- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.061
Aaaa.Benim çarşamba toplama var
bak seni unutmuşum, kusura bakma canım, hadi hayırlısı ... son kontrolde ne dediler?Benim çarşamba toplama var
canın sağolsun cnim zaten adet oldum yeni seninde İNŞALLAH embiriyolarin saglikli gelirCanım günaydın ne yazık ki hiç bilgim yok benim sorduğun konuda
teşekkür ederim iyi olmuşsun, insan herşeyi kafaya takıyorcanın sağolsun cnim zaten adet oldum yeni seninde İNŞALLAH embiriyolarin saglikli gelir
selam kizlar,
isler o kadar yogunki yazamiyorum sizlere, ama kabim dualarim sizlerle hep...okumaya gayret ediyorum mutlaka..
poppy73 canimcim ben reglimi bekliyorum iste bakalim gidebilecekmiyim bahceciye, bugun nedense moralim yerlerde,dunde tum gun calistim belki ondandir ama keyfim yok aglamakliyim nedense..biri dokunsa aglicam sebepsiz ustelik...neyse bende durumlar boyle..hepinizi operim teker teker..
Deryacım haydi hayırlı olsun.güzel haberler olsun inş.Benim çarşamba toplama var
dönem dönem gel gitler yaşıyoruz canım ya. Yorgunsundur da sen dün çalışınca. Onun mutsuzluğu da olabilir.selam kizlar,
isler o kadar yogunki yazamiyorum sizlere, ama kabim dualarim sizlerle hep...okumaya gayret ediyorum mutlaka..
poppy73 canimcim ben reglimi bekliyorum iste bakalim gidebilecekmiyim bahceciye, bugun nedense moralim yerlerde,dunde tum gun calistim belki ondandir ama keyfim yok aglamakliyim nedense..biri dokunsa aglicam sebepsiz ustelik...neyse bende durumlar boyle..hepinizi operim teker teker..
Dokunsalar da ağlama canım. Ağlasak zırlasak yine olan bize oluyor. Bizim güçlü olmamız lazım. Umudu her gün yeniden yeşertmemiz lazım içimizde.selam kizlar,
dönem dönem gel gitler yaşıyoruz canım ya. Yorgunsundur da sen dün çalışınca. Onun mutsuzluğu da olabilir.selam kizlar,
Benim çarşamba toplama var
Cinsiyetini öğrendiğine göre epey büyümüş bebek. Yazık günah. ne olursa olsun bu sorumluluğun altına girdiyse sonuna kadar sorumluluk alacak. Koca yok bebek te olmasın, oh ne ala!! Bebeğin de ne pis kaderi varmış. Ölmek için var olmuş demek ki garibim. Çok kızdımKızlar daha önce bahsetmiştim. Arkadaşımın 3 evladı var. 2. evliliğinden bir bebek istedi tüpleri bağlı olduğu için tüp bebek yaptırdı ve bebeği tuttu. Dün cinsiyetini öğrendiler erkek istiyorlardı erkekmiş. Yaşı 39.
Bana sabah mesaj atmış bebeği aldırmak için doktor arıyor. Eşiyle kavga etmişler. Ben konuştum anlattım ama ikna edemiyorum.
Ağlaya ağlaya konuştum arkadaşımla. Bebek kocaman oldu. 4 aylık. Cinayet dedim. Kendimdeki mücadeleyi söyledim ama ikna olmuyor. Ben 4 çocukla yapamam diyor tek başıma. Maddi durumu iyi değil. Çalışmam lazım diyor.Cinsiyetini öğrendiğine göre epey büyümüş bebek. Yazık günah. ne olursa olsun bu sorumluluğun altına girdiyse sonuna kadar sorumluluk alacak. Koca yok bebek te olmasın, oh ne ala!! Bebeğin de ne pis kaderi varmış. Ölmek için var olmuş demek ki garibim. Çok kızdımbüyük bencillik ve sorumsuzluk.
Yasal değil belli bir süreden sonra.. Kötü birşey tabi hatta çok yanlış, ancak kendi kararı, zorla güzellik olmuyor maalesef..Kızlar daha önce bahsetmiştim. Arkadaşımın 3 evladı var. 2. evliliğinden bir bebek istedi tüpleri bağlı olduğu için tüp bebek yaptırdı ve bebeği tuttu. Dün cinsiyetini öğrendiler erkek istiyorlardı erkekmiş. Yaşı 39.
Bana sabah mesaj atmış bebeği aldırmak için doktor arıyor. Eşiyle kavga etmişler. Ben konuştum anlattım ama ikna edemiyorum.
Sen anlatmışsın önemini.ama onun derdi 2. Evlilik ve esini memnun etme gayretiymis sanırım, 4 cocuga bakmakta cok zor.2. Evliliklerde böyle cabuk kopmalar olabiliyor.karı koca sorumluluklarını yerine getirmiyor adam kaçıyor, kadında bunu tek başına üstlenemeyecek durumda zaten 4. Cocuk hata . yaptıkları cok kötü öbür dünyada bu cocuğun cezasını çekecekler.Kızlar daha önce bahsetmiştim. Arkadaşımın 3 evladı var. 2. evliliğinden bir bebek istedi tüpleri bağlı olduğu için tüp bebek yaptırdı ve bebeği tuttu. Dün cinsiyetini öğrendiler erkek istiyorlardı erkekmiş. Yaşı 39.
Ne denir ki bu durumda bilemedim.Allah iyilik versinKızlar daha önce bahsetmiştim. Arkadaşımın 3 evladı var. 2. evliliğinden bir bebek istedi tüpleri bağlı olduğu için tüp bebek yaptırdı ve bebeği tuttu. Dün cinsiyetini öğrendiler erkek istiyorlardı erkekmiş. Yaşı 39.
Arkadaşınıza fena kızdım , kocasına kızım hırsını savunmasız bir bebekten çıkarmadı vicdansızlık keşke böyleleri hiç anne baba olmasa hemde hiç . O bebeği kendileri istedi masum bebeğin canını alacak şimdi çok viçdansız çokKızlar daha önce bahsetmiştim. Arkadaşımın 3 evladı var. 2. evliliğinden bir bebek istedi tüpleri bağlı olduğu için tüp bebek yaptırdı ve bebeği tuttu. Dün cinsiyetini öğrendiler erkek istiyorlardı erkekmiş. Yaşı 39.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?