- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.341
Rica ederim canım .Estafurullah canım ya evet söyledim özellikle genetik istiyorum dedim. Sağol uyarın için:)
Masallah diyelimEvet tek seferde,amh 1.6 idi zaten,hic sigara icmedim vs her ay cok duzenli regl olurum ama sayidan cok kalitesi onemli,bilmiyoruz ki nasillar.Insallah iyidirler,genetik de yapilmadigi icin tamamen kismet.Bakalim titunabilecekler mi?sorular sorularhayirlisi
Amiinnnoncelikle gebelerimiz hayirlisiyla dogursun, genetige gidenlerin embriyolari sapasaglam gelsin, opusu olanlarin embriyolari blast olsuunnn, tedavisi surenlerde cok cok cok fazla yumurta olussuunnn, tedavi olmak isteyipte cesitli nedenlerle (maddi manevi) olamayanlarin onu acilsiiinn,transferi olan sizin gibilerde Allah in mujdeleriyle karsilassinda 10 gun sonra super pozitif haberler alalimmmm
Kesinlikle açık oluyorlar ,kontrol için bile bayramda gitmiştim ben ,endişe etmeyin:)Inşallah canım panik atak oldum iyice bu süreçte sormayıda unuttum bayramda açık olur mu olmaz mı klinik insallah bir aksilik çıkmadan atlatırız bu süreci hayırlısıyla
Hemen negatif düşünme. Spermler ayıklansa bile yumurtaya ulaşmak kolay değil ki.günaydınlar hanımlar,
ben de bu ayı pas geçince öyle kendi kendime takip yaptırayım bari dedim. Dün bir özel hastaneye gittim . ilk defa bir kadın doktora muayene oldumdeğişik bir şey. kadın biz yaşlarda çok tatlı dilli oturup neredeyse dert dinledi sağolsun. Baştan sona olayımı anlattım. Bana aşılama ve klomenle boşa vakit kaybettiğimi söyledi. ultrasonda rezervi çok az gördü. muhtemelen amh çok düşük dedi. muhakkak öyledir dedim. Bülent hocanın verdiği reçeteyi gösterdim. Türkiyenin en iyi doktorlarından birindesin, bırakma devam et dedi. İnşallah, gücümüzün yettiğince devam edeceğiz dedim.
Haftaya perşembe tekrar kontrolüm var. bu arada 5 antral gördü. kaçı devam eder haftaya belli olacak artık.ilaç falan vermiyorum çünkü gelecek ay tedavine bir zararı olmasın. kist falan olur dedi.
Genetik meselesini sordum. Eğer yumurtan 4 ten fazla olursa zaten genetiğe gider ama bir tane olursa ben senin yerinde olsam onu da genetikte harcamam dedi. Ama ya embriyo problemli olursa, down sendromunu vücut kabul ediyor atmıyor dedim. haklısın tabi, sana kalmış tercih dedi. Aşılamadan bahsettim, o kadar sperm ayıklandı 4 tane yumurtam oldu e2 değerim de iyiydi yine de olmadı dedim. Muhtemelen yumurtaların içi boştu dedi.üzülerek çıktım doktordan ama şükür ki yumurtam varmış. gerçi içleri boş oluyor ama şans...Tüpe kadar ilaçlarıma devam eder moralimi de yüksek tutarsam daha da elimden başka bir şey gelmez zaten...
Canım benim transferin hayırlı olsun,tek embriyo iyi bir karar kesinlikle, transfer sonrası hemen yolculuk yapacak mısın?Önümüzdeki hafta kısmetse 17 agustosta.aman bebişin birini alıp gidelim artık ankaradan geliyorum ist.a.
biri marttan bekliyor biri mayıstan 2 embriyo var.aylardır bekliyorlar yani tek embriyo konulacak.saģol sana da bol şans
Ben Türkiye'de iken her gün içiyordum. Buraya getiremedim. Yani 1,5 yıldır içemiyorum. Ama bağışıklığa ve sindirim sistemine iyi geldiğine göre bence yararlıdır. Haftaya bende Türkiye'de olacağım annem yapıyor içmeye başlarım ben deKızlar aranızda kefir kullanan var mı ? Biraz baktım kefir nedir nelere iyi gelir diye oldukça faydalı bir içecek benim kardeşim bağışıklık için içiyor banada iç demişti bugün bende başlıcam her akşam bir bardak içicem . Birçok faydası var sizde okuyun isterseniz.
Maşallah size üçüz hemde ben ikiz oldugunu duyunca bile şok olmuştum:)güle güle büyütün bebişleriniziMerhaba arkadasim kusura bakma hadim olmadin cevap yazayim dedim belki bir nebze rahatlatirim seni .Ben cok eskilerden degilim bir yıdir zaman bulupta giremiyorum insallah sende bir gün benim gibi zamansizliktan gezemezsin buralara, sana tavsiyem moralini yüsek tut bu Hormon olaylari moral bozuklugunuda sevmiyor senin durumundaydim inanki 6.tedavimde hicc umadigim bir anda ücüz annesi oldum ki yasimda senden 2 yas büyük benim gibi bir cok arkadasim var Burda kimi bebeklerini büyütüyor kimi hamile kisacasi biraz kendine iyi bak şimart kendini saglikli beslen fsh 15 üste tedavi yapmiyolrar galiba onu düsürmeye calis hayit suyu bana cok iyi gelmisti ac karnina her sabah bir cay bardagi egricayirin polenli bali, solgarin Q10 200mg mutlaka al kulan
Herkes icin diyorum önce biraz kendi kendinize tedavi yapip ,tedavinize baslayin hicbirzamanda vaz gecmeyin banada her tedavimde cok zor demislerdi sakin vazgecmeyin kizlar Allah herkesin duasini kabul etsin enkisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Sigara kullandin mi,o cok etkiliyor yumurtalik rezerviniMasallah diyelimBenin yaş 42 AMH 1 in altında.
Uc embriyo transfer ediyorlar mi?ya da baska bir tedaviyle mi oldu?masallahhh,zor olsa da guzeldir eminim:)Merhaba arkadasim kusura bakma hadim olmadin cevap yazayim dedim belki bir nebze rahatlatirim seni .Ben cok eskilerden degilim bir yıdir zaman bulupta giremiyorum insallah sende bir gün benim gibi zamansizliktan gezemezsin buralara, sana tavsiyem moralini yüsek tut bu Hormon olaylari moral bozuklugunuda sevmiyor senin durumundaydim inanki 6.tedavimde hicc umadigim bir anda ücüz annesi oldum ki yasimda senden 2 yas büyük benim gibi bir cok arkadasim var Burda kimi bebeklerini büyütüyor kimi hamile kisacasi biraz kendine iyi bak şimart kendini saglikli beslen fsh 15 üste tedavi yapmiyolrar galiba onu düsürmeye calis hayit suyu bana cok iyi gelmisti ac karnina her sabah bir cay bardagi egricayirin polenli bali, solgarin Q10 200mg mutlaka al kulan
Herkes icin diyorum önce biraz kendi kendinize tedavi yapip ,tedavinize baslayin hicbirzamanda vaz gecmeyin banada her tedavimde cok zor demislerdi sakin vazgecmeyin kizlar Allah herkesin duasini kabul etsin enkisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Hare'nin annesi artık ne kadar kararlı hesaplı kitaplı,çok iyi düşünmüşsün iyice dinlen sevdiklerinle zaman geçirip pozitif enerji depola:) dualarım seninlegünaydın. @deryaderya bugün opun vardı. inşallah kaliteli yumurtaların olsun. haber ver bize lütfen.
Asmin lena bugün İzmir'desin sanırım. Sana da kontrolünde bol şans dilerim.
diğer haber bekleyen arkadaşlarım da allah yüzünüzü güldürecek haberler verdirsin inşallah.
ben biliyorsunuz geçen cuma Acıbademdeydim. Sözde bu ay yani yarın iğne ve ilaçlara başlayacaktık. Ama bir hesap yaptım ve opu tarihinin bayram tatilimle hemen hemen başa baş denk geleceğini hesapladım ve bu ayki tedaviyi gelecek regl e erteledim. şimdi iki ayağım bir papuca girmesin. zaten 25 ında izne ayrılıp Mersin e ailemin yanına gideceğim. Önce İstanbul oradan Urfa oradan da Mersin, koştur koştur yapmayayım dedim
Vitaminlerime başladım. İmpryl, omepaQ10 ve biesteron vermişti. Hem 1 ay dolu dolu kullanmış ta olurum.
Hakkımızda hayırlısı en güzeli olsun inşallah.
İllaki etkiliyordur ama ben içen biri olarak olumsuzluk yaşamadım ,içenlerde bırakırsa daha iyi olur tabi:)Sigara kullandin mi,o cok etkiliyor yumurtalik rezervini
Hayatımda ne sigara içtim ne alkol. Kola bile içmem pek. Yediğime içtiğime de dikkat ederim aslında.Sigara kullandin mi,o cok etkiliyor yumurtalik rezervini
Evet yaaa temel olay genetik.Neyse bundan sonrasina bakalim ve iyi dusunelim,insallah iyi olacakkkkHayatımda ne sigara içtim ne alkol. Kola bile içmem pek. Yediğime içtiğime de dikkat ederim aslında.
Ama yıllardır kansızlığım vardı ve Demirim hep düşüktü. Hastanede çalıştığım halde B 12 ye bağlı kansızlık olduğu geç anlaşıldı. Sürekli B12 kullanıyorum. Şimdi düzeldi kansızlık Ama Demir hala düşük.
Birde evlenmeden tiroid değerlerimin yüksek olduğunu öğrendim sanırım biraz geciktim ilaca başlamakta. Belki bunlar etkilemiştir. Sanırım biraz genetik de etkili bazıları menepıza erken giriyor bazıları geç
Eki Görüntüle 2032563
Yazıyı ben de okudum. Yorumlarda dikkatimi çeken bayanın biri 15.000 ünite d vit aldığından ve AMH düşük olmasına rağmen hamile kaldığından bahsediyordu. Sanırım D vitamini çok artırmak gerekiyor. Ben tiroidimi buna bağlıyorum çünkü d vitaminimi ilk ölçtğrdüğümde değerim 1 in altındaydı yani ölçülemedi. Belki de kısırlığın önemli sebeplerinden
Canım haftaya persembe tranafer, tabi dur bakalım yarin sabah kontrolum var.transfer haftaya persembe olunca cuma cmrtesi kalıcam pazar döneceğim.5. Gun embriyosu 6. Gun tutunacaksa tutunuyor 2 gün kalmak yeterli.dr. söylerde ben burada forumları hatim ede ede böyle öğrendimBebegimhadi transfer sonrası hemen yola çıkacakmısın ? Şimdiden hayırlı uğurlu bol bebişli olun göbeğin
SuperKızlar forumları geziyordum transfer sonrası gerekenler diye bir grupta bir arkadaş paylaşmış , hergün sabah 1 tane haşlanmış yumurta , manda yoğurdu semiz otu ile karıştırıp ara öğün olarak yenmesi gerekiyormuş , paça çorbası , hurma , kavrulmamış badem, fındık , ceviz ve kabak çekirdeği ve ananas mutlaka yenmesi gerekiyormuş .
Transfer olmuş ve olacak arkadaşlar bunlardan yemeğe başlasak iyi olur diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?