- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.261
Çok tesekkur ederim.sagolbiz de seni öpüyoruz ve dua ediyoruz senin için. sakın gitme bir yere, yazmaya devam et bak, yoksa üzersin bizi....
bildigimiz seyler opu transfer ilaclar ve hormon testleri...Oleeeeeyyyyy, 11 bin mi, ne var ki paketin içinde?
aminnnn insallah...biz cabalayalimda Rabbim gorsun bizleri duysun..oh oh biz böyle açılanları severiz, haydi bakalım maşallah bol bol dolu doludur inşallah ymişlerin de cts güzel haberlerini alır bir de sen şenlendirirsin buraları
sizede hayirli olsun...Rabbim sabirla sizin gibi tum bekleyenlerin yardimcisi olsun..pozitif cift cizfili testleriniz olsun insallah..Benim bu ay aşılama oldu kendi isteğimle ben istedim drdan
ganolf iğne kullandım 112,5 ml 6 gün boyunca 4 yumurtam oldu aşılama öncesi 19 mm, 15,5 mm ve 10-12 mm boyutlarında idi. test günüm 17 ağustos hakkımızda hayırlısı
Kızlar durum raporu 1. Yumoş 19.7 olmus 2. Yumoş yavaş biraz 15.5 ama bugün catlatma iğnesi yapicam gibi haber bekliyorum cumartesi-pazar toplama olucak.....
çok teşekkür ederim arkadaşım. aşılama tutmazsa tüp bebek düşünüyorum kasım ayı gibi onun için merkezlere bakıyorum. rabbim yar ve yardımcımız olsunsizede hayirli olsun...Rabbim sabirla sizin gibi tum bekleyenlerin yardimcisi olsun..pozitif cift cizfili testleriniz olsun insallah..
Insallahhhh hemen yazarim zaten,insallah herkesinki olsunhayırlı olsun, hoşgelsin ve maşallah diyorum, inşallah seninle burası şenlecek
Cok cok tesekkur ederimmmmTEBRİK EDERİM. Güzel haberlerini burada duymak mutlu edecek
Canım tedavin hayırlı olsun rabbim senin gibi güzel yürekli bebekler nasip etsin inşallah.kizlar reglim ''ceeee''diyerek tam tamina 3 gun onceden geldi. ha kotu mu oldu? yok olmadi...zaten bekliyordum. boylece cumartesi gunu bakude olacagim insallah.reglin 3. gunu.randevumu aldim bile :) hiza bak hiza
bizim burada paket program varmis, hersey paketin icinde 11000 civarinda bir ucret soylediler,ilac dahilmis, eee belki ben o kadar ilac kullanmayacagim,kafam karisti, gidince bir sorucam bakalim nedir ne degildir diye...bakin beni goruyor musunuz?daha simdiden sorularim var ...bu daha fragman siz beni sonradan gorun ..arap ati gibi sonradan acilirim ben
Canım hayırlı olsun transferin inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur. Söylememekle iyi yapmışsın. Ben başta boş bulundum söyledim şimdi çok pişmanım.Kizlar bisey diyeyim mi burasi disinda sadece annem biliyor,cevreme hic soylemedim ben.Onlarin ne oldu fln vir vir sormasini sanirim kaldiramazdim.O yuzden burada yazismak cok iyi geldi,sagolun
41 kere Maşallah canım. İnşallah döllenir yumurtaların sana bebek olarak gelirler..Kızlar durum raporu 1. Yumoş 19.7 olmus 2. Yumoş yavaş biraz 15.5 ama bugün catlatma iğnesi yapicam gibi haber bekliyorum cumartesi-pazar toplama olucak.....
Canım aşılaman hayırlı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan yavrun gelir sana.Merhabalar hanımlar sizin topiğe ara ara yazdığım oldu. Arada sizi takip ediyorum aranızda tedaviye başlayan arkadaşlara rabbim muradlarını nasip etsin.
Allah razi olsun aminnn insallah senle benle burada evlat diye yanip tutusan hepimize herkese bagislasin Rabbim.cok tesekkur ederim hele bir gideyimde....kusum benimmm Allah guc kuvvet versin maddi manevi...cok zor cookkk...İnşalla
Canım tedavin hayırlı olsun rabbim senin gibi güzel yürekli bebekler nasip etsin inşallah.
Tedavi masrafları iğnelerle beraber hemen hemen o kadar tutuyor zaten benim.
Hesap yaptım ben kısaca;
7 tedavi 2'si iptal oldu yumurtalar büyümedi.
5 Opu ve ilacı iğnesi mikro çip biyopsi gelip gitmesi doktora vs toplam 50.000 gitti.
2 iptal olan tedavide iğneler ve avanslarla 15.000 öyle gitti.
Birde aldığım takviye ilaçlar, başka doktorlarla görüşme ve muayene ücretleri, üzüntüden sedef olup ona yatırdığım para ile toplasam 1 yılda 100.000 TL rahat gitti.
İnşallah bol bol yumoş görünür arkadaşım ödediğimiz paralara ve harcadığımız zamana değer bu mücadelemiz.
profil resminizde cok hos bu arada..bebek ya da cocuk frida :) cok iyi yapmissiniz, bu sefer benimde niyetim zaten yurt disinda oldugumdan kimseye soylememek...birde boyle deneyeyim bakalim nasil olacak...Kizlar bisey diyeyim mi burasi disinda sadece annem biliyor,cevreme hic soylemedim ben.Onlarin ne oldu fln vir vir sormasini sanirim kaldiramazdim.O yuzden burada yazismak cok iyi geldi,sagolun
Canım aşılaman hayırlı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan yavrun gelir sana.
amin amin aminİnşallah bol bol yumoş görünür arkadaşım ödediğimiz paralara ve harcadığımız zamana değer bu mücadelemiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?