- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.161
kesinlikle katiliyorum...arada bile ortaya cikip buyuyen yumurtalari kacirmamak lazim...o yuzden bireysel tedavi onemli...herkes ayri ayri cunku ve bize herkese uygulanan klasik tedaviler cevap vermiyor..Allah konusunda uzman vicdanlli merhamettli hekimlerle karsilastirsin hepimizi...bu da en oncelikli konulardan cunku...Evet aynen. Derya arkadaşımızın amh'si benimle aynı. Her ay kontrol hatta her 10 günde kontrol şart. Ama doktor neden 4 ay sonra dedi onu bilemiyoruz tabi.
Vay vay vay ankara foktorları niye bilmiyor.su an senden duyuyorum.rezerveye yumurtaya etkisi nasıl oluyorDoktorlar geneli olmaz uğraşma dedi, ama embriyolarım oldu :) Zaten yumurta için verilen tek ilaç.
Kimisi günde 1 tane iç dedi. Kimisi 2 dedi. Kimisi 3. Ben orta yollu gittim 2 ile :)
Vay vay vay ankara foktorları niye bilmiyor.su an senden duyuyorum.rezerveye yumurtaya etkisi nasıl oluyor
Biesteron yazılmıstı bana ankarada.onu da dr.larin biri begenir biri beğenmez.erbil bey pek tutmuyordu.bende simdi anladım msj.dan dhea yani gayet güzel.biesteronun yanında da dhea yazar tesekkür ederimCanım valla genelde rezerv azlığında, erken menapozda vs hep bu ilaç yazılır. Genelde uzun vade kullandırılmaz. 6 ay ile en fazla 1 yıl arasında kullandırılır. Sen kullanmadın mı?
DHEA, Böbrek yakınlarındaki bir bez tarafından üretilen ebeveyn bir hormondur. Bu hormon vücut tarafından Androstenedionadındaki bir hormona dönüştürülür. Androstenedion daha sonra büyük erkek ve kadın hormonlarına dönüşür.
DHEA yabani tatlı patates ve soya içinde bulunan kimyasallar ile laboratuarda yapılabilir, ama insan vücudu bu kimyasallardan DHEA yapamaz. Yani sadece yabani tatlı patates ya da soya yemenin DHEA seviyelerini artıracağı anlamına gelmez.
- Yaşlı insanların cilt görünümünü geliştirmek
- Cinsel işlev bozukluğu olan erkeklerde ereksiyon elde etmeyete neğini geliştirme
- Lupus semptomlarının iyileştirilmesi
- Tiroid hastalığı olan kadınlarda erkeklik hormonu (androjen) eksikliği tedavisi
- Osteoporoz.
Canım nasılsın burda.seni gördüğüme sevindim Burda neler neler paylasmistim bende coook mücadele verdim ama sonunda minisimi aldım kucağıma şimdi paşam 7 aylık oldu Allahım bu yolda mücadele veren herkesin kucağını doldursun...kesinlikle katiliyorum...arada bile ortaya cikip buyuyen yumurtalari kacirmamak lazim...o yuzden bireysel tedavi onemli...herkes ayri ayri cunku ve bize herkese uygulanan klasik tedaviler cevap vermiyor..Allah konusunda uzman vicdanlli merhamettli hekimlerle karsilastirsin hepimizi...bu da en oncelikli konulardan cunku...
cok sagol Gulnevacim iyiyim cok sukur....bilmezmiyim.masallah Allah uzun saglikli omurler versin bebise.....aminnn insallahhhhCanım nasılsın burda.seni gördüğüme sevindim Burda neler neler paylasmistim bende coook mücadele verdim ama sonunda minisimi aldım kucağıma şimdi paşam 7 aylık oldu Allahım bu yolda mücadele veren herkesin kucağını doldursun...
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım , senden güzel sonuçlar bekliyorum yarınki gelişmeleri yaz lütfen rabbim yanınızda olsun .Canım yumurta dondurma islemi 3. Gunde olur, 5. Gunde olur.benim ki genetige parca alınip embriyo donduruldu.bu sebeple benim 5. Gun donduruldu.senin bir ay sonra transfer edilecekse; bu ay dondurulup, önümüzdeki ay transferin olur ins.taze transferde rahim halen hareketli oldugundan dondurulmus embriyo transferinin %15 20 sansı arttırdığı sebebiyle mesela bahceci bu sekilde transfer yapiyor.yarin tedavinde güzel haberler alırsın ins.
bende gece ist. Yolcusuyum.
D deryaderya canım benim hayırlısı böyleymis.bende hepimizde bu haberleri aldık.opudan sonra yumurtan boş cıksa daha cok üzülecektin hayırlısı böyleymiş.saf arı sütü bal polen tavsiye ederim.biesteronda iyidir.yine takipte kalman iyi olabilir.veya 2 3 ay dinlenebilirsin.bu arada bir damat bulup evlenebilirsin canım.sonbahar düğünü yapalım ins.
@Haremiz senin de iyi olmus.dr. bile bulamazsın bayram münasebetiyle
Buradaki doktor sonuçlar tüp bebek için gayet iyi demiş anlamadım gitti , yarın ak koyun kara koyun çıkacak ortaya .Canım olsun fsh çok yüksekse yumurta olsa bile kaliteli olmazı zor. Maç devam ediyor. Önümüzdeki aylarda inşallah.
Bakalım yarın öğrenicem , antral folikul ne ?dr un fsh i cok takmayan biri ise mutlaka tedaviye baslayacak..antral folikul durumu nedir ?
Hah iste erbil beyi secmeme sebep arkadaşımiz sagolsun gulnevaCanım nasılsın burda.seni gördüğüme sevindim Burda neler neler paylasmistim bende coook mücadele verdim ama sonunda minisimi aldım kucağıma şimdi paşam 7 aylık oldu Allahım bu yolda mücadele veren herkesin kucağını doldursun...
Canım burada her nedense ben mi sorgulanıyorum hassasım yanlış mı anlıyorum bilemiyorum.Evet aynen. Derya arkadaşımızın amh'si benimle aynı. Her ay kontrol hatta her 10 günde kontrol şart. Ama doktor neden 4 ay sonra dedi onu bilemiyoruz tabi.
Oy oy oy kıyamayız biz sana deryacığım.. Sen sorgulanmıyorsun arkadaşım olur mu öyle şey.Canım burada her nedense ben mi sorgulanıyorum hassasım yanlış mı anlıyorum bilemiyorum.
Sizlerin başarısız tedaviler başınıza gelmedimı anlayamadığınız nedir ben de anlamadım. Yaşım 42 amh 0.07 fsh her ne zıkkımsa çok yüksek menapoza girmişim. 3 doktor bebeğin olmaz dedi. Benim bile anlamadigim olayı nasıl anlatabilirim. Anlayamadım diye soran arkadaslara soruyorum bunu.
Estagfurullah canim sorgulamak ne demek, bende dusuk amh yuksek fsh ve hic folikulle karsi karsiyayim...sadece bu kadar emek ve caba gosteriyorken daha iyi bir tedavi dr ve yonlendirmeyi hakediyorsun. senin anlattiklarindan ben dr unun seninle ileri yas oldugun icin fazla ugrasmak istemedigi intibasina kapiliyorum sadece..Canım burada her nedense ben mi sorgulanıyorum hassasım yanlış mı anlıyorum bilemiyorum.
Sizlerin başarısız tedaviler başınıza gelmedimı anlayamadığınız nedir ben de anlamadım. Yaşım 42 amh 0.07 fsh her ne zıkkımsa çok yüksek menapoza girmişim. 3 doktor bebeğin olmaz dedi. Benim bile anlamadigim olayı nasıl anlatabilirim. Anlayamadım diye soran arkadaslara soruyorum bunu.
okuyunca gordum canim 2. gununde folikul gorememis dr, antral folikul adetin 2. 3. gunu gorulen gelismeye hazir ve nazir folikuller ama ilacla uyarilinca sonradanda ortaya cikabiliyorlar...Bakalım yarın öğrenicem , antral folikul ne ?
Hııı umarım öyle olur canım , bilgi için teşekkür ederim .okuyunca gordum canim 2. gununde folikul gorememis dr, antral folikul adetin 2. 3. gunu gorulen gelismeye hazir ve nazir folikuller ama ilacla uyarilinca sonradanda ortaya cikabiliyorlar...
Canım burada her nedense ben mi sorgulanıyorum hassasım yanlış mı anlıyorum bilemiyorum.
Masallah size ve bebeklerinizeMerhaba arkadasim kusura bakma hadim olmadin cevap yazayim dedim belki bir nebze rahatlatirim seni .Ben cok eskilerden degilim bir yıdir zaman bulupta giremiyorum insallah sende bir gün benim gibi zamansizliktan gezemezsin buralara, sana tavsiyem moralini yüsek tut bu Hormon olaylari moral bozuklugunuda sevmiyor senin durumundaydim inanki 6.tedavimde hicc umadigim bir anda ücüz annesi oldum ki yasimda senden 2 yas büyük benim gibi bir cok arkadasim var Burda kimi bebeklerini büyütüyor kimi hamile kisacasi biraz kendine iyi bak şimart kendini saglikli beslen fsh 15 üste tedavi yapmiyolrar galiba onu düsürmeye calis hayit suyu bana cok iyi gelmisti ac karnina her sabah bir cay bardagi egricayirin polenli bali, solgarin Q10 200mg mutlaka al kulan
Herkes icin diyorum önce biraz kendi kendinize tedavi yapip ,tedavinize baslayin hicbirzamanda vaz gecmeyin banada her tedavimde cok zor demislerdi sakin vazgecmeyin kizlar Allah herkesin duasini kabul etsin enkisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Evlatları allah bagislasin cnm .Burada olan olmayan isteyen herkese Allahım bebeklerini versin.Yazdıkların için teşekkür ederim.Evet bu menapoz denilen olayın stresile bağlantılı olduğunu çok geç yaşayarak öğrendim. Malesef iş isten getci.Dedigin vitamin ve arı sütü poleniMerhaba arkadasim kusura bakma hadim olmadin cevap yazayim dedim belki bir nebze rahatlatirim seni .Ben cok eskilerden degilim bir yıdir zaman bulupta giremiyorum insallah sende bir gün benim gibi zamansizliktan gezemezsin buralara, sana tavsiyem moralini yüsek tut bu Hormon olaylari moral bozuklugunuda sevmiyor senin durumundaydim inanki 6.tedavimde hicc umadigim bir anda ücüz annesi oldum ki yasimda senden 2 yas büyük benim gibi bir cok arkadasim var Burda kimi bebeklerini büyütüyor kimi hamile kisacasi biraz kendine iyi bak şimart kendini saglikli beslen fsh 15 üste tedavi yapmiyolrar galiba onu düsürmeye calis hayit suyu bana cok iyi gelmisti ac karnina her sabah bir cay bardagi egricayirin polenli bali, solgarin Q10 200mg mutlaka al kulan
Herkes icin diyorum önce biraz kendi kendinize tedavi yapip ,tedavinize baslayin hicbirzamanda vaz gecmeyin banada her tedavimde cok zor demislerdi sakin vazgecmeyin kizlar Allah herkesin duasini kabul etsin enkisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Evlatları allah bagislasin cnm .Burada olan olmayan isteyen herkese Allahım bebeklerini versin.Yazdıkların için teşekkür ederim.Evet bu menapoz denilen olayın stresile bağlantılı olduğunu çok geç yaşayarak öğrendim. Malesef iş isten getci.Dedigin vitamin ve arı sütü poleniBebegimhadi sayesinde uzun zama önce kullanmaya başladın. SAĞOLSUN bu sorunla ilk karşılaşıp buraya geldiğimde Bebegimhadi çok yardımcı oldu bana teşekkürler ona.
Verdiğin umut için çok tesk. Ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?