Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım nasılsın ? Senin transfer günü belli oldumu ? bu yumurta dondurma işlemi nasıl yapılıyor ? Ben bu konuyu hiç bilmiyorum gerçi tüp bebek konusunu hiç bilmiyordum sizlerden öğrendim .
Müsait olayim yazacaģım haftaya persembe ama bu persembe kontrolde sorun olmazsa

Son düzenleme:
4. günde mi 12 mm olmuş? hızlı büyümemiş mi?
Herşey yolunda 7m ile başladı ilaca. Bugün 16 ve 12 çok iyi gidiyor dedi semra hoca. Bu arada hazır bulmuşken sordum. pgt kesin sağlıklı embriyoyu tespit ediyor dedi birde öncesinde nakil yavaş gelişim olursa yapıyoruz dedi. Yarin sabah tekrar kontrol verdi.

2. Gün oluyor değilmi bak ben şimdi bunuda kafama takarım hiç 2.gun embriyosu duymadım şansı daha az olur herhalde... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize...
oncelikle hayir li olsun bebis olsun onlar size...ama daha gelisimlerini ve dollenmeyi gormeden neden 2. gunu donduruyorlar, ha dollenir gelisimi yavastir donduralim denir ama daha ilk bastan benim bile kafam karisti..

du bakalim hele bi izmir deki dr unda gorsun...gun dogmadan yumurta dogar demisler...Allah gonlune gore versin.

du bakalim hele bi izmir deki dr unda gorsun...gun dogmadan yumurta dogar demisler...Allah gonlune gore versin.
Güldürdün beni canım umarım dediğin gibi olur . Gerçi İzmir'deki doktora buradaki kontrolün bilgilerini verdik birşey demedi randevu saatini verdi sadece hadi hayırlısı diyelim .

Geçmiş olsun canım yarını iple bekliyoruz o zaman. Erken donduruyorlar sanki neden 5e bekletmiyorlar

Güldürdün beni canım umarım dediğin gibi olur . Gerçi İzmir'deki doktora buradaki kontrolün bilgilerini verdik birşey demedi randevu saatini verdi sadece hadi hayırlısı diyelim .
İnşallah yumruta görür İzmirdeki doktorun. Şimdiden hayırlı yoluculuklar canım

oncelikle hayir li olsun bebis olsun onlar size...ama daha gelisimlerini ve dollenmeyi gormeden neden 2. gunu donduruyorlar, ha dollenir gelisimi yavastir donduralim denir ama daha ilk bastan benim bile kafam karisti..
Bir anlasam canım 4 yumurtama sevinemedim öyle deyince birşey diyemedim senmi daha iyisini bileceksin düşüncesine kapılır diye içim hiç rahat değil Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah

Geçmiş olsun canım yarını iple bekliyoruz o zaman. Erken donduruyorlar sanki neden 5e bekletmiyorlar
En azından 3. Güne bekletirler diye düşünüyordun canım bende doktor öyle deyince kalakaldım 2.gün embriyosu pek duyulmuş birşey değil... inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür

cok ama cok heyecanliyim senin adina adim adim nasilda yaklastin bebise..Allah tamamina erdirsinde 9 ay surecek yolculugunuz baslasin...
canım öyle oldu bütün cümlelerin benim düşündüklerimi öyle güzel anlatiyor ki.cok cok tesekkür ederim tum arkadaslarım adına da duygularımızı yansıttin yine.Amiiinnn ve sende dahil bu forumdaki tum yazan dostlarım tedavilerinde bebek haberi alsınlar dualarımız kabul olsun ins.

günaydın. D deryaderya bugün opun vardı. inşallah kaliteli yumurtaların olsun. haber ver bize lütfen.
Asmin lena bugün İzmir'desin sanırım. Sana da kontrolünde bol şans dilerim.
diğer haber bekleyen arkadaşlarım da allah yüzünüzü güldürecek haberler verdirsin inşallah.
ben biliyorsunuz geçen cuma Acıbademdeydim. Sözde bu ay yani yarın iğne ve ilaçlara başlayacaktık. Ama bir hesap yaptım ve opu tarihinin bayram tatilimle hemen hemen başa baş denk geleceğini hesapladım ve bu ayki tedaviyi gelecek regl e erteledim. şimdi iki ayağım bir papuca girmesin. zaten 25 ında izne ayrılıp Mersin e ailemin yanına gideceğim. Önce İstanbul oradan Urfa oradan da Mersin, koştur koştur yapmayayım dedim
Vitaminlerime başladım. İmpryl, omepaQ10 ve biesteron vermişti. Hem 1 ay dolu dolu kullanmış ta olurum.
Hakkımızda hayırlısı en güzeli olsun inşallah.

Selam arkadaşım iyi yapmışsın hem o kadar koşturmacada strese girip tedavi olumsuz olmasın , HD'mde vücudun hazırlansın güzelce . Ben bu gece ikide uçuyorum yarın sabah 6 da İzmir'de olucam , öğlen gibime doktorda kontrolüm var bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Merhaba.malesef olumsuz sonuç çıktı. Doktorun yumurtalar yok dedi .sanırım 2 side erken catladi.biesteron verdi 4 ay sonra gel dedi.uzuldum ama elden gelen yok

bol bol dinlen eğlen cnm .mutlu haberlerini bekliyorum

müthiş karar, hem de morall takviyesi en önemli takviyeyi de yapmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…