Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım geçmiş olsun bende Sedef oldum bu Bebek olayına takmaktan. Hem çölyak hem Sedef için önerdikleri için ben en azından ekmekten başladım. Rabbim şifa versin. Henüz ben tamamen öyle beslenmeye geçemedim. İnşallah iyi gelir. El ayak sedefimi eşin?
 
Oooffff geçmiş olsun canım mümkün olduğunca hergün 15 dakika güneşlen sedefe en iyi gelen güneşmiş , maalesef Almanya'da sürekli güneş olmadığı için D vitamini o nedenle başladım ama D vitaminini araştırdım yetişkinler için çok önemli . Eşimde dirseklerde , diz altında kulak arkadında var , bu sene kortizon ilacını bıraktık bol bol nemlendirici kullanıyor , birde beyaz vazelin nemlendirme için iyiymiş . Az önce deve dikeni ile ilgili birşeyler okuduk Sedef için öneriliyormuş .
Senin Sedef nerelerde başladı ?
 
Tabiki unutmuşum ücreti sonra başka mesajla düzelttim.
 
Selam canım ben bu ay Doğum kontrol hapı kullandım bugün son ilacımı içtim acaba bendede aynı etki olur mu sen böyle değince heyecanlandım birden .
Evet gerçekten koruyan ilaçlar yumurtaya baskı yapıyomuş. İlacı Bırakınca da sanırım coşuyorlar:) inşallah yani...
 
Migros'lar da M4-5 lerde gülitensiz ekmek var canım. Ben alıyorum dolaba koyuyorum yiyeceğim zaman çıkartıyorum. Puf puf değil hemen dağılıyor ama alışıyorsun zamanla. İki çeşidi var hatta.
Urfada 2M migros bile bir lutuf:) mısır unundan kendim yapabilirim ekmeğimi.
 
Kızlar sedefe en iyi gelen şey ardıç katranı sürmek. Biraz yakıyormuş ama çok iyi geliyormuş. Ofis arkadaşım ortaokuldan beri sedef hastası. O söylemişti. Sonrafa sedefi vazelin ike temizliyormuş. Ve katranlı şampuan kullanıyor çünkü onun saç derisinde bile var.kendisi antidepresan kullanıyor bir ara ilacını bırakmıştı tüm vücudunu sedef kapladı. Stresle çok alakalı demekki...
 
Kesinlikle katılıyorum canım. Ben de çok dolaştım sonunda burası oldu ve her zaman ilgili birisi doktorum. O yüzden artık paraya da takılmayacağım. Şükür deyip mücadeleye devam
 
Çok geçmiş olsun inşallah geçer arkadaşım
 
Sana da geçmiş olsun Asmin Lena Allah eşine şifa versin
 

Canım Sedef çok inatçı bir hastalık. Aslında hastalık bile değil. Bünyenin ürettiği bişey. Ben Agop bey'e gitmiştim henüz sedef olduğumu bilmiyordum mantar falan sanıyordum. Hocam mantar diye korkuyorum dediğimde o bana kızım keşke mantar olsa onun ilacı var ama bunun senin bünyen yapıyor buna bir ilaç yok demişti ancak stresten uzak kalacaksın kafayı değiştireceksin demişti. Sonra cerrappaşa da özel bölüm açılmış sedef hastaları için başındaki prof'a gittik oda bana ışın tedavisi önerdi veya bir ilaç vereceğim ama 4 yıl çocuk yapamazsın dedi şaka gibi tabi tam çocuk isterken. Kortizonlu ilaçlar kullandım bi ara iyi geliyor sonra tekrar başlıyor. Güneş dediğin gibi iyi geliyor. Benim ellerimin içi yara ve ayaklarımın altında yara. Yere basmak zulm. Acı biber bilmeden yıkarsam ellerimle mesela bir felaket. Tırnaklarıma da vurdu çoğu düştü. Ama inan çok takmıyorum. Ağrım sızım yok buna da hamd olsun.
Ben hep diyorum onlar benim hayatın zorluklarına karşı avuçlarımda açan çiçeklerim. Sevmeye çalışıyorum yani. D vitamini alıyorum bende. Vazelin, kına, dut, ne varsa deniyorum ama kafa değişmedikçe geçmesi zor.

Urfada 2M migros bile bir lutuf:) mısır unundan kendim yapabilirim ekmeğimi.
Bende mısır ekmeği yapıyorum evde hemen hemen her hafta dere otlu kek gibi olanını sütle yumuşacık böyle puf puf oluyor.

Ardış katranını duymadım hiç canım bir araştırıyım çok sağol. Vazelini ben akşamları ellerime ayaklarıma sürüp ellerime pamuklu eldiven ve ayaklarıma pamuklu çorap giyip yatıyorum. Evet stresle çok alaklı. Benim bir gecede çıktı ellerimde. Akşamdan sabaha bir kalktım ellerimde yaralar vardı. Çok sağol canım.

Kesinlikle katılıyorum canım. Ben de çok dolaştım sonunda burası oldu ve her zaman ilgili birisi doktorum. O yüzden artık paraya da takılmayacağım. Şükür deyip mücadeleye devam
Aynen canım. Mücadeleye devam umutla..

Çok geçmiş olsun inşallah geçer arkadaşım
Allah razı olsun canım inşallah...
 
Senin yazdıklarını okuyunca seninle aynı derdi olan bir arkadşaımız var işyerinde. Bizim buradakilerin muhteşem doktor dediği Gökhan Okan Medical Park Bahçelievlerde ona gitti bizim kızların yönlendirmesiyle. Cocuga bir ilaç verdi hepsi geçti, tırnakları bile düzeldi. Muhteşem doktor olduğunu ben de gözlerimle gördüm. Gitmediysen kesinlikle öneririm
 
Yok gitmedim canım bir araştırayım çok sağol önerin için.
 
Teşekkür ederim hayatım. Keşke olabilseydin ama bir dahakine inşallah diyelim
 
Aynen bende şimdiden size iyi muhabbetler dilerim:) kalbim sizinle olacak kızlar bir foto atarsınız artık, umarım bir daha ki sefere ben de katılırım:) Haremiz umarım güzel güzel çıkarsın o görüşmeden herşey gönlünce olur taa oralardan gelmişsin Allah sonunu hayr etsin inşallah... arada yazamazsam da okuyorum arada haberlerini bekliyoruz:)
hoşgeldin bol trafikli istanbulumuza bu arada:)))
 
Bende iyi sohbetler diyorum kızlar.bebeksiz bir muhabbet olsun lütfen ben bu yıl araliktan beri bu forumda cocukla ilgili okuyorum okuyorum esim laptopda araba bakıyor bakiyor.ikimizde de bağımlilık oldu.önümüzdeki persembe cuma oradayim ve cumartesi yolcuyum.belki gaziosmanpasa civarinda olanlarinizla görüşebiliriz.veya uygun olanlarla istediginiz yerde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…