Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Süper haber, senin adına çok sevindim canım. Transferler arka arkaya geliyor maşallah. Rahim filmi cektirmis miydin?
Evet super insallah sonucuda super olur hayirlisi evet canimilk onu sordu dosyaya koymamislar ben onlari ilk tedaviye baslamadan yaptirdim dosyamda tum tahliller vardi dun yine attim bakti super sorun yok dedi... bakalim tatilden sonra gidicem konusucaz aslinda dr bu regleden sonra dedi ama benim tatile denk geldigi icin 1 ay erteledim hayirlisi bakalim kendide tatil iyi gelir dedi bol bol moral topla dedi... bakalim neler olacak

Canım senin adına çok seviniyorum inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana herşey gönlünüzce olsun .

Canım senin adına çok seviniyorum inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana herşey gönlünüzce olsun .
Aynen öyle saat 4 te doktorda olucam. @Bebegimhadi sen ne yaptin bugünün şansı bereketi olsun bize arkadaşım
hulicim hayırlısı olsun seninde herşey gönlünce olsun iyi düşün hep göbüşünü sev bebiş sımsıkı tutunsun annesine

Aynen öyle saat 4 te doktorda olucam. @Bebegimhadi sen ne yaptin bugünün şansı bereketi olsun bize arkadaşım
hulicim hayırlısı olsun seninde herşey gönlünce olsun iyi düşün hep göbüşünü sev bebiş sımsıkı tutunsun annesine

Kızlar transfer tamam aldım bebisi eve gitmeye çalışıyorum
Takside 1 saat geçti hala yolun başındayım
Inip metrobüse binicem ya.
Masallah Canim tebrik ederim simdiden insallah 12 gun sonra dahada guzel haberlerini aliriz... metrobusle gitmeseydin keske ilk gunden

Canım benim görmemişim transferin varmış bugün,diğer arkadaşların yorumlarından farkettim,içimde o kadar iyi hisler var ki herşey çok güzel olacak ,tekrar tebrikler

Hadi hayırlısı, sabırlı ve bol pozitif beklemeler dilerim. Merkez ve doktor neresiydi?
Sagol canım Memorial şişli de tadavi oldum. Aslında dr lar çok umut vermiyor zor ama şansını deneyelim dedi. Çok sevinemedim duruma o yüzden. Umarım doktorlar yanılır....

Masallah Canim tebrik ederim simdiden insallah 12 gun sonra dahada guzel haberlerini aliriz... metrobusle gitmeseydin keske ilk gunden
9 gun sonra test günü 26 agus. Tatile çıkıyoruz pazara bolbol yatıp sevigen göbusü .. bir buçuk saat taksiyle 5 km gidince metrobüse geçtim 20 dk da gectim ayakta değildi zaten. Geldim uzandım hep Yarinda işe gidiyorum normal hayat devam dedi doktor.

Doktorlara bakma sen, neden umut vermiyorlar ki?
Günaydın onlara göre 5. Gün genetik testten geçen blastokist in şansı yüzde 60 lara cikiyor. Bu durumda 5. Gün ama taste uygun olmayana şans vermek olunca yüzde 10 ıhtimal diyor. Bende benim kızım var ve ayıydı yumurta sayisi . bu oranin ta kendisi dedim. Saglikli kısmet olsun inşallah

Kızlar transfer tamam aldım bebisi eve gitmeye çalışıyorum
Takside 1 saat geçti hala yolun başındayım
Inip metrobüse binicem ya.

canım allah güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim şu cuma gününde hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah

bayram sonrasında başlayacak heyacanının bir ömür boyu mutlulukla devam etmesini diliyorum rabbimden inşallah güzel haberlerini almak nasip olur inşallah canım

Günaydın kızlar. Dün emroyolog ile konuştuk biraz. Aklıma takılan biz yaş grubunun zaten 1 2 yumurtası oluyor neden 5. Güne bekletiyorsunuz. Bazı doktor görüşleri bizim gibi rezerv az ise 2.3 gun transfer daha uygun buluyor. Bu tamamem ticari bir durum sağlıklı mi diye emin olamazlar ama 5. Gune gelen büyük aşamayı geçmiş oluyor dedi....

Merhaba arkadasim kendini nasill hissediyorsun test günün ne zaman İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…