Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bunu birkaç arkadaşla konuştuk, okuduklarımızdan anladığımız sanki bahçecide genetik yaptırın talimatı varmış gibi... kötü birşey mi değil tabi, o ayrı... bu arada benim gittiğim hastanenin diğer fiyatlarının tamamı bahçeciden ucuz üni hastanesi olduğu için... 4. Denemen sonra sabitleniyor, öyle bahçecideki gibi birkaç işlemden dosyanız kapanacak sonra yine normal fiyttan demiyorlar :) sadeve genetiği taşere ettiklerinden pahalı. Hani bir genelleme de yapılmasın bahçeci ucuz vs diye

Aslında ben de tam olarak bilmiyorum cgh pgtden daha çok kromozoma bakıyorlar, ngs de başka teknik
önceden 9 kromozoma bakılıyordu.
Şimdi cgh de 46 kromozoma yani tamamına bakılıyor.
ngs bi üst seviyesi detaylı tarama

Evet bana ne güzel umut oldu o kişi. Tek kaliteli yumoşla kalmış.

harika masallah. haberlerini bekliyorum

Ama bana orada gereksiz bir şekilde sema hanım histereskopi yapıp 6500 tl yi alacaktııı ah ahhh 3 prof gerek yok dedi. Sema yapmak zorundaymış:)
Sevgili arkadaşım senin durumunu bilemem. Ben kendi yaşadığım gördüğüm okuduğum kadarını biliyorum. Benim miyomlarım var. Semra hanımdan önce çok doktor gezdim hemen ameliyat etme telaşına girdi bir çoğu. Semra hanıma gerçekten güvenerek gittik ve görüşüp konuşunca güvenimiz daha da arttı. Ameliyat deseydi ben razıydım ama rezerve zarar verir dedi. Histereskopi ile hem miyomların durumunu yakından inceledi hem küçük bi septum varmış onu düzeltip rahmi genişletti hem de çizik attı. 1350 tl kasımda. Negatiflerden sonra ben ameliyat olayını daha ciddi düşünürken yeni tedavi öncesi görüşmede şu an için gereksiz olur dedi. Memorial Şişli topiginin neredeyse tamamını okudum. O kadar çok başka prof lar anlamadı Semra Hanım gördü sorunu çözdü vs. yorumları... Hakkında çok ciddi bir şikayet de görmedim. Hasta müşteri olarak görülmüyor kesinlikle. Bu başka yerlerle kiyaslayinca çok daha iyi anlaşılıyor. Mesela deyip sayabilecegim o kadar çok şey var ki oralarda tedavi gören görecek olanları negatif etkilemek istemem. Burda bunun için yazmıyoruz neticede. Bu süreçte merkeze doktora laboratuvara güvenmek çok çok önemli. Onun için inşallah her birimiz şu an olduğu veya karar verdiği yerde bir an önce mutlu sona ulaşır.

Tabi ki beğenmemiş olabilirsin.benim ki ücret karşılaştırması.yüzlerce yığın bence yok canım.başkent ünv. Hastanesini görsen bir, orası feciydi.bende bahçeciyi savunmuyorum bu arada, listende olmamasının sebepleri vardır.:)

Bu platformlarda çok fazla yanlış bilgi veriliyor yanlış anlaşılmalar oluyor. Benim sema kahraman ile olan tecrübem iyi değildi. Bunu ifade etmek istedim. Ayrıca kendisini aile dostu prof tanıdığımdan da araştırdım. Sonrasında kesin olarak vazgeçtim. Burada herkes kendi fikrini paylaşıyor, ben de benimkini paylaşayım dedim. Herkesin inandığına güvendiğine gitmesi çok öenmli ama genelleme yapılmamalı. Bazılarımızın klinikler hakkında fanatik gibi olduğunu görüyorum. Ondan memorial bence en iyisi deyince kendi tecrübemi paylaşmak istedim.

Bebeğimhadi jalapenoo nun dediği gibi herkesin kendini iyi hissettiği yerde tedavi görmesi çok önemli. Rn önemlisi bu ücret vs fasa fiso aslında. Sen nasıl memnunsun inanıyorsun sana Bahçeci iyi geliyor bana da başka yer... inşallah hepimiz en kısa sürede hamiş oluruz da klinik gibi konularımız ücretmiş genetikmiş biter sen de gezmeye gelirsin İstanbula

"En iyisi"ifadesini kullanmadım zaten kullanmam da."En insaflısı" dedim. Her merkezin artıları eksileri var. Herkesin artıları eksileri var. Herkesin beklentisi önceliği durumu ihtiyacı farklı. Birine iyi gelen öbürüne gelmez. Kendini gönlün rahat emanet edemediğin ellerde şifa bulmak zor gerçekten.

Katılıyorum size.peki Ankara için tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?mesela ben kalan 2 embriyomu kendim özel bir doktor bulup onun tarafından takip edilip transferimi de ona yaptırmak istiyorum .embriyoları taşıyacaktım ama vazgeçtim risk alamam ama birdaha o doktorlara da emanet edemem kendimi .çünkü bugün eşimin görüşme talebi üzerine beni aradığında doktor, ben dedim ki transfere gireceğinizi söylemiştiniz girmediniz dedim .daha yeni negatif alan birine verdiği cevap takdire şayandı doğrusu : " 1 yıl boyunca orada duramazmış elbette biryerlere gidecekmiş " azarlayan bir üslup la ..kaale almıyorum kendisini artık .neyse çok uzattım Ankara için isim önerin olabilir mi bana ?

Canim sen ankaradami yasiyorsun ben ankaradayimda dr.gurur polat

Ankara'yı bilmiyorum. Ben İstanbul'da olduğum için araştırmam burası üzerineydi. Kaldı ki istanbul için soruyor olsan da öneride bulunabilmek zor. Ben bulunduğum yerden memnunum benim kriterlerime beklentilerime uygun. Kendimi emin ellerde hissediyorum. Ama sende veya bir başkası için aynı durum söz konusu olur mu bilemem. Bu hassas bir mesele. Vebal. Senin yapabileceğin de araştırıp olabilecek yerleri tek tek gezip görüşmek içine sinen biyer bulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…