Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

güzel duygularina amiin.cok tesekkür ederim.evde dinleniyorum.buraya pek bakmiyorum kusura bakmayın yine 10 dk. Bakayim istedim.sende cok hossun masallah sana
Sizede hayırlı olsun arkadaşım İnşallah Sizinde güzel haberlerinizi burdan paylasiriz siz nerde tüp bebek tedavisi gördünüz arkadaşım

Üzülmemeye calis Yapacak birşey yok canım. Başka çözümler gerekli demek ki . Hemen araştırmalara basla tatlim zaman kaybetme.
Yalan yok kendiliğinden iki kere gebe kalmış biri olarak aşılama o olur tutar saniyordum olmadı Hayırlısı demek bu
Eşimle konuştuk cuma günü için İstanbul'da bahsettiğim bahçeci fulya tüp bebek merkezinde remzi abalidan randevu aldık. Dr gidip görüşeceğiz yol haritası çıkaracağız artık zaman kaybetmk istemiyoruz gelişmeleri yazarım

Transfer için çağırdılar. 13:30..biraz erken oldu sanki ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Bebeğimi alıp geleceğim kızlar. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu!!
Yavrunu almissindir bu saate yeni gördüm allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Hissettiklerinde kesinlikle bir tuhaflık yok sahip olamadığın ve özlemini çektiğin evlat hasreti duygularını etkiliyor
bir evladım olmasına rağmen 5 yıldır ikinci evladimi istedigimden aldığım her gebelik haberi İnan canımı acıtıyor yakından ya da uzaktan fark etmiyor o yüzden kendin de bir tuhaflık arama cok normal inşallah senin de en yakın zamanda çok güzel günlerin olacak Sende anne olacaksın o tutulumu evladına giydireceksin Rabbimden tüm yüreğimle bunu diliyorum

Sizede hayırlı olsun arkadaşım İnşallah Sizinde güzel haberlerinizi burdan paylasiriz siz nerde tüp bebek tedavisi gördünüz arkadaşım
Cok tesekkur ederim arkadaşim.bahceci fulya erbil yagmura gittim.tedavimin son asamasında Ozel yer actı boylece transferi mustafa bahceci yaptı.hayirlisı ins.sende remzi abaliya gidiyormussun.ben biraz erbil beyciyim :) remzi beyde iyi bir dr. Dur ben tanımiyorum bir fikrim yok.tedavin gönlünce olsun

21 günlük upuzuun bir tatil yaptım, o süreçte hiç bakamadım buralara... şimdi okudum haberlerini. çok heyecanlandım. dua edicem sana. hadi inşallah güzel haberlerini ver, hepimize umut ol inşallah. hadi.
Bu kadar heyecan kalbe zararlı cok tesekkür ederim gnowee insallah en kisa sürede bebegini kucagına alman dileğiyle.dualarına amiinn diyorum hepimizin guzel haberleri olsun ins.senin de transfer yakın sanırım

Canım senin adına çok seviniyorum inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana herşey gönlünüzce olsun .
Asmin lena canım cok tesekkur ederim.evdeyim mutluyum izin yapmaktan haftaya rapor alacagım hayırlısı bekliyorum . Tedavin nasıl gidiyor akupunktura cok sevindim.stres azaltmak icin vs. Iyi gelecek bence de.opüyorum

Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah tek dileğim

gnowee tatilinde cok dinlenmis kafayı dağıtmıssindir sanırim cok iyi yapmışsın.tatile çıkacaklara ertnur a da iyi tatillerr
Sağol canım:)) bayramın 3. Günü inşallah tatilime başlayacağım bu arada uzun süre bakamıyacağım pek vaktim olmayacak gibi görünüyor tatilde...

Bu kadar heyecan kalbe zararlı cok tesekkür ederim gnowee insallah en kisa sürede bebegini kucagına alman dileğiyle.dualarına amiinn diyorum hepimizin guzel haberleri olsun ins.senin de transfer yakın sanırım
Benim önümüzdeki ay olacak transfer inşallah bi aksilik olmazsa.

Selam kızlar transfer 6. Gundeyiz. Beklemek de zor cumartesi test günü bakalım nasıl sabredeceğim. Herkese sevgiler

canım seni ve Bebegimhadi çok merak ediyorum dualarım sizlerle inşallah güzel haberler alırız inşallah
nasıl hissediyorsun kendini

burası ne kadar sessiz böyle bende giremedim uzun zamandır, transfer olan arkadaşlar nasılsınız, test ne zaman güzel haberleri bayram bekliyoruz inşallah:)))))
sagol iyidir izinli evdeyim :)) bekliyorum bugün 6. Gun yarıladık zamanı 31 agustos test tarihi.bir arkadaşım daha var, bahceciden.ona da saģlıkli embriyo transfer edildi.bir belirti yok tesekkur ederim.buralar sessiz.sen iyisin ins.

Üstteki videoyu mutlaka izleyin derim. Biraz uzun bazen fazla teknik ama sabırla izlerseniz arkadaşlar, genetik tarama konusunda daha sağlıklı görüşleriniz olur. Benim en etkilendiğim detaylardan biri şu oldu: Yapılan istatistikler, genetik taramanın doğum oranlarını arttırmadığını gösteriyor (Bütüne bakınca, transfer edildikten sonra değil, yanlış anlaşılmasın. Yani doktorun kliniğine 391 anne adayı gelmiş, sonuçta bunlardan 91'i canlı doğum elde etmiş. Geleneksel yöntemle aynı oran, yüzde 15-yüzde 20) Bunu genetiği savunan doktor söylüyor. Etkilendiğim diğer detay ise, transfer sonrası anne adayının bekleme süresindeki stresiyle, genetikten gelen sonucu beklerken yaşadığı stres aynıymış. Ayrıca, mozaik embriyo dedikleri bir embriyo çeşidi varmış, aslında sağlıklı fakat genetik taramadan sağlıksız çıkabiliyormuş. Yani bu işlemde belli bir oranda sağlıklı embriyo feda edilebiliyormuş.

Çok ilginç gerçekten. Aslında nda bazı tezlerimizi destekler gibi ama yaştan dılayı ya vücut direk transferde hasarlı embriyoyu tanımaz ve atmazsa (özellikle de down sendromunu) ne yaparım diye korkumdan yaptıracağım. Yoksa korkum asla sağlam embriyo zaten tutunamaz düşer ben de bir na dayanamam falan değil. Ben aksine sevinirim böyle olursa. Demekki sağlıklı değilmiş derim. Baksana bekleme stresi ikisinde de aynıymış.Bizi bu şüphelre hep bu genetik diye ısrar eden doktorlar sürükledi. Genetik çıktı mertlik bozuldu.

Bülent Urman, bu sektörün milyarlarca dolar kazandığını da söylüyor. İzleyen doktorlardan biri 3. nesili beklemek lazım diyor, bu ikinciymiş, birincisi fiyaskoyla sonuçlanmış. Aret Hoca da son gidişimde popülerligini yitirecek zamanla demişti. Sen yaptır, senin durumun özel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…