Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arı sütüyle oldu.benim de 5. Gün 19 mm miydi yoksa 17 mm. Mi öyleydi.hayırlısı cnm
Evet canım haklısın arı sütü yapmış olabilir hiç böyle kendi kendine büyümezdi çabucak. Bu 3 oldu büyüyor böyle. Arı sütüne ara vermiştim başladığımdan bu yana böyle.
Evet seninki çok aceleci maşallah. Çatlar inşallah. Bir dene bakalım normal yoldan.ovulasyon testi yaparsan çatlama zamanını aşağı yukarı anlarsın sanırım.
Canım evet benimkilerde bi telaş var bu sıralar sürekli her görüştü 18 olmuş oluyorlar. Bakalım doğal denedik. Eşimin tek istediği normal gebelik. İnsan hem korkuyor hem istiyor.
Canım erken menapoz olduğu için adetlerim düzensiz olduğundan takip edemiyorum. Ama sizin de böyle erken büyüyen olmuş içim rahatladı. Genelde okudum böyle erken büyüyenler çatlamadan sönüyor diyorlar ana çatlamasa da böyle yumurta olması bıle beni sevindiriyor. Bugün ovulasyon deniycem bakalım o bana fikir verir.

Bana bir kere kadın dogumcu sönmüş demişti, ben bunu sonra Bahçeci Cem Bey'e sordum, yok olmaz öyle şey demişti. Çatlamıştır o demişti. Hatta moralim bozulmuştu, deli gibi netten aramıştım yumurta sönmesi diye, hiçbir şey bulamamıştım.

Günaydın durum raporu 3. Gün itibarı ile 1. Yumoş gayet iyi devam., benim hic umudum olmayan süpriz 2. De sondadan döllenmiş oda iyi dediler. Ayy atak yapmış minişim hadi hayırlısını kısmet et allahim
çok heyecanlı değil mi valla kalbim dayanmıyor artık tebrik ederim maşallah çok iyi haber

Canım acaba "sönmeye" içi boş mu deniyor acaba bilemedim ki.
Biz elimizden geleni yaptık, çatlamıştır doludur diye
Artık gerisini Allah bilir.

Günaydın durum raporu 3. Gün itibarı ile 1. Yumoş gayet iyi devam., benim hic umudum olmayan süpriz 2. De sondadan döllenmiş oda iyi dediler. Ayy atak yapmış minişim hadi hayırlısını kısmet et allahim
41 kere maşallah canım.. Gelsin bebişler, şenlensin forum...

Kızlar ben tatile çıkıyorum 20 gün ve gelince transfer nasipse..
Şimdiden;

- Burada tedaviye başlayacak arkadaşların tedavileri hayırlı olsun.
- Yumurtaları toplananların inşallah hepsi döllenir.
- Genetik bekleyen arkadaşların sonuçları inşallah güzel gelir.
- Transfer olacak arkadaşlarında bebişleri inşallah annelerine sıkı sıkı tutunur.

Hepinizi tanıdığım tanımadığım öpüyorum ve Allah'a emanet olun..

iyi tatiller canım. Dinlenerek dön inşallah transfere.

iyi tatiller canım iyi gezmeler dönüşte transferin var sevindim müjdeli haberlerle olsun

Allaha emanet ol.İyi tatiller iyi eglenceler

Sağol canım benim. Sizlerde Allah'a emanet olun.

iyi tatiller canım. Dinlenerek dön inşallah transfere.

Sağol canım benim. Evet dönünce transfer. Pembe bir zıbın aldım bu hafta sonu bavula onuda koydum. Birde mama kaşığı aldım kaşıkların içine koydum buda yavrumun gelince yiyecek diye. Hasretlik çeker gibi bekliyorum.

iyi tatiller canım iyi gezmeler dönüşte transferin var sevindim müjdeli haberlerle olsun

Sağol canım benim. Rabbim kimsenin boynunu bükük koymasın bu eksikliği hiç bir kadın yaşamasın. Hele hele böyle mücadele veren her kadın anne olmayı çoğu kişiden daha fazla hak ediyor. Seni takip ediyorum ben inşallah transferlerimiz güzel geçer Rabbim en hayırlılarından evlatlar nasip eder her birimize.

İyi tatiller. Allah'a emanet olun. Güzel dualarınız için teşekkürler

masallah cok sevindim ve ben demistim galiba :)) hayat mucadelesini daha simdiden ogreniyorlar :))

canimcim iyi tatiller dilerim...bol bol dinlen ye ic gez... o pembis tulum ve kasiklikta sahibini bekleyen kasik...insallah ek gidaya geciste o kasigi doguncada o minnik tulumu giydirmayi Rabbim nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…