- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.481
Bence gayet normal herşey ilaçsız 10 iyi sayı tedavi de çok daha iyi olur. Endişelenme benceeben de durum raporu vereyim bari. Az önce kontrolüm vardı doktordaydım. Bu ay doğal haline bırakmıştık hatırlarsanız. Doktor 7 tane folikülüm olduğunu ancak bunlardan sadece bir tanesinin atağa geçeceğini diğerlerinin büyüyemeyeceğini anladığını söylediadetimin 10. günü olmasına rağmen yumurtamın en büyüğü 11 mm. çok geç büyüyor yani
moralim bozuldu. hiç bir şey kullanmadığım zaman demekki böyle geç büyüyormuş. daha önce klomen ve iğnelerle 3-4 tane oluyordu. Korktum. ya tüp tedavisinde de böyle olursa diye
Bana da aynisi oldu,genetige gitmedi direk transfer ettiler,sonuc bekliyorum.Insallah iyi olur,bol sansKızlar 5. Gün transfer kararı verdi dr
4 'ye transfere gidiyorum. Pgtye uygun değilmiş. Çok telaş yaptım hiç beklemiyordum bu haberi.
Genetik yaş nedeniyle korkum daha evvel negatif gelmişti.... endişeli bir süreç olacak hadi hayırlısı bakalım...Bana da aynisi oldu,genetige gitmedi direk transfer ettiler,sonuc bekliyorum.Insallah iyi olur,bol sans
Anlamadım. 4. Gündeki mi pgt ye uygun değilmiş?Kızlar 5. Gün transfer kararı verdi dr
4 'ye transfere gidiyorum. Pgtye uygun değilmiş. Çok telaş yaptım hiç beklemiyordum bu haberi.
yumurta 16mm den sonra kendiliğinden çatlar diye okumuştum bir yerde. inşallah dediğin gibi tüp ilaçları işe yarayacaktır.
yaşım 43,5. ben bülent tıraş ta tedavi göreceğim bayramdan sonra inşallah.
teşekkür ederim. inşallah büyümeye devam eder. haftaya salı tekrar kontrolüm var bakalım neler olacak.
Kızlar 5. Gün transfer kararı verdi dr
5. Gün bugün pgt ye uygun değil dedi. Transferle şans vermek olucak. Bundan sonra ne olacak göreceğizAnlamadım. 4. Gündeki mi pgt ye uygun değilmiş?
Bende 1 temmuzda aşılama yaptırdım sonuç negatif. Hemen tüpe geçmek istedim çok bile vakit kaybettim. Aşılama biz yaşlarda zor canım.canım hiç yumurta elde edilemeyen veya sayı olarak çok az olan o kadar tüp bebek süreci okuyorum ki sen gönlünü rahat tut senin ilaçsız müdahale edilemeyen bu inşallah yumoşların korkularını bertaraf edecektir.
Bende 40 yaşındayım aşılama yaptırdım bu ay dün idrar testinde aşılamanın 15. günü negatif gördüm tüp bebek merkezi araştırıyorum
Snladım canım. Allah yardımcın olsun. Korkma güzel olacak her şey inşallah. Hemen mi transfer? Era falan yapılmayacak yani. Demekki her şey uygun yoksa bekletirdi dr. Bol şans canım. Alkah sonunda yüzünü güldürsün inşalah5. Gün bugün pgt ye uygun değil dedi. Transferle şans vermek olucak. Bundan sonra ne olacak göreceğiz
canım sen aşılama sonrası ne zaman adet gördün kandan mı baktırdınBende 1 temmuzda aşılama yaptırdım sonuç negatif. Hemen tüpe geçmek istedim çok bile vakit kaybettim. Aşılama biz yaşlarda zor canım.
Hayırlısı olsun canım, bol şans:)). Bugün iki transfer var o zaman,Kızlar 5. Gün transfer kararı verdi dr
Ben 29. Gün yani aşılamadan 14 gün sonra normal döngümde adet oldum. Önce idrar testi yaptım sonra kan. İkisi de negatif çıktı. Jel kullandım evet ama 10.günde falan idrar testi negatif çıkınca jeli bıraktım.canım sen aşılama sonrası ne zaman adet gördün kandan mı baktırdın
birde vainal jel kullandın mı o geciktiriyormuş adeti
ben 15. gün idrarla baktım arkadaşlar idrarda daha çıkmaz diyorlar ben bugün normal bat günüm kırmızılar yok ben ekimde tüp bebek düşünüyorum canım
ben 27-28 günde bir adet oluyorum canım dünde aşılamanın 15. günü döngünün 27. günü idi idrarla yaptım testi oda eşimin ısrarı ile yoksa negatif görmekten korkuyorum artık o kadar çok görüyorum kiBen 29. Gün yani aşılamadan 14 gün sonra normal döngümde adet oldum. Önce idrar testi yaptım sonra kan. İkisi de negatif çıktı. Jel kullandım evet ama 10.günde falan idrar testi negatif çıkınca jeli bıraktım.
yok canım tekirdağdayım ünversite hastanesinde takip edildim iki miyon amelyatım oldu ordaYok hiç duymadım. İstanbulda mısın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?