Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım geçmiş olsun. Çok yumurta oluşturulmaya çalışılması bana da başarı şansını yani en azından kaliteyi düşürür gibi geliyor. Dün ben de sordum hastanede benim ilaçla da ilaçsız da ipneyle de hep 3-4 yumurta oluyor dedüm. Diyelim ki 8 tane oldu sekiz gebelik gibi düşünün birinin gelişimi yada sayının fazla olması diğerlerinin de gelişimini yavaşlatır dedi. Haklı.rahmin de bücudunda bir kapasitesi var demekki.ama sende en azından bir tane sağlıklı kalmalıydı. İlaçlar mı sende işe yaramadı acaba. Şimdi doktora sorsan yüzde yüz bilemiyoruz dicek. sağlık olsun. İnşalah o tek embriyon sağlıklıdır ve tutunur.

Zaten bizde aşılama tutmaz ki tutanda da beşiz oluyo işte. Demekki çok ta problemli değilmiş onun durumu bize nazaran.ama doktorunun çoğul gebelik olabileceğini söylemesi gerekiyordu.baba aşılama yapmadan önce bak 4 yumurtan var üçüz olabilir demişti doktor da hı hı tabi olur muhakkak diye dalga geçmiştim.olsun tazıyımmdemiştimmsonra. Velhasıl sıfırı gördüm.

Doktorun fred çakmaktaş mıydı yoksa şekerim

Hayır olsun canım. Bana çok normal geldi rüyan. Kendi rüyalarımın yanında.

Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun. İnsan onca yumurtadan elbet bi kaç tane kalır diye düşünüyor tabi ve daha çok umutlanıyordur. Ne desek boş. İyi tarafı vücudun çok iyi çalışıyor demek ki canım. O yaşlarda bu kadar yumurta elde etmek Harika bişey.41 kere maşallah. Eylül'e kadar transfere hazırlanırsın sende canım. Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun gnowee, 4. denemeye geldiğine göre eşinin spermleri iyi, yani onun sperm değerlerinde sorun yok ki devam ediyorsunuz aynı şekilde tedaviye. neden yanlış birşeyler olduğunu düşünüyorsun

en çok ben sizi seviyorum uleeennn, şaka bir yana yakınımdakiler bu işten sıfır anlıyorlar, bir annem anlıyor beni diğerlerini çöpe at, en yakın arkadaşıma yumurtanı dondur bak daha evlenmedim, doktorum baktı süpermişim, hemen hamile kalırmışım diyor bana yaş olmui 39.... rüya aleminde yaşıyor, Allah inşallah ona istediğinde bebiş verir ama iş böyle değil, siz benden daha iyi biliyorsunuz. neyse iyi ki tanışmışız konuşmuşuz buluşmuşuzzz.... artık bundan sonra neler yaparız kimbilir :))))

Bende geçen sene arkadaşının kafasındaydım. Sonra aldım boyumun ölçüsünü :)

slm hatunlar,gencligimden beri daha bir gün olsun adet saatimi bile şaşırmadım. ama kaç ay önce tam 20gün astım tabi gebelik yoktu.kaç gündür göğüs bacak vs vs ağrım var .ve iki gündür olmam gerekirken yine olmadım.acaba niye böyle oldum.tabi geçen sene fsh 9 ama tup doktoru bu testler gereksiz dedi.sadece adetliyken usg yeterince rezervi belirler dedi.yani sorun yokmuş acaba niye böyle oluyorum.sizce???yillardir da hiç problemim olmadı lütfen bilgi sahibiysrniz cvpsiz bırakmayın şimdiden teşekkürler. .....

Canım günaydın ne yazık ki hiç bilgim yok benim sorduğun konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…