- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.101
dr almadan bilemez, bilinse bosuna opu yapmayalim derlerdi..insallah dolu dolu ve kaliteli olacaklar Allah in izniyle.bak bugunlere kadar geldin...Yumurtalar 2 tane sağlıklı olma olasılıkları düşük dedi doktor. Çarşamba günü toplama var arkadaşlar. Genede umutluyum allah büyük
agzinizdan bal damliyor...ari sutu de olabiliiirrrr polende olabilir ...ya da 3 u bir yerdeİnşallah hepsi olgun çıkar, döllenir, sağlıklı bir şekilde 5.güne ulaşıp blastosist olurlar. Sonra sana tutunur sonra sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat olarak kucağına almak nasip olur. Sonra da sırayla burdaki herkes aynı duyguları yaşaaaarr. :)
aglayinca bir rahatlasam boyle kus kadar hafif olsam...dedigim gibi sebepsiz yere cok gerginim...rahatlayacaksan ağla arkadaşım, benim bir tyanıdığım sinirini stresini ağplayarak atıyor... artık demiyorum ağlama diye...
Inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünhayırlısı olsun, inşallah hepsi olgundur
Geçmiş olsun yaa, üzücü birşey gerçekten. Allah sabır versin, kimdi bu arkadaşın, hatırlayamadım. Genetige gondermis miydi?Kanda pozitifi alan arkadasimin ne yazık kimyasal gebelik. kan degeri 135, 147 de kalmıs.ilacları kesmesi söylenmiş.beni cumartesi aramıştı bende iki kat yükselmedigini anladım ama olumsuz birsey demedim.bugunde bunları konuştuk.bahceciden dosyasını da alacak.ilgisiz buldu merkezi. transferden sonra bazı hemsirelerin vs. cevap vermemesini.belki kendiliginden olacak diyor iste böyle olumludur arkadaşım
Çok haklısın resmen cinayet. Şimdi aldıracağına doğum yapınca bebeği hiç görmeden evlatlık versin. Haklı olabilir bebeğe bakma durumu yoktur ama Bebek evlat edinmek isteyen bir sürü aile var. Tabi bu benim fikrimAğlaya ağlaya konuştum arkadaşımla. Bebek kocaman oldu. 4 aylık. Cinayet dedim. Kendimdeki mücadeleyi söyledim ama ikna olmuyor. Ben 4 çocukla yapamam diyor tek başıma. Maddi durumu iyi değil. Çalışmam lazım diyor.
Hiç bir doktor almıyormuş zaten. Hala araştırıyor.
Söylemem gereken herşeyi söyledim senin söylediğinde dahil. Ama şu an sağlıklı düşenemiyor onu anladım. Durumu çok zor.Çok haklısın resmen cinayet. Şimdi aldıracağına doğum yapınca bebeği hiç görmeden evlatlık versin. Haklı olabilir bebeğe bakma durumu yoktur ama Bebek evlat edinmek isteyen bir sürü aile var. Tabi bu benim fikrim
Kıskandık ama :)))@Haremiz @hayatguzel2015poppy73 hepiniz çok tatlısınız, cansınız. Bi kere daha seviyorum lan işte sizi
Merhaba canim ben varim genetikten habr bekliyorum sanirim en zoru buymus sabir pek yok insallah guzel haberler aliriz..Günaydın kızlar yine yeniden yeni bir haftaya giriyoruz. Bu hafta Cuma gibi benim genetikten haber gelebilir:) başka da haber bekleyen veya haber alacak yok galibasekerpancari sen neler yaptın? Regl oldun mı? Ne zaman gidecektin Bahçeciye
Hayat kadere bak ya boyle insanlara inanamiyorum ne kadar cabuk karar veriyor yada bunu dusunuyorlar iste isteyen bize ah Allahim ah uzuldum anne olmus daha once ici bizim gibi yansa aklina gelmezdi.. kusura bakma arkadasin ama dogru dusunmuyir bence ne guzel Allah mucizesini vermis emaneti yaa.. Allah akil fikir versin...Kızlar daha önce bahsetmiştim. Arkadaşımın 3 evladı var. 2. evliliğinden bir bebek istedi tüpleri bağlı olduğu için tüp bebek yaptırdı ve bebeği tuttu. Dün cinsiyetini öğrendiler erkek istiyorlardı erkekmiş. Yaşı 39.
Bana sabah mesaj atmış bebeği aldırmak için doktor arıyor. Eşiyle kavga etmişler. Ben konuştum anlattım ama ikna edemiyorum.
Gecen hafta yazmıştım bahceci merkezde tanıştığım 3. Kız.39 yaşında 40 a girmek üzere ilk denemesi ve rezervi oldukca az, her opuda 1 yumurta toplanıyor...amin zor olmustur tabiGeçmiş olsun yaa, üzücü birşey gerçekten. Allah sabır versin, kimdi bu arkadaşın, hatırlayamadım. Genetige gondermis miydi?
Ben de varım. İğnelerim, ilaçlarım başladı. Cuma günü ultrason ve kan testim olacak. 5 aday adayım var. Doktorum "kaçının büyüyüp gelişeceğini görmeden sevinmem" dedi.Günaydın kızlar yine yeniden yeni bir haftaya giriyoruz. Bu hafta Cuma gibi benim genetikten haber gelebilir:) başka da haber bekleyen veya haber alacak yok galibasekerpancari sen neler yaptın? Regl oldun mı? Ne zaman gidecektin Bahçeciye
Fena fikir degil hatta bize versinÇok haklısın resmen cinayet. Şimdi aldıracağına doğum yapınca bebeği hiç görmeden evlatlık versin. Haklı olabilir bebeğe bakma durumu yoktur ama Bebek evlat edinmek isteyen bir sürü aile var. Tabi bu benim fikrim
İnsallah.. cidden beklemek zor oluyorMerhaba canim ben varim genetikten habr bekliyorum sanirim en zoru buymus sabir pek yok insallah guzel haberler aliriz..
Hayırlısı olsun arkadaşım imşallah güzel haberler gelir.Kızlar bu sabah saat 10da opu yapıldı... 4 yumurta alınmış yarın 12 ile 15 arası arayıp bilgi verecekmisler durumları halkında ve perşembe donduracaklarmis oluşursa... bugünde sayılırsa 3 bugün sayılmazsa 2 gün olucak embriyo için yumurta toplama günüde sayılıyor mu... kafam karıştı iyice...
Geçmiş olsun. Toplama günü sayılmıyor yarın 1.gün oluyor yani perşembe 2.gün mü donduruyorlar? İnşallah 4ü de sağlıklı embriyolar olurlar.Kızlar bu sabah saat 10da opu yapıldı... 4 yumurta alınmış yarın 12 ile 15 arası arayıp bilgi verecekmisler durumları halkında ve perşembe donduracaklarmis oluşursa... bugünde sayılırsa 3 bugün sayılmazsa 2 gün olucak embriyo için yumurta toplama günüde sayılıyor mu... kafam karıştı iyice...
Canım nasılsın ? Senin transfer günü belli oldumu ? bu yumurta dondurma işlemi nasıl yapılıyor ? Ben bu konuyu hiç bilmiyorum gerçi tüp bebek konusunu hiç bilmiyordum sizlerden öğrendim .İnsallah.. cidden beklemek zor oluyor
2. Gün oluyor değilmi bak ben şimdi bunuda kafama takarım hiç 2.gun embriyosu duymadım şansı daha az olur herhalde... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize...Geçmiş olsun. Toplama günü sayılmıyor yarın 1.gün oluyor yani perşembe 2.gün mü donduruyorlar? İnşallah 4ü de sağlıklı embriyolar olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?