Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Onu bari kullansın bi zahmet.
Eşimde varikosel var morfoloji 0.sayı ve hız da düşük. Emodex ı onun için sipariş vermiştim kullanmadı illusive in de doktor tavsiyesi ile kullandığını duyunca kendim kullandım artık. İkna edemedim tekrar bir üroloğa gitmeye tahlil vermeye. Öyle başladık artık hayırlısı. İnşallah spermlerde de etkisini görürüz. Yazcam buraya.

Herkese selam kızlar . Uzun zamandır bakmıyordum, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Haremiz poppy73 Bebegimhadi iyi misiniz biraz okudum ama çok takip edemedim güzel haberleriniz yakındır umarım. hayatguzel2015 çok güzel haberler maşallah diyelim :)
Ben aylardır kontrole gidiyorum 1 adet yumurta dışında bişşey yoktu. Bugünde gittim ilk defa 3 adet gördü doktor hormonlar izin verirse tedaviye başlıyorum allah hayırlısını kısmet etsin hepimize

maşallah. güzel haberler bizi de sevindiriyor. Tedavin çok güzel sonuçlansın inşallah.

Aret Kamar da alıyor biyopsi ücreti
Bahceciden pahalilar demektir ve aynı ise fazla ucret almak demek bu. bu forumu okuyanlar bilgilenmiş oldu

Öğrendim neden böyşle olduğunu, nesiller genetiğe gönderiyorlar biyopsi materyali, yani kendileri yapmıyor. Biyopsiyi kendileri yapıyor ondan pahalı. Ama ben o kadar memnumum ki hastaneden çalışa kardan hocadan. Bugün yine gittim dedim doğumumu da burada yapmak istiyorum

Maşallah arakdaşım çok güzel haber bunlar, inşallah genetikten de iyi gelirler, ertnur senin benim 2şer embriyo genetiğe gitti, tesadüf işte

Aynı şekilde bizde de nesiller genetiğe gidiyor

Ben hala yaşıyorum, merak etme :) kullandıklarımı önceki mesajlarımda yazmıştım dün ya da önceki gün

Oooo süper haber hareketlendi burası çok güzel oldu maşallah

D vitaminini doktorum verdi, düşükmüş. Q10, L-arginine, solgarın advanced antioxidan formula isimli multivitaminini kullandım, ve tesadüf mü bilmiyorum ama bunları düzenli kullandığım ay yapılan Opu da 15 yumurta toplandı, 4 blastosist aşamasına ulaştı. Şu anda arkadaşların bahsettiği omega 3 ve Q10 bir arada olan tabletleri kullanmaya başladım. Haşimatom nedeniyle selenyum kullanıyorum. Bir süre düzenli magnezyum aldım. Arı sütünü bir türlü düzenli tüketmeyi beceremedim. Onu da düzenli olarak kullanacağım bundan sonra. A bi de folik asit kullandırıyorlar her tedavi sürecinde.

Bahceciden pahalilar demektir ve aynı ise fazla ucret almak demek bu. bu forumu okuyanlar bilgilenmiş oldu
evet phalı olabilirler ama ben bahçeçiyi hiç sevmedim bebeğimhadi kusura bakma, bir gün olur hislerimi anlatırım, tek birşey diyeceğim asıl bence başka testler yaparak ve hemen hemen herkese genetik yaprak bahçeci ticaret yapıyor... ne yazık ki 100lerce insan yıpın yığı.n bekleme salonlarında, o kadar insanda hamilelik oranı yüksek tabiii yanlış anlama sakın bahçeci benim listemde değil...

Allah nasip ederse doğumumu orada yaparım diyecektim

Sağol H huli 'cigim, iyiyiz işte, buralardayız. Bir değişiklik yok. Süper, çok sevindim, inşallah devam ederler, büyürler, sapasağlam çıkarlar.

Bahçecide güvenç beye gitmiştim görüşmeye. Daha önce olumsuz sonuçlanan tedavime bakıp zaten 2 embriyon varmış, ben olsam bu aşamada genetik inceleme yaptırmazdım dedi. Genetik inceleme yapılmasına çok sıcak bakmıyor gibiydi. Ama erbil bey genetik inceleme istiyormuş mutlaka. Yani orda da doktora göre uygulama değişiyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…