Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba.malesef olumsuz sonuç çıktı. Doktorun yumurtalar yok dedi .sanırım 2 side erken catladi.biesteron verdi 4 ay sonra gel dedi.uzuldum ama elden gelen yok
ya ben senin tedavini hiç anlamıyorum. Nasıl yani erken çatlamış? doktorun aklı neredeymiş onlar çatlarken? hiçbir şey anlamadım.

Evet kızlar test sonuçları çıktı uzman arkadaşlarımın yorumlarını alayım dedim
E2 20,36
Fhs. 28,63
Lh. 4,46

Canım nasılsın ? Senin transfer günü belli oldumu ? bu yumurta dondurma işlemi nasıl yapılıyor ? Ben bu konuyu hiç bilmiyorum gerçi tüp bebek konusunu hiç bilmiyordum sizlerden öğrendim .
Canım yumurta dondurma islemi 3. Gunde olur, 5. Gunde olur.benim ki genetige parca alınip embriyo donduruldu.bu sebeple benim 5. Gun donduruldu.senin bir ay sonra transfer edilecekse; bu ay dondurulup, önümüzdeki ay transferin olur ins.taze transferde rahim halen hareketli oldugundan dondurulmus embriyo transferinin %15 20 sansı arttırdığı sebebiyle mesela bahceci bu sekilde transfer yapiyor.yarin tedavinde güzel haberler alırsın ins.
bende gece ist. Yolcusuyum.
D deryaderya canım benim hayırlısı böyleymis.bende hepimizde bu haberleri aldık.opudan sonra yumurtan boş cıksa daha cok üzülecektin hayırlısı böyleymiş.saf arı sütü bal polen tavsiye ederim.biesteronda iyidir.yine takipte kalman iyi olabilir.veya 2 3 ay dinlenebilirsin.bu arada bir damat bulup evlenebilirsin canım.sonbahar düğünü yapalım ins.
Haremiz senin de iyi olmus.dr. bile bulamazsın bayram münasebetiyle

Çok iyi düşünmüşsün. Hem takviyelerde vucuduna etki eder ayrıca tatilde yumuşlara iyi gelir sonra sakin sakin tedavini olursun.
Bu arada ben biesteronu bıraktım. Sen daha önce içmişmiydin canım?

Çok iyi düşünmüşsün. Hem takviyelerde vucuduna etki eder ayrıca tatilde yumuşlara iyi gelir sonra sakin sakin tedavini olursun.
Bu arada ben biesteronu bıraktım. Sen daha önce içmişmiydin canım?
yok canım yaklaşık 2 haftadır içiyorum.bir ara sadece bir kaç gün içip bırakmıştım günde 1 tane olmak üzere. şimdi bir haftadır günde 3 tane içiyorum. daha önceki hafta 1 tane olarak içtim. bu ikinci haftamda 3 tane içiyorum.o kadar.
dhea nı ölçtürebilirsin.

Ben 8 ay içtim doktor teatria iç hepsine bedel bırak artık dedi ben de bıraktım ama faydasını gördüm.

Aminnnnn insallahhh guzel gunler gorelim hep beraber insallah evlatlarimizla beraber

iyi dusunmussun vitaminlerde super impryl ide cok ovuyorlar burada bulamam ama esim belki turkiyeye fuara gidecek o alabilir bende kullanmak istiyorum. gec olsun guc olmasin demisler...Rabbim yolunu acik etsin bu surecte hepimiz gibi...

Merhaba.malesef olumsuz sonuç çıktı. Doktorun yumurtalar yok dedi .sanırım 2 side erken catladi.biesteron verdi 4 ay sonra gel dedi.uzuldum ama elden gelen yok
uzuldum gercekten...dr degistirmeyi dusunuyor musunuz peki? birde biesteron disinda da cok iyi vitaminlerden ve tabi ari sutu bal polen karisimlarida kullanabilirsiniz.hayirlisi ama her ay mutlak dr a gorunun.cunku her ay kiymetli...oyle 4 ay sonra goruselim demekle olmuyor...biraz foktor galiba dr unuz... biz burada icimize sinmeyenlere foktor diyoruzda..

Teatria yı hiç duymamıstım.bence de iyidir.nasıl fayda gösteriyor ?

Doktorlar geneli olmaz uğraşma dedi, ama embriyolarım oldu :) Zaten yumurta için verilen tek ilaç.
Kimisi günde 1 tane iç dedi. Kimisi 2 dedi. Kimisi 3. Ben orta yollu gittim 2 ile :)

Doktorlar geneli olmaz uğraşma dedi, ama embriyolarım oldu :) Zaten yumurta için verilen tek ilaç.
Kimisi günde 1 tane iç dedi. Kimisi 2 dedi. Kimisi 3. Ben orta yollu gittim 2 ile :)
ondan da alayim bari ben biesteron u yaklasik 6 ay gunde 3 ictim ama bence cok faydasini goremedim. artik sansimi bu digerlerinde yana kullanacagim

Evet aynen. Derya arkadaşımızın amh'si benimle aynı. Her ay kontrol hatta her 10 günde kontrol şart. Ama doktor neden 4 ay sonra dedi onu bilemiyoruz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…