Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

asmin lenacığım ben kullanıyordum ama azalttım, bağırsaklarımı midemi kötü yapıyor fazla içince. 2 bardak içiyordum. 1 bardağa indirdim, bir de bazı hastalar ağır bağışıklık sistemi çökmüş hastaların içmesi yasak, zararları şeklinde aratırsan googleda yazıyor hepsi... ona göre karar vermelisin bence. ben bu arada kefir mayasından yapıyorum, hazır almıyorum, o tam ağır oluyor. aklıma getirdin bak yola çıkmadan içeyim, oralarda bulup içemem...

aaaaa bu arada dün bir de eşimin sonuçları geldi, yine sperm sayısı çok azalmış, yedirdiklerim de işe yaramıyor. yazın sperm sayısı çok düşük oluyor benimkinin. toplam 7 milyon çıkmış, ileri hareket %20....dna hasarı %26 sınırda normalmiş, %30 sınır, o yüzden kaan aydosa dönünce tüm testleri atıp ne yapabiliriz diye soracağım. ama kötü değil çok şükür... antioksidan filan verir herhalde. bir de fish yaptırmıştım belirlii kromozomlarda bölünürken sorun oluyor mu diye 13, 18, 21 ve X ve Y kormozomlarına bakmışlar, sorun yokmuş.... çok şükür... 21 galiba down sendromu. tabi sadece erkeğe bakılması bir önem arz etmiyor, sonuçta kromozomlar bir araya gelirken dizilirken de sorunlar çıkıyor.... eşimin olayını çözdüük, biraz iyi beslenme, keşke sigarayı bıraksaa.... ama morfoloji ve sayıya ne yaparız bilemiyorum.... mecbur tüpçüyüz

canım merhaba, buradaki arkadaşlar sana yazmıştır, antral folikül sayın çok iyi, yaşına göre olması gerekenden bir tık az, sen amh değerine takılma, her ay ne görüyorlarsa o önemli. doktor 7 foliküle neden az dedi onu anlayamadım... burada arkadaşlar 3 veya 4 ile bile yumurta toplamaya giriyorlar.... tam olarak anlayamadım durumu galiba, seni yanlış yönlendirmeyeyim

düşük materyaline genetik test yapıldı mı? sonucun temiz mi?

canım biz seninle aynıyız, hem de aynıyız, bak benim bir tanecik de olsa ilk defa 5. güne düzgün giden embriyom var.... ilk defa...... bu arada senin morfolojiyi bilmemene çok şaşırdım, burada herkes yazıyor diğer topiklerde... bu konuda sana yazma gereği duymamıştım... benim eşimin morfolojinin yanı sıra sayı düşüklüğü var. senden bir tık daha ileriyim ne yazık kiiiii doğal yolla olmamam konusunda.... moralini bozma devam et, buradaki arkadaşların durumu az çok bizimki ile aynı, birbirimize destek vermeye devam etmeliyiz....

Adamımsın :) helal be süper yazmışsın

Allah beee sen de adamımsın denizkaplan, yirim:)

arkadaşım hayırlısı olsun, korkmana gerek yok, moral bozmak da yok, yola devam edeceğiz... arada kendimizi kötü hissettiğimiz, moralimizin sıfır olduğu haller olacak, ama yine ayağa kalkıp devam edeceğiz, takiiii o minnak ayaklar bize gelinceye kadar

Kızlar 5. Gün transfer kararı verdi dr
4 'ye transfere gidiyorum. Pgtye uygun değilmiş. Çok telaş yaptım hiç beklemiyordum bu haberi.
ooooo maşallah harika haber, Allahım inşallah hamiş olursun da hem seviniriz hem de sıradakilere moral olursun

canım haydi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız, güzel geçiriyosundur bugünleri umarum, unutma şu an hamişsin aslında

maşallah harika haber, maşallah.... ben de bayramdan sonra transfer ettirmeyi düşünüyordum ama bir tane daha embriyom olsun diye uğraşacağım bakalım

canlar 14:30 itibariyle erşimimin kısıtlı olacak internete, hepiniz aklımdasınız, sağolun sizler de sordunuz beni, inşallah tüm bekleyenler hayırlı haberlerle gelir.... bu arada haremizim senin folikül sayın çok iyi, aman moral bozmak yok, bak benim moral düştü haber gelince genetikten o gün iptaldim, sonra düşündüm dedim ki ya bir sonraki ay tedavi olursan şimdiden ne gerek var rahmini stresle yormaya... sonra iş güç derken unuttum gitti, sükrettim bir de olması gereken şekilde bir 5. gün donmuş bebişim var beni bekliyor diye, senin de olacak merak etme..... sekerpancari senin için de geçerli söylediklerim.... poppyciğim sen de aklımdasın, dönünce uzun bir telefon görüşmesi yaparız artık, denizkaplancım senin yerin de ayrı seni ben taciz edicem artık

maşallah harika haber, maşallah.... ben de bayramdan sonra transfer ettirmeyi düşünüyordum ama bir tane daha embriyom olsun diye uğraşacağım bakalım
Ne guzel minnaklar donmus sekilde bizi bekliyor cok sevindim seninde 1 tane olmasina cok sukur bu arada bendebasta dusundum ama vakit kaybetnek istemedim sansimi denemek istedim basta hem dr da transferr direk girince sormadim bile bir daha bayramdan sonra ugrayacagim zaten detaylari konusmak icin.. bu arada sen era dusunuyor musun?

Merhaba kizlar cok arada giriyorum tabi hafta sonlari daha rahatim, evdeyim her zamanki gibi klasik ctesi ev isi modu biz calisanlarin kaderi.. neyse dun aksam cok canim sikkindi sizinle paylasmak istedim, insaniz tabi ki ama hissettiklerim ici. Sonra kendime kizdim( benim kuzenim benden 10 yas ufak 31 yasinda dun hamile oldugunu ogrendim nedense icim acidi.. daha yeni. Tasindi 2 ay oldu olanli sekilde cocuk yaptilar istedigi ay hamile kalabildi insanlarin istediklerine bu kadar cabuk sahip olabilmeleri ne kadar sans... esime soylerken bile ilk defa kendimi cok eksik hisettim bu hissettiklerim belkide normal ama sanirim ilk defa bu kadar yakin birinin hamile haberini alinca icim buruldu... sonra kendime kizdim hissettiklerim icin... en kotusude haberi annem verdi tabi ben ne diyecegimi sasirdim cok sevinmis numarasi yaparken baya sacmaladin... ana iste eminim hissetti beni sonra ezan okundu actim ellerimi yaradana yalvardim... ben ugur getitsn diye bir minik tulum ve corap aldim arada dolabimi he actigimda oksuyorum... bu kadar hormon mu bu halr getirdi beni bilmiyorum ama sonra sukrettim 1 tane minnakim beni bekliyor diye bu gun daha iyiyim ama elde degil iste...

Doktorum gibi düşünen başka bir doktor olmasına ve verdigin karara sevindim canım, hayırlısı olsun herşey için. Opuyorum, iyi tatiller

Transfer için çağırdılar. 13:30..biraz erken oldu sanki ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Bebeğimi alıp geleceğim kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu!!
Hayırlı olsun kasinci gün oldu 2 den sonra transfere karar verebiliyor doktorlar. Bu arada sakin ol çok şu içme ben çok sıkışıktım zor durdum 20 dk bekledim. Bol şans olsun bebiş olsun

ooooo maşallah harika haber, Allahım inşallah hamiş olursun da hem seviniriz hem de sıradakilere moral olursun
Aminnnnnnnn canım teşekkür ederim. Bu durumda aynen senin doktorun gibi oldu durum. 5. Gün genetiğe gitmedi çünkü plasenta kesesi görülmediği için test yapilmadi. Minisim istemedi herhalde minciklanmayi. Bana da moral oldun bilgilerinle teşekkür ederim sevgiler

Merhaba canim, bu genetik olayi cok karisik aslinda insan okudukca baktikca iyice kafadi karisiyor ama genetik olayi nedense biraz daha garanti icin dr'larin istedigi bir sey yinede belli degil ama dr'a guvenmekle ilgili nedense ben inaniyorum ve yolunda gidiyorum kaldi ki benim ilk denemede 3 embriyomda 5. Gune gitti ama istedikleri gibi bolunmedi genetik icin dr'a sordugumda bunlar tutunmazmiydi hayir dedi ilerleyemediler ki tutunsun yani ama bir diger seyde genetige gitmeyip tutsnda cok kismet meselesi... simdi anladigim kadari ile senon embriyon genetige yolladin sonuc gelmedi dogru mu yani test yapilamadi kaliteli oldugu icin onu mu dondurdu dr.. yanlis anlama merakimdan soruyorum sadece bilglenmek amaci ile... umarim her sey yolunda gider hrpimiz icin Allah yardimcimiz olsun.. sevgiler iyi tatiller bol bol dinlen moral topla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…