- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.541
Teşekkür ederim sordugun icin. Aslında pek bi fark yok dün akşam yattım dinlendim sabah işe geldim. Biraz fazla gaz halindeyim o kadar. 26 ağustos haftaya cumartesi günü tatilde olucam ınşallah tutunucak minisim. SevgilerMerhaba arkadasim kendini nasill hissediyorsun test günün ne zaman İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hayirli olsun insallah iyi olurTeşekkür ederim sordugun icin. Aslında pek bi fark yok dün akşam yattım dinlendim sabah işe geldim. Biraz fazla gaz halindeyim o kadar. 26 ağustos haftaya cumartesi günü tatilde olucam ınşallah tutunucak minisim. Sevgiler
Bayram şekerin seninle İnşallah sağlıkla sana tutunuyordur. Bende ekimde tüp bebek tedavisi göreceğim hakkımızda hayırlısıTeşekkür ederim sordugun icin. Aslında pek bi fark yok dün akşam yattım dinlendim sabah işe geldim. Biraz fazla gaz halindeyim o kadar. 26 ağustos haftaya cumartesi günü tatilde olucam ınşallah tutunucak minisim. Sevgiler
valla 5.6 güne gidipte hatta genetikten temiz gelen bile tutmuyorsa tutmuyor çok okudum hatta bunu Dr ile konuştum bence nasip kısmet işi birazda onlarda bir yere kadar karışabiliyor...ve ben bundan korkuyorum bu kadar yüzüp sonuna gelerek ne badireler atlatılıyor.. ama tabi ki dr'ların dediği gibi şans daha fazla bana da dedi genetikten geldikten sonra %70 başarı şansı var ama %30 hep açık kapıGünaydın kızlar. Dün emroyolog ile konuştuk biraz. Aklıma takılan biz yaş grubunun zaten 1 2 yumurtası oluyor neden 5. Güne bekletiyorsunuz. Bazı doktor görüşleri bizim gibi rezerv az ise 2.3 gun transfer daha uygun buluyor. Bu tamamem ticari bir durum sağlıklı mi diye emin olamazlar ama 5. Gune gelen büyük aşamayı geçmiş oluyor dedi....
gaz olayını duymuştum çok oluyor diye...ilk gün işe gittin ne güzel bunu öneriyorlar aslında işin zor değilse... tutunacak inşallah hepimiz dua ediyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşallah...Teşekkür ederim sordugun icin. Aslında pek bi fark yok dün akşam yattım dinlendim sabah işe geldim. Biraz fazla gaz halindeyim o kadar. 26 ağustos haftaya cumartesi günü tatilde olucam ınşallah tutunucak minisim. Sevgiler
Hayırlısı olsun canim senin durumun nedir bende rezerv azlığı sorun hep.Bayram şekerin seninle İnşallah sağlıkla sana tutunuyordur. Bende ekimde tüp bebek tedavisi göreceğim hakkımızda hayırlısı
Kismetten ötesi yok canım ya. Dün bir yerde okudum tedavide biri 8 yumurta solleniyor 2 tanesi 3. Gün transfer ediyor kalanı pgt ye gönderiyor 1 hariç hepsi sağlıksız çıkıyor. Yanlız kız ikizlere hamile kalıyor 15 haftalikmış şimdi.gaz olayını duymuştum çok oluyor diye...ilk gün işe gittin ne güzel bunu öneriyorlar aslında işin zor değilse... tutunacak inşallah hepimiz dua ediyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşallah...
inşallah güzel haberlerAz önce aradılar. 2 yumurtamın biri döllenmiş. Yarın tekrar arayacağız dediler. Bir olsun bizim olsun, size emanet dedim, ne diyeyim başka..
benim bir oğlum var arkadaşım 5 yıldır ikinciyi istiyorum şubatta gebe kalabildim ama dış gebelik ile sonuçlandı. gebelik olmuyor eşimin sperm testinde sorun yok ama bende miyon var arkadaşım iki kere kapalı ameliyat oldum kurtuldum derken temmuz ayında yenilediğini öğrendim. yumurta rezervlerini bilmiyorum ama dr yumurta takiplerinde birkaç yumurta görüyor bunlardan bir ve ikiside büyüyor yeteri kadar ama bebek gelmiyor arkadaşım. ağustos ayında benim isteğimle dr aşılama yaptı yine nefatif göreceğim diye ne kan nede idrar testi yapmıyorumHayırlısı olsun canim senin durumun nedir bende rezerv azlığı sorun hep.
Aaa nasıl sabir seninki meraktan çatlarım ben olsam. Bence vakit kaybetme test yap önce sekerimbenim bir oğlum var arkadaşım 5 yıldır ikinciyi istiyorum şubatta gebe kalabildim ama dış gebelik ile sonuçlandı. gebelik olmuyor eşimin sperm testinde sorun yok ama bende miyon var arkadaşım iki kere kapalı ameliyat oldum kurtuldum derken temmuz ayında yenilediğini öğrendim. yumurta rezervlerini bilmiyorum ama dr yumurta takiplerinde birkaç yumurta görüyor bunlardan bir ve ikiside büyüyor yeteri kadar ama bebek gelmiyor arkadaşım. ağustos ayında benim isteğimle dr aşılama yaptı yine nefatif göreceğim diye ne kan nede idrar testi yapmıyorum
Canım 5 yıllık süreçte o kadar çok negatif gördümki birde rahim yapımdaki sorun nedeniyle tuttuğunu sanmıyorum. aşılama ile gebe kalan kadın sayısı çok az. Aşılamanın 15. günü eşimin ısrarı ile kaset test yaptım negatif gördüm ondan beri tam umudum kırıldı. Bizim yaşımızda aşılama zaten önerilmiyor bile biliyorsun. benim isteğimle içimde bunuda denemedim dememek için yaptım. kullanılan rahim ici jel adeti geciktiriyormuş ondan gecikme olmuştur diye düşünüyorum. pazartesine kadar olmazsam o zaman kan testi vereceğim sabahtan.Aaa nasıl sabir seninki meraktan çatlarım ben olsam. Bence vakit kaybetme test yap önce sekerim
Sen zaten gereğini düşünmüşsün arkadaşım. Zaman kaybetme tüp bebekle bile zor zaten. Istanbuldaysan seçenek çok iyi laboratuvarı olan bir kurum seçmeye bak. Hakimizda hayırlısı olsun.Canım 5 yıllık süreçte o kadar çok negatif gördümki birde rahim yapımdaki sorun nedeniyle tuttuğunu sanmıyorum. aşılama ile gebe kalan kadın sayısı çok az. Aşılamanın 15. günü eşimin ısrarı ile kaset test yaptım negatif gördüm ondan beri tam umudum kırıldı. Bizim yaşımızda aşılama zaten önerilmiyor bile biliyorsun. benim isteğimle içimde bunuda denemedim dememek için yaptım. kullanılan rahim ici jel adeti geciktiriyormuş ondan gecikme olmuştur diye düşünüyorum. pazartesine kadar olmazsam o zaman kan testi vereceğim sabahtan.
Adet olurum haftasonuna arkadaşım. Bende tüp bebek için dr ile görüştüm dr üniversite hastanesinde yrd.doç. onun hocası bahçeli fulya da görev yapıyormuş onu tavsiye etti ekim ayında tüp bebek düşünüyorum bakalım.
arkadaşım siz nerde tedavi gördünüz tüp bebek içinSen zaten gereğini düşünmüşsün arkadaşım. Zaman kaybetme tüp bebekle bile zor zaten. Istanbuldaysan seçenek çok iyi laboratuvarı olan bir kurum seçmeye bak. Hakimizda hayırlısı olsun.
Canım benim görmemişim transferin varmış bugün,diğer arkadaşların yorumlarından ,içimde o kadar iyi hisler var ki herşey çok güzel olacak ,tekrar tebrikler
Memorial şişli de tedavi oluyorum 3. Denemem de ilk kez transfer yapıldı. Yaş 43 şekerim senin hala avantajlı yaşın. Semra kahraman bir bak netten. Ben merkezden memnunum. Labaratuvarı da çok iyi. Sen nerdesin?arkadaşım siz nerde tedavi gördünüz tüp bebek için
remzi beyi araştırdım olumlu dönüşler aldım bahçeci içinde öyle bilemiyorum yinede
birde burdaki drum onunla görüşecek benim için anlatacak durumumu takipli hastasiyım sonuçta
her geçen gün aleyhimize işliyor bizim biliyorum ben 40 yaşındayım siz
Tekirdağ da yaşıyorum. İnşallah senden güzel haberlerini alır bize umut olursunuz.Memorial şişli de tedavi oluyorum 3. Denemem de ilk kez transfer yapıldı. Yaş 43 şekerim senin hala avantajlı yaşın. Semra kahraman bir bak netten. Ben merkezden memnunum. Labaratuvarı da çok iyi. Sen nerdesin?
Üzülmemeye calis Yapacak birşey yok canım. Başka çözümler gerekli demek ki . Hemen araştırmalara basla tatlim zaman kaybetme.Veee aşılamada da sonuç vermedi tüp bebek tedavisi şart artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?