- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.581
Kendini kötü hissetme, çünkü bu duyguları hepimiz yaşıyoruz. Kıskanma, üzülme, icerleme, vs. Bunlar çok insani duygular, onemli olan bunlarla yuzlesebilmeyi bilmek, kendini tanimak, kendine karsi dürüst olmak. Sen olabildigin ve bunu bizlerle paylasabildigin icin seni tebrik ediyorum.Merhaba kizlar cok arada giriyorum tabi hafta sonlari daha rahatim, evdeyim her zamanki gibi klasik ctesi ev isi modu biz calisanlarin kaderi.. neyse dun aksam cok canim sikkindi sizinle paylasmak istedim, insaniz tabi ki ama hissettiklerim ici. Sonra kendime kizdim( benim kuzenim benden 10 yas ufak 31 yasinda dun hamile oldugunu ogrendim nedense icim acidi.. daha yeni. Tasindi 2 ay oldu olanli sekilde cocuk yaptilar istedigi ay hamile kalabildi insanlarin istediklerine bu kadar cabuk sahip olabilmeleri ne kadar sans... esime soylerken bile ilk defa kendimi cok eksik hisettim bu hissettiklerim belkide normal ama sanirim ilk defa bu kadar yakin birinin hamile haberini alinca icim buruldu... sonra kendime kizdim hissettiklerim icin... en kotusude haberi annem verdi tabi ben ne diyecegimi sasirdim cok sevinmis numarasi yaparken baya sacmaladin... ana iste eminim hissetti beni sonra ezan okundu actim ellerimi yaradana yalvardim... ben ugur getitsn diye bir minik tulum ve corap aldim arada dolabimi he actigimda oksuyorum... bu kadar hormon mu bu halr getirdi beni bilmiyorum ama sonra sukrettim 1 tane minnakim beni bekliyor diye bu gun daha iyiyim ama elde degil iste...
:)))) sağol canım evet bu gün daha iyiyim hatta birazdan tebrik etmek için arayacağım.... kolay olmuyor bir minnak bunu en iyi anlayanlardan biriyim... sen neler yapıyorsun bakalım ne tedaviye tekrar başlamayı düşünüyor musun en azından zaman belirledin mi kendine?Kendini kötü hissetme, çünkü bu duyguları hepimiz yaşıyoruz. Kıskanma, üzülme, icerleme, vs. Bunlar çok insani duygular, onemli olan bunlarla yuzlesebilmeyi bilmek, kendini tanimak, kendine karsi dürüst olmak. Sen olabildigin ve bunu bizlerle paylasabildigin icin seni tebrik ediyorum.
Ben dinleniyorum, kafamı bu konuyla çok meşgul etmiyorum. Takviye vs de almıyorum valla:). Tatildeydim, başlayacağım tekrar takviyelere önümüzde ki hafta. Sonra da sanırım Ekim Kasım gibi tekrar bir şansımı denemeyi düşünüyorum.:)))) sağol canım evet bu gün daha iyiyim hatta birazdan tebrik etmek için arayacağım.... kolay olmuyor bir minnak bunu en iyi anlayanlardan biriyim... sen neler yapıyorsun bakalım ne tedaviye tekrar başlamayı düşünüyor musun en azından zaman belirledin mi kendine?
Canım yaşadıklarını biz yaşamadık mı zannediyorsun,birtek sen mi böyle hissediyorsun? Evlenirken çeyizimi eve getirdiğimde nasıl olsa hemen hamile kalacağım ihtiyacım olmayacak diye Orkid paketlerini yeğenlerime dağıttım:) 2yıl boyunca her aldığım orkid paketini bu sonuncu diye aldım, evlendikten 6 ay sonra bir kuzenim kızım hala mı bir şey yok millet tecavüze uğruyor da hamile kalıyor altı ay oldu dedi ,dumur oldum ağzımı açamadım , Şaka güya...yıllarca bir tane bebekle göz teması kurmadım ,bir bebeği kucağıma almadım,doğumunu bildiğim kızların ,doğum yaptığını gördüm,Bir gün kucağıma kedi alıp severken dizlerimdeki sıcaklığını hissedince tuhaf oldum ,attım kucağımdan ,bana anneliği hatırlattı sanki, Ben de çok kıskandım insanları ,bunlar gayet insani duygular, suçlama kendini artıkMerhaba kizlar cok arada giriyorum tabi hafta sonlari daha rahatim, evdeyim her zamanki gibi klasik ctesi ev isi modu biz calisanlarin kaderi.. neyse dun aksam cok canim sikkindi sizinle paylasmak istedim, insaniz tabi ki ama hissettiklerim ici. Sonra kendime kizdim( benim kuzenim benden 10 yas ufak 31 yasinda dun hamile oldugunu ogrendim nedense icim acidi.. daha yeni. Tasindi 2 ay oldu olanli sekilde cocuk yaptilar istedigi ay hamile kalabildi insanlarin istediklerine bu kadar cabuk sahip olabilmeleri ne kadar sans... esime soylerken bile ilk defa kendimi cok eksik hisettim bu hissettiklerim belkide normal ama sanirim ilk defa bu kadar yakin birinin hamile haberini alinca icim buruldu... sonra kendime kizdim hissettiklerim icin... en kotusude haberi annem verdi tabi ben ne diyecegimi sasirdim cok sevinmis numarasi yaparken baya sacmaladin... ana iste eminim hissetti beni sonra ezan okundu actim ellerimi yaradana yalvardim... ben ugur getitsn diye bir minik tulum ve corap aldim arada dolabimi he actigimda oksuyorum... bu kadar hormon mu bu halr getirdi beni bilmiyorum ama sonra sukrettim 1 tane minnakim beni bekliyor diye bu gun daha iyiyim ama elde degil iste...
Bugün 2.gündü. Grade 1 dedi. Herşey yolunda gitti bundan sonrası doğanın işi dedi doktor.Hayırlı olsun kasinci gün oldu 2 den sonra transfere karar verebiliyor doktorlar. Bu arada sakin ol çok şu içme ben çok sıkışıktım zor durdum 20 dk bekledim. Bol şans olsun bebiş olsun
Ne çok trensfer var maşallah iyice şenlenecek bu topik inşallah... bu arada Allah 30 ağustosta çok güzel değerler görmeni nasip etsin canım tebrik ederim şimdiden... hafi sizlerden alalım güzel haberleri önce inşallah...Bugün 2.gündü. Grade 1 dedi. Herşey yolunda gitti bundan sonrası doğanın işi dedi doktor.
Su işi bu tüp bebek süecinin en kötü bölümüydü benim için.. çok sıkıştığım için aralarda azıcık azıcık yapıp tekrar su yüklendim. Transfer çok kısa sürdü, orada da idare ettim. Ama ameliyathaneden odaya gelene kadar geçen süre ızdıraptı. Hemen sürgü verdiler yaptım. Hastabakıcı gider gitmez tekrar çişim geldi. Kadını geri gelene dek üstüme kaçıracağımı düşündüm, bir stress bir ter boşalması..tam bir panik atak kriziydi..tekrar yaptırdı kadın..gitti ben tekrar. Çok normal dedi, aslında çiş yok baskı var, altında alez var, gerilme gerçekten varsa yap ben temizlerim dedi. Allah ondan razı olsun, sonrasında rahatladım biraz.
Toplamda 1 saat yattım çıktık. Evde dinleniyorum. Ptesi işe gideceğim, git dedi doktor. 30 Ağustos test günü..
Ne güzel anlatmışsın haklısın ama ben neye dikkat ettim biliyormusun bu nedendir bilmiyorum ama çok anaç olan kadınların çocukları hep geç oluyor... Allahın bir taktiri ama umursamayan rahat kadınların sorunlumolmuyor en azından benim etrafımdaki kadınlara bakarak buna karar verdim...inşallah en kısa zaamanda bizlerde o güzel duyguyu yaşarız.. teşekkür ederim bu arada sağol... iyi geldi yazın sen nasıl oldun hangi aşamadasın en son sanırım negatifti sonuç yanlış hatırlmaıyorsam, dondurulmuş embtiyon var mı?Canım yaşadıklarını biz yaşamadık mı zannediyorsun,birtek sen mi böyle hissediyorsun? Evlenirken çeyizimi eve getirdiğimde nasıl olsa hemen hamile kalacağım ihtiyacım olmayacak diye Orkid paketlerini yeğenlerime dağıttım:) 2yıl boyunca her aldığım orkid paketini bu sonuncu diye aldım, evlendikten 6 ay sonra bir kuzenim kızım hala mı bir şey yok millet tecavüze uğruyor da hamile kalıyor altı ay oldu dedi ,dumur oldum ağzımı açamadım , Şaka güya...yıllarca bir tane bebekle göz teması kurmadım ,bir bebeği kucağıma almadım,doğumunu bildiğim kızların ,doğum yaptığını gördüm,Bir gün kucağıma kedi alıp severken dizlerimdeki sıcaklığını hissedince tuhaf oldum ,attım kucağımdan ,bana anneliği hatırlattı sanki, Ben de çok kıskandım insanları ,bunlar gayet insani duygular, suçlama kendini artık
Hadi hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsun sana kucagina almayı nasip etsin inşallahBugün 2.gündü. Grade 1 dedi. Herşey yolunda gitti bundan sonrası doğanın işi dedi doktor.
Su işi bu tüp bebek süecinin en kötü bölümüydü benim için.. çok sıkıştığım için aralarda azıcık azıcık yapıp tekrar su yüklendim. Transfer çok kısa sürdü, orada da idare ettim. Ama ameliyathaneden odaya gelene kadar geçen süre ızdıraptı. Hemen sürgü verdiler yaptım. Hastabakıcı gider gitmez tekrar çişim geldi. Kadını geri gelene dek üstüme kaçıracağımı düşündüm, bir stress bir ter boşalması..tam bir panik atak kriziydi..tekrar yaptırdı kadın..gitti ben tekrar. Çok normal dedi, aslında çiş yok baskı var, altında alez var, gerilme gerçekten varsa yap ben temizlerim dedi. Allah ondan razı olsun, sonrasında rahatladım biraz.
Toplamda 1 saat yattım çıktık. Evde dinleniyorum. Ptesi işe gideceğim, git dedi doktor. 30 Ağustos test günü..
İyiyim @ertnur cum sagol.simdi ankaraya indik .gayet iyi tatilimde o da cok iyi.heyecan stres yapmamaya calışıyorum.nefesimi derin alıyorum bazen iyi geliyor strese.her gün progestan igne var, estrofem sabah 2 aksam 2.igneden baska pek önemli ilac yok.ignede iyi birsey, progestan tam olarak aliniyor bu cok onemliymiş.senden haberler nasılBebegimhadi nasılsın canım nasıl gidiyor ilk günler bakalım iyi misin herhangi bir şey kullanıyor musun jel tarzı ne verdi sana....
onun sperm değerleri de düşük, bize ne söylenirse onu yapıyoruz işte... doktorumuz ne tedavide bir değişiklik öneriyor ne de başka bir çözüm. hep aynı şeyi deneyip duruyoruz, ilaç dozunu arttırarak. o da iyi sonuç vermiyor işte.geçmiş olsun gnowee, 4. denemeye geldiğine göre eşinin spermleri iyi, yani onun sperm değerlerinde sorun yok ki devam ediyorsunuz aynı şekilde tedaviye. neden yanlış birşeyler olduğunu düşünüyorsun
21 günlük upuzuun bir tatil yaptım, o süreçte hiç bakamadım buralara... şimdi okudum haberlerini. çok heyecanlandım.İyiyim @ertnur cum sagol.simdi ankaraya indik .gayet iyi tatilimde o da cok iyi.heyecan stres yapmamaya calışıyorum.nefesimi derin alıyorum bazen iyi geliyor strese.her gün progestan igne var, estrofem sabah 2 aksam 2.igneden baska pek önemli ilac yok.ignede iyi birsey, progestan tam olarak aliniyor bu cok onemliymiş.senden haberler nasıl
Forumlara az girmeye calısiyorum internetten uzak kalmaya calışıyorum
Canım ben 33 haftalık ikizlere hamileyim,erken doğum riskim var ,yatıyorum devamlı,yıllardır takip ediyorum burayı ama fazla yorum yazmıyorum karıştırdın sanırım :)Ne güzel anlatmışsın haklısın ama ben neye dikkat ettim biliyormusun bu nedendir bilmiyorum ama çok anaç olan kadınların çocukları hep geç oluyor... Allahın bir taktiri ama umursamayan rahat kadınların sorunlumolmuyor en azından benim etrafımdaki kadınlara bakarak buna karar verdim...inşallah en kısa zaamanda bizlerde o güzel duyguyu yaşarız.. teşekkür ederim bu arada sağol... iyi geldi yazın sen nasıl oldun hangi aşamadasın en son sanırım negatifti sonuç yanlış hatırlmaıyorsam, dondurulmuş embtiyon var mı?
Kusura bakma ne olur ever okumuştum şimdi hatırladım çok afedersinCanım ben 33 haftalık ikizlere hamileyim,erken doğum riskim var ,yatıyorum devamlı,yıllardır takip ediyorum burayı ama fazla yorum yazmıyorum karıştırdın sanırım :)
Iyiyim bende canim tatili bekliyorum gelsin bir an once cok yoruldum sonrasi zaten biliyorsun nasip olursa transferİyiyim @ertnur cum sagol.simdi ankaraya indik .gayet iyi tatilimde o da cok iyi.heyecan stres yapmamaya calışıyorum.nefesimi derin alıyorum bazen iyi geliyor strese.her gün progestan igne var, estrofem sabah 2 aksam 2.igneden baska pek önemli ilac yok.ignede iyi birsey, progestan tam olarak aliniyor bu cok onemliymiş.senden haberler nasıl
Forumlara az girmeye calısiyorum internetten uzak kalmaya calışıyorum
Canım benim doğal oldu,Ama ne maceralarla bir arkadaşım bana bir aktar önerdi ,böyle aktar hoca arası bir şey:)Adam bize bir karışım hazırladı Karıkoca bir ay kullandık sonrasında hamile kalmışım bitince tekrar gittik adama ,hamile olduğumu bilmiyorum tabi,zaten biraz efsunlu biri,bana sizin çocuğunuz olmaz dedi ,daha önce proflardan ,doçentlerden de bunu duyduğum için Şaşırmadım ama içimden bir his sürekli Hamilesin diyor ,adet günümde gittim test yaptım hamileyim ,öyle böyle derken 33. haftaya geldik,doktorumun planı 36. haftada bebekleri almak, İkizler için 36. hafta iyi diyor ,ben 41 Bir yaşıma girdiğim günlerde anne olacağım anlayacağım :))Kusura bakma ne olur ever okumuştum şimdi hatırladım çok afedersin(( ne kadar güzel darısı başımıza inşallah az kalmış sona yaklaşmışsın minnaklar dayansın bakalım biraz daha sanırım 37/38 hafta normal 4/5 haftan kalmış sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah hamile duası tutarmış önüme gelen her hamileden istiyorum çok mu yüzsüzüm ne:))) 2 tane mi transfer oldu kimbilir ne badireler atlattin sonu guzel olmus cok sukur... sevgiler
Ay ne güzel buraya yazınca tüpçü sandım seni de ne kadar güzel... o zaman az kalmış doğuma 3 hafta neki uslu dursun inşallah minnaklar.. bu arada isimleri bellidir tabi şimdiye kadar...Canım benim doğal oldu,Ama ne maceralarla bir arkadaşım bana bir aktar önerdi ,böyle aktar hoca arası bir şey:)Adam bize bir karışım hazırladı Karıkoca bir ay kullandık sonrasında hamile kalmışım bitince tekrar gittik adama ,hamile olduğumu bilmiyorum tabi,zaten biraz efsunlu biri,bana sizin çocuğunuz olmaz dedi ,daha önce proflardan ,doçentlerden de bunu duyduğum için Şaşırmadım ama içimden bir his sürekli Hamilesin diyor ,adet günümde gittim test yaptım hamileyim ,öyle böyle derken 33. haftaya geldik,doktorumun planı 36. haftada bebekleri almak, İkizler için 36. hafta iyi diyor ,ben 41 Bir yaşıma girdiğim günlerde anne olacağım anlayacağım :))
Desteğiniz için çok teşekkür ederim inşallah o güzel günleri birlikte paylaşacağız cuma günü için İstanbul'da bahsettiğim bahçeci fulya tüp bebek merkezinden randevu aldık gelişmeleri yazarımarkadaşım hayırlısı olsun, korkmana gerek yok, moral bozmak da yok, yola devam edeceğiz... arada kendimizi kötü hissettiğimiz, moralimizin sıfır olduğu haller olacak, ama yine ayağa kalkıp devam edeceğiz, takiiii o minnak ayaklar bize gelinceye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?