- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.141
ya ben senin tedavini hiç anlamıyorum. Nasıl yani erken çatlamış? doktorun aklı neredeymiş onlar çatlarken? hiçbir şey anlamadım.Merhaba.malesef olumsuz sonuç çıktı. Doktorun yumurtalar yok dedi .sanırım 2 side erken catladi.biesteron verdi 4 ay sonra gel dedi.uzuldum ama elden gelen yok
kaçıncı günündü?Evet kızlar test sonuçları çıktı uzman arkadaşlarımın yorumlarını alayım dedim
E2 20,36
Fhs. 28,63
Lh. 4,46
İkinci gün testi , fhs çok yüksek zaten yumurta yok tahmin etmiştim böyle olacağınıkaçıncı günündü?
Canım yumurta dondurma islemi 3. Gunde olur, 5. Gunde olur.benim ki genetige parca alınip embriyo donduruldu.bu sebeple benim 5. Gun donduruldu.senin bir ay sonra transfer edilecekse; bu ay dondurulup, önümüzdeki ay transferin olur ins.taze transferde rahim halen hareketli oldugundan dondurulmus embriyo transferinin %15 20 sansı arttırdığı sebebiyle mesela bahceci bu sekilde transfer yapiyor.yarin tedavinde güzel haberler alırsın ins.Canım nasılsın ? Senin transfer günü belli oldumu ? bu yumurta dondurma işlemi nasıl yapılıyor ? Ben bu konuyu hiç bilmiyorum gerçi tüp bebek konusunu hiç bilmiyordum sizlerden öğrendim .
Bunları sorgulayamiyoruz ki?.ya ben senin tedavini hiç anlamıyorum. Nasıl yani erken çatlamış? doktorun aklı neredeymiş onlar çatlarken? hiçbir şey anlamadım.
ya ben senin tedavini hiç anlamıyorum. Nasıl yani erken çatlamış? doktorun aklı neredeymiş onlar çatlarken? hiçbir şey anlamadım.
Canım olsun fsh çok yüksekse yumurta olsa bile kaliteli olmazı zor. Maç devam ediyor. Önümüzdeki aylarda inşallah.İkinci gün testi , fhs çok yüksek zaten yumurta yok tahmin etmiştim böyle olacağını
Çok iyi düşünmüşsün. Hem takviyelerde vucuduna etki eder ayrıca tatilde yumuşlara iyi gelir sonra sakin sakin tedavini olursun.günaydın. D deryaderya bugün opun vardı. inşallah kaliteli yumurtaların olsun. haber ver bize lütfen.
Asmin lena bugün İzmir'desin sanırım. Sana da kontrolünde bol şans dilerim.
diğer haber bekleyen arkadaşlarım da allah yüzünüzü güldürecek haberler verdirsin inşallah.
ben biliyorsunuz geçen cuma Acıbademdeydim. Sözde bu ay yani yarın iğne ve ilaçlara başlayacaktık. Ama bir hesap yaptım ve opu tarihinin bayram tatilimle hemen hemen başa baş denk geleceğini hesapladım ve bu ayki tedaviyi gelecek regl e erteledim. şimdi iki ayağım bir papuca girmesin. zaten 25 ında izne ayrılıp Mersin e ailemin yanına gideceğim. Önce İstanbul oradan Urfa oradan da Mersin, koştur koştur yapmayayım dedim
Vitaminlerime başladım. İmpryl, omepaQ10 ve biesteron vermişti. Hem 1 ay dolu dolu kullanmış ta olurum.
Hakkımızda hayırlısı en güzeli olsun inşallah.
yok canım yaklaşık 2 haftadır içiyorum.bir ara sadece bir kaç gün içip bırakmıştım günde 1 tane olmak üzere. şimdi bir haftadır günde 3 tane içiyorum. daha önceki hafta 1 tane olarak içtim. bu ikinci haftamda 3 tane içiyorum.o kadar.Çok iyi düşünmüşsün. Hem takviyelerde vucuduna etki eder ayrıca tatilde yumuşlara iyi gelir sonra sakin sakin tedavini olursun.
Bu arada ben biesteronu bıraktım. Sen daha önce içmişmiydin canım?
Ben 8 ay içtim doktor teatria iç hepsine bedel bırak artık dedi ben de bıraktım ama faydasını gördüm.yok canım yaklaşık 2 haftadır içiyorum.bir ara sadece bir kaç gün içip bırakmıştım günde 1 tane olmak üzere. şimdi bir haftadır günde 3 tane içiyorum. daha önceki hafta 1 tane olarak içtim. bu ikinci haftamda 3 tane içiyorum.o kadar.
dhea nı ölçtürebilirsin.
nedenmiş canım? neden sorgulayamıyorsun? hangi hastanede tedavi görüyorsun sen? özel mi üniversite mi? bedava yapmıyorlar ki çuvalla para ödüyoruz tabiki de açıklama yapmak mecburiyetindeler.Bunları sorgulayamiyoruz ki?.
Aminnnnn insallahhhcanım öyle oldu bütün cümlelerin benim düşündüklerimi öyle güzel anlatiyor ki.cok cok tesekkür ederim tum arkadaslarım adına da duygularımızı yansıttin yine.Amiiinnn ve sende dahil bu forumdaki tum yazan dostlarım tedavilerinde bebek haberi alsınlar dualarımız kabul olsun ins.
iyi dusunmussun vitaminlerde super impryl ide cok ovuyorlar burada bulamam ama esim belki turkiyeye fuara gidecek o alabilir bende kullanmak istiyorum. gec olsun guc olmasin demisler...Rabbim yolunu acik etsin bu surecte hepimiz gibi...günaydın. D deryaderya bugün opun vardı. inşallah kaliteli yumurtaların olsun. haber ver bize lütfen.
Asmin lena bugün İzmir'desin sanırım. Sana da kontrolünde bol şans dilerim.
diğer haber bekleyen arkadaşlarım da allah yüzünüzü güldürecek haberler verdirsin inşallah.
ben biliyorsunuz geçen cuma Acıbademdeydim. Sözde bu ay yani yarın iğne ve ilaçlara başlayacaktık. Ama bir hesap yaptım ve opu tarihinin bayram tatilimle hemen hemen başa baş denk geleceğini hesapladım ve bu ayki tedaviyi gelecek regl e erteledim. şimdi iki ayağım bir papuca girmesin. zaten 25 ında izne ayrılıp Mersin e ailemin yanına gideceğim. Önce İstanbul oradan Urfa oradan da Mersin, koştur koştur yapmayayım dedim
Vitaminlerime başladım. İmpryl, omepaQ10 ve biesteron vermişti. Hem 1 ay dolu dolu kullanmış ta olurum.
Hakkımızda hayırlısı en güzeli olsun inşallah.
uzuldum gercekten...dr degistirmeyi dusunuyor musunuz peki? birde biesteron disinda da cok iyi vitaminlerden ve tabi ari sutu bal polen karisimlarida kullanabilirsiniz.hayirlisi ama her ay mutlak dr a gorunun.cunku her ay kiymetli...oyle 4 ay sonra goruselim demekle olmuyor...biraz foktor galiba dr unuz... biz burada icimize sinmeyenlere foktor diyoruzda..Merhaba.malesef olumsuz sonuç çıktı. Doktorun yumurtalar yok dedi .sanırım 2 side erken catladi.biesteron verdi 4 ay sonra gel dedi.uzuldum ama elden gelen yok
dr un fsh i cok takmayan biri ise mutlaka tedaviye baslayacak..antral folikul durumu nedir ?Evet kızlar test sonuçları çıktı uzman arkadaşlarımın yorumlarını alayım dedim
E2 20,36
Fhs. 28,63
Lh. 4,46
Teatria yı hiç duymamıstım.bence de iyidir.nasıl fayda gösteriyor ?Ben 8 ay içtim doktor teatria iç hepsine bedel bırak artık dedi ben de bıraktım ama faydasını gördüm.
Teatria yı hiç duymamıstım.bence de iyidir.nasıl fayda gösteriyor ?
ondan da alayim bariDoktorlar geneli olmaz uğraşma dedi, ama embriyolarım oldu :) Zaten yumurta için verilen tek ilaç.
Kimisi günde 1 tane iç dedi. Kimisi 2 dedi. Kimisi 3. Ben orta yollu gittim 2 ile :)
Evet aynen. Derya arkadaşımızın amh'si benimle aynı. Her ay kontrol hatta her 10 günde kontrol şart. Ama doktor neden 4 ay sonra dedi onu bilemiyoruz tabi.uzuldum gercekten...dr degistirmeyi dusunuyor musunuz peki? birde biesteron disinda da cok iyi vitaminlerden ve tabi ari sutu bal polen karisimlarida kullanabilirsiniz.hayirlisi ama her ay mutlak dr a gorunun.cunku her ay kiymetli...oyle 4 ay sonra goruselim demekle olmuyor...biraz foktor galiba dr unuz... biz burada icimize sinmeyenlere foktor diyoruzda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?