Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bence gayet normal herşey ilaçsız 10 iyi sayı tedavi de çok daha iyi olur. Endişelenme bencee

canım hiç yumurta elde edilemeyen veya sayı olarak çok az olan o kadar tüp bebek süreci okuyorum ki sen gönlünü rahat tut senin ilaçsız müdahale edilemeyen bu inşallah yumoşların korkularını bertaraf edecektir.

Bende 40 yaşındayım aşılama yaptırdım bu ay dün idrar testinde aşılamanın 15. günü negatif gördüm tüp bebek merkezi araştırıyorum

Bende 1 temmuzda aşılama yaptırdım sonuç negatif. Hemen tüpe geçmek istedim çok bile vakit kaybettim. Aşılama biz yaşlarda zor canım.

5. Gün bugün pgt ye uygun değil dedi. Transferle şans vermek olucak. Bundan sonra ne olacak göreceğiz
Snladım canım. Allah yardımcın olsun. Korkma güzel olacak her şey inşallah. Hemen mi transfer? Era falan yapılmayacak yani. Demekki her şey uygun yoksa bekletirdi dr. Bol şans canım. Alkah sonunda yüzünü güldürsün inşalah

Bende 1 temmuzda aşılama yaptırdım sonuç negatif. Hemen tüpe geçmek istedim çok bile vakit kaybettim. Aşılama biz yaşlarda zor canım.
canım sen aşılama sonrası ne zaman adet gördün kandan mı baktırdın
birde vainal jel kullandın mı o geciktiriyormuş adeti
ben 15. gün idrarla baktım arkadaşlar idrarda daha çıkmaz diyorlar ben bugün normal bat günüm kırmızılar yok ben ekimde tüp bebek düşünüyorum canım

Ben 29. Gün yani aşılamadan 14 gün sonra normal döngümde adet oldum. Önce idrar testi yaptım sonra kan. İkisi de negatif çıktı. Jel kullandım evet ama 10.günde falan idrar testi negatif çıkınca jeli bıraktım.

ben 27-28 günde bir adet oluyorum canım dünde aşılamanın 15. günü döngünün 27. günü idi idrarla yaptım testi oda eşimin ısrarı ile yoksa negatif görmekten korkuyorum artık o kadar çok görüyorum ki
dr bana 14 gün kullan dedi bıraktım jeli bende bugün ikinci günü jeli kullanmadığım gün olarak

ben bahçeciyi düşünüyorum drumun hocası orda imiş oraya yönlendiriyor adı Remzi Abalı duydun mu nasıl bir klinik ve dr

poppy73 H huli Jalapenoo Haremiz Asmin lena sevgili dostlar güzel dilekleriniz icin cook tesekkür ederim. H huli canım transferin hayırli uğurlu pozitif haberli bebekli olsun inş.benim transfer 19.30 da 18.30 da merkeze cağırdılar.simdiden gezme amaçlı yola cıktık.paca corbası icecegiz iyiymiş deniyor.esim ve 2 yakinımızla ma - aile gidiyoruz bekarken bugünleri hayal ediyordum.mesajlarınıza cok duygulandım inş hepimizin iyi olur

merhaba arkadaşlar aranızda klomen ile sonuç alan arkadaşlar yada bilgisi olan varmı bu ay dokt gittim sonuçlarımın şükür iyi doktorumda olumsuz birşey demedi klomen yazdı adetin 2. günü başlayıp 5 gün boyunca 1 adet hap içiçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…