Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İncir kürüyle ilgili forumda çeşitli sayfalar var, onlara bakabilirsin.

canım üzme kendini ama benimde ilk denemede genetik için 5. ve 6. güne gitmedi 2. denemede gidebildi 2 tane sonu ne olur bilemem ama yumurta oldukça umut hep var, mutlaka gdiecektir, bahçecide ilk denemen mi olacak? dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerini alacağız, bol bol moral depola bence en iyi vitamin (huzur sevgi) gerisi dr. güven bence Allah Büyük elbet yüzümüzü güldürecektir Yaratan Rabbim, sadece zamanı var işte sabır.. sevgiler..

Amiin hepimize minnaklar kısmet olsun inş. teşekkür ederim.güzel hisleriniz gerçekleşsin umarım cnm bende öpüyorum

Evet pazartesi raporu veriyorum. 2 taneden 1 döllenmiş diğeri belirsiz ki benim ondan pek umudum yok... bakalım yarin ne diyecekler...
sekerpancari canım 1veya 2 yumosla tedavi oluyorum ben. 4 taneyle umut kesmekte nesi...burda hepimiz hemen hemen aynı durumdayız. Lütfen moralini yuksek tut denemelere devam et
Sevgiler

Olsun, bir olsun bizimle olsun. İnşallah 5. güne koşarak gider.

Cok tesekkur ederim cok...Allah sizdende hepinizdende razi olsun...bahceci baku de ilk denemem :) ama Turkiyede de daha once bahceciye gidememistim zaten. insallah hayirlisi olur hakkimizda...saglicakla gelsinlerde hele bir...

Cok tesekkur ederim cok...Allah sizdende hepinizdende razi olsun...bahceci baku de ilk denemem :) ama Turkiyede de daha once bahceciye gidememistim zaten. insallah hayirlisi olur hakkimizda...saglicakla gelsinlerde hele bir...

ummadik embriyo bas yarabilir hatta blast olup bebik bile olabilir....nsallah guzel guzel bolunup cogalsinlar..
isin acigi bende basta gorulen 4 yada 5 ten elimde 1-2 kaliyor ama ben onada raziyim..inanin moralim ona bozulmadi birinin senin durumun bu demesi daha cok oturdu icime..hatta bildigim halde..ne sacma sanki ilk defa ogrendim..sevgilerde opucuklerde benden....

Kızlar bende cumartesi normal kadın doğumcuya gittim. Adetimin 8. günü 18 mm yumurta olduğunu söyledi. 8. gün için biraz büyük olsa da yine de doktor deneyin doğal dedi. Benim yumurtalarım çabuk büyüyor sanırım onu anladım.

Doktoruma söylesem hemen opu diyecek o yüzden bilgi vermedim.

Aranızda böyle erken büyümüş olan oldu mu?

Arı sütüyle oldu.benim de 5. Gün 19 mm miydi yoksa 17 mm. Mi öyleydi.hayırlısı cnm

Evet seninki çok aceleci maşallah. Çatlar inşallah. Bir dene bakalım normal yoldan.ovulasyon testi yaparsan çatlama zamanını aşağı yukarı anlarsın sanırım.

Sağol canim bekliyoruz bakalım. Doktorun soyledikleri Ağır tabi... ard-arda siralayinca gerçekler çok karamsar. Ama bunca mucizeyi aciklamaz dimi

Benim de çabuk büyür ama 23-24 günde bir regl olduğum için. Mesela son opu surecimde 8. gün 20 mm olmuş, 10. gün de opu olmuşum. Ovulasyon testi yaptığım günlerden de biliyorum, 10. ya da 11. günler çift çizgi oluyordu. Adet döngüne gore hesaplayabilirsin.

Ovulaşın testi yumurtlama gününü goseriyor sanırım. Yumurtlama günü rutin döngü dışına çıkarmı. Bende mi alıp denesem.belki rutin döngü dışında yumurtlama oluyor. Bunu doktora soylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…