- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.501
canım tüm yüreğimle mucizelerinle kavuşmanı ve 9 aylık süreci sağlıkla tamamlamanı diliyorum. rabbim yüzünü güldürsün inşallahpoppy73 H huli Jalapenoo Haremiz @Asmin lena sevgili dostlar güzel dilekleriniz icin cook tesekkür ederim. H huli canım transferin hayırli uğurlu pozitif haberli bebekli olsun inş.benim transfer 19.30 da 18.30 da merkeze cağırdılar.simdiden gezme amaçlı yola cıktık.paca corbası icecegiz iyiymiş deniyor.esim ve 2 yakinımızla ma - aile gidiyoruz bekarken bugünleri hayal ediyordum.mesajlarınıza cok duygulandım inş hepimizin iyi olur
Canım moralini bozma tüp bebek tedavisinde ilaçlara ragmen yumurtalar geç büyüyordu yeterki yumurta kaliteli olsun geç büyüsün doktora sordum geç büyümesinin önemi yok dedi folikül takibi bile yaptırmadım doğal hamile kaldım neticeye bakben de durum raporu vereyim bari. Az önce kontrolüm vardı doktordaydım. Bu ay doğal haline bırakmıştık hatırlarsanız. Doktor 7 tane folikülüm olduğunu ancak bunlardan sadece bir tanesinin atağa geçeceğini diğerlerinin büyüyemeyeceğini anladığını söylediadetimin 10. günü olmasına rağmen yumurtamın en büyüğü 11 mm. çok geç büyüyor yani
moralim bozuldu. hiç bir şey kullanmadığım zaman demekki böyle geç büyüyormuş. daha önce klomen ve iğnelerle 3-4 tane oluyordu. Korktum. ya tüp tedavisinde de böyle olursa diye
poppy73 H huli Jalapenoo Haremiz @Asmin lena sevgili dostlar güzel dilekleriniz icin cook tesekkür ederim. H huli canım transferin hayırli uğurlu pozitif haberli bebekli olsun inş.benim transfer 19.30 da 18.30 da merkeze cağırdılar.simdiden gezme amaçlı yola cıktık.paca corbası icecegiz iyiymiş deniyor.esim ve 2 yakinımızla ma - aile gidiyoruz bekarken bugünleri hayal ediyordum.mesajlarınıza cok duygulandım inş hepimizin iyi olur [/QUOTE
canım tüm dualarım seninle ay nasılda heyecanlısındır şimdi:) benim bile gözüm saattte resmen:))) Minnak sıkı sıkı tutunsun inşallah Annesine:))) güzel haberlerini bekliyoruz.. Allah yardımcın olsun canım...
Tebrik ederimMerhaba Kızlar, öncelikle uzun zamandır yazamadım, çok yoğundum bu gün girdim, benim genetik sonucum 2 gün önce geldi dün dr ile görüştük çok şükür 1 tanesi pozitif geldi bayramdan sonra transfer olacak Allahın izniyle inşallah..
Gözün aydın. Hayırlı olsun. Yüksek hcg değerlerini öğrendiğin, kalp atışını duyduğun, cinsiyetini öğrendiğin, kucağına sağlıcakla aldığın günleri de bizimle paylaştığın ve hayırlı olsun gözün aydın dediğimiz günler gelsin göz açıp kapayana kadar inşallah.Merhaba Kızlar, öncelikle uzun zamandır yazamadım, çok yoğundum bu gün girdim, benim genetik sonucum 2 gün önce geldi dün dr ile görüştük çok şükür 1 tanesi pozitif geldi bayramdan sonra transfer olacak Allahın izniyle inşallah..
Hayırlı olsun. Her şey yolunda gider inşallah.Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Opu başarılı geçti dedi doktorum. 2 taneler dediğim gibi.. Yarın arayıp bilgi vereceklermiş. Ağrılı bir işlem olmadı benim için. İyiyim. Evde dinleniyorum yine de.. duruma göre transfer ya da dondurma kararı vereceğiz dedi..haber bekliyorum.
Ne güzel haber maşallah. Sağlıkla tutunsun sana da bebiş olsun kucağına.Merhaba Kızlar, öncelikle uzun zamandır yazamadım, çok yoğundum bu gün girdim, benim genetik sonucum 2 gün önce geldi dün dr ile görüştük çok şükür 1 tanesi pozitif geldi bayramdan sonra transfer olacak Allahın izniyle inşallah..
transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.Kızlar transfer tamam aldım bebisi eve gitmeye çalışıyorum
Takside 1 saat geçti hala yolun başındayım
Inip metrobüse binicem ya.
Süper haber, senin adına çok sevindim canım. Transferler arka arkaya geliyor maşallah. Rahim filmi cektirmis miydin?Merhaba Kızlar, öncelikle uzun zamandır yazamadım, çok yoğundum bu gün girdim, benim genetik sonucum 2 gün önce geldi dün dr ile görüştük çok şükür 1 tanesi pozitif geldi bayramdan sonra transfer olacak Allahın izniyle inşallah..
Hadi hayırlısı, sabırlı ve bol pozitif beklemeler dilerim. Merkez ve doktor neresiydi?Kızlar transfer tamam aldım bebisi eve gitmeye çalışıyorum
Herşey harika olacak Allah'ın izniyle,bol bol dua et ,ayetel kürsi yi dilinden düşürme ,burdaki herkeste duacın olacaktır,stres yapma çok etkisi yok ama yinede dinlen yorma kendini,senin kadar heyecanlı herkes:)))Kızlar transfer tamam aldım bebisi eve gitmeye çalışıyorum
Tebrik ediyorum seni,inan tek transfer çoğuldan daha hayırlı,hayırlı olsun tekrar:)Merhaba Kızlar, öncelikle uzun zamandır yazamadım, çok yoğundum bu gün girdim, benim genetik sonucum 2 gün önce geldi dün dr ile görüştük çok şükür 1 tanesi pozitif geldi bayramdan sonra transfer olacak Allahın izniyle inşallah..
Tesekkur ederimTebrik ederim
Amin canim ne kadar guzel dilekler insallah hepimiz icin herseyin hayirlisi cok tesekkur ederimGözün aydın. Hayırlı olsun. Yüksek hcg değerlerini öğrendiğin, kalp atışını duyduğun, cinsiyetini öğrendiğin, kucağına sağlıcakla aldığın günleri de bizimle paylaştığın ve hayırlı olsun gözün aydın dediğimiz günler gelsin göz açıp kapayana kadar inşallah.
Amin canim insallah cok sagolNe güzel haber maşallah. Sağlıkla tutunsun sana da bebiş olsun kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?