Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım tüm yüreğimle mucizelerinle kavuşmanı ve 9 aylık süreci sağlıkla tamamlamanı diliyorum. rabbim yüzünü güldürsün inşallah

hayatguzel2015 'i merak eden arkadaşlar, kendisi çok yoğun olduğu için yazamıyor. Ben kısaca bilgilendireyim, yarın yazacak o da. Genetikten sonucu geldi. Biri geriden gelen geçememiş, diğeri iyi kalitede olan ise test edilememiş, nedenini tam bilmiyor, doktoruyla görüştükten sonra öğrenecek.

Canım moralini bozma tüp bebek tedavisinde ilaçlara ragmen yumurtalar geç büyüyordu yeterki yumurta kaliteli olsun geç büyüsün doktora sordum geç büyümesinin önemi yok dedi folikül takibi bile yaptırmadım doğal hamile kaldım neticeye bak

Gözün aydın. Hayırlı olsun. Yüksek hcg değerlerini öğrendiğin, kalp atışını duyduğun, cinsiyetini öğrendiğin, kucağına sağlıcakla aldığın günleri de bizimle paylaştığın ve hayırlı olsun gözün aydın dediğimiz günler gelsin göz açıp kapayana kadar inşallah.

Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Opu başarılı geçti dedi doktorum. 2 taneler dediğim gibi.. Yarın arayıp bilgi vereceklermiş. Ağrılı bir işlem olmadı benim için. İyiyim. Evde dinleniyorum yine de.. duruma göre transfer ya da dondurma kararı vereceğiz dedi..haber bekliyorum.

Hayırlı olsun. Her şey yolunda gider inşallah.

Ne güzel haber maşallah. Sağlıkla tutunsun sana da bebiş olsun kucağına.

Süper haber, senin adına çok sevindim canım. Transferler arka arkaya geliyor maşallah. Rahim filmi cektirmis miydin?

Kızlar transfer tamam aldım bebisi eve gitmeye çalışıyorum
Takside 1 saat geçti hala yolun başındayım
Inip metrobüse binicem ya.
Herşey harika olacak Allah'ın izniyle,bol bol dua et ,ayetel kürsi yi dilinden düşürme ,burdaki herkeste duacın olacaktır,stres yapma çok etkisi yok ama yinede dinlen yorma kendini,senin kadar heyecanlı herkes:)))

Tebrik ediyorum seni,inan tek transfer çoğuldan daha hayırlı,hayırlı olsun tekrar:)

Amin canim ne kadar guzel dilekler insallah hepimiz icin herseyin hayirlisi cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…