Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadasim kendini nasill hissediyorsun test günün ne zaman İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim sordugun icin. Aslında pek bi fark yok dün akşam yattım dinlendim sabah işe geldim. Biraz fazla gaz halindeyim o kadar. 26 ağustos haftaya cumartesi günü tatilde olucam ınşallah tutunucak minisim. Sevgiler

Bayram şekerin seninle İnşallah sağlıkla sana tutunuyordur. Bende ekimde tüp bebek tedavisi göreceğim hakkımızda hayırlısı

valla 5.6 güne gidipte hatta genetikten temiz gelen bile tutmuyorsa tutmuyor çok okudum hatta bunu Dr ile konuştum bence nasip kısmet işi birazda onlarda bir yere kadar karışabiliyor...ve ben bundan korkuyorum bu kadar yüzüp sonuna gelerek ne badireler atlatılıyor.. ama tabi ki dr'ların dediği gibi şans daha fazla bana da dedi genetikten geldikten sonra %70 başarı şansı var ama %30 hep açık kapı(((

gaz olayını duymuştum çok oluyor diye...ilk gün işe gittin ne güzel bunu öneriyorlar aslında işin zor değilse... tutunacak inşallah hepimiz dua ediyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşallah...

gaz olayını duymuştum çok oluyor diye...ilk gün işe gittin ne güzel bunu öneriyorlar aslında işin zor değilse... tutunacak inşallah hepimiz dua ediyoruz... güzel haberlerini alıcaz inşallah...
Kismetten ötesi yok canım ya. Dün bir yerde okudum tedavide biri 8 yumurta solleniyor 2 tanesi 3. Gün transfer ediyor kalanı pgt ye gönderiyor 1 hariç hepsi sağlıksız çıkıyor. Yanlız kız ikizlere hamile kalıyor 15 haftalikmış şimdi.
Yazıldıysa gelir kuzum diyorum bende

Hayırlısı olsun canim senin durumun nedir bende rezerv azlığı sorun hep.
benim bir oğlum var arkadaşım 5 yıldır ikinciyi istiyorum şubatta gebe kalabildim ama dış gebelik ile sonuçlandı. gebelik olmuyor eşimin sperm testinde sorun yok ama bende miyon var arkadaşım iki kere kapalı ameliyat oldum kurtuldum derken temmuz ayında yenilediğini öğrendim. yumurta rezervlerini bilmiyorum ama dr yumurta takiplerinde birkaç yumurta görüyor bunlardan bir ve ikiside büyüyor yeteri kadar ama bebek gelmiyor arkadaşım. ağustos ayında benim isteğimle dr aşılama yaptı yine nefatif göreceğim diye ne kan nede idrar testi yapmıyorum

Aaa nasıl sabir seninki meraktan çatlarım ben olsam. Bence vakit kaybetme test yap önce sekerim

Aaa nasıl sabir seninki meraktan çatlarım ben olsam. Bence vakit kaybetme test yap önce sekerim
Canım 5 yıllık süreçte o kadar çok negatif gördümki birde rahim yapımdaki sorun nedeniyle tuttuğunu sanmıyorum. aşılama ile gebe kalan kadın sayısı çok az. Aşılamanın 15. günü eşimin ısrarı ile kaset test yaptım negatif gördüm ondan beri tam umudum kırıldı. Bizim yaşımızda aşılama zaten önerilmiyor bile biliyorsun. benim isteğimle içimde bunuda denemedim dememek için yaptım. kullanılan rahim ici jel adeti geciktiriyormuş ondan gecikme olmuştur diye düşünüyorum. pazartesine kadar olmazsam o zaman kan testi vereceğim sabahtan.
Adet olurum haftasonuna arkadaşım. Bende tüp bebek için dr ile görüştüm dr üniversite hastanesinde yrd.doç. onun hocası bahçeli fulya da görev yapıyormuş onu tavsiye etti ekim ayında tüp bebek düşünüyorum bakalım.

Sen zaten gereğini düşünmüşsün arkadaşım. Zaman kaybetme tüp bebekle bile zor zaten. Istanbuldaysan seçenek çok iyi laboratuvarı olan bir kurum seçmeye bak. Hakimizda hayırlısı olsun.

Sen zaten gereğini düşünmüşsün arkadaşım. Zaman kaybetme tüp bebekle bile zor zaten. Istanbuldaysan seçenek çok iyi laboratuvarı olan bir kurum seçmeye bak. Hakimizda hayırlısı olsun.
arkadaşım siz nerde tedavi gördünüz tüp bebek için
remzi beyi araştırdım olumlu dönüşler aldım bahçeci içinde öyle bilemiyorum yinede
birde burdaki drum onunla görüşecek benim için anlatacak durumumu takipli hastasiyım sonuçta
her geçen gün aleyhimize işliyor bizim biliyorum ben 40 yaşındayım siz

Canım benim görmemişim transferin varmış bugün,diğer arkadaşların yorumlarından ,içimde o kadar iyi hisler var ki herşey çok güzel olacak ,tekrar tebrikler
güzel duygularina amiin.cok tesekkür ederim.evde dinleniyorum.buraya pek bakmiyorum kusura bakmayın yine 10 dk. Bakayim istedim.sende cok hossun masallah sana

Memorial şişli de tedavi oluyorum 3. Denemem de ilk kez transfer yapıldı. Yaş 43 şekerim senin hala avantajlı yaşın. Semra kahraman bir bak netten. Ben merkezden memnunum. Labaratuvarı da çok iyi. Sen nerdesin?

Memorial şişli de tedavi oluyorum 3. Denemem de ilk kez transfer yapıldı. Yaş 43 şekerim senin hala avantajlı yaşın. Semra kahraman bir bak netten. Ben merkezden memnunum. Labaratuvarı da çok iyi. Sen nerdesin?
Tekirdağ da yaşıyorum. İnşallah senden güzel haberlerini alır bize umut olursunuz.

gençler ben geldim:) merakta bıraktım sizi kusura bakmayın. geçen haftasonu tatile gittik, tatilde pestilim çıktı, önceden arkadaşlara verilmiş bir söz ve rezervasyonu da iptal edilemeyen bir otel vardı... salı işe döndüm, her gece 9a kadar non stop çalışma, dün biraz rahatladım, bugün de eylülün 5ine kadar sürecek tatile başlayacağım inşallah, internetim kısıtlı olacak yine yazamayabilirim haberiniz olsun.... şimdi sizlerin mesajlarını okumaya başlamadan bendeki gelişmeleri yazayım: geçen cts haber geldi embriyolara ilişkin. bir tanesinde 1, 6, 7, 14, 22 olmak üzere 5 kromozom + anomali olduğu için imha edildi. 2. embriyoda ise ne yazık ki işlem yapıldıktan sonra alınan hücrelerin bölünüp ayrışması gerekirken bizimki dna üretmemiş, dolayısıyla yapılan test sonuç vermemiş... doktor benimle yüz yüze görüşmek istediği için dün sabah görüştük kendisi ile. 1. %5 %10 oranında testlerin sonuç vermemesi olabiliyormuş, daha önce de rastlanmış. 2. bu embriyo iyi gelişen embriyo olduğu için sordum hocaya: testte sonuç vermemesi kalitesi genetiği kötü demek olabilir mi diye. öyle bir bağ konusunda hiçbir bilgi yok dedi. 3. bir embriyomun kötü çıkması diğerlerinin de kötü çıkacağı anlamına gelir mi dedim, sizin genetiğiniz iyi. bu anomaliler kromozomlar dizilirken oluyor dedi. dolayısıyla bir embriyo kötü çıkınca diğerleri de kötü çıkacak birşey yok dedi. 4. genetik konusunu tekrar konuştuk. hoca genetiğin 5 ve üzeri embriyosu olanlarda yapılıp böylece şansı yükseltmek isteyenlerin yapacağı bir işlem olduğunu. zira test için alınan hücrelerin ( poppy73 aret hocanın anlattığını anlattı burada) plasentadan alındığı, bebekten alınmadığını, yanıltıcı olduğunu... embriyo genetik testte kötü çıkıp da sağlıklı cocuk doğumlarının olduğunu söyledi. ve ben kesin genetikten vazgeçtim. Bu arda Bülent Urman ve Hakan yaralının youtubeda bu konuda tartışması var, tabi akademik bir tartışma, ilgilenenler izleyebilir, henüz ben de izlemedim. tutunma konusuna gelince, kötü embriyo tutunmaz tutunursa da zaten 12 13. haftalarda sonlanır, down sendromu için de testler var, genetik yapılmasına rağmen (raporların sonunda yazıyor bu testlerin yapılması gerektiği, benim raporumda var) bu testleri yaptırmak zorundayız zaten... sadece yaklaşıl kürtaj vs. 5 6 ay kaybedersin bu sürece yeniden başlamak için dedi. erken rezerv azlığı açısından ben embriyo biriktirsem mi dediğimde rapor hakkın varsa yapalım, ama gerek olmadığını düşünüyorum, direk transfer edebiliriz senin tercihin dedi. ben de bu embriyo zaten var bir tane daha olsun diye eylülde tekrar tedaviye başlayabilirim. bakalım kararımı tatilde vereceğim. benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…