Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne guzel dualar ettin,insallahhhhBu erken gebelik testlerinden aldim vallaa erken erken bakicam

ben simdiye kadarki transferlerimde hep kan testini bekledim,sanirim bu seferde transferi gorursem yine kan testini beklerim..siz yine de 8-9 gunden once yapmayin.hcg ancak kana karisiyor, birde idrar da negatif goren ancak kan testi zamaninda pozitif olan ve gebe oldugunu ogrenen hayli fazla arkadasim var. testler bana cok guvenilir gelmiyor,cunku1 kerede beni yaniltmislardi sanirim o yuzden :)
ben yarim saat icinde 1 lt su icip sıkısıyorum o nedenle onceden cok cok icmem. ilk transferimde bilmedigimden cok sıkısmistim,hemsire surgu getirmisti,sorun olmadi, kalkmamistim ama.

Bana da surgungetirdiler,yarim saat yatip sonra kalktim.Yeterli dediler

sanada rabbim hayırlısı ile güzel haberlerini almayı nasip etsin arkadaşım

İnşallah cnm bu kez yüzün gülecek bende cok mutlu olacağım. CUMARTESİ daha güzel haberlerini bekliyorum inşallah

rica ederim, buradaki arkadaşlarımız da inan senin iyiliğin için bazı şeyleri söylüyorlar. hepimiz çaresiz birbirimize destek olmaya çalışan kişileriz sadece:)

evet doğru ben tedavideyken bırakıyorum, ama tedavide değilsem kullanıyorum

Oleeeeeyyyyy, 11 bin mi, ne var ki paketin içinde?

Kızlar opudan kaç gün sonra adet olunuyor 2 gün önce opu oldum adet dönemim bayrama denk gelicek diye korkuyorum
benim çok değişiyor bir kez tam zamanmında, bir kezopudan 3 gün sonra, bir kez de 1 hafta sonra geldi. ama galiba transfer olmayacaksan progestan almıyorsan erken geliyor

Kızçeler diye foruma yazan arkadaşımız uzun zamandır yazmıyor.umarım hersey yolundadir ve bugünlerde onu hatırlıyorum
aaaa çok ilginç ben de hafata başından beri kızçeler diye içimden geçiriyorum tam yazacağım, nerden çıktı yahu bu kelime diye kendimi durduruyorum... hakikaten tesadüfe bak... kimdi o bu arada

Amin

oh oh biz böyle açılanları severiz, haydi bakalım maşallah bol bol dolu doludur inşallah ymişlerin de cts güzel haberlerini alır bir de sen şenlendirirsin buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…