Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yumurtalar 2 tane sağlıklı olma olasılıkları düşük dedi doktor. Çarşamba günü toplama var arkadaşlar. Genede umutluyum allah büyük
dr almadan bilemez, bilinse bosuna opu yapmayalim derlerdi..insallah dolu dolu ve kaliteli olacaklar Allah in izniyle.bak bugunlere kadar geldin...

agzinizdan bal damliyor...ari sutu de olabiliiirrrr polende olabilir ...ya da 3 u bir yerde

rahatlayacaksan ağla arkadaşım, benim bir tyanıdığım sinirini stresini ağplayarak atıyor... artık demiyorum ağlama diye...
aglayinca bir rahatlasam boyle kus kadar hafif olsam...dedigim gibi sebepsiz yere cok gerginim...aslinda sebebi gun kadar ortada ama iste

Geçmiş olsun yaa, üzücü birşey gerçekten. Allah sabır versin, kimdi bu arkadaşın, hatırlayamadım. Genetige gondermis miydi?

Çok haklısın resmen cinayet. Şimdi aldıracağına doğum yapınca bebeği hiç görmeden evlatlık versin. Haklı olabilir bebeğe bakma durumu yoktur ama Bebek evlat edinmek isteyen bir sürü aile var. Tabi bu benim fikrim

Söylemem gereken herşeyi söyledim senin söylediğinde dahil. Ama şu an sağlıklı düşenemiyor onu anladım. Durumu çok zor.

Merhaba canim ben varim genetikten habr bekliyorum sanirim en zoru buymus sabir pek yok insallah guzel haberler aliriz..

Hayat kadere bak ya boyle insanlara inanamiyorum ne kadar cabuk karar veriyor yada bunu dusunuyorlar iste isteyen bize ah Allahim ah uzuldum anne olmus daha once ici bizim gibi yansa aklina gelmezdi.. kusura bakma arkadasin ama dogru dusunmuyir bence ne guzel Allah mucizesini vermis emaneti yaa.. Allah akil fikir versin...

Geçmiş olsun yaa, üzücü birşey gerçekten. Allah sabır versin, kimdi bu arkadaşın, hatırlayamadım. Genetige gondermis miydi?
Gecen hafta yazmıştım bahceci merkezde tanıştığım 3. Kız.39 yaşında 40 a girmek üzere ilk denemesi ve rezervi oldukca az, her opuda 1 yumurta toplanıyor...amin zor olmustur tabi genetige gitmedi bu arada

Son düzenleme:
Ben de varım. İğnelerim, ilaçlarım başladı. Cuma günü ultrason ve kan testim olacak. 5 aday adayım var. Doktorum "kaçının büyüyüp gelişeceğini görmeden sevinmem" dedi.
Geceleri ilaçlardan olsa gerek aşırı terlemem var, zor bir hafta geçiriyorum. Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını versin diye dua ediyorum.

Fena fikir degil hatta bize versin

Kızlar bu sabah saat 10da opu yapıldı... 4 yumurta alınmış yarın 12 ile 15 arası arayıp bilgi verecekmisler durumları halkında ve perşembe donduracaklarmis oluşursa... bugünde sayılırsa 3 bugün sayılmazsa 2 gün olucak embriyo için yumurta toplama günüde sayılıyor mu... kafam karıştı iyice...

Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşallah . Benim hiç keyfim yok dün regli oldum bugün Almanya'daki doktoruma kontrole gittim kist gitmiş ama hiç yumurta yok buradaki doktor bu iyi aslında önden büyüyerek gelen yumurta ilaçlardan etkilenmez ve verdikleri ilaçlarla hepsi birden gelişir dedi . Kafam karıştı iyice Burada kan verdim bütün hormonlara bakılacak akşam sonucu çıkacak , neyse yarın gece izmire uçuyorum perşembe günü İzmir'de doktoruma gidicem bakalım o ne yorum yapacak .
Birde bu ay reğlım iyice azaldı sanırım ilaçlardan çok azaldı .

Hayırlısı olsun arkadaşım imşallah güzel haberler gelir.

Geçmiş olsun. Toplama günü sayılmıyor yarın 1.gün oluyor yani perşembe 2.gün mü donduruyorlar? İnşallah 4ü de sağlıklı embriyolar olurlar.

Geçmiş olsun. Toplama günü sayılmıyor yarın 1.gün oluyor yani perşembe 2.gün mü donduruyorlar? İnşallah 4ü de sağlıklı embriyolar olurlar.
2. Gün oluyor değilmi bak ben şimdi bunuda kafama takarım hiç 2.gun embriyosu duymadım şansı daha az olur herhalde... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…