Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Maşallah, yaşınıza göre süper bir sayı 11 yumurta. Tek seferde mi toplanan yumurta sayısı bu? Umarım pozitif olur sonucunuz..

Maşallah, yaşınıza göre süper bir sayı 11 yumurta. Tek seferde mi toplanan yumurta sayısı bu? Umarım pozitif olur sonucunuz..
Evet tek seferde,amh 1.6 idi zaten,hic sigara icmedim vs her ay cok duzenli regl olurum ama sayidan cok kalitesi onemli,bilmiyoruz ki nasillar.Insallah iyidirler,genetik de yapilmadigi icin tamamen kismet.Bakalim titunabilecekler mi?sorular sorularhayirlisi

Insallah hayirlisi olur,ankarada da hakan yarali hoca vardi aslinda denemismiydiniz?genetik test yapildi mi

Maşallah çok iyi yaşa göre. Ben sadece 2 tane yumurta ile devam ediyorum tedaviye umarım sağlıkla devam eder de bebislerimiz olur

Merhaba ben de 44 yasindayim.Dun transferim oldu,cok heyecanliyim.Insallah hepimiz icin iyi olur
simsiki tutunsun(lar) insallah size (tek mi yoksa ciftmi embriyo transfer edildi bilmedigimden), hayirli olsun...ben bile heyecanlandim simdiden..guzel katlanan degerlerinizi duyariz insallah...

bir rahim kalinlastirici olarak climara, en sevdigim yalniz sokmesi bir dert,olsun olsun degmez sonuna kadar deger...Kubra hanimida cok methediyorlar...ama tabi Mustafa bey ayri apayri...adim adim mi yoksa ucarak mi gidiyoruz artik ne dersin

simsiki tutunsun(lar) insallah size (tek mi yoksa ciftmi embriyo transfer edildi bilmedigimden), hayirli olsun...ben bile heyecanlandim simdiden..guzel katlanan degerlerinizi duyariz insallah...
2 tane biri daha iyiymis,oyle dediler.5. Gun embriyolari.Insallah iyi olur,noolur dua edin

bir rahim kalinlastirici olarak climara, en sevdigim yalniz sokmesi bir dert,olsun olsun degmez sonuna kadar deger...Kubra hanimida cok methediyorlar...ama tabi Mustafa bey ayri apayri...adim adim mi yoksa ucarak mi gidiyoruz artik ne dersin
Ben Mustafa hocayi cok seviyorum,cok pozitif,insanin yuzunu gulduruyor.

2 tane biri daha iyiymis,oyle dediler.5. Gun embriyolari.Insallah iyi olur,noolur dua edin
oncelikle gebelerimiz hayirlisiyla dogursun, genetige gidenlerin embriyolari sapasaglam gelsin, opusu olanlarin embriyolari blast olsuunnn, tedavisi surenlerde cok cok cok fazla yumurta olussuunnn, tedavi olmak isteyipte cesitli nedenlerle (maddi manevi) olamayanlarin onu acilsiiinn,transferi olan sizin gibilerde Allah in mujdeleriyle karsilassinda 10 gun sonra super pozitif haberler alalimmmm

Nar suyu hazır aldın degil mi şimdi yaz ayı bende alayım tesekkür ederim.hamilelik nasıl gidiyor evdesindir. zaten evde olduğundan oradan bir artı var.okul açılınca calışacak mısın ? Amin sagol

Evet canim hazir olanlardan almistim şekersiz 100 de 100dediklerinden,evdeyim surekli havalar da cok sıcak malum tek basima disaru cikmiyorum da cok fazla,allahima bin şukur iyi gidiyor,sanirim başlamiycam yeni döneme zaten bizde okulun en zor zamanlari ilk 2 aydir çocuklarin okula uyum ve alışma sureci cok yorucu geciyor,okulumda uzak olunca doktorum sanirim raporumu devam ettircek,allah izin verirse zaten dogum iznim ekim sonunda baslar kasim sonu dogum insallah,ben bu transferimde hic olmadigim kadar rahattim arti alismistim sanirim olaylara ve akisina bunuda cok etkisi var sanirim,idrara cok sıkısik gitme cunku beklerken cok zorlayici oluyor,merkeze gittiginde icmeye baslasan yeterli,cok sıkısınca masada daha gergin oluyorsun ya kaçirirsam diye,sonrasinda ki gunlerde cok fazla pismis kuru erik kayisi yedim,cok su ictim,sebze yemekleri yedim yine şeker ve karbonhidrattan uzak durdum,organik yumurta,ceviz,surekli yatmadim,ignelerim icin bile minibusle hastaneye gittim geldim,3.gündu sanirim duş aldim,bol dua ve gecti günler,insallah seninkide oyle olucak ve hamile kalicaksin,uzun oldu ama aklima gelmisken yazdim,baska sormak istedigin olursa cevaplarim,aklima gelenler bunlar,herkese insallaaah tez zamanda butun karamsar dusuncelerimizden kurtulmayi ve basarili sonuclar almayi diliyorum allahin izniyle...

kizlar reglim ''ceeee'' diyerek tam tamina 3 gun onceden geldi. ha kotu mu oldu? yok olmadi...zaten bekliyordum. boylece cumartesi gunu bakude olacagim insallah.reglin 3. gunu.randevumu aldim bile :) hiza bak hiza
bizim burada paket program varmis, hersey paketin icinde 11000 civarinda bir ucret soylediler,ilac dahilmis, eee belki ben o kadar ilac kullanmayacagim,kafam karisti, gidince bir sorucam bakalim nedir ne degildir diye...bakin beni goruyor musunuz?daha simdiden sorularim var...bu daha fragman siz beni sonradan gorun..arap ati gibi sonradan acilirim ben

kulagima kupe diye takasim var her soyleneni..saglicakla kucaklayin insallah...tesekkurlerr

Ne guzel dualar ettin,insallahhhhBu erken gebelik testlerinden aldim vallaa erken erken bakicam

kulagima kupe diye takasim var her soyleneni..saglicakla kucaklayin insallah...tesekkurlerr
Bana tlfda 5 bardak su ic transferi beklerken dediler,sonra orada 9 bardak olsun drnilince,tum sulari ictim ama islem baslayana kadar tutamayip tuvalete gittim.Tekrar ictim tuttum tutamadim
Derken cok stres yaptim.4-5 bardak icip sıkısıp sıkısmadıgina bakmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…