- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.941
Evet canım .peki bahsettiğin doktor beni transfere hazırlayıp embriyolarımın olduğu klinikte transferimi yapar mı? Hangi hastanede bu doktor yada özel muayenehanesi mi var?Canim sen ankaradami yasiyorsun ben ankaradayimda dr.gurur polat
Internete gir iletişim bigileri var.bildigim kadariyla yapar cunku bizim spermler izmirde dondurulmuş olarak 17 senedir duruyor,onlari aliabiliriz sorun degil demişti tabiki şuanki tedavide sperm cikmazsa eger.ozel muyenehanesi var ben guven hastenesinde diye duymuştum basta ama benim işlemi gurgan klinikte yapta yani disardan gidiyor hastanelere.yeri eskişehir yolu tepe praym daEvet canım .peki bahsettiğin doktor beni transfere hazırlayıp embriyolarımın olduğu klinikte transferimi yapar mı? Hangi hastanede bu doktor yada özel muayenehanesi mi var?
Selam canım ben bu ay Doğum kontrol hapı kullandım bugün son ilacımı içtim acaba bendede aynı etki olur mu sen böyle değince heyecanlandım birden .evet doktorum da aynısını söyledi. Doğum kontrol ilacını bırakınca baskılanan yumurtalar atağa geçiyor dedi. bakalım...
Canim bende kullandim dogumk hapi ilk ay 2 yumurtaydi,kullandigim ayda 2 yumurta,ve buayda 2 yumurtam var beni etkilemedi bu dkonturol hapi birsurude vitaminler falan ama hic degismediSelam canım ben bu ay Doğum kontrol hapı kullandım bugün son ilacımı içtim acaba bendede aynı etki olur mu sen böyle değince heyecanlandım birden .
Benimde miyonların var arkadaşım iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum en son kasımda ama yine tekrarladı bu miyonların biri sadece gebeliğin tutunacagi yerde imiş bu Drum açık ameliyat gebelik sürecini dahada atacagindan ve yenilediği den yanaşmadı bu Dr size tup bebek denedimi"En iyisi"ifadesini kullanmadım zaten kullanmam da."En insaflısı" dedim. Her merkezin artıları eksileri var. Herkesin artıları eksileri var. Herkesin beklentisi önceliği durumu ihtiyacı farklı. Birine iyi gelen öbürüne gelmez. Kendini gönlün rahat emanet edemediğin ellerde şifa bulmak zor gerçekten.
Tedavin hayırlı olsun canım , benim eşiminde sperm hareketliliği yavaş doktor proxeed plus verdi üç Aydır kullanıyor garibim . Sonuçta tek taraflı tedavi olmaz değil mi bari keçi boynuzu özü falan içir benim eşimde alerji var onu içemedi .Onu bari kullansın bi zahmet.
Eşimde varikosel var morfoloji 0.sayı ve hız da düşük. Emodex ı onun için sipariş vermiştim kullanmadıillusive in de doktor tavsiyesi ile kullandığını duyunca kendim kullandım artık. İkna edemedim tekrar bir üroloğa gitmeye tahlil vermeye. Öyle başladık artık hayırlısı. İnşallah spermlerde de etkisini görürüz. Yazcam buraya.
Bende aynı etkiyi yaratmıştı.Selam canım ben bu ay Doğum kontrol hapı kullandım bugün son ilacımı içtim acaba bendede aynı etki olur mu sen böyle değince heyecanlandım birden .
Benim de bir yada iki yumurta oluyor kist vardı iki aydır ilaç kullandım belki bu ay atak yapar yumurtalar artık çok sıkıldım ilaç içmekten içerken midem kalkıyor zorlanıyorum birde her ay umutsuzluk çabası iki sene oldu bir sonuç yok inşallah hepimiz bu ay geniş oluruz .Canim bende kullandim dogumk hapi ilk ay 2 yumurtaydi,kullandigim ayda 2 yumurta,ve buayda 2 yumurtam var beni etkilemedi bu dkonturol hapi birsurude vitaminler falan ama hic degismedi
Kızlaaarrr senin yerin genetikte aşırı pahalı canım.bahcecide 300 euro yani 4×300= 1200 tl verdim her embriyo icin.senin yerin biyopsiye ayrı parayı niye alıyor ! öyle bir ücretlendirme de yok ki bende 1 kez embriyo dondurma ucreti odedim o da bir kez aliniyor 500 tl.seninkiler cok fahis fiyat söylüyor belirteyim istedim.kızlar başka yerlere bakiyorum da bahceci ucuz kaldı vallahi.bir de erbil beyde tedavi oldum ki cok sanslıyım.su an ozel muayehanesinde biraz daha pahalı ücretleri.
Ben dün eşimden d 3 vitamini başladı. D vitamini herkes için çok gerekli bir vitamin .Ben hala yaşıyorum, merak etme :) kullandıklarımı önceki mesajlarımda yazmıştım dün ya da önceki gün
Benimkiler rahim dışında bi tanesi duvarda intramural. Rahim iç duvarını etkilemiyormuş. Yani gebeliğe engel olacak konumda değiller. Zaten rahim filminde de görünmüyorlar. Tüp bebek tedavisi gördüm iki kere transfer oldu. Biri negatif diğeri 6 haftalık düştü. Yeni tedaviye başladım bu defa genetiğe de bakılacak.Benimde miyonların var arkadaşım iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum en son kasımda ama yine tekrarladı bu miyonların biri sadece gebeliğin tutunacagi yerde imiş bu Drum açık ameliyat gebelik sürecini dahada atacagindan ve yenilediği den yanaşmadı bu Dr size tup bebek denedimi
Bu kadar ilacı doktor mu veriyor yoksa kendiniz mi alıyorsunuz ? Ben tedaviye başlamadan önce folik ve d3 vitamini başlamıştım sonra doktora gittim kullan çok iyi de , ace selenyum , q10 ve biesteron verdi birde burdaki arkadaşlardan duyduğum arı sütü kullanıyorum başka birşey kullanmıyorum .D vitaminini doktorum verdi, düşükmüş. Q10, L-arginine, solgarın advanced antioxidan formula isimli multivitaminini kullandım, ve tesadüf mü bilmiyorum ama bunları düzenli kullandığım ay yapılan Opu da 15 yumurta toplandı, 4 blastosist aşamasına ulaştı. Şu anda arkadaşların bahsettiği omega 3 ve Q10 bir arada olan tabletleri kullanmaya başladım. Haşimatom nedeniyle selenyum kullanıyorum. Bir süre düzenli magnezyum aldım. Arı sütünü bir türlü düzenli tüketmeyi beceremedim. Onu da düzenli olarak kullanacağım bundan sonra. A bi de folik asit kullandırıyorlar her tedavi sürecinde.
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim. Artık ilaçlar mı etki ediyor yoksa hiç bişey kullanmasak ta olacağı varsa oluyor mu bilemiyoruz. İnşallah o yumurtalardan sana hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim.Onu bari kullansın bi zahmet.
Eşimde varikosel var morfoloji 0.sayı ve hız da düşük. Emodex ı onun için sipariş vermiştim kullanmadıillusive in de doktor tavsiyesi ile kullandığını duyunca kendim kullandım artık. İkna edemedim tekrar bir üroloğa gitmeye tahlil vermeye. Öyle başladık artık hayırlısı. İnşallah spermlerde de etkisini görürüz. Yazcam buraya.
Hayırlısı olsun inşallah rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersinBenimkiler rahim dışında bi tanesi duvarda intramural. Rahim iç duvarını etkilemiyormuş. Yani gebeliğe engel olacak konumda değiller. Zaten rahim filminde de görünmüyorlar. Tüp bebek tedavisi gördüm iki kere transfer oldu. Biri negatif diğeri 6 haftalık düştü. Yeni tedaviye başladım bu defa genetiğe de bakılacak.
Bizim asıl sorunumuz erkek faktörü.
Benim gitmediğim görüşmediğim doktor kalmadı ilk erken menapozu öğrendiğimde. Hepsi ile tek tek gittim görüştüm. Hatta Amerika'dan gelen ünlü Türk doktorunu bile bulup 750 tl muayene ücreti ödedim benim çatlayan yumurtamı kist sanıp Doğum kontrol hapı verdikten sonra anladım ki çok umut bağlamak doğru değil doktorlara. Sonra gittim hangisi insanı olarak içime sindiyse baştan oturdum sözleşme yapar gibi 1 saat içimi döktüm beklentilerimi ve kendi durumunun farkındalığını söyledim el sıkışıp anlaştık. Bebek sahibi olamadım henüz ama iletişimimiz iyi. Çekinmeden soru sorabilecek güzel. Yoksa bende yumurta yoksa kimse bişey yapamıyor.Bu platformlarda çok fazla yanlış bilgi veriliyor yanlış anlaşılmalar oluyor. Benim sema kahraman ile olan tecrübem iyi değildi. Bunu ifade etmek istedim. Ayrıca kendisini aile dostu prof tanıdığımdan da araştırdım. Sonrasında kesin olarak vazgeçtim. Burada herkes kendi fikrini paylaşıyor, ben de benimkini paylaşayım dedim. Herkesin inandığına güvendiğine gitmesi çok öenmli ama genelleme yapılmamalı. Bazılarımızın klinikler hakkında fanatik gibi olduğunu görüyorum. Ondan memorial bence en iyisi deyince kendi tecrübemi paylaşmak istedim.
Teşekkür ederim. Evet tek taraflı olmuyor bizim yaşımızda.%80 yumurta tamam ama %20 de es geçilecek gibi değil yani.Tedavin hayırlı olsun canım , benim eşiminde sperm hareketliliği yavaş doktor proxeed plus verdi üç Aydır kullanıyor garibim . Sonuçta tek taraflı tedavi olmaz değil mi bari keçi boynuzu özü falan içir benim eşimde alerji var onu içemedi .
Migros'lar da M4-5 lerde gülitensiz ekmek var canım. Ben alıyorum dolaba koyuyorum yiyeceğim zaman çıkartıyorum. Puf puf değil hemen dağılıyor ama alışıyorsun zamanla. İki çeşidi var hatta.O zaman ekmek vs unlu gıdaları mı keseceğiz?
İnşallah canım benim eşimde 1 ay arı sütü yedi sonra yemedi doktorun verdiği ilacı düzenli kullanıyor çok şükür , dün birde d3 vitamini başladı bakalım neler olacak .Teşekkür ederim. Evet tek taraflı olmuyor bizim yaşımızda.%80 yumurta tamam ama %20 de es geçilecek gibi değil yani.
Keçiboynuzu kaynattım bi ara suyunu da içti tanelerini de yedi. Ama bitince bidaha alma fırsatı olmadı. Eğriçayırdan sipariş verirken onu da aldım. Arada aklına gelirse işte. Zorlamak da istemiyorum. Gerginlik tatsızlık olup da huzurumuz bozulsun istemiyorum hele bu hassas süreçte. Arı sütünü de beraber içiyoruz neyse ki ona itiraz etmiyor. Bendeki etkisini görmüş olduk inşallah onda da görürüz. Siz de görürsünüz inşallah ve güzel haberler veririz burdan birbirimize.
Bende gletansız beslenmeye başlıcam ama şimdi değil haftaya çarşamba izmire dönüyorum doktor kontrolüm başlayacak , önce gletansız beslenmeyi iyice araştırıcam eşimde Sedef var ve doktor gletansız beslenmeyi önerdi , sadece eşim için gletansız beslenme proğramı sorun olacak o nedenle bende onu teşvik için gletansız beslenmeye başlayacağım . Almanya'ya tekrar dönünce evdeki herşeyi gletansız olarak alıcam biraz zaman alıcak bunu yapmam .Migros'lar da M4-5 lerde gülitensiz ekmek var canım. Ben alıyorum dolaba koyuyorum yiyeceğim zaman çıkartıyorum. Puf puf değil hemen dağılıyor ama alışıyorsun zamanla. İki çeşidi var hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?