
Kızlaaarrr senin yerin genetikte aşırı pahalı canımkızlarrrr genetik gerçekten ne kadar pahalıymışşşşş bebiş başına genetik inceleme için 1500 tl vereceğim, bir de biyopsi için 850 tl vereceğin, yani bebiş başına yaklaşık 550 usd ye geldi amanınnnnn..... güya raporluyummmm:) 5600 sperm chip dondurma opu dahil verdim. yani transfer hariç toplam yaklaşık 9500 tl tuttu bu sefer :) amanın herkese Allah kolaylık versin..... günaydın bu arada şaşkınlık içindeyim de sabah sabah, direk konuya girdimmmmm:)
Evet ertnur yazinca hatırladım 350 dolar olarak düzeltiyorummm.zaten euro yazmısım ki o da era testinin euro ile olmasından karıştı . Sisli cevahir avm benim mekanlarrr.haftaya persembe geliyorum kontrol var ve cumartesi de kontrol olurmus.bu sebeple cumartesiye kadar istanbulda kalmayı planlıyorum.bir haftayla kacirdım.size iyi eğlenceler cevahirde beni de anınKızlaaarrr senin yerin genetikte aşırı pahalı canım.bahcecide 300 euro yani 4×300= 1200 tl verdim her embriyo icin.senin yerin biyopsiye ayrı parayı niye alıyor ! öyle bir ücretlendirme de yok ki bende 1 kez embriyo dondurma ucreti odedim o da bir kez aliniyor 500 tl.seninkiler cok fahis fiyat söylüyor belirteyim istedim.kızlar başka yerlere bakiyorum da bahceci ucuz kaldı vallahi.bir de erbil beyde tedavi oldum ki cok sanslıyım.su an ozel muayehanesinde biraz daha pahalı ücretleri.
Hayret memoriali ben uzaktan uzağa pahalı duyarım.ankara memorial yani.şehir efsanesi demekKızlar bu anlattıklarınıza göre en uygun yer memorial. Zaten işlemleri kendi laboratuvarında yapıyor. Genetik 295 dolar. Biopsi için dondurma için ayrı ücret yok. Genetik ten çok sayıda sağlıklı embriyo gelirse o gelenlerin sayısına göre dondurma ücreti alıyorlar. 1-2 tane yakın aylarda transfer edilecekler için ücret almıyor.
Burda ve diğer topiklerde yazılanlara bakınca en en en insaflı yer memorial.Hayret memoriali ben uzaktan uzağa pahalı duyarım.ankara memorial yani.şehir efsanesi demek
Aret Kamar da alıyor biyopsi ücretiKızlaaarrr senin yerin genetikte aşırı pahalı canım.bahcecide 300 euro yani 4×300= 1200 tl verdim her embriyo icin.senin yerin biyopsiye ayrı parayı niye alıyor ! öyle bir ücretlendirme de yok ki bende 1 kez embriyo dondurma ucreti odedim o da bir kez aliniyor 500 tl.seninkiler cok fahis fiyat söylüyor belirteyim istedim.kızlar başka yerlere bakiyorum da bahceci ucuz kaldı vallahi.bir de erbil beyde tedavi oldum ki cok sanslıyım.su an ozel muayehanesinde biraz daha pahalı ücretleri.
Sevgili Arı sütü severler. Biz de eşimle beraber bir aydır eğriçayır ampullerinden kullanıyoruz. Aslında ramazandan önce baslamıştık ama ramazanda pek düzenli kullanmak mümkün olmayınca bıraktık. Bal polen propolis arı sütü karışımı vardı ona devam ettim ama ben. Bir de günde 1 tane Emodex içiyorum 1,5 aydır. Başka da bir şey kullanmıyorum ek olarak.
Bugün yeni tedaviye başlamak üzere kontrolüm vardı. Toplam 12-13 artral folikül görüldü:) Benim genelde foliküller az görünüyor fsh amh a göre. Önceki tedavimde de 2-3 artralle başlamıştım ve 8 yumurta toplanmıştı 7si olgundu hepsi 5.güne gelmişti ama sadece 2si blast olmuştu. Şimdi genetige de gidecekler 5.gün blast olanlar.
Arı sütü etkileri şimdilik bizde böyle... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
çok güzel maşallah diyelim. Dileyelim genetikten de güzel haberler gelsin.Sevgili Arı sütü severler. Biz de eşimle beraber bir aydır eğriçayır ampullerinden kullanıyoruz. Aslında ramazandan önce baslamıştık ama ramazanda pek düzenli kullanmak mümkün olmayınca bıraktık. Bal polen propolis arı sütü karışımı vardı ona devam ettim ama ben. Bir de günde 1 tane Emodex içiyorum 1,5 aydır. Başka da bir şey kullanmıyorum ek olarak.
Bugün yeni tedaviye başlamak üzere kontrolüm vardı. Toplam 12-13 artral folikül görüldü:) Benim genelde foliküller az görünüyor fsh amh a göre. Önceki tedavimde de 2-3 artralle başlamıştım ve 8 yumurta toplanmıştı 7si olgundu hepsi 5.güne gelmişti ama sadece 2si blast olmuştu. Şimdi genetige de gidecekler 5.gün blast olanlar.
Arı sütü etkileri şimdilik bizde böyle... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
seve seve canım:) ben de bir aydır arı sütü, bal, polen karışımı ve arada da aklıma geldikçe arı sütü kullanıyorum. bakalım doktor bende kaç tane görecek folikül. gerçi bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum.çok güzel maşallah diyelim. Dileyelim genetikten de güzel haberler gelsin.
Arı sütünü ben de bu sayfadan duydum. Türkiye ye gelince ben de arı sütünü kullanmak istiyorum. bu konudaHaremiz den yardım isteyeceğim. İnşallah bana da faydası olur
Vitaminleri birde benim için tekrar etsek pleaseSolgarda çalışan arkadaşım vermişti kullan bunu diye, 1000mg lıktı onlar. Sonra ben 500mg lıklardan aldım yine solgardan. Ondan günde 2 tane içtim ama.
Tşk ederim inşallah bana da faydalı olur. Doğum kontrol kullansan bile foliküller görülür bence. Tedaviden önce yumurtaları baskılamak iyidir derler. Hadi inşallahseve seve canım:) ben de bir aydır arı sütü, bal, polen karışımı ve arada da aklıma geldikçe arı sütü kullanıyorum. bakalım doktor bende kaç tane görecek folikül. gerçi bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum.
Adetle beraber artraller ortaya çıkıyor. Doğum kontrol hapı sadece o ay dominant folikül oluşumunu ve atılımını engelliyor.seve seve canım:) ben de bir aydır arı sütü, bal, polen karışımı ve arada da aklıma geldikçe arı sütü kullanıyorum. bakalım doktor bende kaç tane görecek folikül. gerçi bu ay doğum kontrol ilacı kullanıyorum.
evet doktorum da aynısını söyledi. Doğum kontrol ilacını bırakınca baskılanan yumurtalar atağa geçiyor dedi. bakalım...Tşk ederim inşallah bana da faydalı olur. Doğum kontrol kullansan bile foliküller görülür bence. Tedaviden önce yumurtaları baskılamak iyidir derler. Hadi inşallah
ne güzel eşinin sorun çıkartmadan kullanması. Yarasın inşallah. Bizim dolapta babacığımın verdiği koca bir kavanoz var ama eşim mırın kırın etti kullanmıyor. Ben tek başıma kullanıyorum artık.Adetle beraber artraller ortaya çıkıyor. Doğum kontrol hapı sadece o ay dominant folikül oluşumunu ve atılımını engelliyor.
Aslında ben de düşünmüştüm Haremiz arisütlerinden ama eğriçayır eşimin kafasına daha çok yattı. Sabah namazında hergün kendisi hazırlayıp içiyor uğraştırmıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?