- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.241
Ne guzel dualar ettin,insallahhhhBu erken gebelik testlerinden aldim vallaa erken erken bakicam
ben simdiye kadarki transferlerimde hep kan testini bekledim,sanirim bu seferde transferi gorursem yine kan testini beklerim..siz yine de 8-9 gunden once yapmayin.hcg ancak kana karisiyor, birde idrar da negatif goren ancak kan testi zamaninda pozitif olan ve gebe oldugunu ogrenen hayli fazla arkadasim var. testler bana cok guvenilir gelmiyor,cunku1 kerede beni yaniltmislardi sanirim o yuzden :)Bana tlfda 5 bardak su ic transferi beklerken dediler,sonra orada 9 bardak olsun drnilince,tum sulari ictim ama islem baslayana kadar tutamayip tuvalete gittim.Tekrar ictim tuttum tutamadim
Derken cok stres yaptim.4-5 bardak icip sıkısıp sıkısmadıgina bakmak lazim
Bana da surgungetirdiler,yarim saat yatip sonra kalktim.Yeterli dedilerben simdiye kadarki transferlerimde hep kan testini bekledim,sanirim bu seferde transferi gorursem yine kan testini beklerim..siz yine de 8-9 gunden once yapmayin.hcg ancak kana karisiyor, birde idrar da negatif goren ancak kan testi zamaninda pozitif olan ve gebe oldugunu ogrenen hayli fazla arkadasim var. testler bana cok guvenilir gelmiyor,cunku1 kerede beni yaniltmislardi sanirim o yuzden :)
ben yarim saat icinde 1 lt su icip sıkısıyorum o nedenle onceden cok cok icmem. ilk transferimde bilmedigimden cok sıkısmistim,hemsire surgu getirmisti,sorun olmadi, kalkmamistim ama.
cok yatmak insanin kendine iyi geliyor sanirim hani tutma ile tibbi bir bagi cokta yok.30 dk bencede yeterli.Bana da surgungetirdiler,yarim saat yatip sonra kalktim.Yeterli dediler
sanada rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini almayı nasip etsin arkadaşımÖnümüzdeki hafta kısmetse 17 agustosta.aman bebişin birini alıp gidelim artık ankaradan geliyorum ist.a.
biri marttan bekliyor biri mayıstan 2 embriyo var.aylardır bekliyorlar yani tek embriyo konulacak.saģol sana da bol şans
İnşallah cnm bu kez yüzün gülecek bende cok mutlu olacağım. CUMARTESİ daha güzel haberlerini bekliyorum inşallahkızçeler merkezden çıktım.rahim kalınlığı 6.8 mm ve 7 olması gerekiyormus ki erken caģirdılar gün olarak. bugun ilaca başlayalı 9. Gun. problem yok deyip climara fortu yapıştırdılar :) cmt.siye 7 mm olur dendi.muayeneye kübra hn. Girdi.muayene sonrası kubra hn. la konustum.siz merak etmeyin transfere mustafa bey girecek ve onları ben ayarliyorum dedi.e iyi o zaman.cumartesi kontrol.
rica ederim, buradaki arkadaşlarımız da inan senin iyiliğin için bazı şeyleri söylüyorlar. hepimiz çaresiz birbirimize destek olmaya çalışan kişileriz sadece:)Güzel fikirlerin için teşekkür ederim .hayit tohumunu ramazan ayında kullandım o ay sanırım yumurta oldu bayanlar biliriz ya hani ordan anladım ama ramazan bayramı uzun surdugu için o ayı zaten gözden çıkarmıştım sonra hayit hapını aldım sanırım bu yanlış oldu yada bir ay yumurta oluyor bir ay olmuyor.temmuzda adetle beraber başladım tedaviye olmadı yumurtlama.doktor konusunda malesef birşey yapamıyorum zaten fsh 86 yi gösterince onlarda anlıyorum .önerin için çok sagol bu ay adet olunca kadın doğumuna gidip yumurta sayıma baktirayim.Eğer artış varsa dokyorumla gidip konuşmak iyi olacak.ama kesinlikle ilaç değil hayit tohumu nun kendisini öneririm. Tesekkurler
TEBRİK EDERİM. Güzel haberlerini burada duymak mutlu edecekMerhaba ben de 44 yasindayim.Dun transferim oldu,cok heyecanliyim.Insallah hepimiz icin iyi olur
aminnnn insallahhhMerhabalar hanımlar sizin topiğe ara ara yazdığım oldu. Arada sizi takip ediyorum aranızda tedaviye başlayan arkadaşlara rabbim muradlarını nasip etsin.
haydi hayırlı olsun arakadaşımKızlar durum raporu 1. Yumoş 19.7 olmus 2. Yumoş yavaş biraz 15.5 ama bugün catlatma iğnesi yapicam gibi haber bekliyorum cumartesi-pazar toplama olucak.....
kıyamam.... işimiz zor nelere ağladık nelere güldük inan belli bir zamandan sonra hatırlamıyorsun bileTeşekkürler cnm Anlamiyorum geçen her msj ağlayarak cevaplamaya çalıştım ben.Bu ignelerde sulugozlu yaptı zaten.
Merhabalar hanımlar sizin topiğe ara ara yazdığım oldu. Arada sizi takip ediyorum aranızda tedaviye başlayan arkadaşlara rabbim muradlarını nasip etsin.
evet doğru ben tedavideyken bırakıyorum, ama tedavide değilsem kullanıyorumHayit ilacını burada yazılıyor diye alacaktım.eczacı bu hormon ilacı kafanıza göre almayın dedi.bende almadım.ilaç bence de zararlı.hayıt otu bile tedavi süresinde icilmemeli dr.um erbil bey bende o sabıkalı dedi.bir tedaviyi iptal etmisler onun yüzünden.hayit otunu tedavide icmememi söylemisti.arkadaslarimın dedigi gibi takipte kalman iyi olur
Oleeeeeyyyyykizlar reglim ''ceeee''diyerek tam tamina 3 gun onceden geldi. ha kotu mu oldu? yok olmadi...zaten bekliyordum. boylece cumartesi gunu bakude olacagim insallah.reglin 3. gunu.randevumu aldim bile :) hiza bak hiza
bizim burada paket program varmis, hersey paketin icinde 11000 civarinda bir ucret soylediler,ilac dahilmis, eee belki ben o kadar ilac kullanmayacagim,kafam karisti, gidince bir sorucam bakalim nedir ne degildir diye...bakin beni goruyor musunuz?daha simdiden sorularim var ...bu daha fragman siz beni sonradan gorun ..arap ati gibi sonradan acilirim ben
benim çok değişiyor bir kez tam zamanmında, bir kezopudan 3 gün sonra, bir kez de 1 hafta sonra geldi. ama galiba transfer olmayacaksan progestan almıyorsan erken geliyorKızlar opudan kaç gün sonra adet olunuyor 2 gün önce opu oldum adet dönemim bayrama denk gelicek diye korkuyorum
hayırlı olsun, hoşgelsin ve maşallah diyorum, inşallah seninle burası şenlecekMerhaba ben de 44 yasindayim.Dun transferim oldu,cok heyecanliyim.Insallah hepimiz icin iyi olur
aaaa çok ilginç ben de hafata başından beri kızçeler diye içimden geçiriyorum tam yazacağım, nerden çıktı yahu bu kelime diye kendimi durduruyorum... hakikaten tesadüfe bak... kimdi o bu aradaKızçeler diye foruma yazan arkadaşımız uzun zamandır yazmıyor.umarım hersey yolundadir ve bugünlerde onu hatırlıyorum
biz de seni öpüyoruz ve dua ediyoruz senin için. sakın gitme bir yere, yazmaya devam et bak, yoksa üzersin bizi....Ben hepinizi cok cok öpüyorum kimsenin kötü niyeti yok biliyorum Allah herkese hepimize 2 tane bebek birden versin
Aminoncelikle gebelerimiz hayirlisiyla dogursun, genetige gidenlerin embriyolari sapasaglam gelsin, opusu olanlarin embriyolari blast olsuunnn, tedavisi surenlerde cok cok cok fazla yumurta olussuunnn, tedavi olmak isteyipte cesitli nedenlerle (maddi manevi) olamayanlarin onu acilsiiinn,transferi olan sizin gibilerde Allah in mujdeleriyle karsilassinda 10 gun sonra super pozitif haberler alalimmmm
oh oh biz böyle açılanları severiz, haydi bakalım maşallah bol bol dolu doludur inşallah ymişlerin de cts güzel haberlerini alır bir de sen şenlendirirsin buralarıkizlar reglim ''ceeee''diyerek tam tamina 3 gun onceden geldi. ha kotu mu oldu? yok olmadi...zaten bekliyordum. boylece cumartesi gunu bakude olacagim insallah.reglin 3. gunu.randevumu aldim bile :) hiza bak hiza
bizim burada paket program varmis, hersey paketin icinde 11000 civarinda bir ucret soylediler,ilac dahilmis, eee belki ben o kadar ilac kullanmayacagim,kafam karisti, gidince bir sorucam bakalim nedir ne degildir diye...bakin beni goruyor musunuz?daha simdiden sorularim var ...bu daha fragman siz beni sonradan gorun ..arap ati gibi sonradan acilirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?