- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.901
Onu bari kullansın bi zahmet.ne güzel eşinin sorun çıkartmadan kullanması. Yarasın inşallah. Bizim dolapta babacığımın verdiği koca bir kavanoz var ama eşim mırın kırın etti kullanmıyor. Ben tek başıma kullanıyorum artık.
maşallah. güzel haberler bizi de sevindiriyor. Tedavin çok güzel sonuçlansın inşallah.Herkese selam kızlar . Uzun zamandır bakmıyordum, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Haremiz poppy73 Bebegimhadi iyi misiniz biraz okudum ama çok takip edemedim güzel haberleriniz yakındır umarım. hayatguzel2015 çok güzel haberler maşallah diyelim :)
Ben aylardır kontrole gidiyorum 1 adet yumurta dışında bişşey yoktu. Bugünde gittim ilk defa 3 adet gördü doktor hormonlar izin verirse tedaviye başlıyorum allah hayırlısını kısmet etsin hepimize
Aret Kamar da alıyor biyopsi ücreti
Bahceciden pahalilar demektir ve aynı ise fazla ucret almak demek bu. bu forumu okuyanlar bilgilenmiş olduBiyopsi ücreti Acıbadem de alıyor. Ayrıca genetiğe giden her bebek için ayrı ücret alınıyor. Biyopsi 850 TL. Genetik 1500 TL gibi tutuyor aşağı yukarı. Acıbadem Genart ile çalışıyor. Ve Rapor yaklaşık 10-15 gün içinde çıkıyor.
Genetik incelemeye göndermek için yapılan işlemne için biyopsi??
Pgt değil benim işlem bu arada hemen düZelteyim:)Sanırım pgt için yapılan embriyoya biyopsi uygulanması işlemini ayrı ücretlendiriyorlar.hayatguzel2015 nerde tedavi görüyordun?
Koç üni hastanesi çok memnumumSanırım pgt için yapılan embriyoya biyopsi uygulanması işlemini ayrı ücretlendiriyorlar.hayatguzel2015 nerde tedavi görüyordun?
Öğrendim neden böyşle olduğunu, nesiller genetiğe gönderiyorlar biyopsi materyali, yani kendileri yapmıyor. Biyopsiyi kendileri yapıyor ondan pahalı. Ama ben o kadar memnumum ki hastaneden çalışa kardan hocadan. Bugün yine gittim dedim doğumumu da burada yapmak istiyorumKızlaaarrr senin yerin genetikte aşırı pahalı canım.bahcecide 300 euro yani 4×300= 1200 tl verdim her embriyo icin.senin yerin biyopsiye ayrı parayı niye alıyor ! öyle bir ücretlendirme de yok ki bende 1 kez embriyo dondurma ucreti odedim o da bir kez aliniyor 500 tl.seninkiler cok fahis fiyat söylüyor belirteyim istedim.kızlar başka yerlere bakiyorum da bahceci ucuz kaldı vallahi.bir de erbil beyde tedavi oldum ki cok sanslıyım.su an ozel muayehanesinde biraz daha pahalı ücretleri.
Ama bana orada gereksiz bir şekilde sema hanım histereskopi yapıp 6500 tl yi alacaktııı ah ahhh 3 prof gerek yok dedi. Sema yapmak zorundaymış:)Burda ve diğer topiklerde yazılanlara bakınca en en en insaflı yer memorial.
Maşallah arakdaşım çok güzel haber bunlar, inşallah genetikten de iyi gelirler, ertnur senin benim 2şer embriyo genetiğe gitti, tesadüf işteSevgili Arı sütü severler. Biz de eşimle beraber bir aydır eğriçayır ampullerinden kullanıyoruz. Aslında ramazandan önce baslamıştık ama ramazanda pek düzenli kullanmak mümkün olmayınca bıraktık. Bal polen propolis arı sütü karışımı vardı ona devam ettim ama ben. Bir de günde 1 tane Emodex içiyorum 1,5 aydır. Başka da bir şey kullanmıyorum ek olarak.
Bugün yeni tedaviye başlamak üzere kontrolüm vardı. Toplam 12-13 artral folikül görüldü:) Benim genelde foliküller az görünüyor fsh amh a göre. Önceki tedavimde de 2-3 artralle başlamıştım ve 8 yumurta toplanmıştı 7si olgundu hepsi 5.güne gelmişti ama sadece 2si blast olmuştu. Şimdi genetige de gidecekler 5.gün blast olanlar.
Arı sütü etkileri şimdilik bizde böyle... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
Aynı şekilde bizde de nesiller genetiğe gidiyorBiyopsi ücreti Acıbadem de alıyor. Ayrıca genetiğe giden her bebek için ayrı ücret alınıyor. Biyopsi 850 TL. Genetik 1500 TL gibi tutuyor aşağı yukarı. Acıbadem Genart ile çalışıyor. Ve Rapor yaklaşık 10-15 gün içinde çıkıyor.
Ben hala yaşıyorum, merak etme :) kullandıklarımı önceki mesajlarımda yazmıştım dün ya da önceki günVitaminleri birde benim için tekrar etsek please
Vitamin D alıyorum.
Omega3 3 aydır kullanıyorum. Şimdi q10 ve omega 3 birlikte olanlardan sipariş ettim. Gelince başlıyorum.
Selenyum başlıyorum. Tiroidden dolayı
Folik asit ve B12 test sonucu biraz düşük kullanıyorum düzenli.
Türkiye'ye varınca da ARI sütü polen bal
L-arginin dedin bana mantıklı geldi. Bu kadar vitamin bünyeyi şoka sokmasak
Oooo süper haber hareketlendi burası çok güzel oldu maşallahHerkese selam kızlar . Uzun zamandır bakmıyordum, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Haremiz poppy73 Bebegimhadi iyi misiniz biraz okudum ama çok takip edemedim güzel haberleriniz yakındır umarım. hayatguzel2015 çok güzel haberler maşallah diyelim :)
Ben aylardır kontrole gidiyorum 1 adet yumurta dışında bişşey yoktu. Bugünde gittim ilk defa 3 adet gördü doktor hormonlar izin verirse tedaviye başlıyorum allah hayırlısını kısmet etsin hepimize
Vitaminleri birde benim için tekrar etsek please
Vitamin D alıyorum.
Omega3 3 aydır kullanıyorum. Şimdi q10 ve omega 3 birlikte olanlardan sipariş ettim. Gelince başlıyorum.
Selenyum başlıyorum. Tiroidden dolayı
Folik asit ve B12 test sonucu biraz düşük kullanıyorum düzenli.
Türkiye'ye varınca da ARI sütü polen bal
L-arginin dedin bana mantıklı geldi. Bu kadar vitamin bünyeyi şoka sokmasak
evet phalı olabilirler ama ben bahçeçiyi hiç sevmedim bebeğimhadi kusura bakma, bir gün olur hislerimi anlatırım, tek birşey diyeceğim asıl bence başka testler yaparak ve hemen hemen herkese genetik yaprak bahçeci ticaret yapıyor... ne yazık ki 100lerce insan yıpın yığı.n bekleme salonlarında, o kadar insanda hamilelik oranı yüksek tabiiiBahceciden pahalilar demektir ve aynı ise fazla ucret almak demek bu. bu forumu okuyanlar bilgilenmiş oldu
Cgh işlemin adıPgt değil benim işlem bu arada hemen düZelteyim:)
Allah nasip ederse doğumumu orada yaparım diyecektimÖğrendim neden böyşle olduğunu, nesiller genetiğe gönderiyorlar biyopsi materyali, yani kendileri yapmıyor. Biyopsiyi kendileri yapıyor ondan pahalı. Ama ben o kadar memnumum ki hastaneden çalışa kardan hocadan. Bugün yine gittim dedim doğumumu da burada yapmak istiyorum
Sağol H huli 'cigim, iyiyiz işte, buralardayız. Bir değişiklik yok. Süper, çok sevindim, inşallah devam ederler, büyürler, sapasağlam çıkarlar.Herkese selam kızlar . Uzun zamandır bakmıyordum, umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bahçecide güvenç beye gitmiştim görüşmeye. Daha önce olumsuz sonuçlanan tedavime bakıp zaten 2 embriyon varmış, ben olsam bu aşamada genetik inceleme yaptırmazdım dedi. Genetik inceleme yapılmasına çok sıcak bakmıyor gibiydi. Ama erbil bey genetik inceleme istiyormuş mutlaka. Yani orda da doktora göre uygulama değişiyor bildiğim kadarıyla.evet phalı olabilirler ama ben bahçeçiyi hiç sevmedim bebeğimhadi kusura bakma, bir gün olur hislerimi anlatırım, tek birşey diyeceğim asıl bence başka testler yaparak ve hemen hemen herkese genetik yaprak bahçeci ticaret yapıyor... ne yazık ki 100lerce insan yıpın yığı.n bekleme salonlarında, o kadar insanda hamilelik oranı yüksek tabiiiyanlış anlama sakın bahçeci benim listemde değil...
Bana yapılan da buydu. Ngs tekniği kullanılarak tüm kromozomlar incelenmişti. O zamanlar araştırmıştım epey. Pgt bunun genel adı sanıyordum ben, değil mi?Cgh işlemin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?