Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende bu egzeesizlerin faydasina cok inaniyorum,akupunktur hacamat yaptirmis biri olarak,didem uzel diye bi manken var bilirsin mutlaka o da aldigi nefes egzersizlerinin ardindan kendiliginden hamile kalmiş simdi cok tatli bi oglu var,bu arada transferin yaklasti sanirim insallah coook güzel hbrler alicaz senden ve mucadeleye devam eden arkadaslardan

Can sıkıcı olduğu için yazamadım. 4.tedavim sonuçlandı. 18 yumurta toplandı, 12si olgun dediler, sadece 7si döllenebildi, ve son aşamada hiçbirinin 5.güne gelemeyeceğini, bölünmenin çok yavaş olduğunu öğrendim. Bu kadar çok antral folikülün olduğu bir başlangıç yapmamıştım. Bu kadar çok sayıda yumurta da toplanmamıştı hiç. Bu kadar kötü bir döllenme oranı da olmadı şimdiye kadar. Sonuçlanan her tedavide, az yumurta toplansa da geriye en az 1 embriyo kalmıştı. Ama bu kez yumurtaların kalitesiz olmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum bu başarısız sonucun. Baştan beri bişeyleri yanlış/eksik yaptıklarını düşünüyorum bu tedavide. Neyse dondurulmuş embriyom vardı bir önceki tedavimden. Kromozom incelemesi de yapılmamıştı ama inşallah tutar. Bir an önce transfer olsun istiyorum artık. Sanırım eylülde transfer yapılır.

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu kadar emeğe bu kadar paraya en kısa zamanda bebişin olur .

Bugün bir forumda okudum çoğul gebelikle ilgili bir bayan aşılama yöntemi ile Beşiz bebeklere hamile imiş ve doktorlar üç bebeği almak zorunda olduklarını söylemişler , hem üzüldüm bebeklere hemde bizler için üzüldüm bir tanecik bebeğimiz olsun diye içmediğimiz şey kalmadı hala debeleniyoruz yinede rabime şükürler olsun maddi ve manevi olarak güçlüyüz genede mücadele veriyoruz .

gnowee bir tedavin daha sonuçlanmıs.aslında yumurta sayın öyle cok ki cok şaşirdım iyi birsey gibi duruyor bence.40 yasında 41 yaşinda cok iyi bir sayı masallllaaah. her opu olunup genetige gönderilenden sağlıklı sonuc alınmadığı gibi ne yazık isin dogasında bu sonucda var ve sende de; genetige gidip negatif gelseydi daha mi iyiydi diye düsünebiliriz sanki dogal geldi bana.bir yandan da boyle iyi başlayan bir tedavinin sonucu baya can sıkıcı sonuclanmış.bu iste ümitlenmek cok kötü oluyor, hepimiz icin zor geliyor geriye dönmek malesef.sakin kalmakta fayda var.ertnur ve hayatguzel2015 de genetige gonderdi. bu sefer olmadıysa bir sonrakinde olacak.erbil bey bana mac devam ediyor demisti.eylulde transferde istiyormuşsun tutma ihtimali cok veya 1 opu daha yapip 4 embriyo daha mı dondursan. 8 embriyo biriktirirdin, kendimden yola çıkarsam benimde o kadar oldu 3 opuda.

Allah bu günümüzü aratmasın inşallah

Amiinn insallah bizlerde güzel haber alırız.senin nasıl gidiyor hersey iyidir umarım.ne kadarlık oldunuz ?
Didem uzeli görmüştüm 45 yaşında doğurmuş ama su an tüm kızların bunu hatırlatması öyle hos oldu ki instegramına baktım tatlı ama baya bir tatlı çocuğunu gördüm.süper eğlendim icim açıldı.senin de inş. Bebek büyütmeye az kaldı.benim transferim ve tum kizlara iyi dileklerin icin çok çok tesekkür ediyorum ins amin diyorum

Yaa kusura bakma, biz unuttuk seni yaa(. Sen de opu surecindeydin ama hiç de hatirlatmadin ki. Evet, çok enteresan, o kadar yumurta ama hic 5. gün yok. Kısmet bu işler sanırım, hiç kimsenin bu konuda elinden birşey gelmiyor, ne doktorların ne de bizlerin. Ama olsun sen transferini yaptır, umuduunu kaybetme, pozitif düşün, olacaktır elbet.

Şimdi aklıma geldi , sabah bir rüya gördüm uyanınca yatağın kenarına oturup güldüm artık sıyırma noktasına mı geldim diye . Şimdi rüyamda doktora gidiyorum bekleme salonu acayip kalabalık annemde var bir ara doktora çemkiriyor bende anneme susmasını söylüyorum , neyse muayene koltuğuna geçiyorum doktor ultrason aletini vacinanın içinden sokuyor rahimde hiç yumurta yok çok üzülüyorum , doktor dur yumurtalar rahmin arkasına saklanmıştır deyip ultrosan aleti ile Rahime bir kaç defa vuruyor ve 5 tane yumurta sağdan soldan çıkıyor ben onları görünce mutluluktan uçuyorum tabi , daha fenası doktor diyorki bakalım yumurtalar kalitelimi diye yumurtaların altından vuruyor ve yumurtalar zıp zıp zıplıyor ve yumurtalar gayet iyi diyor bende mutluluktan uçuyorum havalara . Sabah çok güldüm rüyama ehhh sıyırmaya çeyrek var artık

Kıyamam yaaa, halimiz içler acısı

bu kadar ayrintıya inmen canım buraları okumaman gerektiğini düşündüm.olumsuz seyler yasadığımda bende rüya gördüm.bundan 2 yıl önceydi.beyine alttan alttan vermişsin odunu yanıyor beyin.sen en iyisi bebek ruyası gör kucağında mavi gözlü bir bebek

Vakitli evlenseydik de bizim bebekleride leylekler getirseydi sanırım daha hesaplı olurdu

H
Hacamat ve nefes terapisi (ki Didem Uzel nefes terapisinden sonra hamile kaldım desi) benim de hep aklımda acaba yaptıranlar tedavinin hangi aşamasında yapmışlar

Evet inanıyorum doğurtacağına yeter ki biz maddi yetersizlik sebebiyle tedaviyi bırakmayalım. Sma çok pahalı yaaaa. Benim bir defa deneyecek kadare gücüm var malesef. İkinci opuyu dahi olacak gücümüz yok.
Can'ım rabbimden dileyelim ilkinde bebeğine kavuşursun hayırlı ve sağlıklı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…