Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bir rahim kalinlastirici olarak climara, en sevdigim yalniz sokmesi bir dert,olsun olsun degmez sonuna kadar deger...Kubra hanimida cok methediyorlar...ama tabi Mustafa bey ayri apayri...adim adim mi yoksa ucarak mi gidiyoruz artik ne dersin
Hadi hayırlısı olsun canım bol bol yumurtan olur inşallah ...

Canım çok iyi yapmışsın kontrole gitmekle , yanlış anlamazsan birşey sorucam ! Sen doktora eşinle akraba olduğunu söyledin mi ? Bülent hocaya çünkü genetik için bu önemli bir durum lütfen kusura bakma, buna cevap vermeyebilirsin . Ama inşallah bir sonraki ay dolu dolu yumuşların olur arkadaşım.

Kızlar forumları geziyordum transfer sonrası gerekenler diye bir grupta bir arkadaş paylaşmış , hergün sabah 1 tane haşlanmış yumurta , manda yoğurdu semiz otu ile karıştırıp ara öğün olarak yenmesi gerekiyormuş , paça çorbası , hurma , kavrulmamış badem, fındık , ceviz ve kabak çekirdeği ve ananas mutlaka yenmesi gerekiyormuş .
Transfer olmuş ve olacak arkadaşlar bunlardan yemeğe başlasak iyi olur diyorum.

Aslinda transfer sonrasi degil sadece tum bu tedavi donemlerinde en az 3 ay boyle beslenmek gerekir ki ise yarasin vs die yabanci bi yazi okudum bugun.2-3 gun yiyince ne degisecek vs die alayci bir dille yazmislar
Ama erken ya da gec neresinden yakalayip faydali beslenirsek o kadar iyi bence,mesela ben transferden bi gun once cola ictim,o gunden beri icmiyorum:)))

Bende aynı düşünüyorum gidip bulabildiklerini alıcam .

Estafurullah canım ya evet söyledim özellikle genetik istiyorum dedim. Sağol uyarın için:)

Hersey güzel herşey gönlünce olsun insallah

Aminnnnnnn ,kendimi mevlütteyim de hocanın dua ettirme kısmında hissettim:) duaların kabul olsun inşallah

Ne guzel dualar ettin,insallahhhhBu erken gebelik testlerinden aldim vallaa erken erken bakicam
Öncelikle hayırlı olsun,testler yanıltıcı olabiliyor yapmayın bence,reglden 6 gün öncesine hassasiyeti olan iyi bir marka aldım ikiz olduğu halde negatif çıktı ,regl günümde basit bir testte ikinci çizgi hafif çıktı en son regl günümden sonra kanda öğrendim ,sabırlı olun:)))

Aşağı yukarı aynı durumdayız

Cok zor ama haklisin:)sizin de hayirli olsun kucaginiza alin insallahhh

Darısı hepimizin başına iyi ki yazdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…