- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.021
Konuyu değistiriyorum.nefes terapisi alacağım haftaya kızlar.buradaki donasyon sayfasında okumustum.bir kadın ilk kez hamile kalmıştı.kendi tüp bebek tedavilerinde de hep negatif almiş.6 seans nefes terapisi almış, tek yaptığı farkın bu oldugunu ve kendisinin hamileligine cok faydası olduguna inandiğinı yazmıstı.istanbuldan son donüşümde ucak rötar yaptığından 2 ayrı kadın yolcuyla ortak hareket ettik.biri nefes terapisti.bu karsilaşma öylesine olamaz dedi.kendisinin 42 mi 41 mi yaşindaki erken menepoza girmiş danisaninin once adetleri düzelmis sonra doğal hamile kalmıs.her zaman söylüyorum dogalı gectim tedavim olumlu olsun diye 2 seanscık nefes alacagım.bir kez bireysel, bir kez de grupla alacağım.cunkü grup ßu an açık degil.merkezin semtide merkezi diye buraya gidecegim.yoksa ankarada incek de de buldum ama cok eziyet.ucreti bireysel 170 tl. Benim para sebebiyle düsünemedigimi anladiğından 150 yaptı.grup 120 tl.bu nefes kan dolaßıminı hızlandiracak.
Hatta su an ki hamile arkadaßim var ya yeni hamileligini öğrenen o da hacamata gitti 250 tl. verdi.akupunktur varnefesi deneyim dedim
Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu kadar emeğe bu kadar paraya en kısa zamanda bebişin olurKızla doktordan çıktım. Bi kere bülent hoca da çok tatlı. Olumlu. Aslında 40 yaşından sonra gebelik için bir yıl beklemeyi sakıncalı buluyoruz bir an önce tüp tedavisine başlanmalı dedi. Haklısınız dedim. Bir kaç tane minik miyımum varmış bir tanesi rahme çok yakınmış. Biliyorum hocam urfadaki doktorum gebeliğe engel değil demişti dedim yok engel falan demedi. Ben genetikten gavuzdan bahsedince bu bilinçli hastandedi etrafındakilere. Ah hocam olmaz olaydım dedim. Bazı testler istedi. Troid hıv şeker vs...ilaç yazdı fostrsm diye bişey. 300 ıu+150 ıu merional bide humahap 12 ıv yanlış okumadıysam... artı birsteron günde 3, omepaQ10 günde 2, bide impryl diye bi vitamin verdi. Adetin 3. Günü doktoruna selamımı söyle bu reçeteyi ver iğnelere başka ben zaten onunla iletişme geçeceğim dedi.bu kadar. Fiyat meselesi ise şöyle: genetik 425$ biyopsi 1115, çözme transferi:1420 lira, ilk opu da 6815 tl.+ilaçlar (3000 civarıymış) ikinci toplama: 3963 tl... Ne bu böyle üç beşli küsüratlar dolar üzerinden mi çevriliyo dedim bilmiyorum bizim maaşlar da nedense böyle üçlü beşli küsüratlı dedi. Ha ayrıcaaaaaa, gebelik aşısı gerekebilirmiş hazırlıklı olmanız adına 900 tl, kasılmaya karşı serum:1000 tl dedioh dedim ağzından bal damlıyor.
Haklısın canım , ne diyeyim inşallah Hamit kaldığında bebiş senin sedefi geçirir , hamilelikte böyle mucizeler oluyormuş inşallah seninde geçer .Şu bebek olsunda herşeyi o zaman yaparım diye diye yıpranıyorum valla. Ama duydum dediğin yeri çalışınca zor oluyor işte.
Can sıkıcı olduğu için yazamadım. 4.tedavim sonuçlandı. 18 yumurta toplandı, 12si olgun dediler, sadece 7si döllenebildi, ve son aşamada hiçbirinin 5.güne gelemeyeceğini, bölünmenin çok yavaş olduğunu öğrendim. Bu kadar çok antral folikülün olduğu bir başlangıç yapmamıştım. Bu kadar çok sayıda yumurta da toplanmamıştı hiç. Bu kadar kötü bir döllenme oranı da olmadı şimdiye kadar. Sonuçlanan her tedavide, az yumurta toplansa da geriye en az 1 embriyo kalmıştı. Ama bu kez yumurtaların kalitesiz olmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu başarısız sonucun. Baştan beri bişeyleri yanlış/eksik yaptıklarını düşünüyorum bu tedavide. Neyse dondurulmuş embriyom vardı bir önceki tedavimden. Kromozom incelemesi de yapılmamıştı ama inşallah tutar. Bir an önce transfer olsun istiyorum artık. Sanırım eylülde transfer yapılır.
Allah bu günümüzü aratmasın inşallahBugün bir forumda okudum çoğul gebelikle ilgili bir bayan aşılama yöntemi ile Beşiz bebeklere hamile imiş ve doktorlar üç bebeği almak zorunda olduklarını söylemişler , hem üzüldüm bebeklere hemde bizler için üzüldüm bir tanecik bebeğimiz olsun diye içmediğimiz şey kalmadı hala debeleniyoruz yinede rabime şükürler olsun maddi ve manevi olarak güçlüyüz genede mücadele veriyoruz .
Amiinn insallah bizlerde güzel haber alırız.senin nasıl gidiyor hersey iyidir umarım.ne kadarlık oldunuz ?Bende bu egzeesizlerin faydasina cok inaniyorum,akupunktur hacamat yaptirmis biri olarak,didem uzel diye bi manken var bilirsin mutlaka o da aldigi nefes egzersizlerinin ardindan kendiliginden hamile kalmiş simdi cok tatli bi oglu var,bu arada transferin yaklasti sanirim insallah coook güzel hbrler alicaz senden ve mucadeleye devam eden arkadaslardan
Yaa kusura bakma, biz unuttuk seni yaaCan sıkıcı olduğu için yazamadım. 4.tedavim sonuçlandı. 18 yumurta toplandı, 12si olgun dediler, sadece 7si döllenebildi, ve son aşamada hiçbirinin 5.güne gelemeyeceğini, bölünmenin çok yavaş olduğunu öğrendim. Bu kadar çok antral folikülün olduğu bir başlangıç yapmamıştım. Bu kadar çok sayıda yumurta da toplanmamıştı hiç. Bu kadar kötü bir döllenme oranı da olmadı şimdiye kadar. Sonuçlanan her tedavide, az yumurta toplansa da geriye en az 1 embriyo kalmıştı. Ama bu kez yumurtaların kalitesiz olmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu başarısız sonucun. Baştan beri bişeyleri yanlış/eksik yaptıklarını düşünüyorum bu tedavide. Neyse dondurulmuş embriyom vardı bir önceki tedavimden. Kromozom incelemesi de yapılmamıştı ama inşallah tutar. Bir an önce transfer olsun istiyorum artık. Sanırım eylülde transfer yapılır.
Yahu kızlar ne mübarek insanlarsınız. 26 Haziran da, 41 gün okumak için Meryem suresine başlamıştım veee yarın 41. gün. Seviyorum lan siziHaremiz hayatguzel2015 poppy73
Kıyamam yaaa, halimiz içler acısıŞimdi aklıma geldi , sabah bir rüya gördüm uyanınca yatağın kenarına oturup güldüm artık sıyırma noktasına mı geldim diye . Şimdi rüyamda doktora gidiyorum bekleme salonu acayip kalabalık annemde var bir ara doktora çemkiriyor bende anneme susmasını söylüyorum , neyse muayene koltuğuna geçiyorum doktor ultrason aletini vacinanın içinden sokuyor rahimde hiç yumurta yok çok üzülüyorum , doktor dur yumurtalar rahmin arkasına saklanmıştır deyip ultrosan aleti ile Rahime bir kaç defa vuruyor ve 5 tane yumurta sağdan soldan çıkıyor ben onları görünce mutluluktan uçuyorum tabi , daha fenası doktor diyorki bakalım yumurtalar kalitelimi diye yumurtaların altından vuruyor ve yumurtalar zıp zıp zıplıyor ve yumurtalar gayet iyi diyor bende mutluluktan uçuyorum havalara .Sabah çok güldüm rüyama ehhh sıyırmaya çeyrek var artık
Şimdi aklıma geldi , sabah bir rüya gördüm uyanınca yatağın kenarına oturup güldüm artık sıyırma noktasına mı geldim diye . Şimdi rüyamda doktora gidiyorum bekleme salonu acayip kalabalık annemde var bir ara doktora çemkiriyor bende anneme susmasını söylüyorum , neyse muayene koltuğuna geçiyorum doktor ultrason aletini vacinanın içinden sokuyor rahimde hiç yumurta yok çok üzülüyorum , doktor dur yumurtalar rahmin arkasına saklanmıştır deyip ultrosan aleti ile Rahime bir kaç defa vuruyor ve 5 tane yumurta sağdan soldan çıkıyor ben onları görünce mutluluktan uçuyorum tabi , daha fenası doktor diyorki bakalım yumurtalar kalitelimi diye yumurtaların altından vuruyor ve yumurtalar zıp zıp zıplıyor ve yumurtalar gayet iyi diyor bende mutluluktan uçuyorum havalara .Sabah çok güldüm rüyama ehhh sıyırmaya çeyrek var artık
Vakitli evlenseydik de bizim bebekleride leylekler getirseydi sanırım daha hesaplı olurduKızla doktordan çıktım. Bi kere bülent hoca da çok tatlı. Olumlu. Aslında 40 yaşından sonra gebelik için bir yıl beklemeyi sakıncalı buluyoruz bir an önce tüp tedavisine başlanmalı dedi. Haklısınız dedim. Bir kaç tane minik miyımum varmış bir tanesi rahme çok yakınmış. Biliyorum hocam urfadaki doktorum gebeliğe engel değil demişti dedim yok engel falan demedi. Ben genetikten gavuzdan bahsedince bu bilinçli hastandedi etrafındakilere. Ah hocam olmaz olaydım dedim. Bazı testler istedi. Troid hıv şeker vs...ilaç yazdı fostrsm diye bişey. 300 ıu+150 ıu merional bide humahap 12 ıv yanlış okumadıysam... artı birsteron günde 3, omepaQ10 günde 2, bide impryl diye bi vitamin verdi. Adetin 3. Günü doktoruna selamımı söyle bu reçeteyi ver iğnelere başka ben zaten onunla iletişme geçeceğim dedi.bu kadar. Fiyat meselesi ise şöyle: genetik 425$ biyopsi 1115, çözme transferi:1420 lira, ilk opu da 6815 tl.+ilaçlar (3000 civarıymış) ikinci toplama: 3963 tl... Ne bu böyle üç beşli küsüratlar dolar üzerinden mi çevriliyo dedim bilmiyorum bizim maaşlar da nedense böyle üçlü beşli küsüratlı dedi. Ha ayrıcaaaaaa, gebelik aşısı gerekebilirmiş hazırlıklı olmanız adına 900 tl, kasılmaya karşı serum:1000 tl dedioh dedim ağzından bal damlıyor.
Hacamat ve nefes terapisi (ki Didem Uzel nefes terapisinden sonra hamile kaldım desi) benim de hep aklımda acaba yaptıranlar tedavinin hangi aşamasında yapmışlarKonuyu değistiriyorum.nefes terapisi alacağım haftaya kızlar.buradaki donasyon sayfasında okumustum.bir kadın ilk kez hamile kalmıştı.kendi tüp bebek tedavilerinde de hep negatif almiş.6 seans nefes terapisi almış, tek yaptığı farkın bu oldugunu ve kendisinin hamileligine cok faydası olduguna inandiğinı yazmıstı.istanbuldan son donüşümde ucak rötar yaptığından 2 ayrı kadın yolcuyla ortak hareket ettik.biri nefes terapisti.bu karsilaşma öylesine olamaz dedi.kendisinin 42 mi 41 mi yaşindaki erken menepoza girmiş danisaninin once adetleri düzelmis sonra doğal hamile kalmıs.her zaman söylüyorum dogalı gectim tedavim olumlu olsun diye 2 seanscık nefes alacagım.bir kez bireysel, bir kez de grupla alacağım.cunkü grup ßu an açık degil.merkezin semtide merkezi diye buraya gidecegim.yoksa ankarada incek de de buldum ama cok eziyet.ucreti bireysel 170 tl. Benim para sebebiyle düsünemedigimi anladiğından 150 yaptı.grup 120 tl.bu nefes kan dolaßıminı hızlandiracak.
Hatta su an ki hamile arkadaßim var ya yeni hamileligini öğrenen o da hacamata gitti 250 tl. verdi.akupunktur varnefesi deneyim dedim
Can'ım rabbimden dileyelim ilkinde bebeğine kavuşursun hayırlı ve sağlıklı şekildeEvet inanıyorum doğurtacağına yeter ki biz maddi yetersizlik sebebiyle tedaviyi bırakmayalım. Sma çok pahalı yaaaa. Benim bir defa deneyecek kadare gücüm var malesef. İkinci opuyu dahi olacak gücümüz yok.
Aynen canım .Kıyamam yaaa, halimiz içler acısı
bu kadar ayrintıya inmen canım buraları okumaman gerektiğini düşündüm.olumsuz seyler yasadığımda bende rüya gördüm.bundan 2 yıl önceydi.beyine alttan alttan vermişsin odunu yanıyor beyin.sen en iyisi bebek ruyası gör kucağında mavi gözlü bir bebek [/QUOTE
Hep sizin yüzünüzden bu kadar detay bilirseniz ben ne yapayım yok mikrocip yok ipsi yok icsi beyin eror verdi ben ne yapayım kuzum , yakında hepimiz tüp bebek uzmanı olarak Hipokrat yemini edip kadınlar kulübünden mezun olucaz hala gayret hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?