- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.321
Ben iğnelere başladım yaaa ondan biri yapmasam daha iyi olur gibi geliyor . Teşekkür ederim canım .sana da bol şanslar pazartesi günü. ben adet bitimi testere dişli aslanpençesi içmiştim hormon dengeliyor.
Hadi hayırlısı olsun canım bol bol yumurtan olur inşallah ...bir rahim kalinlastirici olarak climara, en sevdigim yalniz sokmesi bir dert,olsun olsun degmez sonuna kadar deger...Kubra hanimida cok methediyorlar...ama tabi Mustafa bey ayri apayri...adim adim mi yoksa ucarak mi gidiyoruz artik ne dersin
Canım çok iyi yapmışsın kontrole gitmekle , yanlış anlamazsan birşey sorucam ! Sen doktora eşinle akraba olduğunu söyledin mi ? Bülent hocaya çünkü genetik için bu önemli bir durum lütfen kusura bakma, buna cevap vermeyebilirsin . Ama inşallah bir sonraki ay dolu dolu yumuşların olur arkadaşım.günaydınlar hanımlar,
ben de bu ayı pas geçince öyle kendi kendime takip yaptırayım bari dedim. Dün bir özel hastaneye gittim . ilk defa bir kadın doktora muayene oldumdeğişik bir şey. kadın biz yaşlarda çok tatlı dilli oturup neredeyse dert dinledi sağolsun. Baştan sona olayımı anlattım. Bana aşılama ve klomenle boşa vakit kaybettiğimi söyledi. ultrasonda rezervi çok az gördü. muhtemelen amh çok düşük dedi. muhakkak öyledir dedim. Bülent hocanın verdiği reçeteyi gösterdim. Türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin, bırakma devam et dedi. İnşallah, gücümüzün yettiğince devam edeceğiz dedim.
Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. bu arada 5 antral gördü. kaçı devam eder haftaya belli olacak artık.ilaç falan vermiyorum çünkü gelecek ay tedavine bir zararı olmasın. kist falan olur dedi.
Genetik meselesini sordum. Eğer yumurtan 4 ten fazla olursa zaten genetiğe gider ama bir tane olursa ben senin yerinde olsam onu da genetikte harcamam dedi. Ama ya embriyo problemli olursa, down sendromunu vücut kabul ediyor atmıyor dedim. haklısın tabi, sana kalmış tercih dedi. Aşılamadan bahsettim, o kadar sperm ayıklandı 4 tane yumurtam oldu e2 değerim de iyiydi yine de olmadı dedim. Muhtemelen yumurtaların içi boştu dedi.üzülerek çıktım doktordan ama şükür ki yumurtam varmış. gerçi içleri boş oluyor ama şans...Tüpe kadar ilaçlarıma devam eder moralimi de yüksek tutarsam daha da elimden başka bir şey gelmez zaten...
Aslinda transfer sonrasi degil sadece tum bu tedavi donemlerinde en az 3 ay boyle beslenmek gerekir ki ise yarasin vs die yabanci bi yazi okudum bugun.2-3 gun yiyince ne degisecek vs die alayci bir dille yazmislarKızlar forumları geziyordum transfer sonrası gerekenler diye bir grupta bir arkadaş paylaşmış , hergün sabah 1 tane haşlanmış yumurta , manda yoğurdu semiz otu ile karıştırıp ara öğün olarak yenmesi gerekiyormuş , paça çorbası , hurma , kavrulmamış badem, fındık , ceviz ve kabak çekirdeği ve ananas mutlaka yenmesi gerekiyormuş .
Transfer olmuş ve olacak arkadaşlar bunlardan yemeğe başlasak iyi olur diyorum.
Bende aynı düşünüyorum gidip bulabildiklerini alıcam .Aslinda transfer sonrasi degil sadece tum bu tedavi donemlerinde en az 3 ay boyle beslenmek gerekir ki ise yarasin vs die yabanci bi yazi okudum bugun.2-3 gun yiyince ne degisecek vs die alayci bir dille yazmislar
Ama erken ya da gec neresinden yakalayip faydali beslenirsek o kadar iyi bence,mesela ben transferden bi gun once cola ictim,o gunden beri icmiyorum:)))
Estafurullah canım ya evet söyledim özellikle genetik istiyorum dedim. Sağol uyarın için:)Canım çok iyi yapmışsın kontrole gitmekle , yanlış anlamazsan birşey sorucam ! Sen doktora eşinle akraba olduğunu söyledin mi ? Bülent hocaya çünkü genetik için bu önemli bir durum lütfen kusura bakma, buna cevap vermeyebilirsin . Ama inşallah bir sonraki ay dolu dolu yumuşların olur arkadaşım.
Hersey güzel herşey gönlünce olsun insallahgünaydınlar hanımlar,
ben de bu ayı pas geçince öyle kendi kendime takip yaptırayım bari dedim. Dün bir özel hastaneye gittim . ilk defa bir kadın doktora muayene oldumdeğişik bir şey. kadın biz yaşlarda çok tatlı dilli oturup neredeyse dert dinledi sağolsun. Baştan sona olayımı anlattım. Bana aşılama ve klomenle boşa vakit kaybettiğimi söyledi. ultrasonda rezervi çok az gördü. muhtemelen amh çok düşük dedi. muhakkak öyledir dedim. Bülent hocanın verdiği reçeteyi gösterdim. Türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin, bırakma devam et dedi. İnşallah, gücümüzün yettiğince devam edeceğiz dedim.
Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. bu arada 5 antral gördü. kaçı devam eder haftaya belli olacak artık.ilaç falan vermiyorum çünkü gelecek ay tedavine bir zararı olmasın. kist falan olur dedi.
Genetik meselesini sordum. Eğer yumurtan 4 ten fazla olursa zaten genetiğe gider ama bir tane olursa ben senin yerinde olsam onu da genetikte harcamam dedi. Ama ya embriyo problemli olursa, down sendromunu vücut kabul ediyor atmıyor dedim. haklısın tabi, sana kalmış tercih dedi. Aşılamadan bahsettim, o kadar sperm ayıklandı 4 tane yumurtam oldu e2 değerim de iyiydi yine de olmadı dedim. Muhtemelen yumurtaların içi boştu dedi.üzülerek çıktım doktordan ama şükür ki yumurtam varmış. gerçi içleri boş oluyor ama şans...Tüpe kadar ilaçlarıma devam eder moralimi de yüksek tutarsam daha da elimden başka bir şey gelmez zaten...
Canım benim senin de inşallahHersey güzel herşey gönlünce olsun insallah
kızlar benim bugün haber gelmedi genetikten, pazartesi inşallah gelir. haftasonluğuna bir yere kaçıyoruz arkadaşlarla. KKya giremeyebilirim, sizleri öperim kendinize iyi bakın, iyi dinlenin, iyi beslenin. Pazartesi görüşürüz inşallah
Hayit bende içiyorum tedavi başlamadan kaç gün önce bırakayımhayıtıt tedavide içmen uygun olmaz asmin lenacım. bence içme ne olur ne olmaz... bu arada inşallah yumişlerin kaliteli kaliteli büyürler
Aminnnnnnn ,kendimi mevlütteyim de hocanın dua ettirme kısmında hissettim:) duaların kabul olsun inşallahoncelikle gebelerimiz hayirlisiyla dogursun, genetige gidenlerin embriyolari sapasaglam gelsin, opusu olanlarin embriyolari blast olsuunnn, tedavisi surenlerde cok cok cok fazla yumurta olussuunnn, tedavi olmak isteyipte cesitli nedenlerle (maddi manevi) olamayanlarin onu acilsiiinn,transferi olan sizin gibilerde Allah in mujdeleriyle karsilassinda 10 gun sonra super pozitif haberler alalimmmm
Öncelikle hayırlı olsun,testler yanıltıcı olabiliyor yapmayın bence,reglden 6 gün öncesine hassasiyeti olan iyi bir marka aldım ikiz olduğu halde negatif çıktı ,regl günümde basit bir testte ikinci çizgi hafif çıktı en son regl günümden sonra kanda öğrendim ,sabırlı olun:)))Ne guzel dualar ettin,insallahhhhBu erken gebelik testlerinden aldim vallaa erken erken bakicam
Aşağı yukarı aynı durumdayızMerhaba kızlar herkes iyidir umarım, şimdi dün doktora gittim Fas Yüksel biliyorsunuz 28 lerde çıktı kontrolde 2 adet yumurta gördü doktor , Almanya'daki doktor yumurta yok demişti . Dün doktor iğne verdi ve dün akşam kullanmaya başladım 4 gün kullanıcım pazartesi kontrol var pazartesi yumurtalarda gelişim var ise tedaviye devam edicez her ihtimale karşın bu iki yumurtayı kaçırmayalım dedi , ama genelde çok umutlu konuşmadı tabi moralim bozuldu . Şu hayır suyunu bugün alıp içmeye başlasam acaba hemen etki gösterir mi bir fikriniz var mı ?
Cok zor ama haklisin:)sizin de hayirli olsun kucaginiza alin insallahhhÖncelikle hayırlı olsun,testler yanıltıcı olabiliyor yapmayın bence,reglden 6 gün öncesine hassasiyeti olan iyi bir marka aldım ikiz olduğu halde negatif çıktı ,regl günümde basit bir testte ikinci çizgi hafif çıktı en son regl günümden sonra kanda öğrendim ,sabırlı olun:)))
Amin teşekkür ederim, bu sayfaya çok iyi geldiniz :)inşallah herşey güzel olacakCok zor ama haklisin:)sizin de hayirli olsun kucaginiza alin insallahhh
Rica ederim canım .Estafurullah canım ya evet söyledim özellikle genetik istiyorum dedim. Sağol uyarın için:)
Darısı hepimizin başına iyi ki yazdınızMerhaba arkadasim kusura bakma hadim olmadin cevap yazayim dedim belki bir nebze rahatlatirim seni .Ben cok eskilerden degilim bir yıdir zaman bulupta giremiyorum insallah sende bir gün benim gibi zamansizliktan gezemezsin buralara, sana tavsiyem moralini yüsek tut bu Hormon olaylari moral bozuklugunuda sevmiyor senin durumundaydim inanki 6.tedavimde hicc umadigim bir anda ücüz annesi oldum ki yasimda senden 2 yas büyük benim gibi bir cok arkadasim var Burda kimi bebeklerini büyütüyor kimi hamile kisacasi biraz kendine iyi bak şimart kendini saglikli beslen fsh 15 üste tedavi yapmiyolrar galiba onu düsürmeye calis hayit suyu bana cok iyi gelmisti ac karnina her sabah bir cay bardagi egricayirin polenli bali, solgarin Q10 200mg mutlaka al kulan
Herkes icin diyorum önce biraz kendi kendinize tedavi yapip ,tedavinize baslayin hicbirzamanda vaz gecmeyin banada her tedavimde cok zor demislerdi sakin vazgecmeyin kizlar Allah herkesin duasini kabul etsin enkisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?