Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Burada blastosist icin tum gunlerde ne oluyor yaziyor,2.Gun tutunuyor,3. Gun yerlesiyormus, 4 gun de derinlere dogru tam yerlesiyormus.implantasyon icin 3. Gun diyor

http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html
Günaydın merak ettim asamaları.daha önce okumuştum aslında.
Eki Görüntüle 2032697
Burada blastosist icin tum gunlerde ne oluyor yaziyor,2.Gun tutunuyor,3. Gun yerlesiyormus, 4 gun de derinlere dogru tam yerlesiyormus.implantasyon icin 3. Gun diyor
benim paylaştığım bu linkte hem 3. Gun hem 5. Gün transferi var.5. Gun embriyosu ayni gun calışmalara başlıyor gibi okudum cok tesekkür ederim canım senin de aynı yaşlarda olmamız sebebiyle heyecanına katılıyorum ins Bebeginiz gelsin . Senin olumlu sonucun beni de cook mutlu edecek

Evet aynen,ayni seyler yaziyor,benim paylastigim 5. Gun embriyosu,iste aradaki 2 gundeki asamalari biri disarida biri rahimde geciriyor.Yaaa cok tesekkur ederim,cidden cok heyecanliyim,tutundu tutunuyor diye banyo yapmadim,silinip duruyorum kokarca gibi:)bebislerin huzuru kacmasin soguk sicak olur vs diye yikanmadim.Birisi yazmis 6 gun yikanmadim diye,ben de bari 3 gun durayim yarin yikanirimOpuyorum,insallah hepimiz icin en iyisi olur

Bunu gördükten sonra ben de d vitamini bir araştırayım dedim. Malesef türkiyede d vitamini konusunda çok ta bilinçli tedaviler uygulanmadığını hemen hemen tüm doktorların ezBer tedavi yaptığını yazmış.D vitamininin güneş ile alınmasının alakası olmadığını öğrendim. Öyle olsaydı kanadada yaşayanların ölmesi gerekiyordu diyordu doktor. Yada italyada yaşayanların kanadada yaşayanlardan daha düşük d vitamini değerlerinin olmasının nasıl açıkşanacağını soruyordu. Şu bilinen d-vıt ampullerini çoğu doktorun her hafta bir ampul toplamda üç haftada üç ampul olarak içilmesini söylediğini ve sonrasında asla takip yapmadıklarını oysa ki bu ampüllerin her birinden sonra d vitamini seviyesinin 15. Günde pik yaptığını sonrada hızla ilk seviyesine düştüğünü dolayısıyla bir kaç hafta değil 1 yıl sürekli takip be tedavi edilmesi gerektiğini yazmış.yoksa hiç bir işe yaramadığını ve türk halkının neredeyse %80 inde d vitamini eksikliği olduğunu söylüyor.ayrıca d vitamini takviyesinin kalsiyum değerine göre verilmesi gerektiğini kalsiyum seviyesi yüksek ise d vitamini takviyesinin çok kötü sonuçlara sebep olacağını yazmış. Çok hassas bir konuymuş anladığım kadarıyla.
http://www.semihaydintug.com/d-vitamini-replasmanindatedavisinde-yapilan-hatalar/
Bu linkte gerekli tüm bilgiler mevcut biraz uzun ama akşam okudum ve çok faydalı buldum.

İyi düşünmüşsün inşallah herşey yolunda gider sizin için çok umutlu ve çok heyecanlıyım . Bakalım pazartesi doktor kontrolü var yumurtalar ne durumda öğrenicez.

Hadi hayirli ugurlu olsun

Çok güzel haberler canım ya heyecala takipteyiz tabiki sabrın azmin zaferi bebişi kucağına almakta kısmet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…