- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.301
Çok güzel arkadaşım üzülme üzülecek bir şey yok antral folikül sayın iyi beslenmeye de dikkat edersen bence içleri dolu dolu olur ve inşallah kaliteli sağlıklı embriyoların olurgünaydınlar hanımlar,
ben de bu ayı pas geçince öyle kendi kendime takip yaptırayım bari dedim. Dün bir özel hastaneye gittim . ilk defa bir kadın doktora muayene oldumdeğişik bir şey. kadın biz yaşlarda çok tatlı dilli oturup neredeyse dert dinledi sağolsun. Baştan sona olayımı anlattım. Bana aşılama ve klomenle boşa vakit kaybettiğimi söyledi. ultrasonda rezervi çok az gördü. muhtemelen amh çok düşük dedi. muhakkak öyledir dedim. Bülent hocanın verdiği reçeteyi gösterdim. Türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin, bırakma devam et dedi. İnşallah, gücümüzün yettiğince devam edeceğiz dedim.
Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. bu arada 5 antral gördü. kaçı devam eder haftaya belli olacak artık.ilaç falan vermiyorum çünkü gelecek ay tedavine bir zararı olmasın. kist falan olur dedi.
Genetik meselesini sordum. Eğer yumurtan 4 ten fazla olursa zaten genetiğe gider ama bir tane olursa ben senin yerinde olsam onu da genetikte harcamam dedi. Ama ya embriyo problemli olursa, down sendromunu vücut kabul ediyor atmıyor dedim. haklısın tabi, sana kalmış tercih dedi. Aşılamadan bahsettim, o kadar sperm ayıklandı 4 tane yumurtam oldu e2 değerim de iyiydi yine de olmadı dedim. Muhtemelen yumurtaların içi boştu dedi.üzülerek çıktım doktordan ama şükür ki yumurtam varmış. gerçi içleri boş oluyor ama şans...Tüpe kadar ilaçlarıma devam eder moralimi de yüksek tutarsam daha da elimden başka bir şey gelmez zaten...
Çok iyi yapmışsın arkadaşım. Antral sayında iyi bence. Neticede 5 tane maşallah diyelim. İlaçlarını kullanıyorsun nasılsa bir daha aya inşallah etkilerini gösterir yumurtalar çoğalır ve kaliteleri artar.günaydınlar hanımlar,
ben de bu ayı pas geçince öyle kendi kendime takip yaptırayım bari dedim. Dün bir özel hastaneye gittim . ilk defa bir kadın doktora muayene oldumdeğişik bir şey. kadın biz yaşlarda çok tatlı dilli oturup neredeyse dert dinledi sağolsun. Baştan sona olayımı anlattım. Bana aşılama ve klomenle boşa vakit kaybettiğimi söyledi. ultrasonda rezervi çok az gördü. muhtemelen amh çok düşük dedi. muhakkak öyledir dedim. Bülent hocanın verdiği reçeteyi gösterdim. Türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin, bırakma devam et dedi. İnşallah, gücümüzün yettiğince devam edeceğiz dedim.
Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. bu arada 5 antral gördü. kaçı devam eder haftaya belli olacak artık.ilaç falan vermiyorum çünkü gelecek ay tedavine bir zararı olmasın. kist falan olur dedi.
Genetik meselesini sordum. Eğer yumurtan 4 ten fazla olursa zaten genetiğe gider ama bir tane olursa ben senin yerinde olsam onu da genetikte harcamam dedi. Ama ya embriyo problemli olursa, down sendromunu vücut kabul ediyor atmıyor dedim. haklısın tabi, sana kalmış tercih dedi. Aşılamadan bahsettim, o kadar sperm ayıklandı 4 tane yumurtam oldu e2 değerim de iyiydi yine de olmadı dedim. Muhtemelen yumurtaların içi boştu dedi.üzülerek çıktım doktordan ama şükür ki yumurtam varmış. gerçi içleri boş oluyor ama şans...Tüpe kadar ilaçlarıma devam eder moralimi de yüksek tutarsam daha da elimden başka bir şey gelmez zaten...
Seni ben yerim yaa....Ay sonu değil ama 14 ağustos 3 ayda bir verilen geçici verginin son günü canım . Çalışmak lazım tedavisi için, çoook para lazım çook. Ne demişler ; where is hareket there is bereket
Canım ben 11 gün sonra oldum adet. Transferin mi olacak ondan mı endişe duyuyorsun?Kızlar opudan kaç gün sonra adet olunuyor 2 gün önce opu oldum adet dönemim bayrama denk gelicek diye korkuyorum
Amin canım cümlemize. Bu arada Bayramda kliniklerin geneli açık ama bence ara sor merkezini ne olur ne olmaz. Çünkü o günlere gelebilir adetin.Rahim dinlendirme yapicaz dedi doktorum canım ilk adetinin 2. Günü gel o zaman rahimi hazırlamaya başlayalım dedi... korkum sürecin bayrama denk gelmesi sormayıda akıl edemedim orda bayramda klinik açık mı değilmi diye bazen kilitlenip kalıyoruz işte... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için canım
Bazı çelişkiler var yalnız doktorun soylediklerinde. Amh çok düşük diyor, 5 tane folikul görüyor. Bence 5 iyi, çok düşük degil. İkincisi de aşılamanın tutmamasının sebebi yumurtaların içinin boş olması olamaz. Her aşılaması tutmayanın yumurtasının içi boş mu? Sperm faktörü var, rahim faktörü var, genetik var, bilmediğimiz bir sürü sebep var. Özellikle yumurta kalitesi var. Tutmamasının sebebi hem tüpte hem dogalda hem aşılamada yumurta kalitesi. Temel olarak böyle benim anladığım. Çünkü doğamız bize her ay kaliteli yumurta ürettirmiyor, öyle olsaydı her ay hamile kalırdık.günaydınlar hanımlar,
evet canım. amh düşük gibi dedi. bülent hoca 5 folikül gördü dedim. ama demek ki içleri mi boş. amh demek folikül sayısı demek değil mi? yanlış mı biliyorum.bir de fsh kaç dedi. 7 civarı dedim. onda bir yanlışlık vardır senin fsh mümkün değil o kadar düşük olamaz dedi de ondan moralim bozuldu ya zaten. hemen hemen her ay tahlil yaptırıyorum. 7 civarı oluyor. neresi yanlış acaba.Bazı çelişkiler var yalnız doktorun soylediklerinde. Amh çok düşük diyor, 5 tane folikul görüyor. Bence 5 iyi, çok düşük degil. İkincisi de aşılamanın tutmamasının sebebi yumurtaların içinin boş olması olamaz. Her aşılaması tutmayanın yumurtasının içi boş mu? Sperm faktörü var, rahim faktörü var, genetik var, bilmediğimiz bir sürü sebep var. Özellikle yumurta kalitesi var. Tutmamasının sebebi hem tüpte hem dogalda hem aşılamada yumurta kalitesi. Temel olarak böyle benim anladığım. Çünkü doğamız bize her ay kaliteli yumurta ürettirmiyor, öyle olsaydı her ay hamile kalırdık.
Yok canım, bence bu da Dostoyevski' nin felsefesine benziyooTolstoy demistir onu da...Allah gucumuzu kuvvetimizi arttirip saglik sihhat versin...
Merhaba kızlar herkes iyidir umarım, şimdi dün doktora gittim Fas Yüksel biliyorsunuz 28 lerde çıktı kontrolde 2 adet yumurta gördü doktor , Almanya'daki doktor yumurta yok demişti . Dün doktor iğne verdi ve dün akşam kullanmaya başladım 4 gün kullanıcım pazartesi kontrol var pazartesi yumurtalarda gelişim var ise tedaviye devam edicez her ihtimale karşın bu iki yumurtayı kaçırmayalım dedi , ama genelde çok umutlu konuşmadı tabi moralim bozuldu . Şu hayır suyunu bugün alıp içmeye başlasam acaba hemen etki gösterir mi bir fikriniz var mı ?günaydın kızlar, kimimiz tatilde, kimimiz işten başını kaldıramıyor, kimimiz de burada birbirimize destek oluyorr.... gününüz güzel ve aydınlık geçsin arkadaşlar...Asmin lena haberlerini bekliyoruz bugün
evet canım. amh düşük gibi dedi. bülent hoca 5 folikül gördü dedim. ama demek ki içleri mi boş. amh demek folikül sayısı demek değil mi? yanlış mı biliyorum.bir de fsh kaç dedi. 7 civarı dedim. onda bir yanlışlık vardır senin fsh mümkün değil o kadar düşük olamaz dedi de ondan moralim bozuldu ya zaten. hemen hemen her ay tahlil yaptırıyorum. 7 civarı oluyor. neresi yanlış acaba.[/QUOT
İlk günden nasıl anlayacak içi boş mu dolu mu? Olur neden olmasın? Ben de geçen sene, yani şimdi senin yaşındayken ölçtürmüştüm, 6'ydı..
Anlayamaz ki ilk günden içi boş mu dolu mu? Fsh da olur, neden olmasın? Ben de geçen sene, yani şimdi senin yaşındayken ölçtürmüştüm, 6'ydıevet canım. amh düşük gibi dedi. bülent hoca 5 folikül gördü dedim. ama demek ki içleri mi boş. amh demek folikül sayısı demek değil mi? yanlış mı biliyorum.bir de fsh kaç dedi. 7 civarı dedim. onda bir yanlışlık vardır senin fsh mümkün değil o kadar düşük olamaz dedi de ondan moralim bozuldu ya zaten. hemen hemen her ay tahlil yaptırıyorum. 7 civarı oluyor. neresi yanlış acaba.
sanırım şöyle gelişti olay. ultrasonda ilk baktığında sanırım daha minik oldukları için önce bir şey göremedi. o sırada dedi amh kötü diye. Bülent hoca 5 gördü dedim.sonra eliyle kasıklarıma bastırdı evet 3 solda iki de sağda gördüm dedi.Anlayamaz ki ilk günden içi boş mu dolu mu? Fsh da olur, neden olmasın? Ben de geçen sene, yani şimdi senin yaşındayken ölçtürmüştüm, 6'ydı
Hayırlısı olsun canım inşallah altın yumurta olurlar .Kızlar durum raporu 1. Yumoş 19.7 olmus 2. Yumoş yavaş biraz 15.5 ama bugün catlatma iğnesi yapicam gibi haber bekliyorum cumartesi-pazar toplama olucak.....
Bebegimhadi transfer sonrası hemen yola çıkacakmısın ? Şimdiden hayırlı uğurlu bol bebişli olun göbeğinÖnümüzdeki hafta kısmetse 17 agustosta.aman bebişin birini alıp gidelim artık ankaradan geliyorum ist.a.
biri marttan bekliyor biri mayıstan 2 embriyo var.aylardır bekliyorlar yani tek embriyo konulacak.saģol sana da bol şans
hayıtıt tedavide içmen uygun olmaz asmin lenacım. bence içme ne olur ne olmaz... bu arada inşallah yumişlerin kaliteli kaliteli büyürlerMerhaba kızlar herkes iyidir umarım, şimdi dün doktora gittim Fas Yüksel biliyorsunuz 28 lerde çıktı kontrolde 2 adet yumurta gördü doktor , Almanya'daki doktor yumurta yok demişti . Dün doktor iğne verdi ve dün akşam kullanmaya başladım 4 gün kullanıcım pazartesi kontrol var pazartesi yumurtalarda gelişim var ise tedaviye devam edicez her ihtimale karşın bu iki yumurtayı kaçırmayalım dedi , ama genelde çok umutlu konuşmadı tabi moralim bozuldu . Şu hayır suyunu bugün alıp içmeye başlasam acaba hemen etki gösterir mi bir fikriniz var mı ?
sana da bol şanslar pazartesi günü. ben adet bitimi testere dişli aslanpençesi içmiştim hormon dengeliyor.Merhaba kızlar herkes iyidir umarım, şimdi dün doktora gittim Fas Yüksel biliyorsunuz 28 lerde çıktı kontrolde 2 adet yumurta gördü doktor , Almanya'daki doktor yumurta yok demişti . Dün doktor iğne verdi ve dün akşam kullanmaya başladım 4 gün kullanıcım pazartesi kontrol var pazartesi yumurtalarda gelişim var ise tedaviye devam edicez her ihtimale karşın bu iki yumurtayı kaçırmayalım dedi , ama genelde çok umutlu konuşmadı tabi moralim bozuldu . Şu hayır suyunu bugün alıp içmeye başlasam acaba hemen etki gösterir mi bir fikriniz var mı ?
Canım şimdi o kadar suyu transfer öncesi mi sonrasımı içiyoruz ? Neden içiyoruz ki o kadar suyu ?ben simdiye kadarki transferlerimde hep kan testini bekledim,sanirim bu seferde transferi gorursem yine kan testini beklerim..siz yine de 8-9 gunden once yapmayin.hcg ancak kana karisiyor, birde idrar da negatif goren ancak kan testi zamaninda pozitif olan ve gebe oldugunu ogrenen hayli fazla arkadasim var. testler bana cok guvenilir gelmiyor,cunku1 kerede beni yaniltmislardi sanirim o yuzden :)
ben yarim saat icinde 1 lt su icip sıkısıyorum o nedenle onceden cok cok icmem. ilk transferimde bilmedigimden cok sıkısmistim,hemsire surgu getirmisti,sorun olmadi, kalkmamistim ama.
Tamam canım içmicem sağol bilgi verdiğin için . İnşallah canım ama benim bu sefer hiç umudum yok hemde hiç , rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah.hayıtıt tedavide içmen uygun olmaz asmin lenacım. bence içme ne olur ne olmaz... bu arada inşallah yumişlerin kaliteli kaliteli büyürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?