- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.201
En geç iki hafta içinde..Kızlar opudan kaç gün sonra adet olunuyor 2 gün önce opu oldum adet dönemim bayrama denk gelicek diye korkuyorum
Benim transferimi de Mustafa hoca yaptikızçeler merkezden çıktım.rahim kalınlığı 6.8 mm ve 7 olması gerekiyormus ki erken caģirdılar gün olarak. bugun ilaca başlayalı 9. Gun. problem yok deyip climara fortu yapıştırdılar :) cmt.siye 7 mm olur dendi.muayeneye kübra hn. Girdi.muayene sonrası kubra hn. la konustum.siz merak etmeyin transfere mustafa bey girecek ve onları ben ayarliyorum dedi.e iyi o zaman.cumartesi kontrol.
Pozitif sonucun olsun Allah gönlündekini kucağına versin.Merhaba ben de 44 yasindayim.Dun transferim oldu,cok heyecanliyim.Insallah hepimiz icin iyi olur
Hmmm iyi o zaman.nasıl gidiyor transfer sonrasıBenim transferimi de Mustafa hoca yapti
Dinleniyorum evdeyim,kabiz olmamaya gayret gosteriyorum.Kabak cekirdegi fln yiyecegim,biri de paca corbasi yazmis,ictim vallaa biraz once.Ne diyorlarsa yapiyorumHmmm iyi o zaman.nasıl gidiyor transfer sonrası
kızçeler merkezden çıktım.rahim kalınlığı 6.8 mm ve 7 olması gerekiyormus ki erken caģirdılar gün olarak. bugun ilaca başlayalı 9. Gun. problem yok deyip climara fortu yapıştırdılar :) cmt.siye 7 mm olur dendi.muayeneye kübra hn. Girdi.muayene sonrası kubra hn. la konustum.siz merak etmeyin transfere mustafa bey girecek ve onları ben ayarliyorum dedi.e iyi o zaman.cumartesi kontrol.
Amiinn bende cok heyecanlanma yazacaktım şimdi yazabilirim.heyecan oluyor seni iyi anlıyorum biraz da sevinc var.demek ilk denemen. hayırlı olsun bizde yeni sayılırızInsallah ama cidden cok heyecanli bir surec.Dun cok agladim,garip duygular,ilk denemem.Ne bileyim umarim hepimiz icin hayirlisi olur
Evet kemik suyu corba; ilik oluyor yani bunlar iyiymiş benim doğal hamile kalan arkadaşımda tavsiye etmistiDinleniyorum evdeyim,kabiz olmamaya gayret gosteriyorum.Kabak cekirdegi fln yiyecegim,biri de paca corbasi yazmis,ictim vallaa biraz once.Ne diyorlarsa yapiyorum
Senin transfer ne gun olacak kac embriyon var?simdiden bol sans diliyorumEvet kemik suyu corba; ilik oluyor yani bunlar iyiymiş benim doğal hamile kalan arkadaşımda tavsiye etmisti
Hayırlısı olsun, yaşdaşız:). Kaçıncı gün transferi, bir, iki? Genetiğe gitti mi?Merhaba ben de 44 yasindayim.Dun transferim oldu,cok heyecanliyim.Insallah hepimiz icin iyi olur
Nar suyu hazır aldın degil mi şimdi yaz ayı bende alayım tesekkür ederim.hamilelik nasıl gidiyor evdesindir. zaten evde olduğundan oradan bir artı var.okul açılınca calışacak mısın ? Amin sagolBant haptan daha hizli yukseltiyor bence en azindan bende öyle olmustu,yavas yavas buyuk gun geliyor hadi bakalim hayirlisi,ben gunde bir bardakta nar suyu icmistim cok aci tati ama yuzde yuz meyve suyu olanlardan sekersiz,guzel hbrler hepinizden insallaaah...
Geri sayım başladı diyorsunkızçeler merkezden çıktım.rahim kalınlığı 6.8 mm ve 7 olması gerekiyormus ki erken caģirdılar gün olarak. bugun ilaca başlayalı 9. Gun. problem yok deyip climara fortu yapıştırdılar :) cmt.siye 7 mm olur dendi.muayeneye kübra hn. Girdi.muayene sonrası kubra hn. la konustum.siz merak etmeyin transfere mustafa bey girecek ve onları ben ayarliyorum dedi.e iyi o zaman.cumartesi kontrol.
O kimdi, hatırlayamadım..Kızçeler diye foruma yazan arkadaşımız uzun zamandır yazmıyor.umarım hersey yolundadir ve bugünlerde onu hatırlıyorum
11 yumurtanin 10u dollenmisti.5 tanesi 5. Gun embriyosu oldu.2 tanesi iyiymis,hatta biri biraz daha iyiymis digerine gore.Genetige gondermemeye karar verdik hep birlikte,embriyolog hoca ben total karar oldu.O ikisi transfer edildi.Kalan 3 tane icin de bugun aradilar,devam edilemeyecekmis,buyumeleri uygun degilmis.Eger devam etselerdi onlari gonderecektik.Hayırlısı olsun, yaşdaşız:). Kaçıncı gün transferi, bir, iki? Genetiğe gitti mi?
Merhaba ben de 44 yasindayim.Dun transferim oldu,cok heyecanliyim.Insallah hepimiz icin iyi olur
Önümüzdeki hafta kısmetse 17 agustosta.aman bebişin birini alıp gidelim artık ankaradan geliyorum ist.a.Senin transfer ne gun olacak kac embriyon var?simdiden bol sans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?