- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.661
Muhabbet muhabbet üzerine oluyor yine yazıyorumÇok teşekkür ederim canım,kayınvalidemle oturmamı kasdediyorsun sanırım:)bu evlilik kararı hayatımda verdiğim en zor karardı etrafımda benim yaşımda ve şartlarımda olan kimse kabul etmezdi sanırım,ama o kadar iyi biri ki eşim hayır diyemedim,çektiklerime rağmen bugün olsa yine onu seçerdim,ve evet bazen bende senin gibi Allahın bana lütfu bu bebekler diyorum belkide eşim için yaptığım fedakarlıkların mükafatı:)
ne zamandır aklımda ama seni üzmemek için hep sormayı erteliyorum. Sorunlarınızı biraz da olsa çözebildiniz mi?Amin inşallah sağlıkla doğsunlar artık ikiz taşımak cidden çok zor, bazen doktoruma yaşımla ilgili mi zorlanmam diyorum ,asla senden çok daha genç olup neler yaşayanlar var diyor ,çok şükür ne ödemim oldu ne nefes darlığı ne kaşıntım sadece çok ağır taşıyamıyorum :))) ve sadece 9 kilo aldımilk isimleri bunlar eşim ikinci isim olarak annesi ve anneannesinin adını koymak isteyecek sanırım yüzleşmekten korktuğun için sormuyorum bir de bu durumda nursen ve ayşe isimleri bekliyor bizi
Canım benim olacak inşallah olacak sonu güzel olacak sen çok yıprandın ona rağmen yılmadın yetmedi bize bile destek oldun canım arkadaşım seni bu azminden dolayı tebrik ediyorum o genetikten güzel haberler gelecek inşallah ben öyle hissediyorum hemde en kısa zamanda ama çok haklısın benim bir tane geldi isterdim ki yedek olsaydı bunun bile garantisi yok ama biz tedbirimizi alalım gerisi Allaha kalmış inşallah bizimde ellerimizi en kısa zamanda doldurur vermiş olduğun karardan dolayı çok haklısın... dualarım seninle güler yüzlü arkadaşım benim:)))
Canım hayatın bazen öyle gariplikleri var ki,şimdi o kayınvalidem yemeğimi yapıyor çamaşırımı asıyor:) konuştuk ona geçmiş geçmişte kaldı ikimizde hatalar yaptık artık hayatımızda hiç bilmediğimiz yeni bir dönem başlıyor ,eskiye sünger çekelim dedim,şimdilik kabullenmiş gibi ,yapıcı olmak için çaba sarfediyor,hatta bebek odasını o ödediEvet ama sadece birlikte oturuyor olman da değil. Zor bir kadın anlattıklarına göre. Allah onun kalbine muhabbet versin sana ve yavrularına karşı. Zorlaştırmasın artık hayatınızı. Eşine de dengeyi çok daha iyi sağlayacak dirayet feraset versin. Allah sabrını ödüllendirmiş bir değil iki mucize ile. Ummadığın güzellikler bulsun sizi böyle hep.
Malesef eskisi gibi hevesli değil eşim gitmeye ,hafta bir giderken ayda bir zor götürüyorum,terapist gerçeklerle yüzleşmek ona acı verdiği ve doğru olanın aynı evde oturmamak oldugunu öğrendiği için kaçıyor diyorMuhabbet muhabbet üzerine oluyor yine yazıyorumevlilik terapisine gitmeniz cok faydalı.benim isyerime baglı kamuda da olan aile danismanlığı merkezi var, oradan biliyorum.aile yasantina esine soyleyemediklerine orada deginilerek guzel bir destek aliyorsunuz
Doktorlar nedense normal doğum tercih etmiyor pek, benim şuan zaten erken doğum riskim var ve bebekler biri başı aşağıda bir yukarıda normal doğum zor olurdu zaten diyor ama doğuranda yok değil 39. Haftayı gören bile var benim için mucize ama :))) bizimkileri 36 da alacak doktorumİkiz olunca normal doğum olabiliyor mu? Gerekli görülürse mi sezeryan yoksa ikiz diye mi sezeryan oluyor?
Doktorlar nedense normal doğum tercih etmiyor pek, benim şuan zaten erken doğum riskim var ve bebekler biri başı aşağıda bir yukarıda normal doğum zor olurdu zaten diyor ama doğuranda yok değil 39. Haftayı gören bile var benim için mucize ama :))) bizimkileri 36 da alacak doktorum
Canım hayatın bazen öyle gariplikleri var ki,şimdi o kayınvalidem yemeğimi yapıyor çamaşırımı asıyor:) konuştuk ona geçmiş geçmişte kaldı ikimizde hatalar yaptık artık hayatımızda hiç bilmediğimiz yeni bir dönem başlıyor ,eskiye sünger çekelim dedim,şimdilik kabullenmiş gibi ,yapıcı olmak için çaba sarfediyor,hatta bebek odasını o ödedibilseydim daha iyi birşey alırdım Şu an çok kaygılı ve endişeli benimle tüm gün evde olma fikri onuda düşündürüyor sanırım,oğluna iyi kayınvalide görünme çabasıda var bir taraftan,şu an garip şeyler oluyor bizim evde bakalım sonu nereye bağlanacak
Canım selam ara ara internete girdim ama kk ya gieip okumaya şimdi vakit oldu. Era düşünmüyorum.Ne guzel minnaklar donmus sekilde bizi bekliyor cok sevindim seninde 1 tane olmasina cok sukur bu arada bendebasta dusundum ama vakit kaybetnek istemedim sansimi denemek istedim basta hem dr da transferr direk girince sormadim bile bir daha bayramdan sonra ugrayacagim zaten detaylari konusmak icin.. bu arada sen era dusunuyor musun?
İkisi de dondurulmuştu canım yavaş gelişen embriyo genetikten anormal geldi. Güzel embriyoma ise bakılamadı... donmuş bekliyorMerhaba canim, bu genetik olayi cok karisik aslinda insan okudukca baktikca iyice kafadi karisiyor ama genetik olayi nedense biraz daha garanti icin dr'larin istedigi bir sey yinede belli degil ama dr'a guvenmekle ilgili nedense ben inaniyorum ve yolunda gidiyorum kaldi ki benim ilk denemede 3 embriyomda 5. Gune gitti ama istedikleri gibi bolunmedi genetik icin dr'a sordugumda bunlar tutunmazmiydi hayir dedi ilerleyemediler ki tutunsun yani ama bir diger seyde genetige gitmeyip tutsnda cok kismet meselesi... simdi anladigim kadari ile senon embriyon genetige yolladin sonuc gelmedi dogru mu yani test yapilamadi kaliteli oldugu icin onu mu dondurdu dr.. yanlis anlama merakimdan soruyorum sadece bilglenmek amaci ile... umarim her sey yolunda gider hrpimiz icin Allah yardimcimiz olsun.. sevgiler iyi tatiller bol bol dinlen moral topla...
Bende burada seni sordum ne yapıyorsun diye.whatsappdan soracaktım gittin mi acaba dedim.canım arkadaşım çok üzüldüm tedavinin sonucuna.Allah inşallah bir kapıyı açsın gönlünün kabul ettiğini versin.ikinci doktora gittiğinde iyi olmuş.Dr. kötü birşey söylememiş bence.donasyon kötü değil.parası olan eşi bu konuda anlayış gösterebilecek kadın için niye olmasın.kanından canından bir çocuk.tabi karar vermek kısmı var.donasyona karşısın biliyorum.en güzel yolu bulacağına inanıyorum.takdir Rabbimden teknolojide önümüzde ve o sağlıklı embriyolarda kendimiziz bizden daha değerli değil bu iş.eşimin yürüyüşten arkadaşları 50 yasında bu beyler. "çocuklar olmuyorsa fazla uğraşmayın birbirinizi bulmuşsunuz, hem çok tedavi gören bir bayan kanser hastası olmuş. Bunları anlatıp bana takıntı yapmasın diye haber gönderdiler.gönlüm kabul etmese de doğru diyorlar.biraz dinlenmen iyi gelecektir herşeyin hayırlısı kim bilebilir bebeğinde olabilir biz birşey bilmiyoruz.rahim filmi çeken Dr. Hakkında bilgim yok araştır sana faydası olacaksa git.ama bende normalden bir kaç ay denedim olmadı.tüp bebek bize daha uygun canım.yumurtayla spermi üstüste koyuyorlar sonuçlar ortadaSelam kızlar biraz uzak kaldım sizlerden , sebebimde 20 ağustosta opu oldum bir yumurta vardı gene belki olur dedik ama maalesef olmadı yumurtada sağlıklı bölünme gerçekleşmedi büyük hayal kırıklığı yaşadım ama olsun dedim kısmet böyleymiş . Doktorumla konuştuk biraz dinlenmek istediğimi söyledim . Sonra dün başka bir doktora gittim kardeşimin ısrarı üzerine doktor direk donosyon yap boşuna uğraşma dedi , 44 yaşta dünya genelinde canlı Doğum oranı %2/3 civarında imiş o nedense zaman kaybetmenize gerek yok Kıbrıs'ta donosyon yaptırın dedi . Tabi ben bu olaya kesinlikle karşı olduğumu belirttim teşekkür edip görüşmeyi bitirdik .Neyse bendeki gelişmeler böyle bayramdan sonra Almanya'ya dönüyorum akupunktura orada devam edicem , akupunktur stres bakımından beni çok rahatlattı en azından tadaviye başlamadan önce yapabilirsiniz .
Transfer olan arkadaşlar imşallah sizlerden hayırlı haberler gelir hepbirlikte mutlu oluruz .
Günaydın, geçmiş olsun, üzülmemek elde değil tabi ama sen elinden geleni yapiyorsun, herşeyin hayırlısı. Bir yumurtayla tabi şans düşüyor. Yalniz birşey soracağım. Senin daha önce ilk tedaviye başladığında daha fazla yumurtan yok muydu? Kaçtı? Yani demek istediğim daha fazla yumurta ürettiğin aylar vardı. Kendini toparla, git dinlen, kafandan at, akupuntura git, takviyelere vitaminlere birkaç ay devam et, sonra tekrar şansını dene. Yine olmazsa ve çok çocuk istiyorsanız esinle, donasyonu dusunmek için kendine izin ver. Belli bir süre sonra kararını verirsin.Selam kızlar biraz uzak kaldım sizlerden , sebebimde 20 ağustosta opu oldum bir yumurta vardı gene belki olur dedik ama maalesef olmadı yumurtada sağlıklı bölünme gerçekleşmedi büyük hayal kırıklığı yaşadım ama olsun dedim kısmet böyleymiş . Doktorumla konuştuk biraz dinlenmek istediğimi söyledim . Sonra dün başka bir doktora gittim kardeşimin ısrarı üzerine doktor direk donosyon yap boşuna uğraşma dedi , 44 yaşta dünya genelinde canlı Doğum oranı %2/3 civarında imiş o nedense zaman kaybetmenize gerek yok Kıbrıs'ta donosyon yaptırın dedi . Tabi ben bu olaya kesinlikle karşı olduğumu belirttim teşekkür edip görüşmeyi bitirdik .Neyse bendeki gelişmeler böyle bayramdan sonra Almanya'ya dönüyorum akupunktura orada devam edicem , akupunktur stres bakımından beni çok rahatlattı en azından tadaviye başlamadan önce yapabilirsiniz .
Transfer olan arkadaşlar imşallah sizlerden hayırlı haberler gelir hepbirlikte mutlu oluruz .
Ben orada cektirdim rahim filmimi, evet acısız ama laparoskopi açmadiysa o acar mi bilmem. Sanmıyorum yani.Arkadaşlar İstanbul Şişli echomar kliniği Dr . CEVAT DURAK ismini hiç duydunuz mu ?
Bu doktor Yen'i teknoloji ile ağrısız rahim filmi çekiyormuş ve rahim kanallarında açılmada başarı oranı % 50 üstü imiş aranızda bu kliniği ve doktoru duyan var mı ? Benim rahim kanalları kapalı hoşgörü ve lapıroskopi oldum açılmadı, Almanya'ya dönmeden gitsem mi diyorum bu doktora belki açılır işte bir umut benimki . Neyse öptüm kızlar
Akupunktur ücretini sigorta karsiliyormu? Seansi ne kadar?Selam kızlar biraz uzak kaldım sizlerden , sebebimde 20 ağustosta opu oldum bir yumurta vardı gene belki olur dedik ama maalesef olmadı yumurtada sağlıklı bölünme gerçekleşmedi büyük hayal kırıklığı yaşadım ama olsun dedim kısmet böyleymiş . Doktorumla konuştuk biraz dinlenmek istediğimi söyledim . Sonra dün başka bir doktora gittim kardeşimin ısrarı üzerine doktor direk donosyon yap boşuna uğraşma dedi , 44 yaşta dünya genelinde canlı Doğum oranı %2/3 civarında imiş o nedense zaman kaybetmenize gerek yok Kıbrıs'ta donosyon yaptırın dedi . Tabi ben bu olaya kesinlikle karşı olduğumu belirttim teşekkür edip görüşmeyi bitirdik .Neyse bendeki gelişmeler böyle bayramdan sonra Almanya'ya dönüyorum akupunktura orada devam edicem , akupunktur stres bakımından beni çok rahatlattı en azından tadaviye başlamadan önce yapabilirsiniz .
Sağol arkadaşım güzel dileklerin için , eşim donosyon yaptırmayı istiyor hatta sen bana lazımsın daha fazla yıpranmanı istemiyorum diyor . Donosyonda ne karar verirsen kabulüm diyor işte ben kabullenemiyorum bunu zor bir durum . Evet biz bebek sahibi olalım derken maalesef bize verilen ilaçlar kanser yapabilir o nedenle çok fazla denemeye gerek yok bende sakin kafa düşüneyim bütün düzenimiz altüst oldu biraz kendime geleyim sonrası Allah'a kaldı ne diyelim.Bende burada seni sordum ne yapıyorsun diye.whatsappdan soracaktım gittin mi acaba dedim.canım arkadaşım çok üzüldüm tedavinin sonucuna.Allah inşallah bir kapıyı açsın gönlünün kabul ettiğini versin.ikinci doktora gittiğinde iyi olmuş.Dr. kötü birşey söylememiş bence.donasyon kötü değil.parası olan eşi bu konuda anlayış gösterebilecek kadın için niye olmasın.kanından canından bir çocuk.tabi karar vermek kısmı var.donasyona karşısın biliyorum.en güzel yolu bulacağına inanıyorum.takdir Rabbimden teknolojide önümüzde ve o sağlıklı embriyolarda kendimiziz bizden daha değerli değil bu iş.eşimin yürüyüşten arkadaşları 50 yasında bu beyler. "çocuklar olmuyorsa fazla uğraşmayın birbirinizi bulmuşsunuz, hem çok tedavi gören bir bayan kanser hastası olmuş. Bunları anlatıp bana takıntı yapmasın diye haber gönderdiler.gönlüm kabul etmese de doğru diyorlar.biraz dinlenmen iyi gelecektir herşeyin hayırlısı kim bilebilir bebeğinde olabilir biz birşey bilmiyoruz.rahim filmi çeken Dr. Hakkında bilgim yok araştır sana faydası olacaksa git.ama bende normalden bir kaç ay denedim olmadı.tüp bebek bize daha uygun canım.yumurtayla spermi üstüste koyuyorlar sonuçlar ortadasen bir araştır.transfer sonrası beklemedeyim ben 30 ağustosa test yapacağım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?