Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar bisey diyeyim mi burasi disinda sadece annem biliyor,cevreme hic soylemedim ben.Onlarin ne oldu fln vir vir sormasini sanirim kaldiramazdim.O yuzden burada yazismak cok iyi geldi,sagolun
bende kimseye söylemedim sorulmasından bende hoşlanmıyorum iyiki burası var

Transferden önce ultrasonla bakıp eğer fazla doluysa bardak verip su kadar yapın diyorlar. En azından benim merkezde öyle yaptılar.

Hadi hayırlısı olsun bende 2 tane var senin le aynı boyutlarda cumartesi günü toplama yapılacak. Inşallah pozitifi görürsün r

haydi hayırlısı bakalım, inşallah hamişsindir

Inşallah canım panik atak oldum iyice bu süreçte sormayıda unuttum bayramda açık olur mu olmaz mı klinik insallah bir aksilik çıkmadan atlatırız bu süreci hayırlısıyla

benim çok değişiyor bir kez tam zamanmında, bir kezopudan 3 gün sonra, bir kez de 1 hafta sonra geldi. ama galiba transfer olmayacaksan progestan almıyorsan erken geliyor
Rahim dinlendirme yapicaz dedi doktorum canım ilk adetinin 2. Günü gel o zaman rahimi hazırlamaya başlayalım dedi... korkum sürecin bayrama denk gelmesi sormayıda akıl edemedim orda bayramda klinik açık mı değilmi diye bazen kilitlenip kalıyoruz işte... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için canım

iki prensesin annesi canimcim ay sonu falanda degil nerelerdesiniz aaa kuzum???gozlerim seni ariyor...
Ay sonu değil ama 14 ağustos 3 ayda bir verilen geçici verginin son günü canım . Çalışmak lazım tedavisi için, çoook para lazım çook. Ne demişler ; where is hareket there is bereket

günaydınlar hanımlar,
ben de bu ayı pas geçince öyle kendi kendime takip yaptırayım bari dedim. Dün bir özel hastaneye gittim . ilk defa bir kadın doktora muayene oldum değişik bir şey. kadın biz yaşlarda çok tatlı dilli oturup neredeyse dert dinledi sağolsun. Baştan sona olayımı anlattım. Bana aşılama ve klomenle boşa vakit kaybettiğimi söyledi. ultrasonda rezervi çok az gördü. muhtemelen amh çok düşük dedi. muhakkak öyledir dedim. Bülent hocanın verdiği reçeteyi gösterdim. Türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin, bırakma devam et dedi. İnşallah, gücümüzün yettiğince devam edeceğiz dedim.
Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. bu arada 5 antral gördü. kaçı devam eder haftaya belli olacak artık.ilaç falan vermiyorum çünkü gelecek ay tedavine bir zararı olmasın. kist falan olur dedi.
Genetik meselesini sordum. Eğer yumurtan 4 ten fazla olursa zaten genetiğe gider ama bir tane olursa ben senin yerinde olsam onu da genetikte harcamam dedi. Ama ya embriyo problemli olursa, down sendromunu vücut kabul ediyor atmıyor dedim. haklısın tabi, sana kalmış tercih dedi. Aşılamadan bahsettim, o kadar sperm ayıklandı 4 tane yumurtam oldu e2 değerim de iyiydi yine de olmadı dedim. Muhtemelen yumurtaların içi boştu dedi. üzülerek çıktım doktordan ama şükür ki yumurtam varmış. gerçi içleri boş oluyor ama şans...Tüpe kadar ilaçlarıma devam eder moralimi de yüksek tutarsam daha da elimden başka bir şey gelmez zaten...

Insallahhh iyi olur,pozitif dudunelim

Ay sonu değil ama 14 ağustos 3 ayda bir verilen geçici verginin son günü canım . Çalışmak lazım tedavisi için, çoook para lazım çook. Ne demişler ; where is hareket there is bereket
Tolstoy demistir onu da...Allah gucumuzu kuvvetimizi arttirip saglik sihhat versin...

takip etmekle iyi yapmissin. kontrollu olmakta fayda var her zaman. dr da cok iyi diger dr un tedavisine mudahale etmemis bunu cok sevdim. sen destek takviyelerini ihmal etme..insallah iyi olacak hersey.emin ellerdesin.
sizdeki akrabalik durumuna gore bence genetik sart seninde oyle dusundugunu goruyorum. bulent beyin gorusleride onemli tabiiki..insallah hersey gonlune gore olur Allah yardimciniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…