Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok güzel arkadaşım üzülme üzülecek bir şey yok antral folikül sayın iyi beslenmeye de dikkat edersen bence içleri dolu dolu olur ve inşallah kaliteli sağlıklı embriyoların olur

Çok iyi yapmışsın arkadaşım. Antral sayında iyi bence. Neticede 5 tane maşallah diyelim. İlaçlarını kullanıyorsun nasılsa bir daha aya inşallah etkilerini gösterir yumurtalar çoğalır ve kaliteleri artar.
Yola devam...

Ay sonu değil ama 14 ağustos 3 ayda bir verilen geçici verginin son günü canım . Çalışmak lazım tedavisi için, çoook para lazım çook. Ne demişler ; where is hareket there is bereket
Seni ben yerim yaa....

Ayrıca neden tüp bebek için özel kredi yok. Kobi kredisi var, ev kredisi var, araba kredisi var, bu hem en önemlisi hem aynı paralar nerdeyse araba ile.. Dernek kuralım, örgütlenelim.. buraya harcadığım para ile kendimi baştan yaratırdım ben ya..

Amin canım cümlemize. Bu arada Bayramda kliniklerin geneli açık ama bence ara sor merkezini ne olur ne olmaz. Çünkü o günlere gelebilir adetin.

Merhabalar hanımlar hayırlı cumalar
Haremiz gittiğin dr beğendim tedavine müdahale etmemiş olması ve ilaç vermemiş olması kafanı karıştırmaması öyle dr denk geliyorum ki önceki yapılan tedavilere burun kıvırmıar dudak bükmeler o zaman insan nasıl kötü hissediyor oysa öyle birşey varsa bunu bile anlatmanın bir uslubü olmalı dr arası çekiymede var malesef ben bunu gördüm bir zat

Bazı çelişkiler var yalnız doktorun soylediklerinde. Amh çok düşük diyor, 5 tane folikul görüyor. Bence 5 iyi, çok düşük degil. İkincisi de aşılamanın tutmamasının sebebi yumurtaların içinin boş olması olamaz. Her aşılaması tutmayanın yumurtasının içi boş mu? Sperm faktörü var, rahim faktörü var, genetik var, bilmediğimiz bir sürü sebep var. Özellikle yumurta kalitesi var. Tutmamasının sebebi hem tüpte hem dogalda hem aşılamada yumurta kalitesi. Temel olarak böyle benim anladığım. Çünkü doğamız bize her ay kaliteli yumurta ürettirmiyor, öyle olsaydı her ay hamile kalırdık.

evet canım. amh düşük gibi dedi. bülent hoca 5 folikül gördü dedim. ama demek ki içleri mi boş. amh demek folikül sayısı demek değil mi? yanlış mı biliyorum.bir de fsh kaç dedi. 7 civarı dedim. onda bir yanlışlık vardır senin fsh mümkün değil o kadar düşük olamaz dedi de ondan moralim bozuldu ya zaten. hemen hemen her ay tahlil yaptırıyorum. 7 civarı oluyor. neresi yanlış acaba.

Merhaba kızlar herkes iyidir umarım, şimdi dün doktora gittim Fas Yüksel biliyorsunuz 28 lerde çıktı kontrolde 2 adet yumurta gördü doktor , Almanya'daki doktor yumurta yok demişti . Dün doktor iğne verdi ve dün akşam kullanmaya başladım 4 gün kullanıcım pazartesi kontrol var pazartesi yumurtalarda gelişim var ise tedaviye devam edicez her ihtimale karşın bu iki yumurtayı kaçırmayalım dedi , ama genelde çok umutlu konuşmadı tabi moralim bozuldu . Şu hayır suyunu bugün alıp içmeye başlasam acaba hemen etki gösterir mi bir fikriniz var mı ?

Anlayamaz ki ilk günden içi boş mu dolu mu? Fsh da olur, neden olmasın? Ben de geçen sene, yani şimdi senin yaşındayken ölçtürmüştüm, 6'ydı

Anlayamaz ki ilk günden içi boş mu dolu mu? Fsh da olur, neden olmasın? Ben de geçen sene, yani şimdi senin yaşındayken ölçtürmüştüm, 6'ydı
sanırım şöyle gelişti olay. ultrasonda ilk baktığında sanırım daha minik oldukları için önce bir şey göremedi. o sırada dedi amh kötü diye. Bülent hoca 5 gördü dedim.sonra eliyle kasıklarıma bastırdı evet 3 solda iki de sağda gördüm dedi.
fsh ı muayeneden sonra sordu ama. perşembe günü kontrole gittiğimde tahlillerimi de götürürüm. farklı hastanelerde yapıldı zaten.

Bebegimhadi transfer sonrası hemen yola çıkacakmısın ? Şimdiden hayırlı uğurlu bol bebişli olun göbeğin

hayıtıt tedavide içmen uygun olmaz asmin lenacım. bence içme ne olur ne olmaz... bu arada inşallah yumişlerin kaliteli kaliteli büyürler

sana da bol şanslar pazartesi günü. ben adet bitimi testere dişli aslanpençesi içmiştim hormon dengeliyor.

Canım şimdi o kadar suyu transfer öncesi mi sonrasımı içiyoruz ? Neden içiyoruz ki o kadar suyu ?

hayıtıt tedavide içmen uygun olmaz asmin lenacım. bence içme ne olur ne olmaz... bu arada inşallah yumişlerin kaliteli kaliteli büyürler
Tamam canım içmicem sağol bilgi verdiğin için . İnşallah canım ama benim bu sefer hiç umudum yok hemde hiç , rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…