- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.361
Bu kız bi alem senin cevapda superAminnnnnnn ,kendimi mevlütteyim de hocanın dua ettirme kısmında hissettim:) duaların kabul olsun inşallah
Cok tesekkür ederim.3. Gün ucakla dönecegim ins canımCanım benim transferin hayırlı olsun,tek embriyo iyi bir karar kesinlikle, transfer sonrası hemen yolculuk yapacak mısın?
Haklısınız ama ben 1,5 yıldır ingilteredeyim yani Güneş'e hasret. Öncesinde çok yükseltememiştim zaten o yüzden başladım. Ama haftaya türkiyedeyim tekrar baktırıcam.Doktora danismsk sart,d vitaminin yuksek dozu toksik
Burada blastosist icin tum gunlerde ne oluyor yaziyor,2.Gun tutunuyor,3. Gun yerlesiyormus, 4 gun de derinlere dogru tam yerlesiyormus.implantasyon icin 3. Gun diyorCanım haftaya persembe tranafer, tabi dur bakalım yarin sabah kontrolum var.transfer haftaya persembe olunca cuma cmrtesi kalıcam pazar döneceğim.5. Gun embriyosu 6. Gun tutunacaksa tutunuyor 2 gün kalmak yeterli.dr. söylerde ben burada forumları hatim ede ede böyle öğrendim.pek giremedim.esimin akrabalarıyla sohbet sohbet..canım senin de tedavin hayırlı olsun pozitif testleri gör ins herkese ins.
Hadi insallah iyi haberlerini aliriz:)Günaydın opuya gidiyorum hadi hayirlisi
benim paylaştığım bu linkte hem 3. Gun hem 5. Gün transferi var.5. Gun embriyosu ayni gun calışmalara başlıyor gibi okudumEki Görüntüle 2032697
Burada blastosist icin tum gunlerde ne oluyor yaziyor,2.Gun tutunuyor,3. Gun yerlesiyormus, 4 gun de derinlere dogru tam yerlesiyormus.implantasyon icin 3. Gun diyor
Iyi sonucların olsun kendine iyi bakGünaydın opuya gidiyorum hadi hayirlisi
Evet aynen,ayni seyler yaziyor,benim paylastigim 5. Gun embriyosu,iste aradaki 2 gundeki asamalari biri disarida biri rahimde geciriyor.Yaaa cok tesekkur ederim,cidden cok heyecanliyim,tutundu tutunuyor diye banyo yapmadim,silinip duruyorum kokarca gibi:)bebislerin huzuru kacmasin soguk sicak olur vs diye yikanmadim.Birisi yazmis 6 gun yikanmadim diye,ben de bari 3 gun durayim yarin yikanirimOpuyorum,insallah hepimiz icin en iyisi olurhttp://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html
Günaydın merak ettim asamaları.daha önce okumuştum aslında.
benim paylaştığım bu linkte hem 3. Gun hem 5. Gün transferi var.5. Gun embriyosu ayni gun calışmalara başlıyor gibi okudumcok tesekkür ederim canım senin de aynı yaşlarda olmamız sebebiyle heyecanına katılıyorum ins Bebeginiz gelsin . Senin olumlu sonucun beni de cook mutlu edecek
Allah yardımcın olsun güzel haberlerle inşallahGünaydın opuya gidiyorum hadi hayirlisi
İyi düşünmüşsün inşallah herşey yolunda gider sizin için çok umutlu ve çok heyecanlıyım . Bakalım pazartesi doktor kontrolü var yumurtalar ne durumda öğrenicez.Canım haftaya persembe tranafer, tabi dur bakalım yarin sabah kontrolum var.transfer haftaya persembe olunca cuma cmrtesi kalıcam pazar döneceğim.5. Gun embriyosu 6. Gun tutunacaksa tutunuyor 2 gün kalmak yeterli.dr. söylerde ben burada forumları hatim ede ede böyle öğrendim.pek giremedim.esimin akrabalarıyla sohbet sohbet..canım senin de tedavin hayırlı olsun pozitif testleri gör ins herkese ins.
Bende avokado diye biliyorum ama birkaç yerde ananas okuyunca düşündürdü doğrusu , ama ben avokoda ve ananasıda çok severim sıkıntı yok.Superamma ananas degil avakado o ananas diye yanlıs yaziliyor.kan pıhtılaşması icin özellikle ananas kotü diye okumustum.
Süperrrr haber çok mutlu oldum senin adına geri sayım başladı bebiş geliyorrrrDönüş yoluna geçtim simdi öğleden sonra uçakla dönüyorum.merkez kalabalıktı.son muayeneden de cıktım.perşembe 16.30 dan sonra transferim var.insallah
Sagol canımSüperrrr haber çok mutlu oldum senin adına geri sayım başladı bebiş geliyorrrr
Hadi hayirli ugurlu olsunDönüş yoluna geçtim simdi öğleden sonra uçakla dönüyorum.merkez kalabalıktı.son muayeneden de cıktım.perşembe 16.30 dan sonra transferim var.insallah. transferden sonra 1 gun kalman yeterli dedi kubra hn.Asmin lena kalbimiz bir sagol senin de başarılı gecsin inş.
Çok güzel haberler canım ya heyecala takipteyiz tabiki sabrın azmin zaferi bebişi kucağına almakta kısmet olsun..Dönüş yoluna geçtim simdi öğleden sonra uçakla dönüyorum.merkez kalabalıktı.son muayeneden de cıktım.perşembe 16.30 dan sonra transferim var.insallah. transferden sonra 1 gun kalman yeterli dedi kubra hn.Asmin lena kalbimiz bir sagol senin de başarılı gecsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?