- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.961
Canım geçmiş olsun bende Sedef oldum bu Bebek olayına takmaktan. Hem çölyak hem Sedef için önerdikleri için ben en azından ekmekten başladım. Rabbim şifa versin. Henüz ben tamamen öyle beslenmeye geçemedim. İnşallah iyi gelir. El ayak sedefimi eşin?Bende gletansız beslenmeye başlıcam ama şimdi değil haftaya çarşamba izmire dönüyorum doktor kontrolüm başlayacak , önce gletansız beslenmeyi iyice araştırıcam eşimde Sedef var ve doktor gletansız beslenmeyi önerdi , sadece eşim için gletansız beslenme proğramı sorun olacak o nedenle bende onu teşvik için gletansız beslenmeye başlayacağım . Almanya'ya tekrar dönünce evdeki herşeyi gletansız olarak alıcam biraz zaman alıcak bunu yapmam .
Oooffff geçmiş olsun canım mümkün olduğunca hergün 15 dakika güneşlen sedefe en iyi gelen güneşmiş , maalesef Almanya'da sürekli güneş olmadığı için D vitamini o nedenle başladım ama D vitaminini araştırdım yetişkinler için çok önemli . Eşimde dirseklerde , diz altında kulak arkadında var , bu sene kortizon ilacını bıraktık bol bol nemlendirici kullanıyor , birde beyaz vazelin nemlendirme için iyiymiş . Az önce deve dikeni ile ilgili birşeyler okuduk Sedef için öneriliyormuş .Canım geçmiş olsun bende Sedef oldum bu Bebek olayına takmaktan. Hem çölyak hem Sedef için önerdikleri için ben en azından ekmekten başladım. Rabbim şifa versin. Henüz ben tamamen öyle beslenmeye geçemedim. İnşallah iyi gelir. El ayak sedefimi eşin?
Tabiki unutmuşum ücreti sonra başka mesajla düzelttim.Siz euro mu verdiniz biz embriyo basina 350 dolar vermistik arkaadasim ama ayrica biyopsi parasi alinmasi cok mantiksiz,sonucta biyopsi merkezde yapiliyor,her adim da para resmen somuru ne yazikkine isterlerse veriliyor,allah hepimin yardimcisi olsun...
Evet gerçekten koruyan ilaçlar yumurtaya baskı yapıyomuş. İlacı Bırakınca da sanırım coşuyorlar:) inşallah yani...Selam canım ben bu ay Doğum kontrol hapı kullandım bugün son ilacımı içtim acaba bendede aynı etki olur mu sen böyle değince heyecanlandım birden .
Urfada 2M migros bile bir lutuf:) mısır unundan kendim yapabilirim ekmeğimi.Migros'lar da M4-5 lerde gülitensiz ekmek var canım. Ben alıyorum dolaba koyuyorum yiyeceğim zaman çıkartıyorum. Puf puf değil hemen dağılıyor ama alışıyorsun zamanla. İki çeşidi var hatta.
Kızlar sedefe en iyi gelen şey ardıç katranı sürmek. Biraz yakıyormuş ama çok iyi geliyormuş. Ofis arkadaşım ortaokuldan beri sedef hastası. O söylemişti. Sonrafa sedefi vazelin ike temizliyormuş. Ve katranlı şampuan kullanıyor çünkü onun saç derisinde bile var.kendisi antidepresan kullanıyor bir ara ilacını bırakmıştı tüm vücudunu sedef kapladı. Stresle çok alakalı demekki...Oooffff geçmiş olsun canım mümkün olduğunca hergün 15 dakika güneşlen sedefe en iyi gelen güneşmiş , maalesef Almanya'da sürekli güneş olmadığı için D vitamini o nedenle başladım ama D vitaminini araştırdım yetişkinler için çok önemli . Eşimde dirseklerde , diz altında kulak arkadında var , bu sene kortizon ilacını bıraktık bol bol nemlendirici kullanıyor , birde beyaz vazelin nemlendirme için iyiymiş . Az önce deve dikeni ile ilgili birşeyler okuduk Sedef için öneriliyormuş .
Senin Sedef nerelerde başladı ?
Kesinlikle katılıyorum canım. Ben de çok dolaştım sonunda burası oldu ve her zaman ilgili birisi doktorum. O yüzden artık paraya da takılmayacağım. Şükür deyip mücadeleye devamBenim gitmediğim görüşmediğim doktor kalmadı ilk erken menapozu öğrendiğimde. Hepsi ile tek tek gittim görüştüm. Hatta Amerika'dan gelen ünlü Türk doktorunu bile bulup 750 tl muayene ücreti ödedim benim çatlayan yumurtamı kist sanıp Doğum kontrol hapı verdikten sonra anladım ki çok umut bağlamak doğru değil doktorlara. Sonra gittim hangisi insanı olarak içime sindiyse baştan oturdum sözleşme yapar gibi 1 saat içimi döktüm beklentilerimi ve kendi durumunun farkındalığını söyledim el sıkışıp anlaştık. Bebek sahibi olamadım henüz ama iletişimimiz iyi. Çekinmeden soru sorabilecek güzel. Yoksa bende yumurta yoksa kimse bişey yapamıyor.
Çok geçmiş olsun inşallah geçer arkadaşımCanım geçmiş olsun bende Sedef oldum bu Bebek olayına takmaktan. Hem çölyak hem Sedef için önerdikleri için ben en azından ekmekten başladım. Rabbim şifa versin. Henüz ben tamamen öyle beslenmeye geçemedim. İnşallah iyi gelir. El ayak sedefimi eşin?
Sana da geçmiş olsun Asmin Lena Allah eşine şifa versinOooffff geçmiş olsun canım mümkün olduğunca hergün 15 dakika güneşlen sedefe en iyi gelen güneşmiş , maalesef Almanya'da sürekli güneş olmadığı için D vitamini o nedenle başladım ama D vitaminini araştırdım yetişkinler için çok önemli . Eşimde dirseklerde , diz altında kulak arkadında var , bu sene kortizon ilacını bıraktık bol bol nemlendirici kullanıyor , birde beyaz vazelin nemlendirme için iyiymiş . Az önce deve dikeni ile ilgili birşeyler okuduk Sedef için öneriliyormuş .
Oooffff geçmiş olsun canım mümkün olduğunca hergün 15 dakika güneşlen sedefe en iyi gelen güneşmiş , maalesef Almanya'da sürekli güneş olmadığı için D vitamini o nedenle başladım ama D vitaminini araştırdım yetişkinler için çok önemli . Eşimde dirseklerde , diz altında kulak arkadında var , bu sene kortizon ilacını bıraktık bol bol nemlendirici kullanıyor , birde beyaz vazelin nemlendirme için iyiymiş . Az önce deve dikeni ile ilgili birşeyler okuduk Sedef için öneriliyormuş .
Bende mısır ekmeği yapıyorum evde hemen hemen her hafta dere otlu kek gibi olanını sütle yumuşacık böyle puf puf oluyor.Urfada 2M migros bile bir lutuf:) mısır unundan kendim yapabilirim ekmeğimi.
Ardış katranını duymadım hiç canım bir araştırıyım çok sağol. Vazelini ben akşamları ellerime ayaklarıma sürüp ellerime pamuklu eldiven ve ayaklarıma pamuklu çorap giyip yatıyorum. Evet stresle çok alaklı. Benim bir gecede çıktı ellerimde. Akşamdan sabaha bir kalktım ellerimde yaralar vardı. Çok sağol canım.Kızlar sedefe en iyi gelen şey ardıç katranı sürmek. Biraz yakıyormuş ama çok iyi geliyormuş. Ofis arkadaşım ortaokuldan beri sedef hastası. O söylemişti. Sonrafa sedefi vazelin ike temizliyormuş. Ve katranlı şampuan kullanıyor çünkü onun saç derisinde bile var.kendisi antidepresan kullanıyor bir ara ilacını bırakmıştı tüm vücudunu sedef kapladı. Stresle çok alakalı demekki...
Aynen canım. Mücadeleye devam umutla..Kesinlikle katılıyorum canım. Ben de çok dolaştım sonunda burası oldu ve her zaman ilgili birisi doktorum. O yüzden artık paraya da takılmayacağım. Şükür deyip mücadeleye devam
Allah razı olsun canım inşallah...Çok geçmiş olsun inşallah geçer arkadaşım
Senin yazdıklarını okuyunca seninle aynı derdi olan bir arkadşaımız var işyerinde. Bizim buradakilerin muhteşem doktor dediği Gökhan Okan Medical Park Bahçelievlerde ona gitti bizim kızların yönlendirmesiyle. Cocuga bir ilaç verdi hepsi geçti, tırnakları bile düzeldi. Muhteşem doktor olduğunu ben de gözlerimle gördüm. Gitmediysen kesinlikle öneririmCanım Sedef çok inatçı bir hastalık. Aslında hastalık bile değil. Bünyenin ürettiği bişey. Ben Agop bey'e gitmiştim henüz sedef olduğumu bilmiyordum mantar falan sanıyordum. Hocam mantar diye korkuyorum dediğimde o bana kızım keşke mantar olsa onun ilacı var ama bunun senin bünyen yapıyor buna bir ilaç yok demişti ancak stresten uzak kalacaksın kafayı değiştireceksin demişti. Sonra cerrappaşa da özel bölüm açılmış sedef hastaları için başındaki prof'a gittik oda bana ışın tedavisi önerdi veya bir ilaç vereceğim ama 4 yıl çocuk yapamazsın dedişaka gibi tabi tam çocuk isterken. Kortizonlu ilaçlar kullandım bi ara iyi geliyor sonra tekrar başlıyor. Güneş dediğin gibi iyi geliyor. Benim ellerimin içi yara ve ayaklarımın altında yara. Yere basmak zulm. Acı biber bilmeden yıkarsam ellerimle mesela bir felaket. Tırnaklarıma da vurdu çoğu düştü. Ama inan çok takmıyorum. Ağrım sızım yok buna da hamd olsun.
Ben hep diyorum onlar benim hayatın zorluklarına karşı avuçlarımda açan çiçeklerim. Sevmeye çalışıyorum yani. D vitamini alıyorum bende. Vazelin, kına, dut, ne varsa deniyorum ama kafa değişmedikçe geçmesi zor.
Bende mısır ekmeği yapıyorum evde hemen hemen her hafta dere otlu kek gibi olanını sütle yumuşacık böyle puf puf oluyor.
Ardış katranını duymadım hiç canım bir araştırıyım çok sağol. Vazelini ben akşamları ellerime ayaklarıma sürüp ellerime pamuklu eldiven ve ayaklarıma pamuklu çorap giyip yatıyorum. Evet stresle çok alaklı. Benim bir gecede çıktı ellerimde. Akşamdan sabaha bir kalktım ellerimde yaralar vardı. Çok sağol canım.
Aynen canım. Mücadeleye devam umutla..
Allah razı olsun canım inşallah...
Şu an foruma giremediği için sana cevap veremez canikom. Sabiha Gökçen' de hastanenin servisini beklemekle meşgulİstanbul'a geldin miHaremiz ?
Yok gitmedim canım bir araştırayım çok sağol önerin için.Senin yazdıklarını okuyunca seninle aynı derdi olan bir arkadşaımız var işyerinde. Bizim buradakilerin muhteşem doktor dediği Gökhan Okan Medical Park Bahçelievlerde ona gitti bizim kızların yönlendirmesiyle. Cocuga bir ilaç verdi hepsi geçti, tırnakları bile düzeldi. Muhteşem doktor olduğunu ben de gözlerimle gördüm. Gitmediysen kesinlikle öneririm
Evet geldim canım. Sabiha da hastanenin servis aracının bekliyorum hala. Malum istanbul trafiğine takılmış gelemedi hala.İstanbul'a geldin miHaremiz ?
Teşekkür ederim hayatım. Keşke olabilseydin ama bir dahakine inşallah diyelimYarın buluşacak kızlar. Bizim yerimize de için kahvelerinizi. Bu hafta olamadım ama inşallah başka zamana. Şimdiden sizi öpüyorum bol bol güzel sohbetlerHaremiz canım seninde görüşmen dilerim çok iyi geçer.
Kendinize dikkat edin.
İnşallah.. Kalbim sizinle.Teşekkür ederim hayatım. Keşke olabilseydin ama bir dahakine inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?