- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.461
Bol şans. Allah yardımcın olsun.Yarın 9:30da yumurta toplama işlemim var, 2 taneler.. bana dua eder misiniz?
Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. Şimdiden hayırlı olsun inşallahYarın 9:30da yumurta toplama işlemim var, 2 taneler.. bana dua eder misiniz?
İyi tatiller arkadaşım güzelce dinlen gel dönüşte gebelik seni bayağı yoracak inşallah .Sağol canım benim. Sizlerde Allah'a emanet olun.
Sağol canım benim. Evet dönünce transfer. Pembe bir zıbın aldım bu hafta sonu bavula onuda koydum. Birde mama kaşığı aldım kaşıkların içine koydum buda yavrumun gelince yiyecek diye. Hasretlik çeker gibi bekliyorum.
Sağol canım benim. Rabbim kimsenin boynunu bükük koymasın bu eksikliği hiç bir kadın yaşamasın. Hele hele böyle mücadele veren her kadın anne olmayı çoğu kişiden daha fazla hak ediyor. Seni takip ediyorum ben inşallah transferlerimiz güzel geçer Rabbim en hayırlılarından evlatlar nasip eder her birimize.
Yarın 9:30da yumurta toplama işlemim var, 2 taneler.. bana dua eder misiniz?
Yarın 9:30da yumurta toplama işlemim var, 2 taneler.. bana dua eder misiniz?
Selam kızlar herkes iyidir umarım . Benim kontrollerim devam ediyor şimdilik bugün kan verdim değerler iyi çıktı cuma tekrar kontrol var ve opu tarihi belli olacak . Ben bu arada doktorumla konuşarak ve onun onayını alarak akapunktura başladım bugün çok gerildim , transfer döneminde sakin olmak için ve transfer sonrası bebeğin rahme rahat tutunması için başladım . Bugün akapunktur öncesi işlemi yapacak doktorla konuştum kendisine iki yıl süre içersinde tüp bebek tedavisinde olan 10 kişi geldiğini ve bunun 9 kişide gebelik oluştuğunu söyledi bu hastalardan birtaneside kendi kardeşi imiş 2 , tüp bebek denemesinden sonra akapunktur sonrası 3, denemede bebekleri olmuş . Akapunktur yumurtaları ve spermleri uyarmak için eşlere birlikte uygulandığında başarı oranı artıyormuş .
İnternette akapukturu araştırırken Amerika'da tüp bebek tedavisinden önce çiftleri akapuntur tedavisine başlattıkları ve bu tedavi gebelik oluşumunun % 40 oranında başarı sağladığı yazıyor .
Bugün doktorumda dünyada akapunktur yöntemi ile tüp bebek tadavisindeki başarı % 57 olduğunu söyledi . Ben 9 eylül ünivetsitesinde Prof Dr Nüket Mas a gitmeye başladım 10 seans sürecek normalde 2,5 ay olacak bir tedavi ama benim transfer olma olasılığı için yarın ve cuma günüde gidicem umarım herşey güzel olur iyi geceler arkadaşlarım.
Pazartesi doktora gittiğinde içeride hasta vardı , sekreterle aram çok iyi bak dedi içerde 52 yaşında 29 haftalık ve ikiz bebeklere hamile bir bayan var ve tüp bebek bir kız bir erkek bekliyor dedi sakın moralini bozma herşey moralde bitiyor sen pes edersen hormonlarda pes ediyor dedi motive etti beni .
Test günün ne zaman tatlım hadi güzel haberlerini duyalım52 yas muhtemelen donor yumurtadir,sanmam kendi yumurtasi olsun
canım tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar güçlü ben aynı sonuç alacağını düşünmüyorum adetin 10. günü 11 mm diyorsun ama o yumurta çatlayana kadar ne kadar büyüyecek kim bilir. ben tam bilmiyorum kaç mm ile yumurta çatlar ama ben daha büyür diye düşünüyorumben de durum raporu vereyim bari. Az önce kontrolüm vardı doktordaydım. Bu ay doğal haline bırakmıştık hatırlarsanız. Doktor 7 tane folikülüm olduğunu ancak bunlardan sadece bir tanesinin atağa geçeceğini diğerlerinin büyüyemeyeceğini anladığını söylediadetimin 10. günü olmasına rağmen yumurtamın en büyüğü 11 mm. çok geç büyüyor yani
moralim bozuldu. hiç bir şey kullanmadığım zaman demekki böyle geç büyüyormuş. daha önce klomen ve iğnelerle 3-4 tane oluyordu. Korktum. ya tüp tedavisinde de böyle olursa diye
Sevgili arkadaşım bu zaten doğal olan durum. Her ay antraller olur ama içlerinden biri seçilip ilerler. Bu endişe edeceğin bir durum değil sakın ol. Her ay doğal olarak iki yumurtan seçilmiş olsa (ki bunun örneklerini okumuştum kkda) yumurta rezervinin ne kadar hızla düşmüş olacağının farkında mısın? Ayrıca 10. Gün 11 mm günde 2mm büyüdüğünü hesabet.14.15. Günde 19-21mm olur ve o aralıkta çatlar ve bunda da bir sıkıntı yok bana kalırsa. Onun için sakin ol ve hormonlarını şaşırtma.ben de durum raporu vereyim bari. Az önce kontrolüm vardı doktordaydım. Bu ay doğal haline bırakmıştık hatırlarsanız. Doktor 7 tane folikülüm olduğunu ancak bunlardan sadece bir tanesinin atağa geçeceğini diğerlerinin büyüyemeyeceğini anladığını söylediadetimin 10. günü olmasına rağmen yumurtamın en büyüğü 11 mm. çok geç büyüyor yani
moralim bozuldu. hiç bir şey kullanmadığım zaman demekki böyle geç büyüyormuş. daha önce klomen ve iğnelerle 3-4 tane oluyordu. Korktum. ya tüp tedavisinde de böyle olursa diye
yumurta 16mm den sonra kendiliğinden çatlar diye okumuştum bir yerde. inşallah dediğin gibi tüp ilaçları işe yarayacaktır.canım tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar güçlü ben aynı sonuç alacağını düşünmüyorum adetin 10. günü 11 mm diyorsun ama o yumurta çatlayana kadar ne kadar büyüyecek kim bilir. ben tam bilmiyorum kaç mm ile yumurta çatlar ama ben daha büyür diye düşünüyorum
benim komşum var bana geçenlerde 14 mm büyüklükle ikizlere gebe kaldığını söyledi ben şok tüp bebek tedavisi görmüş
yaşınız kaç canım bende tüp bebek için araştırma yapıyorum
teşekkür ederim. inşallah büyümeye devam eder. haftaya salı tekrar kontrolüm var bakalım neler olacak.Sevgili arkadaşım bu zaten doğal olan durum. Her ay antraller olur ama içlerinden biri seçilip ilerler. Bu endişe edeceğin bir durum değil sakın ol. Her ay doğal olarak iki yumurtan seçilmiş olsa (ki bunun örneklerini okumuştum kkda) yumurta rezervinin ne kadar hızla düşmüş olacağının farkında mısın? Ayrıca 10. Gün 11 mm günde 2mm büyüdüğünü hesabet.14.15. Günde 19-21mm olur ve o aralıkta çatlar ve bunda da bir sıkıntı yok bana kalırsa. Onun için sakin ol ve hormonlarını şaşırtma.
Kendi yumurtası imiş doktora sordum.52 yas muhtemelen donor yumurtadir,sanmam kendi yumurtasi olsun
Diildirrr,ne dicekler sonucta turkiyede yasak,yok donor yumurtasi mi desinler.Kendi yumurtası imiş doktora sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?