Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kanda pozitifi alan arkadasimin ne yazık kimyasal gebelik. kan degeri 135, 147 de kalmıs.ilacları kesmesi söylenmiş.beni cumartesi aramıştı bende iki kat yükselmedigini anladım ama olumsuz birsey demedim.bugunde bunları konuştuk.bahceciden dosyasını da alacak.ilgisiz buldu merkezi. transferden sonra bazı hemsirelerin vs. cevap vermemesini.belki kendiliginden olacak diyor iste böyle olumludur arkadaşım

Benimde kan değerlerini öğrenmiş olmam da tehlikeli.kendi kendime yorum yapmak tehlikeli olacak negatifi tahlil etmek haric o cok kolay

Umarım bulamaz ama korkum o ki; bebeği aldırmak için doktor bulamayıp da doğurmak zorunda kalınca o bebeğin vay haline. Allah' ım sen koru o masumu

Iyi haftalar güzel haberler hepimize. Dün 4. Gun tedavide kontrolde 12 ve 9m 2 adet gelişiyor görünüyor. Yarın sabah kontrol var Semra hoca bakacakmis azicik korktum aslında o pek devreye girmezdi...
4. günde mi 12 mm olmuş? hızlı büyümemiş mi?

Kızlar yarın saat 10da benimde yumurta toplama işlemim var... 3 yumurta oluştu... Rabbim hepimize nasip eder inşallah annelik duygusunu...
İnşallah hepsi olgun çıkar, döllenir, sağlıklı bir şekilde 5.güne ulaşıp blastosist olurlar. Sonra sana tutunur sonra sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat olarak kucağına almak nasip olur. Sonra da sırayla burdaki herkes aynı duyguları yaşaaaarr. :)

Inşaallah canım Rabbim hepimize nasip etsin

Iyi haftalar güzel haberler hepimize. Dün 4. Gun tedavide kontrolde 12 ve 9m 2 adet gelişiyor görünüyor. Yarın sabah kontrol var Semra hoca bakacakmis azicik korktum aslında o pek devreye girmezdi...
Benim ilk tedavimde sondan bir önceki kontrolüme girmişti. Antral az göründüğü halde fazla yumurta gelişmiş bi sorun var mı yok mu görmek istedim demişti. Sorun yok tedavi planladığımız şekilde devam edecek demişti sonra da. Umarım senin için de her şey yolundadır 2 si de sağlıklı embriyolar olurlar ve kızına kardeş olur en az biri :)

Umarım bulamaz ama korkum o ki; bebeği aldırmak için doktor bulamayıp da doğurmak zorunda kalınca o bebeğin vay haline. Allah' ım sen koru o masumu
Ben arkadaşı olarak söylemem gerekeni söyledim. Başka bir şey gelmiyor elimden. Ne dualar ettik olsun diye o melek için. En başından sürecin içindeyim. Opu'dan, transfere, ikili testten, cinsiyete kadar.
Ama buna dahil olamayacağım.

söyleyecek söz bulamıyorum......

dönem dönem gel gitler yaşıyoruz canım ya. Yorgunsundur da sen dün çalışınca. Onun mutsuzluğu da olabilir.
geçer inşallah ilerleyen saatlerde.
gecmeli yaaa asik surati ve bu enerjisiz halimi sevmiyorum, ruhum cekilmis gibi, ise guce kosturacak enerjim olmali

geçmiş olsun inşallah olur kendiliğinden... dinlensin ilk önce mutlaka, kafasından çıkarmasını öneriririm hamile kalıp düşk yaşamış biri olrarak

Dokunsalar da ağlama canım. Ağlasak zırlasak yine olan bize oluyor. Bizim güçlü olmamız lazım. Umudu her gün yeniden yeşertmemiz lazım içimizde.
peki aksam aglasamgelecek gunlerin tedirginligi var uzerimde ama cok sacma her zaman ani yasamaktan dem vuran bana bakin hele....

Guzel Allah im hikmetinden sual sorulmaz sen herseyin hayirlisini ver, nasil acidi ezildi icim,artik aglayabilirim iste...

dedigin gibi cinayet...4 aylik elli kollu...allah korusun ancak merdiven alti dr lar boyle bir ise kalkisirki bu da onundan sagligini tehlikeye atar...ne desem bilemedem, yorum yapamayacak kotu cok kotu bir durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…